سلام...
من یه سوال داشتم، فکر کردم بد نباشه اینجا بپرسم...
من یه پسر 24 ساله ام و یه عمه 30 سال دارم که طلاق گرفته و تنهاست...مشکل اینجاست که عمه ام با من یه جور خاصی برخورد میکنه ، (ببخشید اگه یکم رک حرف میزنم، فکر میکنم اگه کامل توضیح بدم بهتره) ، مثلا همش منو بغل میکنه و زیاد راحت برخورد میکنه ، یا اینکه یه جوری که تصادفی بنظر بیاد به نقاط بدنم دست میزنه...پیشم لباس عوض میکنه و ازم میخواد بند لباس زیرش رو باز یا بسته کنم ...گاهی سر صحبت رو درباره دوست دختر داشتن من و نوع رابطه ام باهاشون باز میکنه(با اینکه اصلن ندارم)...ازم میخواد فیلم س...ی براش دانلود و رایت کنم ....یا یه بار ازم خواست برم خونه اش و ازش یه سری عکس بگیرم(آخه من بصورت نیمه حرفه ای عکاسی میکنم) و موقع عکسا پوزیشن ها و لباسهای ناجوری رو انتخاب میکرد، ولی خوشبختانه اتفاقی بینمون نیفتاد...
البته عمم آدم بد و بی بند و باری نیست ها و فقط با من یکم اینجوریه...
*من سعی میکنم با هم تنها نشیم ولی از اونجایی که منم پسرم و هیچ رابطه ای نداشتم(خوشم نمیاد قبل ازدواج رابطه داشته باشم با کسی دیگه بجز همسرم) و کمی سخته مقاومت جلوی این نوع برخورد، گفتم بهترین راه چی میتونه باشه؟؟؟
*اصلن ممکنه من توهم زده باشم و فقط از صمیمیت زیاد باشه و اینکه آدم راحتیه حتمن...؟
*مشکل اینجاست که عمم با ما زیاد رفت و آمد داره و نمیشه قطع رابطه کرد..من فقط سعی میکنم با هم تنها نشیم...
*و اینکه اگه بهش بگم خوبه؟ چون ممکنه اگر قصدی باشه وقتی باهاش درباره اش صحبت کنم رومون به هم بازتر شه و ماجرا بدتر شه...
موندم چیکار کنم ، هم به گناه زنا واقفم هم به قبح کار......