براي مدتي نسبتا طولاني در نت حضورنخواهم داشت دوستان :102: .
پيغامهاي شما رو بعدا خواهم خواهند.
اگه از خدا نمي ترسيدم ديگه نفس نمي كشيدم223:223:223::223::
نمایش نسخه قابل چاپ
براي مدتي نسبتا طولاني در نت حضورنخواهم داشت دوستان :102: .
پيغامهاي شما رو بعدا خواهم خواهند.
اگه از خدا نمي ترسيدم ديگه نفس نمي كشيدم223:223:223::223::
چرا؟ چی شده مگه؟؟؟؟؟؟
امیدوارم مشکلت حل بشه و زودتر برگردی....:72:
ببین من نمیشناسمت ولی تو این مدت کم که پست هاتو خوندم فهمیدم آدم عاقلی هستی از صمیم قلب برات دعا می کنم حالا که ترس از خدا داری خودتو به خودش بسپار اگه واقعا اینکارو بکنی مشکلت دیر یا زود حل میشه انشاالله.
دلمون واست تنگ ميشه . اميدوارم ديگ هيچ وقت ناراحتي تو نبينيم . خدا هميشه كنارته نا اميد نشو
هر جاهستي مراقب نفس باارزش خودت باش
کجا
چی شده
دیونه:(
سلام دوست من.
هر جاهستی توکل به خدا را از یاد نبر.
مواظب خودت باش.
تو که همش پرانرژی و شاد بودی تو هم دپ زدی؟
امان از این زندگی مزخزف بیهوده ی پوچ پردردسر ....
مواظب خودت باش:228:
امیدوارم زود برگردی
سلام a-b :72:
شاید همونطور که گفتی حالا حالاها بهمون سر نزنی و این پست ها رو نخونی ولی شاید هم عکسش اتفاق بیفته ...
با خوندن این پستت یاد خودم افتادم ...یاد لحظاتی که گاهی بعضی از اتفاقات و مشکلات اونقدر بهم فشار آورده که به احساسی مشابه تو رسیدم . احساسی که منو مجبور کرده به جای رها شدن از خودم دنبال راهی باشم که شرایط ناخوشایندی که بهش دچارم رو تغییر بدم . همیشه همینطوره .انتخاب با ماست : ما هم می تونیم از پس چیزایی که مورد دلخواهمون نیست بربیاییم و دوباره متولد بشیم و هم می تونیم خودمون رو به دست افکار و احساسات منفی بسپریم و روز به روز ناتوان تر بشیم ...
فقط باید یادمون باشه وقتی تحت تاثیر هیجان، استرس یا مشكلات شدید هستیم ممکنه به طور موقت نتونیم از آگاهیها و داناییهای خودمون استفاده کنیم .پس بهتره آروم باشیم و روی مشکلی که درگیرش شدیم بیش از حد تمرکز نکنیم ...
در هر حال نمی دونم مشکلت چیه ولی می دونم که تو خیلی قویتر از این حرفا هستی که بخوای به این سادگی جا بزنی .
دوستت دارم و برای موفقیتت دعا می کنم .
سلام
هنوز برنگشتم.فقط يه گذر كوتاه به نت داشتم و يه نظر كوچولو انداختم و برام يه چيز خيلي جالب بود
جالب برام اين بود كه اين پست 180 باز ازش بازديد شده اما فقط 9 نفر نظر دادن. و اين برام خيلي جاي سوال بود؟؟؟؟؟
ولي جا داره از دوستاي عزيزي كه اسمشونو مي گم بابت همدلي و نگراني شون تشكر كنم
shad
mke
parmis08
دانه
garibe
Nilofar
no1
طاهره
دوستان نگران من نباشيد، من كروكديلم و با اين چيزا از پا در نميام.
دوستتون دارم
به اميد ديدار مجدد. با خبراي خوب برگرد///////////
a-b عزیز امیدوارم حالت خوب باشه و مشکلت هر چه زودتر حل بشه...
:72:
سلام دوست عزیز. خیلی ناراحتم کردی. اخه برای چی؟ ارزششو داره؟ بدون توی این دنیا هیچ چیزی جز خودت ارزش زندگی یا مرگو نداره جز یه نفر اونم.......................... دیگر ادامه نمی دهم خودت فکر کن چرا؟؟؟؟
ارسال: #25RE: خداحافظی با تالار همدردی
ویرایش سریع
ویرایش پیشرفته
--------------------------------------------------------------------------------
انتا جان اینجا دوستانت منتظر حضورت هستند ، حتی یه سلام ساده
================================================== ========
یه روز واسه اتنا اینو گفتم
شاید منم به دلیل اتنا داریم میرم.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2372&page=3
دوستان روزای خوبی با هم داشته باشین. شاید یه روز برگردم. نمیدونم .احساس کردم که توی این تالار هر کسی وقتی غمی داره سراغ اون یکی میره.
من توی این مدت توی این تالار 172 پست گذاشتم. اما..............................
همیشه شاد و خندان باشید
سلام ، چقدر دلم برات تنگ شده بود . امروز که اسمتو دیدم که ارسال جدید داشتی کلی خوشحال شدم . من یکی با این که مدت کوتاهی وجودت رو در تالار حس کردم ولی خیلی دوستت دارم . حالا مث خودت منم بهت میگم :
a-b عزیز اینجا دوستانت منتظر حضورت هستند ، حتی یه سلام ساده
نمی دونم از چی ناراحتی ولی امیدوارم زودتر مشکلت حل شه . مطمئناً اگه بیای اینجا و مشکلتو بگی لااقل تحملش واست راحت تر میشه عزیزم :72::72::72::228:
به این می گند وسواس ، اوووه خدا ببین با این آدمها چی کار کردی ، خدا بهترین دوستمونه یا بزرگترین هیولای جهان !!!!
>>>>>>>>>>>>>
از پستم نقل قول نکنید ، دو روز دیگه پاکش می کنم.
a-b جان كاش با ما درد دل ميكردي ....
ما هم آروم ميشديم
پسر بهاري گفتي نقل قول نگيرين ولي نمي دونم خودت تا حالا همچين احساسي بهت دست نداده ؟؟؟
وای پستم ویرایش نمیشه ، خدا خوبه ، باور کنید ، زیاد .
سلام a-bجان دوست خوبم من چون تازه واردم زیاد شما رو نمیشناسم ولی من هم خیلی ناراحت شدم که شما خداحافظی کردی شاید واقغا لازم بوده نمیدونم من هم برام این مسایل پیش اومده که دوست داشتم از خیلی چیزهای باارزش توی زندگیم مدتی دور بشم تا دوباره خودمو پیدا کنم فکر میکنم درکت میکنم
گفتی که خیلی ها جوابی به تاپیکات نمیدن من قضاوت نمیکنم ولی خیلی ها مثل من نظری ندارند بدند شاید با اون مشکل روبهرو نشدند ونمیتونند راه حل مناسبی بدن یا درکت کنند من که خودم به همه تاپیکا سر میزنم ولی اگه واقعا نظری نداشته باشم نظری نمیدم که شاید مشکل جدیدی پیش بیاد . به هر حال بچه های این تالار به دوستان خوبی مثل شما نیاز دارند.
موفق باشید
حالا یکی این ماجرا رو تعریف کنه ، ببینیم چی شده !
سلام
امیدوارم خدا بهترین راه رو براتون آماده کنه
موفق باشی دوست عزیز
فقط یادت باشه همه یه جایی می رسه که از زندگی می برن ولی هیچ فقط از خدا نبر و امید داشته باش
این روزها هم می گذره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam.m
من هم با نظر دوستمون موافقم
يك جمله هم برات دارم شايد به دردت بخوره؟[/color]
"همه چيز تغيير ميكنه وقتي تو تغيير كني"[color=#008000]
a-bجان
دنيا بدتر از اون چيزي هست كه ما انتظارش را داريم اما اگر نسازيم چه كنيم؟؟
بايد سوخت و ساخت
آدما در عين اين كه هيچ ارزشي براي هم قائل نيستد،ولي به هم نيازمندند.
به توجه هم، به محبت هم، حتي به يك نيم نگاه ساده
گاهي اوقات وقتي تمام دنيا رو مي گردي اوني رو كه بتونه سرسوزن غمي رو از دلت بياره بيرون پيدا نمي كني.
هيچ كس به اندازه خودت نمي تونه غم تنهاييتو درك كنه.