دوستان سلام لطفا نظرتان را در خصوص موسیقی های رایج و جدید امروزی بفرمائید:D
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام لطفا نظرتان را در خصوص موسیقی های رایج و جدید امروزی بفرمائید:D
سلام
شاید 10% از اونا ارزش گوش کردن داشته باشن
سلام ظاهرا کسی حال جواب دادن ندارد باز هم (کسی مثل هیچکس)
هاتف، ارباب معرفت که گهی
مست خوانندشان و گه هشیار
از می و جام و مطرب و ساقی
از مغ و دیر و شاهد و زنار
قصد ایشان نهفته اسراری است
که به ایما کنند گاه اظهار
پی بری گر به رازشان دانی
که همین است سر آن اسرار
که یکی هست و هیچ نیست جز او
وحده لااله الاهو
سراپا اگر زرد و پژمرده ایم
ولى دل به پائیز نسپرده ایم
چو گلدان خالى لب پنجره
پر از خاطرات ترک خورده ایم
اگر داغ دل بود، ما دیده ایم
اگر خون دل بود، ما خورده ایم
اگر دل دلیل است، آورده ایم
اگر داغ شرط است، ما برده ایم
اگر دشنه دشمنان، گردنیم
اگر خنجر دوستان، گرده ایم
گواهى بخواهید، اینک گواه
همین زخم هایى که نشمرده ایم!
دلى سر بلند و سرى سر به زیر
از این دست عمرى به سر برده ایم
احساسات وعلائق نسل امروزی تغییر کرده در دنیای امروز که نسل پتانسیل بالایی دارد باید ان را تخلیه کند که موسیقی امروز مقداری جوابگویی این احساس است
سلام رضا
خدا قوت
معمولا افرادی که در تالارها عضو می شوند، دوست دارند با بحثهای تعاملی و محاوره ای و حتی شخصی در ارتباط باشند.
اگر بوی سئوال امتحانی، یا دروس دبیرستانی، یا سخنرانی های تلویزیونی را حس کنند، ممکنه حتی وارد موضوع نشوند تا بخوانند چه برسه به اینکه جواب بدهند.
اگر شما به جای این صحبت کلی در مورد یک خواننده امروزی، و یک آلبوم او و با نظر مثبت یا منفی یا انتقادی نظر می دادی، آن وقت نتیجه غیر از این بود که شاهدی.
اگر دقت کرده باشید، پستهای دیگر شما هم علیرغم آموزندگی به خاطر یکسویه بودن زیاد مورد توجه قرار نگرفت.
شما یه نگاهی به موضوعات مختلف تالار بکنی، متوجه می شوی که نیازمندیهای چیه؟
سلام آقا رضا
به نظر من موسیقی مثل اون چوبی است که اگر شما انرا در گنداب فرو کنی بوی بدی متصاعد میشود واگر درشیشه گلاب فرو کنی وتکان بدهی عطر خوبی به مشام میرسد در واقع موسیقی انچه را در فرد است میشوراند به همین دلیل است که حکم قطعی ندارد و اما بعضی می اندیشند که با شنیدن بعضی از موسیقی ها به عرش میروند درست است اما به عرش خیال نه عقل البته این جواب سوال تو نبود
واما موسیقی امروزی شاید در بسیاری از مواقع اثر بلند مدت خوبی نداردویه جورایی غفلت آور است وسست ارادگی از پیامدهای ان است:103:
رضا جان،درود بر شما؛
عرض کنم که شاید بیشتر ما حس بدی نسبت به آن گونه موزیک داریم،شایدم نه.اما توجه کنید که موسیقی غرب را ما آدمیان شرق نمی توانیم بفهمیم یا تفسیر کنیم.
سیر تطور این نوع از موسیقی ویژه تمدن غرب بوده و هم پای همه عناصر فرهنگ غرب رشد کرده و لذا باید آن را در قالب همان تمدن دید و شناخت.
شاید موهای نوازندگان *متالیکا* از دید ما بلند یا آوازها و صداهای آلات و خودشان گوشخراش باشد،ولی نمی توان ارزشی درباره آنها سخن گفت و بد و خوب کرد.من به شخصه اطلاعات کافی را در باب این موضوع ندارم.
راستی آن شعر زیبا مال کیست؟(شعر دومی)
امشب به غصه دل من گوش مي كني
فردا مرا چو غصه فراموش مي كني
اين در هميشه در صدف روزگار نيست
مي گويمت ولي تو كجا گوش مي كني
دستم نمي رسد كه در آغوش گيرمت
اي ماه پاره كه دست در آغوش مي كني
تو كجا گوش ميكني
سلام
با نظر گردآفريد موافق نيستم شما آهنگهاي متاليكا خوشتون نمي ياد چون به ظاهرشون بيشتر از متن آهنگهاشون اهميت مي ديد پيشنهاد مي كنم كتاب سوار بر آذرخش كه متن و ترجمه ترانه هاي متاليكاست رو بخونيد فكر كنم نظرتون تغيير پيدا كنه من بيشتر آهنگهاي متال اون هم از نوع اوزي اوزبورن رو گوش مي كنم از بقيه سبكهاي خوانندگي چه ايراني چه خارجي خوشم مياد همه اين آهنگها به ما كمك مي كنن كه به آرامش برسيم يكي مثل آهنگهاي راك يا متال انرژي اضافي بدن رو خارج مي كنن يكي هم مثل آهنگها سنتي (تو دستگاه همايون يا 4/2) يا آهنگهايي بي كلام يا با گيتار اسپنيش ناراحتي و خاطرات آزردهنده ما را از بين مي برن مهم اينه كه اين آهنگها رو كي و كجا گوش كنيم
يه سوال داشتم آلبوم نون و گدا كار كدوم خواننده است؟تو سبك كوروش يغمايي هستش يه تك آهنگشو توي يه ماشين گوش كردم راننده اش فقط اسم آلبومشو مي دونست
در ضمن آخرين آلبوم abjiz رو كسي داره؟دنبال يه سايت خوب براي دانلود آهنگهاي ya hell مي گردم
شرمنده من نمي خوام اين پست رو بكنم آهنگهاي درخواستي ولي چاره اي ندارم براي اين مطلب زياد نمي تونم وقت بذارم اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
مرکا جان؛یا چشات آلبالو گیلاس می چینه یا اینکه عجولی . . . . دختر خوب بنده کی گفتم که *خودم* از گروه متالیکا بدم می آید؟؟؟؟؟گفتم: شاید *ما* . . . .
بکوش تا نوشتارها را سرسری نخوانی.
سلام.. ممنون از آقارضا که این تاپیک رو ایجاد کردند.
موسیقی های امروزی خیلیاش به نظر من بیخوده!! اما بعضیاش هم واقعا آدم دیوونه کنه..!! از لحاظ قشنگی و احساس دهی شدید! اینم تقدیم به دوستان:
بگذارید بگریم.. بگذارید بگریم به پریشانی خویش
که به جان آمدم از .... بی سر و سامانی خویـش
غم بـی هم نفسـی .... کشـت مرا در ایـن شـهر
در میــان بـا کـه گـذارم .... غـم پنـهانـی خـویــش
زنــده ام بـاز پـس از آن .... هــمه نــاکــامـــی هـا
به خدا کـس نشناسد .... به گران جانـی خویـش
مــا به پــای تــو ســر .... ســتر نــهادیــم و ولـــی
راز رسـوایـی عشــق تـو .... به پیشـانی خویـش
انــدر ایــن بـــحر بـلا .... ســـاحل امیـــده خویـش
تا بدان سو بکشـم .... کشـتی طوفانـی خویـش
------------------------------------------------------------ علیرضا افتخاری - عطر مهر ------------------------------------------------------------
حالا اگه شعرش رو پس و پیش نوشتم یا یه جاییش اشتباهه ببخشید. بقیه دوستان هم خواهشا هر اثر خوشکلی که از نظر خودشون خیلی ماندگاره و دوست دارن رو برامون بذارن. انشالله مجموعه ای از بهترین ها و به یاد ماندنی ترین ترانه ها رو تو این تاپیک داشته باشیم.. منتظر اشعار قشنگ شما هستیم.
سلام دوستان.. ممنون از این که این قدر از این تاپیک استقبال می کنید..!!!!!!
آلبوم برکت رو که فکر نمی کنم کسی از یادش بره.. واقعا اوج توانایی های آقای اصفهانی است..
یکی از قطعه های زیباش رو براتون می ذارم:
نمـی دانـم چه می خــواهم بگــویم.... زبانـم در دهـان باز بسـته اسـت
در تنگ قفس باز اسـت و افسـوس.... که بال مرغ آوازم شکسـته اسـت
نمـی دانم چه می خــواهم بگــویم.... غـمی در اسـتخـوانم می گــدازد
خــیال نـاشــناسـی آشــنا رنـــگ.... گــهی می ســوزدم گه می نــوازد
------------------------------------------------------------------------
پریشــان ســایه ای آشــفته آهــنگ.... به مغزم می تـراود گـیج و گـمراه
چو روح خوابگردی مات و مدهوش.... که بی سامان به ره افتد شبانگاه
درون سـینه ام دردی است خونبار.... که همچون گریه می گـیرد گـلویم
غـمی آشــفته دردی گریــه آلــود.... نـمی دانـم چه می خواهـم بـگویـم
------------------نمی دانم چه می خواهم بگویـم----------------------
آرام جان خسته، ره مي سپارد امشب
در نگاهت مانده چشمم
شايد از فکر سفر بر گردي امشب
از تو دارم يادگاري
سردي اين بوسه را پيوسته بر لب
قطره قطره اشک چشمم
مي چکد با نم نم باران به دامن
بسته اي بار سفر را
با تواي عاشق ترين بد کرده ام من
رنگ چشمت رنگ درياست
سينهء من دشت غمهاست
يادم آيد زير باران، با تو بودم، با تو تنها
زير باران با تو بودم، زير باران با تو تنها
باران مي بارد امشب، دلم غم دارد امشب
آرام جان خسته، ره مي سپارد امشب
اين کلام آخرينت
برده ميل زندگي را از سر من
گفته اي شايد بيايي
از سفر اما نمي شه باور من
رفتنت را کرده باور
التماسم را ببين در اين نگاهم
زير باران گريه کردم
بلکه باران بشويد از جانم گناهم
کي رود از خاطر من
آخرين بوسه شبي در زير باران
ممنون عرفان جان.. اما کاش می گفتی اینو کی خونده..!!
یه اثر خوشکل دیگه، این بار از احسان خواجه امیری:
آزاد آزادم ببیـن.... چـون عشــق درگیر من اسـت
دیگر گذشت آن دوره که.... تقدیر زنجیر من است
شاید نمی دانی ولی.... از خود خلاصم کـرده ای
آیینــه خــالی فقــط.... امــروز تصــویر مــن اسـت
با عشــق تـو بر بــاد رفــت.... آن آبــروی مختصــر
من روح بارانـم ببین چون عشق تقدیر من است
---------------------------------------------------
یا مثلا این یکی:
نـذار باور کنم تنـهای تنـهام.... نمی خـوام با کـسی غیر از تـو باشـم
می خوام از خوابی که لحظه اش یه ساله.. برای دیدن روی تو پاشم
اگه تو باشی و دنیا نباشـه.... می شـه با تـو هـمه دنـیا رو حس کرد
هـمه دنـیا بـیاد و تـو نباشـی.... دلــم دق می کــنه با ایـن هـمه درد
واقعا خشکله.. نه!؟
آقا فرزادممنون از لطفتون خدمتت عرض كنم اين ترانه ، خيلي قشنگه البته من معمولا اون ور آبي كم گوش مي دم ولي اين واقعا قشنگه واز خواننده اي به نام اميد هست كه چون به احساسات و عواطف من و خاطره اي كه من دارم بر مي گرده خيلي رو من تاثير گذار هست .البته سعي مي كنم خيلي كم گوشش بدم چون هميشه موقع گوش دادنش گريه ام مي گيره:54::54::54: هر چند مدتي است ديگه گوشش ندادم :47:
:72::72::72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan25
سلام آقا رضا
من 24 سالمه مثلا جوونم اما از آهنگهاي بي محتواي امروزي اصلا خوشم نمياد به نظر من وقت تلف كردنه و سرم درد ميكنه
ضمنا از اون آهنگايي كه اولش خواننده هاي بي كلاس و نديد بديد اسم خودشونو ميگن متنفرم
اما آهنگاي قديمي رو خيلي دوست دارم مثل استاد بنان :16: و ...
از خواننده امروزي فقط آقاي محمد اصفهاني رو ميپسندم
البته اينا نظر شخصي منه :227:[/u]
سلام آقا رضا
موسیقی باید دل نشین باشه دل نشین بودن یعنی اینکه از نظر صدا و موضوع و محتوا شنونده رو به خودش جذب کنه موسیقی امروزی فقط سروصدا داره و بس
بیشترجوونای امروزی آهنگهای خارجی گوش می دن آخه یکی نیست بگه حرفاشونو می فهمید که خوشتون میاد یا اینکه فقط به خاطراینکه کلاس داره گوش می دید؟
به نظرمن موسیقی یاآهنگی که آدم گوش می کنه بایدحرفاشم بفهمه وبه قول میشکا به دل آدم بشینه
سلام من یه تازه وارد هستم و بسیار علاقه مند به موسیقی.به نظرم موسیقی های امروزی فقط تقلیده.تقلید از کسانی که فرهنگشون با فرهنگ ما خیلی فرق داره.البته کار خوب بینشون پیدا می شه ولی اکثرشون ماندگار نیستند.
من به متن شعر خيلي اهميت مي دم متن شعر بايد خيلي پر محتوا باشه الكلي هي توش دوست داشتن اين جور چيزها نريخته باشن بايد با هماهنگي خاصي جملات توش به كار رفته باشه
به نظر من محتوا كه پرمايع و خوب باشه بقيه كار مي مونه صداي خواننده كه چي جوري بخونتش
بيشتر موسيقي اروم و دوست دارم تا شلوغ
به نظر من موسیقی وقتی ارزش پیدا میکنه که بدست اوردنش این قدر ساده نباشه الان تو هر وبلاگی که بری ، خواننده هنوز آلبومشو بیرون نداده گذاشتن واسه دانلود ، برای همینه که سرمایه گذاری رو موسیقی نمیشه و نتیجه ش میشه موسیقی های درپیت امروزی
سلام
موسیقی در ایران در این چند ساله بازیچه قرار گرفته تا حدی که هر کس دلش بخواهد بخواند راحت وارد این حرفه میشه
جدیداً هم که باب شده 20هزار تومن میگرن و در داخل استودیو میروی یک اهنگ میخوانند
خدا به داد موسیقی سنتی کشورمان برسد
سلام
به عقیده من با آمدن موسیقی های امروزی ، نباید هیچ خللی در موسیقی کلاسیک یا سنتی ما ایجاد بشه، موسیقی سنتی ما اینقدر پربار - پر معنا و لذت بخش هست که وجود اینگونه موسیقی ها نمی تونه روی اونها اثر بزاره - در ضمن چه اشکالی داره که جوانها بیان و خودشون رو در عرصه موسیقی نشون بدن ( لا اقل بیکار نمی مونن و سرخورده نمی شن) ولی من با زیاده روی و چسبیدن بیش از حد جوانان به موسیقی مخالف هستم . همونطور که عارف جان هم گفت جوان ما با یه هزینه اندکی یه کاری رو حالا با کیفیت مناسب یا نا مناسب تهیه می کنه و احساسات خودش رو بروز می ده ، حالا بستگی داره این کار مورد توجه قرار بگیره یا نگیره - ولی کلا از لحاظ سود دهی چون نظارتی بر بازار موسیقی یا کاست وسی دی ما نیست بعید می دونم کسی بتونه فروش خوبی داشته باشه چون به محض اینکه کار خوبی به بازار میاد می بینیم که تا چند روز بعدش رو اینترنت پخش شده یا تمام کپی سی دی های اون در بازار ایران موجود هست به این ترتیب هم تهیه کننده کار و هم خالق اثر متضرر میشه ، این هم به نوعی خودش باعث میشه که هنرمندان زیاد زمان و هزینه خودشون رو صرف کارهای خوب نمی کنند و کارهای ضعیفی به خورد مردم بدن - اما می خوام بگم که موسیقی سنتی ما اینقدر قوی هست که همیشه جایگاه و شأن خودش رو حفظ می کنه و هنرمندان قدیمی ما هم ارج و قرب و احترامشون بین مردم جامعمون حفظ شده - حتی هنرمندانی که شخصیت و منش و رفتار خودشون رو حفظ می کنند و با کارهای سنگین و در شأن ملت فعالیت خودشون رو ادامه می دن مثل جناب دکتر اصفهانی و ..... اینگونه هنرمندان جایگاه خاصی بین مردم دارند . مردم هم ماشاءالله اینقدر خردمند هستند که کارهای خوب و بد رو تشخیص بدهند - به این ترتیب هست که یک اثر ماندگار می مونه و یه اثر بعد از مدتی سر و صدا و ترکوندن خود به خود به عرصه فراموشی سپرده میشه .
توي شعر هاي قديم اگه طرف اول عاشق بود تا آخر هم عاشق بود اگه افسرده بود تا آخر همونطور بود اما حالا اول كه ميگه : من عاشقتم دوستت دارم ميميرم برات هيچ كس مثل تو واسه من نميشه هميشه پيشتم . بعد ميره جلو تر ميگه: نيستي دلم گرفته ديوونه شدم چرا رفتي؟ دو دقيقه بعد ميگه: نيستي به درك بهتر كه رفتي شيش تا مثل تو رو دارم.
خوب اين يعني چي؟
يا مثلا اول آهنگ غمگين كه هر كي گوش كنه اشكش در مياد خواننده هي آه و ناله بعد يكدفعه چنان تيس تيس بوم بومي راه ميندازه كه نگو.
يا اهنگ قردار، شاد، همه دارن ميرقصن خواننده داره ميگه: رفتي حالم خرابه افسرده شدم دارم ميميرم و...
به نظر شما اين آهنگ ها جز اينكه اعصاب رو به هم ميريزه كار ديگه اي هم ميكنه؟
هرچه هستی باش...
با توام ای لنگه تسکین!
ای تکان های دل !
ای ارامش ساحل!
با توام ای نور !ای منشور !
ای تمام طیف های افتابی
ای کبود ارغوانی
ای بنفشابی ! ای بنفشابی !
با توام ای شور !ای دلشوره شیرین
با توام ای شادی غمگین
با توام ای غم ای مبهم ای نمی دانم !
هر چه هستی باش اما کاش...
نه جز اینم ارزویی نیست
هرچه هستی باش ... اما باش...
سلام اقا رضا
موسیقی های الان هم خوب دارن هم... نمیشه همه رو با یه چوب روند ولی در کل مثل موسیقی های قدیم بار معنایی چندانی ندارن در نتیجه شاید چند صباحی ورد زبونا و نقل محافل باشن اما ماندگار نیستن... پاینده باشید...