در ازدواج خانم باید چه خصو صیاتی داشته باشد موفق وشاد باشید[/size]
نمایش نسخه قابل چاپ
در ازدواج خانم باید چه خصو صیاتی داشته باشد موفق وشاد باشید[/size]
باید خصوصیاتش در سطح ایده آلها و معیارهای شخصی باشه که به خواستگاریش میره..
سلام بله درسته
در ازدواج خانم باید چه خصوصیاتی داشته باشد موفق وشاد باشید
باید خصوصیاتش در سطح ایده آلها و معیارهای شخصی باشه که به خواستگاریش میره..
این حرف تا حد زیادی درسته البته به شرطی که خواستگار منطقی باشه و خودش و هدف از زندگی رو خوب بشناسه
اما بعضی از معیار ها اگر رعایت شوند معمولا به نفع زندگی هست مثلا اخلاق خوب
جواب سوال از نظر من: ایمان - اخلاق خوب - درک و بینش عمیق از زندگی - تحصیلات - زیبایی - هنراداره زندگی - داشتن حداقل یکی دوهنر ( تقریبا به ترتیب اهمیت نوشتم)
سلام
سوال شما خيلي مختصره ولي جوابش خيلي مفصل !
دوست من اين بستگي به كسي داره كه ميخواد ازدواج كنه ... بايد ببينه چه چيزهايي براش مهمه و چه چيزهايي براي خانوادش ... جامعه اش .....
ممكنه كسي دوست داشته باشه همسرش تحصيلات عاليه داشته باشه يا زيبا باشه يا اعتقاداتش پر رنگ باشه و ..... بنابراين اين معيارهاي كسي كه ميخواد ازدواج كنه است كه خصوصيات رو مشخص ميكنه .....
winter عزيز كاملاً صحيح جواب دادند.
ايده آلهابراي افراد مختلف متفاوت است.
مثلاً من براي انتخاب همسر ميزان هوش و قدرت مديريت امور و رفتار اجتماعي برايم مهمتر از پست و مقام در شغل بود. شايد نفر ديگري مانند من فكر نكند. نمي توان خيلي دقيق به اين سئوال جواب داد و جوابها خيلي كلي خواهد بود كه كمي حالت شعارگونه به خود مي گيرد. مانند ايمان،اخلاق ، نجابت،وفاداري و .... و ما اينجا قصد نداريم كه شعار بدهيم و مي خواهيم از ديد منطقي به احساسات خود پاسخ دهيم.
شما باید ببینید خودتون از همسر آیندتون چه انتظارهایی دارید مثلآ براتون مهم که خوب قرمه سبزی بپزه یا اینکه یه زنه اجتماعی و تحصیل کرده باشه یا شایدم هردو با هم که این جوری کم پیدا میشه تازه باید ببینید که موقعیت خودتون چه جوریه مثلا اون خانمی که شما میپسندید اونم شما رو میپسنده یا ...
سوال جواب دهید
من به عنوان يك مرد ازدواج كرده و در حال طلاق!
زني رو انتخاب بايد كرد كه شما رو به خاطر خود شما بخواد! مي شه امتحانش كنيد. وضعيت ماليتون رو كمتر از اوني كه هست به اون بگيد. اين دروغ مصلحت آميزه. ايمان به خدا (لااقل براي اينكه اطمينان از عدم خيانت-بزرگترين درد يك زن و مرد) رو مي شه دومين گزينه دونست. و در نهايت اخلاق مناسب و نه تند!كسي كه مدام مخ شما رو سوراخ نكنه! باقيش به افراد بر مي گرده. ولي اين 3 تا بي برو برگرد بايد باشه.
بستگی به دیدگاه طرفین داره . یکی خانم تحصیل کرده و با کمالات و اجتماعی رو می پسنده و یکی یه خانم خونه نشینو ولی چیزایی که تقریبا همه بهش معتقدن اعتماد کامل به طرف مقابل و وقار ومتانت خانم هست که همه آقایون خاهانش هستن.
خانم باید ایمان اخلاق وفاداری باید خانم داشته باشد
خانم باید باید مهربان و دلسوز وفادار باشد
يك زن بايد مهربان ( و نه احساسي!! كه بسيار تفاوت در اين دو معني وجود دارد) باشد. ايمان كنترل كننده بسيار مهمي به ويژه براي يك زن مي باشد. صبور باشد به همسرش عزت ببخشد و در تنگناي زندگي شانه هاي استوارش كوهي باشد كه مرد به آن تكيه مي كند.
دوستان پسر من در تشخيص عاطفي و مهربان بودن يك دختر با احساساتي بودن او بسيار هوشمند عمل كنيد. دختري كه احساساتي عمل مي كند همه چيز را براي احساسات متغير خود مي خواهد حتي شما را!!
این همه جواب دادند بازم قانع نشدی دنبال چه جوابی هستین
خانم خصوصیات ایده ال داشته باشد
سلام !
چی بگم محمد ابراهیمی عزیز!خودت بگو از همسر ایده آل زندگی چی میدونی و چی میخواهی؟
چرا همیشه ما خانمها باید بگیم ایده آل چیه و سعی کنیم همون باشیم!؟!از دوستانی که جوابهای کامل و قشنگی هم دادن می تونی بیشتر کمک بگیری!
موفق باشی!
به ایده آل بودن نیاز نیست برسید تا شخص جذاب و دوست داشتنی شوید.
شما باید بگین چی می خواین. یا احتمالا آقایون باید این سوالو جواب بدن.
اینکه خانوم ایده ال نباشن....
خانوم در موقع ازدواج باید از خودش سوال کنه که آیا می تونه"" در آینده همسر خوبی برای شوهرش باشه ودر کنار اون مادری خوب برای فرزندش""
""آیا به آن حد رسیده که بشه مادر صداش کرد اصلا بشه همسر صداش کرد""
اینکه به ""آِینده"" فکر کنه.....می پرسید ""آِینده""
آ: آری..کاش
ی:یکبار
ن: نشان دهند
د: دوستت دارند
ه: فقط همین
سلام!
چقدر تعبیر زیبایی از ایده آل بیان کردین نقاب عزیز!جناب سورنا از لطف و تخفیف شما هم تشکر می کنم!امیدوارم آقای ابراهیمی هم جوابی رو که می خواستین گرفته باشین!
خانم باید با ایمان باشد مهربان خوش اخلاق باشد
خانم باید مهربان دلسوز با ایمان با خدا باشد
خانم اعضا تالار به این سوال جواب دهد
با سلام
من فکر میکنم که یه کاغذ بر دارید و به خصوصیات خودتون نمره بدین حالا طبق نمرتون دنبال همسر باشید اینطوری بعدا از هم توقع زیادی نخواهید داشت
با تشکر
خانم باید با ایمان با خدا باشد
شما هي ميگي خانم بايد مهربان، باايمان ، با خدا، دلسوز باشه خوب يعني همسر ايده ال شما بايد خانمي باشه كه اين خصوصيات رو داشته باشه.
خانم با ید با ایمان با خدا مهربان دلسوز باشد
سلام
اولا در 1-2-3 جلسه خواستگاری نمی تونی طرفه مقابلت و بشناسی هندونه سر بسته است اول هیچ چیز معلوم نمی شه
1- خاتم باید مهربان دلسوز باوفا به همسرش باشه
2- همسرش را دوست داشته باشه
3-خوشرو و خوش برخورد باشه
4-بعضی پسرها زیبا قد بلند مایکن دوست دارند
5-سکس و دوست داشته باشه با تمام وجودش همسرش و سیر کنه
6-محبت به همسرش داشته باشه
7 - بعضی ها تحصیلات موقعیت شغلی خانه ماشین و... را می پسندند
8-پدر دختر پ.لدار باشه
9- خاته پدر دختره چند میلیاردی باشه
10-تک دخترها در اولویتند
11-کارهای خانه را به نحو احسن مسلط باشه
ولی ای کاش پسری بود که فقط صداقت دختر و وفاداریش براش مهم بود نه اینکه قیافه و مایکن بودن و ...
ای کاش ای کاش و ای کاش
سلام
ببینید به نظر من امروزه زنان باید شاغل باشند اگر مرد دارای تحصیلات دانشگاهی باشد بهتر است زن نیز دارای تحصیلات باشد متانت و منش زن سخاوت وفاداری احساس مسئولیت انعطاف پذیری انتقادپذیری توجه به شوهر و عدم خودبینی و... از دیگر خصوصیات مهم و ارزنده یک زن می باشد.
سلام .مگه خانم کالای تو ویترین که باید پدر پولدار داشته باشه یا نه و ..؟ خوب اگه باشه هم چه ارتباطی با آقایون داره مرد زندگی باید خودش بتونه گلیم خودش رو از آب بیرون بکشه .زن و مرد کاملا" ایده آل وجود ندارد باید بتونید از رو معیارهاتون تصمیم بگیرید که کدوم مورد براتون مهمتره . نمیشه کسی هم دارای ارتباطات اجتماعی خوب باشه و هم خانه داری خوب . ممکنه یکی کمرنگتر از دیگری باشه . نباید احساساتی عمل کرد . مسلما" خانم باایمان دنبال مردی مومن میگرده اما نه مردی که اهل ظاهر باشه بلکه ظاهر و باطنش یکی باشه که تو این دوره زمونه خیلی کم پیدا میشه . ایمان و اخلاق مهمترین شرط در ازدواجه بقیه موارد نسبی هستن . این دو تضمین کننده وفاداری . سازش و ... هستن . خوب هر خانمی تا حدی با خانه داری آشناست اما باز هم در درجه های متفاوت . زن زیبا دنبال مرد زیباست نه مردی اما باز هم ایمانه که اینو تعدیل میکنه از لحاظ تحصیلات بستگی به خودتون داره اما من اصولا" هم تراز خودم رو می پسندم نه پایین تر
خانم باید با ایمان با اخلاق با خدا درک بینش اداره زندگی داشته باشه خوب باشد[hr]خصوصیاتی خانم خانم باید با ایمان با خدا راستگو دروغ نگفتن وفا داری اخلاق خوب داشته باشد
خانم بايد دروغ نگويد راستگو مهربان دلسوز و با خدا باشد خيلي مهم است
با ایمان با خدا مهربان دلسو ز بودن دروغ نگوید راستگو و صادق بودن
این آقای ابراهیمی کشت ما رو بابا یک بار همه چیز رو بگو تموم شه چرا اسپم می کنی
من یک خانم چادری و قدش بلند(چون خودم قد بلندم) مومن اون هم در حد خودم حلال حرام شرعی
و فهمیده باشه چون اگه اشتباهی کنم با فهمش به من می فهمونه که اشتباه کردم و اگه اشتباهی داشت اشتباهش رو می فهمه
Just
سلام دوست عزیز
در جواب به سوالتون:یک سری ملاکها و معیارها برای انتخاب همسر وجود داره که شخصه مثلا برای مردی عفت و حجاب و ایمان طرفش مهمه برای شخص دیگه ای خانواده-فعالیت اجتماعی-تحصیلات-تناسب ویژگی های شخصیتی تناسب ظاهری و ...
ولی همانطور که امام صادق فرمودند اولین ملاک برای انتخاب همسر سنجش میزان عقل و شعور طرف مقابله.و چیزی که کمتر به اون توجه میشه انتخاب یک همراه خوبه نه فقط یک همسر.و در نظر داشتن ایمان و اخلاق-اصالت خانوادگی و فرهنگ فرد میتونه جزوه معیارهای صحیح و عاقلانه برای ازدواج باشه.