حتما بايد توي سر فصل تا پيكا چيزاي هيجاني با شه تا شما دوستان بريد و جواب بدين مثلا ( كمكم كنيد ) ( من دختري 20 ساله هستم ) ..ووووووو.من خودم 3 تا تاپيك جالب و چند تا سوال نوشتم كه هيچ كس جواب نداده حتي 1 جواب.
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما بايد توي سر فصل تا پيكا چيزاي هيجاني با شه تا شما دوستان بريد و جواب بدين مثلا ( كمكم كنيد ) ( من دختري 20 ساله هستم ) ..ووووووو.من خودم 3 تا تاپيك جالب و چند تا سوال نوشتم كه هيچ كس جواب نداده حتي 1 جواب.
با نظرتون کاملاً موافقم . متأسفانه اینجوریه که شما گفتید
خوب هر کسی سلیقه ای داره و قرار نیست که تک تک موضوعات رو ببینه .
باید جواب سوال داد من با حرف کنجکا و عزیز موافق هستم موفق وشاد باشید
بهتره مدير همدردي به اين قسمت توجه كنه حالا كه من فهميدم بقيه اعضا هم با من موافقن ميگم شايد شايد مدير به همه جا بره
بهتره حداقل يه جايي درست كنه كه موضو عات بي پاسخ وان هايي كه 1 پاسخين در صفحه اصلي نمايش داده شه البته اگه ممكنه اين يه تقاضا نامه از جناب مديره اگه دوستان كمك كنن اين نظر با همت جناب مدير عملي ميشه فقط دوستان بايد نظراتشونو بگن اگه نظري هم در اين بار ه دارن مثل من ارئه بدن شايد بهتر از من باشه وهمين طور عملي تر.ممنونم.
کنجکاو حرف درست است افای مدیر سوال جواب داده ندا ده باید صفحه تالار نمایش داده شود من حرف کنجکاو عزیز موافق هستم موفق وشاد باشید
خيلي ممنون كه موافقتتو اعلام مي كني فقط يادم رفت اقاي هادي روك اگه اشتباه نكنم نظر شما قابل احترام ولي اگه قراره موضوع با محتوا بعضي دوستان بي جواب ونظر بمونه واونا رو مايوس كنه پس كل تالار جمع بشه فقط قسمت در مورد جوانان دمه بخت باز باشه همان ارتباط دختر پسر ميگم.حالا اگه موافقين بگيم مدير كل تالار رو جمع كنه.فقط اون قسمتو باز بزاره.
خوب منم تاپیک درست کردم اما بیشتر از یکی دو پاسخ بهش داده نشده , من منظور شما رو میفهمم , اما اگه قرار باشه هر کسی بیاد از روی خوش گذرونی و تفریح جواب بده دیگه خوندن پاسخ ها لطفی نداره البته با یک ایده مناسب میشه این مشکل رو حل کرد , مثلا شما بیاید و پست های اعضارو بخونید و هر کدوم از دوستان که به نظرتون پست های منطقی و بهتری داده اند رو انتخاب کنید براشون پیام خصوصی بفرستید و ازشون جواب بخواید مطمعنا جواب بهتر و دقیق تری میگیرید . راستی اسم من هادی راک هست هادی روک اشتباست , موفق باشید.
براي تلفظ اشتباهم معظرت مي خوام . درست حق با شماست ولي حد اقل در اين تالار بليد همدردي براي همه صورت بگيره
نبايد مثلا تاپيكي بي جواب بمونه من 3 يا 4 تاپيك بي جواب دارم اينو بهش اشاره هم كردم. بازم من نظرم همونيه كه تو پست شماره 2 گفتم از مدير خواهش مي كنم رسيدگي كنه.
سلام
به نطر من کسانی که اینجا می آیند به دلیل اینکه زیاد وقت ندارند و نمی تونند همه تاپیک ها را بخونند از روی عنوان آنها چند تا را انتخاب کرده می خوانند و اگر تونستند یک نظر هم به آن میدند. خوب شما هم عنوان های هیجانی انتخاب کن!!!!
موفق باشید
من با نظر تیک تاک موافقم کسانی که اینجا عضو فعال هستن چرا در همه قسمت ها وتاپیک ها فعال نیستن فقط تاپیک های مربوط به روابط دختروپسر را جواب میدن ما اعضای جدید وبی تجربه هستیم واومدیم اینجا تا چیز یاد بگیریم اما با تجربه ها چرا رخوت گرفته اند؟!
سلام دوستان
اينجا اکثر کساني که به تاپيک ها جواب ميدن توي يک محدوده ذهني هستند.يعني کسي که ازدواج نکرده چجوري ميتونه به کسي پاسخ بده که مشاوره ازدواج ميخواد؟هر کسي به نسبته محدوده ذهني و تجربياتش جواب ميده.همه ما مشاور خانواده نيستيم.پس شما از همه نميتونيد انتظار داشته باشيد.من شخصا" اطلاعات زيادي درباره خانواده ندارم.ارتباط با مادرشوهر يا شوهر و .... پس حتي اگر توي تاپيک نوشته باشه ((دارم ميميرم تو رو خدا يا يه چيزه محرک))ممکنه بخونمش اما نميتونم جوابي بدم.
فرمايشات شما متين ولي شما مي گين از بين اين همه اعضا مثلانقل قول:
نوشته اصلی توسط نگين
2000
نفر همه يه ذهنيت دارن اونم در مورد ازدواج و اين گونه بحث هاست البته اگه
يادت تون نرفته من 2 تا گله داشتم
1) چرا فقط همه قسمت ارتباط دختر وپسر مي رن وكمتر به جاهاي ديگه سر مي زنن.
2) چرا فقط موضاعات هيجاني بايد انتخاب بشه شما هم كه سخنان هيجاني دوست داريد؟
بعضي از تاپيكا هيجان نوشتاري ندارن ولي در عمقش كه بري مطالب كاملا مفيدي دارن.
سلام دوستان :72:
جاهای دیگه به موضوعات مشابه این تاپیک پاسخ داده شده مثل :
- پاسخ به سئوالات مهم اعضاء در مورد تالار همدردی
- برای دریافت سریع پاسخ سئولات خود،حتما این موضوع را بخوانید.
و ...
ضمنا اگر شما یه گشت کوچولو در انجمن ها و ارسال های مختلف مراجعین بزنین خواهید دید که چارچوب و کلیت سوالات ، مشکلات و موضوعات مختلف مطرح شده از سوی اعضاء (به جز موارد خاص) شبیه هم هست و فقط ممکنه در جزئیات با هم متفاوت باشه . ضمن اینکه فضای این تالار به گونه ای طراحی شده که مراجعین می تونن با سرزدن به تاپیک های مختلف بهره ی لازم رو از بخشهایی که براشون مفیده ببرن ...
در هر حال اگر خودتون قضاوت کنید خواهید دید که هجم روزانه ارسالها اونقدر زیاد هست که فقط خوندنشون وقت زیادی رو می طلبه .با این وجود همه اعضاء اعم از مدیر تالار و سایر دوستان تلاش می کنند در حد توان و زمانی که براشون مقدوره پاسخگو باشن ...اما این موضوع به جز با همکاری همه جانبه ی همه اعضاء مقدور نخواهد بود ...
موفق باشید.