-
زيبايي كه زشت شد
سلام
بي مقدمه ميرم سر اصل مطلب :
من قبلا ( 17 تا 21 ) سالگي چهره ي و اندام نسبتا جذابي داشتم و كلا با دخترهاي زيبا براحتي ارتباط برقرار ميكردم و دوست ميشدم و كلا توي زمينه هاي اجتماعي خيلي اكتيو بودم ،
تا اينكه رفتم سربازي و برگشتم و الان تقريبا دو ساله سربازيم تموم شده ...
بعد از خدمت كه نه، تقريبا اواسط خدمت متوجه شدم كه موهام به شدت كم پشت شده و بتدريج شروع كرد به ريزش ( علتشم به نظر دكتر ارثيه ..(دائيم كچل بود) )
موهام طوري ريخت كه تقريبا جلوي سرم تا نصف خالي شده و ساير قسمت ها هم خيلي وحشتناك كم پشت شده ( مثل آدم هايي كه تازه شروع به شيمي درماني ميكنن و موهاشون يكي در ميون ميشه )
و كلا اون چهره جذاب تبديل شده به يك چهره زشت .
مدتي بود تصمصم به ازدواج گرفتم ولي حتي دخترهايي كه يه وقتي به چشمم هم نمي اومدند حالا منو به خاطر قيافم قبول نمكنند ، تا حالا چند جا براي خواستگاري رفتم ولي همش نه بود ..از ساير لحاظ هيچ مشكلي ندارم !
طوري شدم كه حتي خجالت ميكشم توي خيابون برم.. تا اونجا كه ممكنه خودم رو از ديد بقيه پنهون ميكنم ( چاره اي ندارم .. )
تقريبا اعتماد به نفس زيره صفر شده
خيلي غمگين شدم.. زندگي برام بي رنگ و بو شده ..هيچ كس قبولم نداره.. دوستام كم كم ارتباطشون رو با من قطع كردند و ...
خواهش ميكنم كمك كنيد..
-
RE: زيبايي كه زشت شد
خوب عزیز اگه توانایی مالی داری میتنی از تکنیک کاشت مو استفاده کنی
من خیلی ها رو دیدم این کارو میکنن حتما امتحانش کن
ولی من خودم به عنان یک دختر بیشتر به تیپ و استایل ترفم اهمیت میدو تا قیافش
می تونی از کلاه های خیلی شیک استفاده کنی و یا ...
-
دوست عزيز اعتماد بنفس خود رو حفظ كن . سعي كن اطرافيانت رو با اخلاق و كردار زيبا جذب خود كني در اين صورت هيچ كس از تو متنفر نمي شود حتي موقعي كه پير ميشوي محبوبتر ميشوي . ميدونم كه تو ميتوني و موفق ميشوي
-
دوست خوبم سلام.
نمیخوام اینو بگم ولی خیلی وقتها خیلی بلاها و اتفاقات طاوان کارهایی هستند که قبلا انجام دادیم.
تو همون دوستیها که گفتی دلی شکسته نشده و یا هر چیز دیگه.
دلتو صاف کن.با صفا باش.بقیه اش با خدا.سیرت زیبا مهمه.
الان هم که ماه رمضونه.دیگه چی میخوای.
-
ماه عزيز ، من به يه كلينيك كاشت مو رفتم ولي اونا گفتند چون ريزش موهام همچنان ادامه داره و اينكه پراكندگي ريزش در سرم متمركز نيست ( مثلا قسمت پشت گوشم ريخته ولي يك سانتيمتر اونورتر هنوز نريخته و بلافاصله دو يانتيمتر اونورتر ريخته ) ( حتي فكر كردن به اين موضع حالم و از خودم بد ميكنه )
اگه جايي رو سراغ داريد كه با وضعيتي كه موي سرم داره راه حلي براي من داشته باشند ، ممنون ميشم بهم معرفي كنيد .
هيچ وقت فكر نميكردم موي سرم اينقدر در زندگيم تاثير گذار باشه !
jenifer ممنونم ، ولي من وقتي حتي از خودم هم متنفر شدم و از روبه رو شدن با مردم احساس حقارت ميكنم ، چجوري ميتونم اعتماد به نفسم و حفظ كنم ، توي عمل تقربا اين كار دور از انجامه ! ميدوني حتي از اينكه خودتو توي ايينه ببيني خجالت بكشي ، چقدر دردناكه ؟ و دردناك تر از اون وقتي عكسهاي قديميتو نگاه ميكني ..؟
-
سلام ناراحت نباشید به یک متخصص پوست مو بروید و درمان شوداعتماد بنفس بالا باشد توجهی به مردم نکن موفق وشاد باشید
-
jazire جان من نميگم توي دوستي هام اشتباهي نكردم ولي من هيچ وقت دروغي به اونها نگفته بودم . و هرگز وعده اي ندادم كه به خوام زيرش بزنم ..
شايد حق با تو باشه و دلي شكسته باشه ، ولي من قصد شكستن دلي رو نداشتم ، از اين گذشته من اون موقع خيلي يچه بودم و فكر الان رو نداشتم ، خيلي از كارهايي كه اون موقع ميكردم از روي خامي و بچگي بود ، يعني جرمم اينقدر سنگينه كه بايد تاوان اون رو به اين شكل بدم ، پس اونايي كه كارهاي خيلي بدتر از من ميكنن چي ؟ تازشم من كه دست از اون كارها برداشته بودم و ديدم رو به زندگي عوض كردم .. چرا بايد اين بلا سرم بياد ؟!
آقاي ابراهيمي عزيز مگه ميشه با مردم زندگي كرد و بهشون توجه نكرد ؟ مگر اينكه بينشون نباشي ( كاري كه من دارم ميكنم )
من ......
-
سلام
دوتا از دوستای منم مشکل تو رو داشتن یکیش دور گوشاش و یه جاهایی از سرش مو نداشت ولی رفت دکتر و شیش هفت ماهه هم درست شد یکی دیگش همکه کامل کچل شد و یه سال طول کشید تا درمان بشه .
-
دوست محترم :هر وقت به عكسهات نگاه كردي ياد اونايي بيفت كه زماني راحت ميدويدند و راه ميرفتند ولي الان قطع نخاع شدن روي صندلي هستند حتي از انجام كوچكترين كارها هم عاجزند.شما كه الحمدلله سالمي.يا اون كودكان عزيزان فرشته صورتمون كه توي مدرسه مرودشت مثل پروانه توي آتش سوختند وهر انساني از ديدنشون دچار كابوس ميشه. اگه خداي نكرده جاي اونها بودي چي؟
به روز نيك كسان گفت تا تو غم نخوري بسا كسا كه به روز تو آرزو مند است
به خودت بيا
-
Jenifer جان حرفايي كه ميزني كاملا درسته و هيچ شكي درش نيست . اما اينها مشكل من و حل نميكنه . صورت مسئله رو نميشه پاك كرد !
من به هر حال اين مشكل و دارم و الان فقط به دنبال راه درمان ميگردم
hsh عزيز اون دوستايي كه گفتي مشكلشون و به چه طريق حل كردند . آيا ريزش موهاشون ارثي بوده يا .... شماره يا آدرس دكترشون رو ميتوني بهم بدي ؟
ازت خيلي ممنون ميشم .
-
سلام
آره ارثی بوده اسم دکترش دکتر نوپیشه است شماره ش هم سعی میکنم تا دو روز آینده پیدا کنم !
راستی اگه اشتباه نکنم اون دوستم که ریزش موضعی داشت از یه قطره استفاده میکرد .
-
سلام دوست عزیز. برو پیش دکتر بهروز باریک بین. یک دکتر جوان ولی به شدت متخصص و با سواد. شماره موبایلشو برات به صورت پیغام شخصی میذارم. اما این آدرس سایتشه: http://www.dr-barikbin.com/
-
سلام دوست عزیز
سیرتت قشنگ باشه به خدا اصلا صورت به چشم نمیاد تازه همین که افسرده شدی و یه گوشه نشستی حالت رو بدتر می کنه قیافه عادی می شه توی چند تا نگاه ولی اخلاق و رفتار خوبت هست که دیگرون رو به طرفت جلب می کنه
تازه مشکل لاینحلی که نداری فوقش صبرمی کنی چند وقت دیگه که همه موهات ریخت می ری از بهترین نوع مو می کاری و کلی پز می دی
یه چیز دیگه ما همیشه جوون و خوشکل باقی نمی مونیم سعی کن با چیزای خوبی که موندگاره باعث اعتماد به نفست بشه
اگه این مورد برات مهمه انقدر علم پیشرفت کرده که می تونی یه قیافه خیلی خیلی خوب از خودت بسازی اونوقت هیچ کدوم از ما رو تحویل نگیری به جان خودم
-
از همه شما كه ميخواين كمك كنيد ممنونم
شيلا جان شايد تصورت از من اين باشه كه يه آدم خودخواه و خودپسند و مغرورم . ولي به خدا من اوني نيستم كه شما فكر ميكنيد .. قبول دارم كه يه زماني آدم مغروري بودم ولي بخاطر اين بود كه ديدم به زندگي باز نشده بود و كوته فكر بودم ... اما خيلي وقته كه شخصيتم تغيير دادم ( شايد بگي حالا كه ديگه زيبايي گذشته رو ندارم و موهام و از دست دادم به اجبار تغيير كردم ) ... ولي قسم ميخورم نه ، من تغيير شخصيتم رو نه بخاطر تغيير ظاهرم بلكه از روي بررسي و نتيجه گيري عقلاني انجام دادم و از صميم قلب خواستار تغيير شخصيتم بودم ..نميدونم چقدر در اين امر موفق بودم ولي تمام تلاشم رو كردم .
در مورد سيرت زيبا حق باش شماست .. اما خوب دخترهايي كه من ميرم خواستگاريشون در نگاه اول ظاهر براشون اهميت داره و اصلا فرصتي نيست كه من بخوام سيرتم رو نشون بدم . وقتي ظاهرم رو قبول نميكنند ، من چطور ميتونم سيرتم رو نشون بدم .. ولي در زمينه هاي ديگه شايد حق با شما باشه
چاره اي هم ندارم جز اينكه حالا حالا ها صبر كنم تا ريزش موهام كامل بشه كه معلوم هم نيست چند سال طول بكشه ..فعلا هميشه موهام و از ته ميتراشم !
به هر حال من ديگه بيخيال عشق و ازدواج شدم .. چون نميخوام دختري كه با من زندگي ميكنه از چهرم متنفر باشه .. دلم ميخواست يه زندگي با عشق و تجربه كنم ولي.... افسوس از اين حق ( اگه حقي داشته باشم ) محروم شدم
ممنونم از همتون
-
سلام من اصلا چنین چیزی رو نگفتم که شما مغرور بودی
همه به یک نوع به زندگی نگاه نمی کنند بزار برات یه مثال بزنم چند وقت پیش پسردایی یکی از دوستام رو دیدم بیچاره توی بچه گی صورتش سوخته بود البته نصف صورتش توی نگاه اول که دیدمش نه اینکه بگم ازش خدایی نکرده بدم اومد نه دلم براش سوخت ولی توی دید های بعدی وقتی متوجه شخصیتش ، معلوماتش ، مهربونیش شدم واقعا به اون زنی که باهاش ازدواج می کرد حسودیم شد .
خودت رو نباز نزار اون چیز هایی که برات مونده رو از دست بدی فکر نکنم تو در این حدی که من مثال زدم باشی برو خدارو شکر کن . و یه کم خودت رو جمع و جور کن و اعتمادبه نفس داشته باش
تازه اونا خیلی هم دلشون بخواد که تو انتخابشون کنی اگه هم قبول نکردن حتما لایقت نبودن
-
سلام
مطمئنا سخته كه كسي شرايط ظاهريش يكدفعه عوض بشه ، افرادي مثل شما كم نيستند . اما در مورد ازدواج بنظر من هر انساني بايد چيزهاي با ارزشي در وجودش داشته باشه كه دليل دادن پاسخ مثبت از سوي طرف مقابل بشه ، سعي كن اونها رو در وجوت پيدا كني يا از بالقوه با بالفعل برسوني.تا وقتي خودتو با شرايط جديدت دوست نداشته باشي و براي "خودت" احترام قايل نشي نيايد از ديگران انتظار داشته باشي .قبل از هر چيز "خودتو" پيدا كن مطمئن باش بموقش يه نفر هم "تورو" پيدا ميكنه
موفق باشي
-
منم یه پسر 21 سالم که مشکل شما رو دارم زندگیم تباه شده شدم یه جنازه متحرک می رم پیشه روان پزشک ولی فایده ای نداره اصلا آدمایی مثل ما براچی زندگی می کنن اینا هم همش حرف که تحویل ما بدبختا میدن دیگه سیرت ارزشی نداره خود شما خاضری با یه دختر زشت خوش سیرت ازدواج کنی دخترا هم از ما انتظار دارن مثل ما پسرا من که به آینده هیچ امیدی ندارم ایمانمم داره نم میکشه دیگه بریدم منتظر اجلم که کی میزسه تا منو راحت کنه می تونستم از لحاظ دینی میگم خودم راحت می کردم ای خدا راحتم کن منو از این روزگار رها کن ببر پیشه خودت آسم گرفتم دکتر گفته ریشه روانی داره هیچ یاری کننده ای نیست مجازات کدوم گناه دارم پس میدم شما هم برای رسیدن اجل دعا کنید وای کمک.....:203:
-
دوست عزیز اولا باید به فکر زیبایی خودت باشی و حتما و حتما اقدام کنی ، با رجوع به دکتر و ........... و به خدا قول بدی که ازاون در راه درست استفاده کنی ، حال اگر تلاش خودت را کردی ولی جوابی نگرفتی ، نیازی به خود خوردن نیست ، و هر روز خودت را سرکوفت بزنی ،
سعی کن در زندگی به اونایی نمره بده که خدا نمره میده نه مردم .ما فقط و فقط در این دنیا برای رسیدن به کمال اومده ایم و اینها همه ابزار رسیدن به کمال است ،
خدا به قد و هیکل و تیپ و مو و بینی نمره نمیده ، خدا به پاکی دل و نماز اول وقت و احترام به پدر و مادر و وووووووو نمره میده .
فرض کن قیامت شده ، خدا میخواد افراد رو به بهشت و جهنم بفرسته ، حال چقدر خنده دار هست که اگه خدا بگه : آدم هایی که موهاشون از 30 سانت به بالا هست والسابقون السابقون اولیک المقربون و در بهترین جای بهشت
اونایی که از 5 تا 30 سانت مو دارن وسط بهشت جاشون هست ، اونایی که1تا 5 سانت دارن دم در بهشت ، و اونایی که موندارن و کچل هستند فی سموم و حیمم : در آتش دوزخ بروند ،
چقدر افرادی بوده اند که خوشکل ترین روزگار خود بوده اند ، الان اثری از اونها نیست و همون چشم ها و هیکل های خوشکل را کرم ها خورده اند ، و چقدر افراد زشت رو بوده اند که تاریخ همیشه از گفتن کمالات و زیبایی های آنها خسته نخواهد شد ،
چقدر افرادی هستن که کورند اما بزرگترین کارها را میکنند که بیناها از انجام آنها عاجز هسنتد ،
بزرگترین شیمی دان جهان مغز متفکری است که از گردن به پایین فلج است ، و دایم او را با ویلچر او را جابه جا میکنند ، و ........
خلاصه حرف من به دوست عزیزم :
اولا حتما و حتما به زیبایی خودت اهمیت بده و راهکارهای مناسب برای به دست آوردن اون پیدا کن و در مرحله اول از خدا بخواه که زیبای اول را به تو برگردونه اما به هدف به کار گیری در راه صحیح
ثانیا : در زندگی به اموری نمره بده که خدا نمره میده ، یادت نره که ما برای این دنیا ساخته نشدیم ، برای ساختن اون دنیا اومدیم ، اون دنیا را با مو و بینی 3 سانتی و پرورش اندام و آرایش کردن و رز لب و زیر ابرو را برداشتن و ....... نمی سازن ، بلکه با عمل صالح میسازن ، البته اسلام با زیبایی کاملا موافق است ، اما با زیبایی که برای جلب رضایت خدا و همسر و پدر مادر و ... بدور ازگناه و نافرمانی خدا باشه .
همین حرفا را به دوست عزیزمون sa1191 پیشنهاد میکنم بخونن و رویشون تفکر کنن .
ببخشید که سرتون را درد آوردم
موفق باشید
در پناه حق
-
سلام
من هم بیشتر حرفهای مهاجربینشان رو قبول دارم ... بهترین کار اینه که قبل از هر چیز پیش یک روانشناس بری و ضمنا تا وقتی که خودت رو قیبول نکردی سراغ کس دیگه ای به هیچ وجه نرو .