سلام
قبلا یک پست ارسال کردم مبنی بر اینکه راهنمایی بشم برای اینکه چه طوری من یک روانشناس خوب پیدا کنم که بتونم ازش نتیجه بگیرم.
مشکل من در نبود اعنماد به نفس هست که فک کنم باعث و بانی خیلی مشکلات در من شده مهمترینش عدم توانایی صحبت در جمع به طرز حاد یعنی با روش های عامیانه تفویت صحبت در جمع قابل حل نیست یعنی خودمو باور ندارم که خوب بشم چه برسد بر اینکه دنبال راه حل های عامیانه و نتایجش برم .
کافیست در یک جمع همه از خود و کارایی که انجام می دهند در طول روز صحبت کنند ولی من اون روز کاری انجام نداده باشم کوچیک و کوچیک میشم طوری که احساس میکنم در اون جمع اضافی هستم حتی اگر با من صمیمی باشن یا نباشن از لحاظ دوستی
یکی از خاطرات گذشته که پایان بدی برای من داشته نزدیک به دو ساله که اذیتم میکنه و به هیچ طریق نمی تونم ازش رهایی داشته باشم مگر با مشغول کردن خود و بودن در جمع ها و صحبت و انتقال تجارب خود و چیز هایی که در یک جمع صحبت میشه که نتیجش شادی و وقت گذرونی و محبت و لذت دور هم بودن و جوانی هست.
اوضاعم به شدت حاد هست به طوری شده که کوچکترین اتفاق در زندگیم که سبب بشه ضرر مالی یا معنوی ببینم منو چند روز به فکر می اندازه و اگر در اون زمان تنها باشم و درو از جمع روی روحیم خیلی تاثیر میگذاره و ضعیف و ضعیفتر میشم روز به روز
قدرت نوشتاریم خیلی عالیه ولی در حضور کسی خیلی خیلی ضعیف هستم.
ممی دانم چه طوری یک روانشناس خوب پیدا کنم که بتونم از این عذاب ها بیرون بیام چون واقعا دیگه از تظاهر به خوب بودن خسته شدم