سلامومن تازه عقدکردم 2 روزه. و نامزدمم شروع به ابراز علاقه برای رفع نیاز به روابط جنسی کرده ولی من اصلا نمیدونم چه جوری باید رفتار کنم؟تا چه حد بهش اجازه بدم از همین اول؟ برخوردم در برابر رابطه اون چی باشه؟
اصلا خیلی زود نیس بهش اجازه بدم؟:302:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامومن تازه عقدکردم 2 روزه. و نامزدمم شروع به ابراز علاقه برای رفع نیاز به روابط جنسی کرده ولی من اصلا نمیدونم چه جوری باید رفتار کنم؟تا چه حد بهش اجازه بدم از همین اول؟ برخوردم در برابر رابطه اون چی باشه؟
اصلا خیلی زود نیس بهش اجازه بدم؟:302:
سلام دوست عزیز ازدواجتو تبریک میگم :72:
اول بگم که نامزد شما یخورده زود دست به کار شده ولی این اصلا معنای بدی نداره و نیاز نیست نگرانش باشی یکی از نیازهایی که با ازدواج ارضا میشه همین نیازه ولی از من این نصیحتو داشته باش که توی دوران عقد رابطتو با شوهرت کامل نکن بزار وقتی عروسی گرفتین با خیال راحت و بدون ترس از بارداری دوران عقد این کارو انجام بدین سعی کن توی دوران عقد شوهرتو سیراب نکنی
رابطه در دوران عقد و قبل از عروسی ، کاملا اختیاری و سلیقه ای هست. بعضی ها رابطه کامل رو مجاز می دونن بعضی ها هم معتقدند تا زمان عروسی باید صبر کرد
اما چیزی که من زیاد از متخصصین و روان شناسها شنیدم اینه که در این دوره رابطه در حد معاشقه باشه خوبه اما رابطه جنسی کامل بهتره که نباشه.
سلام عزیزم
تبریک میگم بهت صمیمانه و امیدوارم خوشبخت بشی.
شما الان زن و شوهر هستید. زمانیکه خطبه عقد خونده میشه شما دیگه حلال و محرم هم هستید. اینکه همسرتون ازتون در مورد نیاز جنسی خواسته اصلا بد یا زود نیست. منم مدتی عقد بودم به همین خاطر تجربه م بهتون میگم.
صادقانه میگم رابطه جنسی در حد معقول و مناسب باعث نزدیک شدن و صمیمیت بیشتر شما میشه . اما بهتره روابطتتون مشخص و حریم داشته باشه. دخول کامل نداشته باشین . بزارین برای بعد از ازدواج . اما بقیه چیزا و معاشقه و ... داشته باشین . خوش باشین.
درود
اولا اطلاع دادم انتقال بدن به بخش مشکلات چون اینجا مربوط به مقالات هستش:72:
دوما مقاله زیر را مطالعه کنید.
http://www.hamdardi.net/thread-32818.html
و شماره سه تا وقتی مطمئن نشدی که واقعا میتوانید یه زندگی مشترک تشکیل بدبد رابطه جنسی کامل برقرار نکنید نکنید نکنید :81:
من متاهلم و یه دخترم دارم چه من و چه دوسان وقتی میگیم رابطه کامل برقرار نکنید میدونیم چقدر دوست دارید و تمایل دارید دوطرف برای برقراری رابطه کامل مخصوصا از طرف آقا پسر ولی بهتره فعلا نباشه :72:
اون مقاله که بهت دادم حتما بخوان.و اینم یادت باشه شما نامزد هستید نه عقد.حتی دوران عقد هم دوران شناخته سعی کنید شناخت خودتان را نسبت به ایشون بالا ببرید
سلام از همتون ممنون دوستای خوب من
راستش منظور من هم معاشفه و این چیزا بود.یعنی نمیدونم در برابر اون چیکار کنم و همینجوری وایمیسم.به نظرتون از کجا بفهمم تا چه حدی معاشقه کردن و چقدر کافیه؟
توی معاشقه هم حد ارضا شدن هست؟
یه سایت به شما معرفی میکنم فکر کنم لازم باشه مطالعه کنید.
ازدواج,آموزش مسائل جنسی و زناشوئی,مشاوره, پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده
آموزش جنسی و زناشوئی - گروه آموزشی تنظیم خانواده • گروه آموزشی تنظیم خانواده
شما گفتید نامزد هستید درسته.بهتره بیشتر در این دوران عاقلانه تصمیم بگیرید تا احساسی مسئله یه عمر زندگی خواهشا از شما تمنا دارم شوخی یگیرید این موضوع بسیار مهم را
حتما مطالعه کنید مقالات بخش عقد و نامزدی را
نامزدی و عقد
حتما بخوانید.شما بهتره فعلا روی شناخت بیشتر ایشون و کسب مهارت های لازم برای زندگی زناشوییتانب یشتر متمرکز بشید تا این مسائل.سایت های بالا تنظیم خانواده فعلا برای شما خواندنش پیشنهاد نمیشه.
خاله غزی،داره می گه عقد کردم تو می گی عقد نکردی؟
سلام عزیزم ازدواجت رو تبریک میگم :72:
خب اگه میاد سمتت شما هم استقبال کن ولی با ناز نه اینکه فورا همپاش بشی حتما بلدی! نباید خیلی هم خشک و بی روح باشی و پسش بزنی.
یه حالتی هست برا خانوما خوبه ...اینکه فورا نباید در دسترسش باشی این باعث جذابیت میشه یه حالت تعادله هم پسش میزنی هم بهش نزدیک میشی. مشکل شما کجاست؟
اقایون که فک کنم همشون(یعنی اکثرا) مستقیم میرن سر اصل مطلب سیاست و ادا و اصول ندارن.
البته زیبایی این رابطه در این هست که اروم اروم پیش برین و به مرور رابطه رو کامل تر کنین خیلی از اقایون ناشی هستن متاسفانه و بدون اینکه رابطه ی روحی شونو کامل کنن میرن سر مسایل جنسی بدون
اینکه باهم انس داشته باشن که این گاها باعث درنگ خانوما میشه.
سعی کن بهش سرمشق بدی و نذاری افراط کنه در حین اینکه نیاز هاشو بیجواب هم نذاری.
سلام دوست گرامی
تبریک می گم ازدواجتون رو. امیدوارم به پای هم پیر بشید :)
به نظرم بعضی دوستان در نظرتاشون کم لطفی کردند.
1- همسر شما ازدواج کرده تا این بخش از نیاز هاش رو تامین کنه. شما رسما، عرفا، شرعا زن و شوهرید و تمام لذت همسرانه برای شما حلال است. پس محروم کردن او ( و محروم کردن خود شما) غیر منطقیه. همچنان که اگر شما انتظار دیگری داشتید، می بایست قبل از ازدواج با او در میان می گذاشتید و به او حق انتخاب می دادید.
2- خوبست که مرزی برای ربطه تان مشخص کنید. مرز می تواند چیزی باشد که خود شما و با توافق با یکدیگر تعیین می کنید. معمولا در چنین بازه زمانی( اگر دوران عقد خیلی طولانی نباشد) دو طرف به رابطه ناکامل اکتفا می کنند. رابطه ای که هر دو طرف به نهایت لذت می رسند، اما با راهکار هایی دیگر که اینجا جای گفتنش نیست.- از سوال های شما پیداست دانش شما در این زمینه اندک است. پس حتما پیش یک مشاور بروید و در این زمینه اطلاع کسب کنید.
3- زندگی جنسی و رضایت جنسی شما از همین روابط نصفه نیمه اما سرشار از عشق کنونی تان بنیان می گیرد. نارضایتای همسرتان و خود شما در این دوره، می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد و برای همیشه تصویر یک رابطه لذت بخش را در ذهن هر کدام از شما خراب کند. پس لطفا با احتیاط قدم بردارید و اگر می خواهید جایی "نه" بگویید، به گونه ای نباشد که رنجش و یا احساس طرد در قلب همسرتان باقی بگذارد.
4- اکنون به هم محرم هستید و هیچ جایی برای خجالت و رو دربایستی بین شما نیست. در یک فرصت مناسب با یکدیگر در باره مرزها و حد و حدود رابطه تان، بسیار روشن صحبت کنید و به یک توافق برسید. اینجوری نه شما مدام دغدغه پیشرفت رابطه را دارید و نه هیچ کدامتان احساس طرد شدن و محرومیت.
5- با یکدیگر در نهایت مهر و عطوفت رفتار کنید و از هم اکنون مهارت های لازم برای زندگی زیر یک سقف را فراگیرید.
شاد باشید و تن درست
:72:
سلام من نوزده سالمه تازه شیزینی خوردیم با همسرم تجربم کمه ولی فکر کنم سوالت رو یه مرد جواب بده برات جالب باشه من عاشق همسرمم عشقم هم بهش مشروط نیست اینکه بهش احساس جنسی داشته باشم هم باعث غرورم میشه هم نشونه عشقم بهشه ولی هر کاری وقتی داره من خیلی دوس دارم پامو از پله اول بردارم بزارم پله آخر ولی خب نمیشه مطمءن باش احساس همسرت هم مثه منه ولی همسر من خیلی بهم محل نمیده و این اصن از نظر من اشکالی نداره چون می دونم واسه چی این طوری میکنه باعث شده بیشتر عاشقش بشم تو هم همین جور باش روانشناسا میگن باید یه فن برا آخر بازی گذاشت سیاست به خرج بده می دونم ته دلت نمی تونی بهش سخت بگیری ولی به خاطر خودشم شده یکم دست نگه دار ایشالله خوشبخت بشین منو همسرم هم خوشبخت بشیم اگه پررویی کردم بدون تجربه حرف زدم هم ببخشید
ببخشید جناب سعیداتی لطف کنید متن رو کامل بخونید ایشون عقد کردن و شما شیرینی خورده معلومه که تو نامزدی نباید رابطه به هیچ عنوان داشته باشین ولی عقد یعنی شرعا و عرفا محرمن پس طاقچه بالا گذاشتن و محل ندادن و .... این حرفا چیه اینا باعث نمیشه شوهرش بیشتر عاشقش بشه بلکه باعث میشه نیازشو خدای نکرده جور دیگه تامین کنه پسری که ازدواج کرده فقط واسه نیاز عاطفی نیست واسه نیاز جنسی هم هست و حقم داره پیامبرم فرمودن واسه نیاز جنسی ازدواج کنید تا تو فشار نباشی چه دلیلی داره زن آدم بهش محل نده پس واسه چی عقد کردن؟؟
دوست عزیز شوهرت هر نیازی که داره وظیفه شماست که برطرفش کنی اما: به هیچ عنوان رابطه کامل نداشته باش عقد اسمش روشه یعنی با ازدواج و عروسی فرق داره پس یه محدودیتایی داره یه چیزایی رو بذار واسه بعد عروسی و زمانی که رفتی خونه خودت اینه که باعث میشه واسه شوهرت جذابتر باشی و هم اگه خدای نکرده با هم به مشکل برخوردین خیالت از بابت این قضایا راحت باشه منم دقیقا همین کارو کردم خیلیا اون موقع به من میگفت وواااای گناه داره این چه مسخره بازیه آخه دوران عقد ما طلانی بود 2سال بود ولی شوهرم هیچ شکایتی هم نکرد الانم خیلی راضی ام که شان خودمو حفظ کردم خوشبخت و موفق باشی.
خانوم شکوفه منم دقیقا منظورم همین بود یعنی می خواستم بگم فکر نکن اگه با هاش رابطه کامل نداشته باشی باعث میشه که نامزدت ناراحت بشه بلکه اگه بدونه واسه چی اینجوری رفتار میکنی بیشتر بهت علاقه پیدا می کنه
به حر حال اگه منظورموبد رسوندم ببخشید