چه طور میشه فهمید دختری اهل دوست بازی هست یا خیر؟
سلام
من نیما 25 ساله.دانشجو سال آخر پزشکی.به یکی از سال پایینی های دانشگاهمون (دو سال پایین تر) برای ازدواج علاقه مندم.(البته عشق و عاشقی و اینا نبوده ها)
این علاقه را از سه سال پیش که 22 سالم بود داشتم.
اما هیچ وقت نرفتم جلو.چون فکر میکردم ممکنه چون اون موقع که شرایطش رو نداشتم نه بگه و برای همیشه از دستش بدم.
اما اون اوایل با نگاه هام یه جورایی بهش فهموندم که توی نخشون هستم(البته الان میگم کاش این کار رو نکرده بودم)
دو تا سوال دارم:
1.به نظرتون نگاه های اون اوایل که اون نگاه ها رو میکردم اشتباه کردم؟...آخه بعد از اون هر موقع میرفتم دور و برش یا از کنارش رد میشدم سریع اون حالت آروم و راحتی رو که داشت رو از دست میداد و توی صورتش استرس و عصبانیت و غرور رو میدیدم.
یه جورایی احساس میکردم تو ذهنش میگه برو به ما نمیخوری و احساس میکنم خوشش نمی یومد از من.
به نظرتون این جور وانمود میکرده یا....؟
میشه یه دختر خانم اینجا به من بگه شما بودید چه احساسی داشتید و اون رفتار این دختر خانم چه معنی میتونه داشته باشه.
احساس میکنم اگه اون نگاه ها رو نکرده بودم الان خیلی راحت تر میتونستم برم جلو.
سوال دوم
2.ایشون دوستایی دارن که خیلی آرایش میکنن و در واقع تابلو هستن یه جورایی و میدونم تو اکیپ 5-6 نفریشون دو سه تاشون دوست پسر دارند.در واقع دوستای خوبی نداره(درسشون خوبه ولی)...ولی خودش خیلی سنگین هست و جلف نیست.هر چند حجاب خوبی نداره.
از کجا از چه رفتاری میشه تشخیص داد یه دختر دنبال این جور چیزها هست یا نه؟
میدونم نمیشه با قطعیت گفت ولی میشه حدس زد که.
فکر کنم دختر خانم ها بتونند راهنمایی کنن.
من خودم راحت میتونم از بین پسرها بدون اینکه با کسی هم کلام بشم تشخیص بدم طرف دنبال دختر مردم و دختربازی هست یا خیر.....ولی توی دخترها رو نمیدونم.
+
البته خیلی سوال دیگه دارم ولی فعلا این دو تا توی اولویت هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید کسی نیست ازش بپرسم.
:72: