شروع چهل شب دعا ومناجات براى ازدواج مجردها
سلام بچه ها خوبین من به دعا ونماز وذکر خیلی اعتقاد دارم خیل مشکل گشا هستن
با توجه به گشت وگذاری که تو انجمن داشتم خیلی از دخترا وبعضی از پسرا مشکل ازدواج دارن
خاستم بگم اگر موافق باشین ختم چهل روزه ای رو شروع کنیم با دعاها وذکر های مخصوص که اولین ذکرو خودم میگم که میگن خیلی هم مجربه ورد خور نداره
حالا دوستانی که تمایل دارن تو این ختم های چهل روزه شرکت کنن بیان اینجا وپست بزارن
فقطم این تایپیک مخصوص مشکل ازدواج جوون هاست
امیدوارم که تایپیک قفل نشه ممنون از شما
شروع چهل شب دعا ومناجات براى ازدواج مجردها
سلام دوستان عزيز
ان شاءالله بخت تمام پسرها و دخترهاى مجرد باز بشه و هركس كه تنهاست طعم عشق واقعى رو بچشه و همسر و فرزند نيك نصيبش بشه
قوانين تاپيك به اين شكله كه هر كس مى خواد بقيه براش دعا كنن، بايد زحمت بكشه و اعلام حضور كنه و ايضا براى بقيه اعضاى اين تاپيك هم دعا كنه كه يه كارما و چرخه ى نيايش شكل بگيره:203:
ان شاءالله خدا صداى ما دختر و پسرهاى مجرد رو بشنوه و هر چه زودتر همسر دلخواهى كه آرزوشو داريم نصيبمون كنه
لطفا هر كس مى خواد توى اين تاپيك فعاليت كنه، (از اونجايى كه ما همه مجازى و ناشناخته هستيم و فقط خدا خودش ميدونه ما تو زندگى واقعى كى هستيم و چى كار مى كنيم) بدون خجالت و رودرواسى مشخصات همسرى رو كه ميخواد نصيبش بشه عنوان كنه، و بعد هم بگه كه توى اين چهل شب چه دعايى يا نذرى رو مد نظر قرار داده كه بخونه يا انجام بده
:43:
- - - Updated - - -
اول از خودم شروع مى كنم
من ساشا (اسم مستعار) از خداى بزرگ و مهربون ميخوام كه هر چه زودتر، با مردى مهربان، عاشق:43:، جذاب، وفادار، فهميده، مستعد و كوشا، صبور جهت امر ازدواج آشنا بشم، از خدا ميخوام كه همسرم داراى خصوصيات مثبت بى شمار باشه، خانواده خوب و فهميده و مهربانى داشته باشه، شغل خوب و رزق و روزى حلال و فراوان داشته باشه، بخشنده و دست و دلباز باشه و براى من و فرزندانمون از هيچ بخشش و عشق و محبتى فرو گذارى نكنه، همسرى ميخوام داراى سلامت روحى و جسمى، هنرمند (چون دوست دارم بهش افتخار كنم) ورزيده، قد بلند (حتما حتما از من بلندتر باشه، حتى وقتى كفش پاشنه بلند مى پوشم هم دوست دارم از من بلندتر باشه:203:) قيافه مردونه جذاب و خوبى داشته باشه، و من عاشقش باشم، چون دوست دارم واقعا با عشق ازدواج كنم، دوست دارم همسرم بوى خوش بده، تميز باشه
مى خوام همسرم به روحيات و عقايد من احترام بذاره، و باعث پيشرفت و آرامش من بشه، حتما حتما هم مرد رمانتيكى باشه و منو تند تند با اين حس رمانتيكش سورپرايز عاطفى كنه:43:
براى اين كه چنين همسر خوب و متين و عالى نصيبم بشه توى اين چهل شب، هر شب سوره يس ميخونم:203:و از دوستان هم ميخوام كه برام دعا كنن تا زودتر با همسر ايده آلم آشنا بشم و ازدواج كنم