مسئله سند زدن خونه شریکی من و همسرم
سلام
دوست دارم مدیر جان کمک کنه ...
من و همسرم پارسال تصمیم گرفتیم واسه آینده زندگیمون یه سرمایه گذاری کنیم به خاطر همین ماشین هامون رو فروختیم من طلاهام رو فروختم و هر دو مون پس انداز هامون رو روی هم گذاشتیم و یه خونه دیگه پیش خرید کردیم و حالا موقع سند زدن خونه رسیده یه وام هم داره همسرم رفت کارهای بانکی مربوط به وام رو انجام داد و وام رو به نام خودش صادر کرد ... حالا برای سند زدن چون این خونه وام داره سندش هم به نام همسرم میخوره البته این جور که خودش میگه من هم خیلی از این مسائل سرم نمیشه
امروز با هاش صحبت کردم بهش گفتم احساس میکنم که یه جائی صادقانه پیش نرفتی و من رو توجیح نکردی قرار اولیه ما این بود که این خونه به نام دوتامون باشه چون هر دومون هرچی داشتیم گذاشتیم وسط میگه من و تو نداریم من هرچی دارم تو زندگیم ماله توئه چون وام خونه به اسم من هست سند هم باید به اسم من بخوره میگم خوب وام رو به نام من میزدی میگه بانک نامه کسر از حقوق شرکت خوصوصی رو قبول نمیکنه و ... هی همینطوری میخواد من رو توجیح کنه بعد هم میگه چقدر واسه تو سند به نامت بودن مهمه و کلی من رو هم میبره زیر سوال که چرا از روز اول هر کاری خواستیم بکنیم تو هی میگی سندش رو به نام من بزن در صورتی که تا اونجائی که من یادمه نگفتم و اگه یه درصد هم گفته باشم به حالت شوخی بوده ...
بعد از یه مدت دوباره وام گرفیم یه ماشین خریدیم که ماهی 250 هزار از قسط ماشین رو من میدم باز ماشین هم به نام خودش زد که هیچ حتی اعتماد نداره که ماشین رو به من بده یه روز باهاش جائی برم و تو این مدت شاید 10 بار اون هم وقتی خودش کنار من نشسته باشه حوصله داشته باشه خسته نباشه عجله نداشته باشه میده دست من ...
الان تو مسائل مالی حس خوبی نسبت به همسرم ندارم ...
خونه جدید هم سه ماه پیش دادیم اجاره خودش اومد گفت شماره حساب تو رو میدم که کرایه خونه مال تو باشه البته وقتی که اقساط وام خونه شروع بشه فقط 30 - 40 هزار تومان از کرایه خونه میمونه
بعد روزی که شماره حساب به مستاجر داد که ماهیانه اجاره رو بریزه به حساب، حساب خودش رو داد ...
اون روز هم باهاش کلی صحبت کردم گفتم من که این رو بهت نگفته بودم خودت پیشنهاد رو دادی انتظار داشتم رو حرف خودت وامیستادی دوباره کلی بهونه آورد که زشته من به مستاجر بگم پول رو بریز به حساب همسرم من اصلا این حرف تو کتم نمیره ... گفت هر ماه که ریخت من میریزم به حسابت ماه اول ازش گرفتم ماه دوم یادش رفت بهم بده حالا ماه سوم هنوز نرسیده ولی میدونم که ...
احساس میکنم اشتباه کردم و نباید اصلا تو مسائل مالی زندگی خودم رو شریک میکردم ...
و هیچ وقت واسه آینده با همسرم شریک نمیشدم شاید همون پول رو اگه طلا میخریدم یا اینکه تو حساب بانکیم میگذاشتم واسه خودم بهتر بود ...
اصلا منظورم این نیست که همسرم سرم کلاه گذاشته یا زرنگی کرده ... فقط با خودم مقایسه میکنم من اگه بودم حتما یه کاری میکردم که اون هم راضی باشه باهاش مشورت میکردم که وام رو به نام کی بگیریم و ... هیچ وقت بهش نمیگفتم واسه سند زدن هی باید مرخصی بگیری این ور و اون ور بری و ...
دلم ازش گرفته ...
مدیر جون میشه راهنمائیم کنید با چه روشی با همسرم صحبت کنم که بهش بر نخوره و فکر نکنه که من عشق سند به نام بودن دارم من فقط میگم این مال دوتامونه من نه رو خونه ای که الان داریم چشم دارم و نه حتی ماشینی که با هم خریدیم ... چون من هم دارم از اون استفاده میکنم و لذتش رو میبرم در کنار همسرم ...