سلام .من یک بار ازدواج ناموفق داشتم الان 4سال طلاق گرفتم بعد 4سال تصمیم به ازدواج با پسر 28ساله دارم که یدونه بچه داره اما خانواده ام راضی نمیشن .الان بین خانواده و عشقم موندم کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .من یک بار ازدواج ناموفق داشتم الان 4سال طلاق گرفتم بعد 4سال تصمیم به ازدواج با پسر 28ساله دارم که یدونه بچه داره اما خانواده ام راضی نمیشن .الان بین خانواده و عشقم موندم کمکم کنید
درود بانو
خوش اومدین به همدردی :72:
خواهشا از خودتون بیشتر اطلاعات بدین چند سالتونه و اگر میشه براتون امکان داره در مورد طریقه آشناییتون و خلاصه شده در مورد ازدواج قبلیتون بنویسین(البته تا جایی که فکر میکنین لازمه بدونن)
در مورد شغل طرف مقابلتون؟
دلیل طلاق گرفتنشون؟
معیارهای خودتون در مورد ازدواج
و آیا اینکه ایشون این معیارها رو دارن
خصوصیات مثبت و منفی که در مورد ایشون و یا خودتون هست رو هم بنویسین خیلی عالی میشه
ببخشید میدونم زاید شد ولی اینجوری کارتون زودتر راه میوفته :72:
عنوانی که انتخاب کردی گویای موضوع نیست از طریق مثلت کنار تشکر یا تماس با ما
عنوان مناسب را اطلاع بده تا جایگزین شود.راهنمایی دادن به تاپیکی که عنوان مناسب
ندارد خلاف قوانین است.
من 22سالمه.ترم سوم کارشناسی معماری هستم علت طلاق گرفتنم منو به خاطره پول بابام میخواست بعد با حرف مادرش جدا شدیم یعنی من خواستم جدا بشیم چون تحمل کاراشو نداشتم.این پسری که میخوام باهاش ازدواج کنم کارشناسی حسابداری رو تموم کرده تو دانشگاه باهم اشنا شدیم دو سال همدیگرو میشناسیم معیار مثبتش راستگو .ساده . رو پای خودش ایستاده و به کسی وابسته نیست .تو هر سختی و اسانی کنارم بوده همیشه به عشقش صادق بوده.معیار منفیش زود ناراحت میشه.علت طلاقش همسرشو دوست نداشته و به اصرار باباش با اون ازدواج کرده
خواهشا توی این تایپیک ادامه ندین یکدونه رو ادامه بدین تا باهم به نتیجه دلخواه و درست برسیم :72:
من 22سالمه ترم سوم کارشناسی معماری هستم دلیل طلاقم این بود که منو به خاطره پول و ارثی که از بابام بهم میرسید میخواست.این پسر که میخوام باهاش ازدواج کنم کارشناسی حسابداری رو تموم کرد .شغلش ازاده به دلیل اصرار خانواده اش با همسرش ازدواج کرده و دلیل طلاقش زنش بهش خیانت کرده .معیارهای که برا ازدواج میخواستم تو این پسر هست مثل راستگویی.ساده بودن .پاک بودن .وابسته به کسی نبودن و غیره
سلام .من یک بار ازدواج ناموفق داشتم الان 4سال طلاق گرفتم بعد 4سال تصمیم به ازدواج با پسر 28ساله دارم که یدونه بچه داره اما خانواده ام راضی نمیشن .الان بین خانواده و عشقم موندم کمکم کنید .من 22سالمه ترم سوم کارشناسی معماری هستم دلیل طلاقم این بود که منو به خاطره پول و ارثی که از بابام بهم میرسید میخواست.این پسر که میخوام باهاش ازدواج کنم کارشناسی حسابداری رو تموم کرد .شغلش ازاده به دلیل اصرار خانواده اش با همسرش ازدواج کرده و دلیل طلاقش زنش بهش خیانت کرده .معیارهای که برا ازدواج میخواستم تو این پسر هست مثل راستگویی.ساده بودن .پاک بودن .وابسته به کسی نبودن و غیره
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش اومدی.
عنوان تاپیکت باید گویای محتوا باشه، وگرنه اجازه نداریم جواب بدیم.
مثلا: علاقه به مردی که بچه داره، و مخالفت خانواده ام با ازدواجمون
یا یه چنین چیزی.
از طریق مثلث زیر نام کاربریت گزارش بده تا مدیران تغییر بدن.
در غیر اینصورت نمیشه به تاپیکت جواب داد.:72:
سلام
شما مطمئن هستید که به خاطر خیانت از همسرش جدا شده؟
شما تا حالا راجب همسرش تحقیق کردید؟
چند وقته میشناسینش که میدانید صداقت داره؟
مطمئن باشید اگه به پای صحبتها همسرشان بشینید به اطلاعات بیشتری دست پیدا میکنید
علت مخالفت پدر و مادرتون چیه؟
اون آقا چند وقته جدا شدند؟
بچه چند سالشه؟ قراره پیش شما باشه؟ ارتباط و ملاقات بچه با مادرش چطور هست؟
سلام بله مطمئنم که به خاطره خیانتش ازش جدا شده .بچه 3 سالشه.بله قرار با ما بمونه .دو سال میشناسمش.خانواده میگن باید با یک پسر مجرد ازدواج کنم
دوست عزیز،
شما باید یک عنوان مناسب برای تاپیکتون انتخاب کنید که گویای مشکلتون باشه. مثلا ازدواج با مرد مطلقه بچه دار یا ...
باز کردن دو تاپیک مشابه مخالف قوانین همدردی است. باید درخواست بدین دو تاپیکتون را ادغام کنند.
برای این کار از مثلث سیاه زیر پست استفاده کنید و درخواستتون را مطرح کنید.
طبق قوانین همدردی تا زمانی که عنوان تاپیک کلی و مبهم باشه، دوستان اجازه ندارند پستی برای شما بنویسند.
کمکم کنید
- - - Updated - - -
کمکم کنید
سرکار خانم wamim
به همدردی خوش آمدید
لطفاً عنوان مناسبی بربای تاپیکتان به گونه ای که نشان دهد مشکل شما چیست تنظیم کرده و از طریق لینک تماس با ما در بالای صفحه تالار یا از طریق دکمه گزارش ارسال دارید تا جایگزین شود . از ایجاد تاپیکهای تکراری نیز خود داری کنید .
تاپیک شما تا زمانی که عنوان مناسب ارسال دارید و تغییر صورت پذیرد قفل می شود و بعد از تغییر عنوان گشوده خواهد شد
با تشکر