در مورد آقایون چی می دونید؟
سلام.
من یک ساله که ازدواج کردم اما متاسفانه نمی دونم با همسرم چطور برخورد کنم. بعضی وقتها انتظاراتی که ازم داره فکر می کنم نهایت خودخواهیشه. خواهش می کنم در مورد خصوصیات آقایون و اینکه دوست دارن همسرانشون چطوری باهاشون برخورد کنن و اصول زندگی رو در اختیار من قرار بدید. بیشتر می خوام بدونم آقایون روی چه برخوردهایی حساسیت دارن و یا چه مسائلی باعث خوشحالی و ناراحتیشون میشه.
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم :72:
RE: در مورد آقایون چی می دونید؟
آقایون از سبک بازی و حرف های نسنجیده متنفرند .
به نظرم آقایون خیلی دوست دارند که تایید بشن مخصوصا از جانب همسرشون.
ممنونم :72: اما جزئیات بیشتری می خوام بدونم. من و همسرم خیلی همدیگه رو دوست داشتیم اما زندگیمون همه اش شده دعوا، هیچ کدوم بلد نیستیم در مقابل هم درست برخورد کنیم. دوتاییمون خودخواه هستیم و مغرور و حاضر نیستیم که برای هم گذشت کنیم. من خودم اهل گرو کشی هستم، می خواستم کمکم کنید تا بتونم اخلاقمو درست کنم و بفهمم در مقابل همسرم چی کار کنم که نه غرورم خرد بشه و نه اونو ناراحت کنم. اگه خواسته ای داشت که به نظر من نامعقول بود ولی به نظر خودش منطقی و معقول چطور برخورد کنم که دعوامون نشه........... خواهش می کنم کمکم کنید.
شما خانم گرامی و همسر ارجمندتان باید به نزد یک روانکاو مشاور خانواده که سواد و تجربه درستی دارد ونه هر مشاوری مراجعه کرده و زیر یک برنامه زمانمند و برانامه ریزی شده روانی قرار بگیرید.99% مردم مهارتهای رفتاری را بلد نیستند و نیز روش ارتباط با دیگران و بویژه همسر خود را؛هرچه زودتر اقدام نمایید،بهتر است و امیدوارم موفق باشید..
ممنون از راهنمایی تون اما شما باید بدونید که متاسفانه همه آقایون حاضر به رفتن نزد مشاور نیستن، همسر من هم از این دسته است. خیلی ازش خواستم که بریم پیش مشاور میگه خودمون می فهمیم باید چی کار کنیم...
خواهش می کنم کمکم کنید:203:
شما می توانید به انبوه مطالب مربوط به داشتن یک زندگی موفق یا ازدواج موفق و نیز طذز برخورد با آقایان در این تالار یا سایت همدردی مراجعه نمایید که البته عناوین آنها نیز کاملاً گویا و روشن است و جنبه اهنمایی و آموزش داشته و در پاسخ به صدها نفری نیست که مشکلی داشته و دیگران آنها را راهنمایی کرده اند.
به هر حال باید همسرتان نیز این مطالب را بخواند تا نتیجه درستی حاصل شود و باید درباره آنها هردویتان بیندیشید و به به آنها عمل نمایید.زیاد هم ناراحت نباشید،اگر شما تنهایی نیز این موارد را ببینید،از وخامت اوضاع خواهید کاست.
در مورد گرو کشی چی؟ من هر کاری می خوام بکنم قبلش نگاه می کنم ببینم همسرم کاری کرده که من هم در ازاش همچین کاری رو انجام بدم یا نه، اگه انجام نداده بود کاری نمی کنم، و یا هر کار اشتباهی که می کنه سریع تلافی می کنم .. این یکی رو چی کار کنم؟؟ دوست ندارم نقش فداکار رو توی زندگی بازی کنم، دوست دارم این قضیه مساوی توی زندگی باشه، اما خودم هم پیش قدم نمی شم:47:
خوب باید بشوید و منتظر چه پاسخی هستید!!باید در استخر شیرجه بزنید و هیچکس هم نمی تواند مانع خیس شدنتان،بشود.
ببخشید آقای گردآفرید منظورتون رو متوجه نشدم!!!
سلاممممممممم
عزیزم توقع ش واقعا بالاست یا از نظر خودتون این طوریه چه توقعی داره ؟ اگه خارج از حد عادیه شاید خودتون پرتوقع بارش آوردین باید همین طور که بقیه گفتن پیش روانشناس برید خودتون برید نیازی نیست که اون هم باشه و یه مقداری هم در رفتارتون تجدید نظرکنید
من به عنوان یه پسر دوست دارم همسر آیندم:
1)دوسم داشته باشه و زیاد بهم ابراز علاقه کنه
2)در عین تمام کارها حتی ابراز علاقه سنگین و باوقار باشه.
3)به هیچ وجه خوشم از حرفای تکراری نمیاد آخه چند بار بگه: میمیرم برات؟خوب بجای تکرار مداوم این حرف چند بارم بگه گل منی ، هستی منی و ...
4)موقع سکس به نظرم بابت طریقه ی سکس احترام بزاره (ازش بپرس اینبار چه جوری ...)
5)اشوه فوق العاده تاثیر گزاره(50% کار همینه)(اشوه درسته یا عشوه؟)
6)همیشه مردتو تشنه بزار ولی نه بیش از حد و اکثرا80% مواقع طوری باش که اون دنبالت باشه و بعد از ناز و اشوه و ادا و...(خودتون ماهرین)طوری رفتار کن که حس کنه زحمتش (منت کشیدن و ناز خریدن و ...)بی فایده نبوده و کلی ازت لذت ببره!
نمونه:شهوتشو تحریک کن مثلا (روم نمیشه)(بیشتر با لبو ...) وقتی تحریک شد یه 24 ساعت یا 12 ساعت فیلمش کن بعد(یکی 2 بار)حتی اگه خودت خیلی لذت نبردی سعی کن خیلی زحمت نکشه و کلی لذت ببره تا مزش (مزت) زیر زبونش بمونه و خیلی طولش نده بزار هر جور و تا هر وقت مایله ادامه بده(از خود گذشتگی می خواد)که دو ماه یبارم کافیه!
7)جلو دیگران زیاد بهش توجه کن و به مردای دیگه بشدت بی اعتنایی کن(بسیار بسیار مهمه)!
8)بهش (غیر مستقیم) بفهمون دلت کادو می خواد وقتی خواست غافلگیرت کنه یا مستقیم واست کادوشو آورد حتی اگه خیلی بدت هم اومد خیلی خیلی ابراز اشتیاق کن و مثلا اگه لباس بود بارها و بارها جلوش بپوشش! با خودت لباس رو به مهمونی ببر حتی اگه نپوشیدی اونکه تو مهمونیه خانوما نیست! و کاری کن بفهمه بردیش.
9)ازش تعریف کن ولی نه خیلی زیاد(بستگی به ظرفیتش داره)آخه مردا اگه مغرور بشن کارو خراب می کنن!
10)خسته شدم دیگه خودت فکر کن و ادامه ی کارو بگیر....
خوب بود؟
صفورا جان توقع اش از نظر من و خانواده من و کسانی که مثل من و خانواده من زندگی می کنن بالاست. ولی از نظر خانواده خودش خیلی عادیه. من نمی تونم باهاش کنار بیام. اون انتظار داره من مثل مادرش همه چیز و براش مرتب کنم و همه چی رو بهش یادآوری کنم. باورتون نمیشه وقتی خودش چیزی رو جا می ذاره و یا چیزی رو یادش میره از من طلبکار میشه و میگه تو باید یاد من می انداختی، من خودم هم خیلی چیزها رو فراموش می کنم آخه کی گفته من باید دفترچه یادداشت کسی باشم و مثل ساعت کوک شده زنگ بزنم !!
ممنون آقای mke
در زمینه ابراز علاقه و سکس مشکلی نداریم اما موارد دیگه ای که گفتین رو سعی می کنم بیشتر رعایت کنم. ممنونم
fekr konam dost daran hamishe morede taeid o tarif o tamjid vaghe beshan
خانم روزن من کتاب 5 زبان عشق رو به شما پیش نهاد میکنم , خیلی کمکتون میکنه , موفق باشید .
سلام عزیزم
1- اول از همه شاد باش و همون طوری که انتظار داری شوهرت باهات برخود کنه باهاش برخورد کن
2- برای شوهرت مادر نباش بلکه عشقش باش
3- در روابط جنسی همیشه شروع کننده شوهرت نباشه
4- به حرفهاش و عقایدش احترام بزار حتی اگر بر خلاف نظر تو هست . در مقابل دیگران بهش ثابت کن که براش ارزش داری
5- گذشت رو فراموش نکن
6- نوازش و بوسه فراوش نشه
7- اگر چیزی می خواهی بخری نظر اون رو هم بپرس
8- کتاب رازهایی در مورد مردان رو حتما حتما بخون حرف نداره. خیلی کمکت می کنه
ممنونم که راهنمایی می کنید. آقا هادی اون کتاب رو برادرم داره ازش می گیرم می خونم. گل بن خانم ممنون موارد خوبی رو اشاره کردین.
سلام دوست من
من مشکل شما رو خوب درک میکنم چون همین مشکل را داشتم ولی الان که مطالعه و آگاهی کافی را بدست آوردم خیالم راحت است. مردها برعکس زنها از روانشناسی و مشاوره بدشان میاد چون اینجوری احساس عیب ونقص و یا عدم کفایت و عدم تأیید میکنند و اینها چیزهایی است که خیلی براشون مهم است شما برای شروع از کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی شروع کنید. من اون رو خواندم و بار دوم است که میخوانم باور کنید عجیب وفوق العاده است. یاد میگیرید که خودتان هدایتگر مسیر زندگی و برطرف کننده جروبحثها و ناراحتی ها باشید و بدون رفتن نزد مشاور، مشاور خود و زندگی خود باشید. هیچ کس بهتر از خود شما نیست. اگر دوست داشتی بعدا اطلاعات بیشتری که بدست آوردم را هم تقدیم میکنم.
موفق باشی