سلام آقای میلاد.واقعا براتون متاسف شدم.
همان طور که آقای کامروا گفتند احتمالا سرمنشا این مشکل؛ نبود شما در منزل است و اینکه احتمالا خانم شما در منزل اوقات خالی بسیاری دارند و متاسفانه نتونستند این اوقات را به درستی پر کنند.
راه حل هایی که به نظر اینجانب می رسد:
1) ای کاش با برادرتان صحبت می کردین و حتی رفتار خیلی تندی با ایشون داشتید.
2)با خانمتون قاطعانه صحبت کنید و ازشون دلیل بخواهید.اگر دلایلی آوردند بگید درتحت هر شرایطی دلیل نمیشه که زن و شوهر به هم خیانت کنند و چرا تا به حال در مورد این شرایط با من صحبت نکردی؟
3)بهشون بگید که این آخرین فرصتی هست که بهش می دید و امیدوارید که این بار بتواند اعتماد شما را کاملا جلب کند.
4)بگید که حاضرید پیش یک مشاوره خوب بروید و برای ترمیم این رابطه وقت و هزینه بگذارید.چون فکر می کنید زندگی هردوتون و دخترتون ارزش این را دارد. اما اگر این رابطه ترمیم نشد حاضر نیستید
یک زندگی آلوده و با شک را ادامه دهید چرا که به ضرر دخترتان هم هست.
5)برای جلب اعتماد شما؛ایشون حتی اسم و شماره کسانی که باهاشون تماس داشتند را به شما بدهند و به آنها بگوید که دیگر کاملا با آنها هیچ کاری ندارد و اگر احیانا مزاحمت آن اشخاص تکرار شد حتما و حتما از طریق مراجع قضایی و قانونی اقدام کنید.
حتی من اگر جای خانم شما می بودم برای جلب اعتماد همسرم گوشی ام را یک مدت پیشش می ذاشتم.
مدتی که توی این تالار بودم متوجه شدم اعتماد بین زن و شوهر مهمترین رکن یک خانواده است و زن و شوهر باید بتوانند به همدیگر اعتماد کنند و درونیات خودشون را راحت و بدون ترس به هم بیان کنند.و رفتارشون در قبال این اعتماد مبتنی بر عقل باشد و طرف مقابل را یک وقت از این اعتماد پشیمون نکنند.
این تاپیک را هم پیشنهاد می دم که مطالعه بفرمایید: