سلام به همه ی دوستان
من چند ماهی میشه که عضو این تالار شدم یه مشکلی برام پیش اومده که می خواستم اونو مطرح کنم و شدیدا" نیازمند راهکارهای دوستان هستم
من 26 سالمه و شوهرم 28 سالشه و یه پسر 4 ساله هم داریم
راستش مشکل اصلی من وابستگیه شدید پسرم به مادرشوهرم هستش پسرم وقتی من دانشگاه میرفتم به دنیا اومد به خاطر همین هم مواقعی که دانشگاه میرفتم اون رو پیش مادر شوهرم میذاشتم
بعد از اینکه دانشگاهم تموم شد و سر کار رفتم دوباره مجبور شدم که پسرم رو پیش ایشون بزارم تا نگهش داره پسرم شدیدا" به ایشون وابسته شدن حتی دیگه هر کاری میکنم از هر روشی استفاده میکنم خونه نمیاد و میخواد پیش مادر شوهرم بمونه و فقط شبا موقع خواب به زور خونه میبرمش
دلم واسه ی پسرم یه ذره شده مادرشوهرم هر کاری ازش میخواد انجام میده باورتون میشه حتی بهش یاد داده که هر چیزی که مادرشوهرم میخواد از طریق پسرم به پدرشوهرم یا همسرم انتقال میده خیلی ناراحتم و .....
دیروز که 28 صفر بود مادرشوهرم رفت امام زاده ماهم که خونه ی اونا بودیم پشت سرش انقدر گریه کرد که حتی من که مادرش بودم نتونستم آرومش کنم و زنگ زدم که برگرده
چند بار خواستم که ببرمش مهد کودک ولی همسرم راضی نشده درواقع مادرشوهر و پدرشوهرم نذاشتن
میدونین پسرم بهم چی میگه باور نمیکنین میگه برو برای خودت یه بچه بیار من مال مامان جونمم(مادربزرگش)
دیگه خسته شدم هرچقدر بهش محبت میکنم اسباب بازی براش میخرم فایده ای نداره
تورو خدا کمکم کنین