دوستی دخترم با دوست همجنس بازش!
با سلام خدمت دوستان و کارشناسان محترم سایت.
من تقریبا دوسالی میشود که به سایت سر میزنم و از مطالبش استفاده میکنم که تا الان خیلی مفید بوده و بهم کمک کرده ولی الان مشکلی واسم پیش اومده که نیاز هست به عنوان یک تاپیک مستقل مطرح بشه .
من خانمی 40 ساله و شوهرم 44 ساله هر دو کارمند هستیم . دختری 15 ساله و پسری 6 ساله دارم. مشکل من با دخترم هست. تقریبا یک سال و نیمی هست که به خاطر شرایط سنی رفتارش خیلی تغییر کرده و مشکلات زیادی واسمون درست کرده و اما موضوعی که من و خیلی نگران کرده دوستیش با دختری همجنس باز هست.
امسال به اصرار خودش و مشورت با مشاور قرار شد در کنار دبیرستان به باشگاه ورزشی هم برود که با این دختر آنجا آشنا شده است. متاسفانه مدرسه شون هم نزدیک به هم هست و این دختر تاثیر زیادی روی فرزند من داشته به حدی که حتی حرف زدن ، لباس پوشیدن و ... اون رو تحت تاثیر قرار داده. من شماره های این دختر رو از توی گوشی فرزندم برداشتم و قصد دارم با خودش و مادرش صحبت کنم و از آنها بخواهم که به دختر من کاری نداشته باشند.
حالا نگرانی من از این است که با این کارم دخترم لجبازی کند و بیشتر به سمت اون کشیده شود. از شما دوستان و کارشناسان سایت خواهش می کنم من را راهنمایی کنید خیلی نگران فرزندم هستم.
با تشکر :72: