به علت مصرف قرص روانپزشكي قوه ادراكم و تمرکزم نابود شده كه به غلط كردن افتادم به خاطر مصرف قرص
حالا چه كنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به علت مصرف قرص روانپزشكي قوه ادراكم و تمرکزم نابود شده كه به غلط كردن افتادم به خاطر مصرف قرص
حالا چه كنم؟
سلام ساسان جان،
بیشتر توضیح بده. به چه علت به روانپزشک مراجعه کرده بودی؟ و چه داروهایی برات تجویز شد؟ چه مدته استفاده می کنی؟
البته من خودم از داروها سر در نمیارم، اما اگه کامل تر توضیح بدی، سایر دوستان بهتر می تونن کمکت کنن.
سلام دوستان همدردي
من يك غلطي كردم كه براي شايد بهبود همين ذهن سطحي كه دوستان گفتن كه مشكلاتي رو ببار مياره به روانپزشك مراجعه كردم به اميد رفع نقصان هاي روحي و رفتاري كه به گمانم به علت تشخيص غلط دكتر و تجويز دارو(40 روز مصرف نیموسکار و بیپریدون و فولیک اسید و 1 هفته سیتالوپرام) و مصرف قرص مشكلاتي جدي براي من پديد آورد كه شرحش طولاني است كه از توضيح خيليهاش صرف نظر ميكنم كه از هزار بار مردن بدتر بوده است
اما بزرگترين ضربه اي كه اين قرص ها به من وارد كرده گرفتن قدرت تفكر تمركز ادراك و حافظه بوده نه اينكه اندكي كاهش بدهد بلكه گويي بلكل از بين برده است و به روانپزشك كه مراجعه كردم ميگويد خوب اين علايم از قرص بديهي است و بايد عادت كني،
و حال اينكه كل ارزش آدمي به همين تفكر و ادراك است وگرنه با گوسفند فرقي نميكند،
اين تاثيرات منفي قرص ها تا حدي بوده كه مني كه براي ديگران كه به خدا اعتقاد نداشتند خدا را اثبات ميكردم حال خودم به شك افتاده ام بلكه نه از روي دليل بلكه از سر گنگي ذهن ،و مني كه از پس سخت ترين مسائل رياضي و معماها برمي آمدم اكنون در حل ساده ترين مسائل درمانده ام.
من نگرشي داشتم با ايمان كامل به خدا،معاد،،پيامبران،امامان وعمل به دستورات در حد توان و زندگي را بدون دين پوچ و بي ارزش ميدانستم وبزرگترين انگيزه من براي زنده ماندن و تلاش كردن دين بود كه چه قدرتمند وخوب انگيزه اي بود،اما حال هيچ نگرشي به عالم هستي ندارم و گويي عالم را پوچ ميبينم.
و ديگر اينكه انجام دادن كار خير در نگاه من خيلي زيبا بود اما حال هيچ حسي به كار خير و يا شر ندارم، دوستان من تشنه ي دانستن انديشيدن و مطالعه در فلسفه هستي و علوم بودم و لذتي ميبردم كه حد نداشت،
ولذا فرمود: من مي انديشم،پس هستم.
ولي اكنون دريغ از انديشه و درك كردن و تمركز حواس كه احساس ميكنم بزرگترين لطمه به قوه ي ادراك من وارد شده،و من مرگ را به چنين زندگي رباط گونه ترجيح ميدهم، در ضمن 8 ماه است كه دارو مصرف نميكنم
خواستارم كه راهنمايي بفرماييد
اي برادر تو همه انديشه اي
مابقي خود استخوان و ريشه اي
مولانا
پیامبرِخدا(ص):هرکس میتواند بابیماریِ خودْسرکند . و ازخوردنِ دارو بپرهیزد . زیرا بسا داروئی که خودِ دارو بیماری برجای می نهد.
مـحـمـدِبـنِ زکـریـای رازی مـیـفـرمـایـد:حـتـی الـمـقـدور بـیـمـارانْ را بـا غـذاهای مـنـاسـب،درمـان نـمـائـیـد
سلام و ممنون از توضیحاتت
به نظرم عجیب میاد که اثر داروها، تا 8 ماه بعد از قطع کردنشون باقی مونده، باید داروهای قوی ای بوده باشن. اما نگران نباشید بالاخره اثرشون از بین میره دیگه. به روانپزشک که مراجعه کردید (همون که گفت این حالا طبیعی هستند) گفت این عوارض چه مدت دوام میارن؟
مطمئنید که پای تلقین وسط نیست؟
چه اقداماتی برای برطرف کردن این حالات انجام دادید؟ مثلا ورزش میتونه مفید باشه، درسته؟
بله ميشل داروهاش قوي بوده، آقا من تازه درصد كمي از مضراتشو گفتم، ورزشم كردم اما اثر مطلوبي نداشت،ميشل اينجا كسي هست كه از اين داروها سر در بياره بياد راهنمايي كنه؟
آهان ممنون،خودت ميتوني بهشون آمار بدي بيان؟ ممنون ميشم، اين مشكل بدجوري درگيرم كرده، من عنوان تاپيك جذابي نزدم كسي نمياد:54:
يه خانومي يه تابيك زده در مورد ترك خود ارضايش تا 9 صفحه جواب بش دادن هركيم اومده 10 خط موشكافي كرده داستانو از هر روانشناسي بهتر تا طرفم نگه ديگه ترك كردم ول نميكنن راه درمانم ارائه ميدن اعم از درمان دارويي مديتيشن قوي كردن ايمان و ارائه مقالات بين المللي در اين زمينه مسخره نميكنم ايشالا همه اين عادتو بزارن كنار اما ما هم اينجا كمك خواستيما كسي به ما جواب نميده آقا اصلا اسم من سوسن هستش ساسان نيست اشتبا تايپ كردم. اسم سايتم بشه دردمندي بهتره تا همدردي البه كمك هاي خوبي به خيليا شده دستتون درد نكنه اما ما كه واسه خودمون فعلا نديديم:47:
سلام
اینو خودت تشخیص دادی که حالتهایی که داری بخاطر قرص ها بوده یا روانپزشکت؟ من که خیلی بعبد میدونم مصرف چهل روز یه دارو تا 8 ماه بعد همچنان اثرات جانبی داشته باشه! شاید دلیل دیگه ای داشته باشه! مشکل شما تخصصیه و طبیعیه که هرکسی برات نظر نمیده ربطی به سوسن یا ساسان نداره!
برای اینکه عنوان تاپیکتو عوض کنی از طریق مثلثی که زیر تاپیکته گزارش بده تا عنوانشو عوض کنن
سلام.
دوست عزیز اینجا که فیس ـوک نیست تا دخترا طرفدار داشته باشن (:
سوالی که شما پرسیدین تخصصیه و با ارجاع دادن به مقاله و... حل نمیشه.
منم روانپزشک نیستم و راهنمایی خاصی نمی تونم بکنم اما هردوی این داروهایی که شما مصرف کردین citalopram وnimuscar دارای عوارض جانبی جسمی و روحی زیادی از مشکلات چشم و اختلال بیمایی گرفته تا بی هوشی و ... هستن که بعد از ترک مصرف هم داره و معمولا در صورت ترک ناگهانی بیمار دچار عوارض دیگه ای هم میشه به همین دلیل ترک دارو تحت نظر پزشک و به طور تدریجی انجام میگیره.دانان
از عوارض روحی مصرف سیتالوپرام از بین رفتن احساسات و افزایش تفکر منطقی و تمرکزه که به طور بدیهی روی شخصیت و خلق و خوی فرد تاثیر میزاره و در صورت قطع ناگهانی استفاده باعث بازگشت افسردگی؛ اون هم به طور شدید میشه.
از عوارض مهم ترک نیموسکار بیپریدون هم اضطراب و بی قراری، اسپاسمهای عضلانی، گیجی و... هست. که خودتون باهاش آشنایید.
نمی تونم حدس بزنم مشکل شما دقیقا چی بوده که چنین نسخه ای براتون تجویز شده اما در هر حال پزشکتون نباید مصرف داروها رو ناگهانی قطع می کردن. اللخصوص که شما از ابتدا عوارضش رو داشتین و بعد از هشت ماه از ترک ادامه پیدا کرده. این حالتا طبیعیه اما معمولا راههایی برای کاهشش وجود داره که با مشورت پزشک می تونین امتحان کنین.
به یه روانپزشک دیگه مراجعه نکردین؟
من دوست دارم کمک کنم اما متاسفانه علمشو ندارم برادر من
فقط خودشون میدونن چه کار باید کرد
دعات میکنم خوب خوب بشی
کار نشد نداره
این که تجویز برای شما مناسب بوده یا نه بستگی به نوع و شدت مشکلتون داره.
در ضمینه مشاوره روانپزشکی من سایت خاصی رو سراغ ندارم و ضمنا با توجه به اینکه احتمال داره نیاز به تجویز داروی جایگزین باشه بهتره حضورا به پزشک مراجعه کنید.
.
توصیه اکید می کنم که سر خود دست به مصرف مجدد داروها برای شارژ شدن دوباره نزنین یا سعی نکنید با داروی دیگه ای علائم رو کاهش بدید.
.
عوارض جسمی داروها دیر یا زود از بین میره(البته خاطره وسوسه کننده ی سرخوشیش می مونه) شما باید به دنبال راهکار برای مشکلی باشید که در آغاز برای حلش به پزشک مراجعه کردید و گمون نمی کنم حل شده باشه چون درعرض یک هفته مصرف سیتالوپرام رو قطع کردید یعنی حداقل زمان دوره درمان هم اجرا نشده.
زمینه :|
نه متاسفانه.
این زمینه بود :302:میبینی واقعا حواس پرت شدم:33:
شما درست نوشتین که. خودم اشتباه کردم. :distracted: بالا رو نگاه کنین متوجه میشین.
اگه حواس پرتی هاتون در همین حد هستن پس مشکل خیلی هم جدی نیست. من روزی صد تا از این سوتی ها میدم و خودم هم قبول دارم که گیجم. اما اینو هم می دونم که اونقدری مهم نیست تا بخواد تاثیر چشمگیری روی رفتار و روابطم بزاره.
.
به نظرم بخشی از مشکل اینه که به خودتون تلقین می کنین. دوره مصرف شما خیلی طولانی نبوده و الان هم زمان زیادی ازش گذاشته. قاعدتا باید عوارض تعدیل میشدن.
اگه نمیخواید پیش پزشک برید؛ سعی کنین سرتون رو با چیزای دیگه گرم کنید. شاید بدونید که سیتالوپرام باعث افزایش سروتونین میشه.(سروتونین همونیه که احساس خوب میده) با ورزش و فعالیتهای بدنی مفرح هم میشه میزان تولید این ماده رو در مغز افزایش داد. همین طور استفاده از مواد غذایی خاص به این مسئله کمک میکنه. غذاهای شیرین و رنگی بخورید و گوشت سفید استفاده کنین.همینطور می تونین مکمل های ویتامین b6 مصرف کنین.
براتون آرزوی سلامتی می کنم.
آره واقعا اوضاع شما بدتر از منه!:315:
چندتا ورق از قرصام مونده ها ميخاي بدم بهت!؟:311:
حالا خارج از شوخي خيلي حواس پرتم اما مشكل اصليم همونطور كه گفتم عدم ادراكه،چندتا مثال ميزنم:
بوقلمون سخاري یا نون و ماست واسم تفاوتي نداره
1 ماه نمك آبرود یا 1ماه تو تهران واسم فرق نداره
قبلنا برف ميومد يا بارون يه حس خاصي بهم دست ميداد اما الان برف و بارون يا آفتاب واسم فرق نداره
رو خيلي مسائل تعصب داشتم البته تعصب بجا و منطقي اما الان ندارم
و خيلي مثالهاي ديگه ميتونم بزنم اما چكيده اي مطلب اينه كه تو هر محيط يا شرايطي كه هستم دركش نميكنم، ادراك بيناييم هم افتضاح شده
- - - Updated - - -
عاشق مطالعه بودم اما الان یک صفحه هم نمیتونم بخونم
از ابراز همدردی و پیشنهاد سخاوتمندانه تون بسیار سپاسگزارم. اما بهتره دورشون بریزید.
شاید بخشی از این حالات مربوط به افسردگیه.
بخشیش اثرات داروئه که خب خواه ناخواه یه رد کمرنگی ازش میمونه.
درمورد بینایی حتما به چشم پزشک مراجعه کنید. اللخصوص اگر چشمتون خونریزی داشته.
نمی دونم دوز مصرفتون چقدر بوده اما چون روی مغز اثر میزاره می تونه شخصیت یه آدم رو به کل عوض کنه. کلا آدم روال میشه. دیگه زیاد فکرشو مشغول مسائل نمی کنه.
راستی شما هنوز هم گاهی میرید سراغ جعبه قرصا؟! مثلا برای اینکه بتونید درس بخونید یا... اگه آره که واویلا:81: داروهایی با عوارض کمتر هم الان تو داروخونه ها هست که حداقل جایگزین کنید.
چی شد که مصرف دارو رو شروع کردین؛ به توصیه هم کلاسیها برای افزایش تمرکز و... یا نسخه دکتر؟ چرا قبل از روانپزشک به روانشناس مراجعه نکردین. البته الان هم دیر نیست. به نظرم یه روانشناس هم بتونه به شما کمک کنه. البته نه اینترنتی.
یک نفر اینجا راهنمایی درست و حسابی مارو نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!