+امروز نیازمند مشورت با شما عزیزان هستم کمکم کنید
سلام بر تمامی دوستانم در سایت همدردی به خصوص برادر خوبم جناب آقای سنگ تراشان (مدیر برتر در بین سایتهای دیگر)
من دختری 21 ساله هستم که یکی از دوستان پدرم از من خواستگاری کرده اما نمیدونم باید چیکار کنم ؟ او 41 ساله است و در شمال زندگی میکند ولی از هر لحاظی که بگوئید با خانواده ما تناسب داره چه از نظر فرهنگ سطح زندگی در حد متوسط به بالا و غیره ولی مشکل اساسی این است که من هدف مشخصی برای زندگی ندارم نمیدونم باید چه اهدافی داشته باشم؟ خوشبختی که با ایمان به خدا و تفاهم و سازگاری و پول بدست می آید ولی هدفهای بعدی چیه ؟
و دیگرمشکلی که هست من میترسم از این که میگویند اگه تفاوت سنی زیاد باشه دختر چون ذوق و شوق زیاد داره و در اوایل جوانی اش است مرداین ذوق را ندارد و و دخترسر خورده میشود چه کنم او را دوست دارم واو هم مرا دوست دارد و مطمئن هستم تمام زندگیش را به پام میرزه ولی با مشورت خواهرو مادرم داشتم این ترس به سراغم اومده و ترسهای دیگر مرا دچار تردید کرده کمکم کنید خواهش میکنم چه کنم تا دچار اشتباه نباشم چون بزرگترین تصمیم زندگیم ؟
RE: امروز نیازمند مشورت با شما عزیزان هستم کمکم کنید
اينكه تو اون رو دوست داري خيلي مهمه ولي فاصله سني شما واقعا زياده . البته با خودت فكر كن ببين دوست داشتن اون رو در مقابل فاصله ي سني تون ميپذيري . تو ازدواج بايد اين رو در نظر بگيرين كه شرايط طرف مقابلتون براتون قابل تحمل هست واون رو با كمال ميل ميپذيرين ؟
اول
قبل از اینکه بخواهی این را ملاک کنی که کسی را دوست داشته باشی، این را مد نظر قرار بده که با کسی ازدواج کن که تو را دوست داشته باشد.چون اصولا ما دخترا بنا به ذات لطیفمون با محبت دیدن و اینکه کسی ما رو دوست داشته باشه خیلی بهتر میتونیم کسی رو دوست داشته باشیم و حتی عاشقش بشیم.
در ضمن دوست من توی این تالارها و هر تالار دیگری کسی نمی تواند به تو و یا هر کس دیگری بگوید که چه بکنی یا نکنی. اینجا پیشنهاد داده میشود و اخرین کسی که راه رو انتخاب میکند خودت هستی .و حواست جمع باشه که توی این راه دیگه این دوستا همراهت نیستن و تما م عواقب تصمیم به عهده خودت هست و بس.
عاقلانه تصمیم بگیر. اما احساس رو هم کور نکن
سلام به همه دوستان و دوست خوبمان خانم خليليان عزيز
من ميخواهم تجربه مادر خودم را از چنين ازدواجي برايت بازگو كنم.مادر من22 سال از پدر كوچكتر هستن.اوايل زندگي خوبي داشته اند ولي بمرور زمان رابطه آنها بيشتر حا لت پدر و فرزندي پيدا كرد.كساني كه پدر و مادر مرا از قبل نمي شناسند و براي بار اول آنها را مي بينند فكر مي كنند كه آنها پدر و دختر هستن و اين اصلا خوشايند نيست.در ضمن پدر من 13 سال پيش سكته كرده اندو مادر من 13سال است كه مريضداري ميكنند.با توجه به اينكه ميزان مرگ ومير مردان بيشتر از زنان است بايد توجه داشته باشي كه ممكن است خداي ناكرده زود بيوه شوي.شما در آغازجواني هستيد و دوست پدرتان در دوره ميانسالي هستن.كاملا روشن هست كه يك مرد 41ساله نميتونه پاسخگوي نيازهاي مختلف يك دختر21ساله باشه وبالعكس.عزيزم تلاش كن كه تنها بر اساس احساسات تصميم گيري نكني.در امر ازدواج دوست داشتن به تنهايي براي شروع زندگي كافي نيست. در ضمن ابتدا اهدافت را در زندگي مشخص كن و سپس هدفت را از ازدواج مشخص كن.از خودت بپرس چرا ميخواهي ازدواج كني؟حتما از يك مشاور خوب كمك بگير.در مورد ازدواجهاي با اختلاف سني زياد تحقيق كن.راستي اينو بدون كه ازدواج مسابقه دو نيست پس عجله نكن.مهم اين هست كه انتخاب درستي داشته باشي. دوست عزيز اميدوارم كه بتوني تصميم درستي بگيري وبرات آرزوي موفقيت مي كنم.
سلام خواهر گرامیم ، به نظر من این ازدواج کاری کاملا غیر عقلایی و غیر منطقی است ، ازدواج تنها نفاهم در بعضی از امور زندگی مثلا دوست داشتن و .......... نیست ، یکی از مهمترین دلایل ازدواج رسیدن به کمال و اوج انسانیت است که بدون همراهی که انسان را درک کند نمیشود ، و زوج یا زوجه مطمین ترین همراه است که انسان به وسیله او به آن مکان عالی برسد و این نیاز درک متقابل طرفین از لحاظ روحیات و ............. است و کسی که 21 سال از من بزرگتر است چطور میخواهد روحیات مرا درک کند و به هیچ وجه نمیشود از این فاصله سنی چشم پوشی کرد مگر و مگر و مگر و مگر و مگر و مگر این که فرد مقابل آنقدر در کمالات دیگر انسانی امتیازش بالا باشد که بتوان به راحتی از این فاصله سنی چشم پوشی کرد ، و این شرط آخر بسیار کم پیدا میشود .
با آرزوی موفقیت شما خواهر محترم
من با تجربه اي که خودم در زمينه زندگي مشترک مي تونم به جرات بگم که اگر حتي دو نفر روي اين زمينه با شما مخالف بودن تو رو خدا عقلتون رو دست احساستون نديد چون من خودم اين مشکلات رو داشتم و با شناخت کاملي که از همسرم داشتم الان ميگم که چقد تو زندگي کمبود ديدم هميشه اين رو بدون که مردها رو فقط ميشه در کمال شناخت بگي تا 70٪ نهايتا مي شناسي حتي اگر مادر اون فرد هم باشي همينطوره بقيه اش دنيا دروني اون آدمه و من حالا بعد از 5 سال ميگم که شوهرم بنظر من که 180 درصد تغيير کرده و شما بايد اگر مي خوايد فرد خوشبختي باشيد بنظرم بايد بدترين و بهترين حالات ممکن رو با خودتون حساب و فرض کنيد و اونوقت اگه کنار اومديد تصيم بگيريد .
ولي من مي گم سر آسوده اي داريد چرا مي خوايد دردش بياريد . چيني ها که 70 تا 80 سال از ماها جلوتر هستن تازه فهميدن ازدواج بزرگترين مانع پيشرفت بشره و ما مونده تا به عقيده برسيم .
باور کنيد که من خودم با اينکه بدترين شرايط رو پذيرا بودم تو زندگي ولي حالا پشيمونم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چه کنم؟
ولي من مي گم سر آسوده اي داريد چرا مي خوايد دردش بياريد . چيني ها که 70 تا 80 سال از ماها جلوتر هستن تازه فهميدن ازدواج بزرگترين مانع پيشرفت بشره و ما مونده تا به عقيده برسيم .
اينو خوب اومدي :72: ما يه مشت عقده جنسي دار و عقده حقارت هستيم كه از بس اين و اون زدن تو سرمون براي جبران كمبود محبت و عاطفه مي ريم ازدواج مي كنيم. بعد از ازدواج هم مي بينيم چقدر اون دنيايي كه ما ساختيم در ذهن با واقعيت در تضاده!! احتمالا ملت هلند كه ازدواج نمي كنن الان بدبخت و ذليل شدن! نه؟
من فكر مي كنم خانوم خليلان شما به اون هدفي كه از ازدواج با ايشون داريد دير يا زود مي رسيد!
خواهش میکنم تفاوت سنی را ملاک قرار نده در دنیای امروز معنی نداره من 15سال تفاوت سنی دارم هر کس ما را کنار هم میبیند میگه نهایتا 5سال تفاوت دارید این اصلا ملاک نیست روحیه اون فرد خیلی مهم تره و این که اون روحیه ایا با شما هماهنگ باشه یا نه؟من فقط چون در این موضوع تجربه داشتم میتونم بگم که جوانی و سرزندگی شما و تجربه های ان اقا می تونن مخلوط خوبی بشن من به این رسیدم....ولی ارزشاتو پیدا کن ممکنه مثلا خواب زیاد مرد برای من ازار دهنده باشه ولی اصلا شما اینو دوست داشته باشید اینجا فقط میشه از تجربه ها استفاده کرد وگرنه هر کس یک ایده و ذهنیتی داشته باشه من فقط خواستم بگم همه چیز ممکنه اگه شما بخوای
ببخشید من نمی خواستم در این مورد نظر بدم ولی وقتی نوشته چه کنم و arman رو دیدم واقعا متاسف شدم.
ادمایی که تا این حد خودشونو از دیگران حتی چینی ها عقب تر میدونن و شنیده هاشونو بدون فکر تکرار میکنن باید هم پیشرفت نکنن و در جا بزنن.چرا یه سر به امار خودکشی تو چین نمیزنین؟ ویا به رشد منفی جمعیت تو هلند (که یه جامعه رو به پیری داره ) نگاه نمیکنین؟
واقعا متاسفم.
براي من هم در سن 20 سالگي موردي پيش آمد كه اون فرد از دوستان خانوادگي بود و 20 سال از من بزرگتر بود. من هم تقريبا راغب بودم كه ازدواج كنم و خانواده ام اعتقاد داشتند كه او فرد دنيا ديده و با تجربه اي است و هر زندگي كه يك پسر جوان در طي چندين سال مي خواهد برايت درست كند او از همين الان مي تواند و...
من قبول نكردم و تنها بعد از چند ماه از آن ماجرا هميشه با خودم مي گفتم خوب شد كه به اين ازدواج تن ندادم. او نمي توانست مرا از لحاظ احساسات و عواطف روحي تأمين كند و در كل مرا و حرف مرا بفهمد.
بگذار كمي زمان بگذرد
والا آدم ميمونه چي بگه يكي از اين كه شوهرش كوچيكتره ميتاله يكي نميدونه با 20 سال تقاوت چيكار كنه كه فكر ميكنم جواب خانم دانه از همه منطقي تر بود.
******و تنها بعد از چند ماه از آن ماجرا هميشه با خودم مي گفتم خوب شد كه به اين ازدواج تن ندادم. او نمي توانست مرا از لحاظ احساسات و عواطف روحي تأمين كند و در كل مرا و حرف مرا بفهمد*****
عزیزم من یکی از داییهام که امریکا زندگی میکنه و قبلا ازدواج کرده بود و 2 تا پسر داشت اومد ایران زمانی که 40ساله بود با دختری 20 ساله ازدواج کرد و به امریکا رفتن و تا الان که 17 سال از اون زمان میگذره هیچ مشکلی ندارن و خیلی هم خوشبخت هستن تفاوت سنی اونها رو دچار مشکل نکرد
RE: +امروز نیازمند مشورت با شما عزیزان هستم کمکم کنید
عزیزم برای ازدواج سعی کن فقط از روی عقلت تصمیم بگیری نه احساس.دوست داشتن مهمه اما این دلیل نمی شه که بخوای خیلی چیزارو نادیده بگیری.البته شاید دلایل دیگه ای هم برای انتخابتون داشته باشین مثل سطح زندگی ایشون.به نظرم شما باید اول ببینین واقعا برای چی می خواین ازدواج کنین بعد تصمیم بگیرین:72: