حرف پدرمو گوش کنم یا شوهرم؟
سلام دوستان
همونطور که از اسمم پیداست من یه دختر خوبم
شوهرمم پسر خوبیه هنوز 3 ماه نشده عقد کردیم
به اولین مشکل زندگیم برخوردم و امیدوارم با راهنمایی شما دوستان و یاری خدا زودتر حل بشه
ما وضعیت مالی مون خیلی خوبه شکر خدا
همسرم و خانواده همسرم هم همینطور
همسرم با پدرش کار می کنه و پدرش یه واحد آپارتمان شیک و نوساز به نامش کرده که متاسفانه به دلایلی ما نمی تونیم برای سکونت به اونجا بریم
حالا همسرم میگه خونه مون رو رهن بدیم و برای اجاره بریم یه خونه خوب ولی چند سال ساخت چون صاحبخونه خوبی داره و میذاره تا زمانی که یه خونه دیگه بخریم اونجا بشینیم
پدرم هم میگه وقتی وضعشون خوبه و دارن باید تو رو ببرن تو یه خونه شیک و نوساز
پدر همسرم هم میگه من دیگه کاری ندارم یه واحد بهتون دادم هر کاری دوست دارید خودتون انجام بدید
حالا پدرم میگه برم با پدر همسرت صحبت کنم تا براتون یه خونه شیک اجاره کنه اینا دارن نباید خسیسی کنن و شان تو رو پایین بیارن(من فکر می کنم با وجود اینکه پدر و مادرم خودشون روی این ازدواج اصرار داشتن من رو از شوهرم سرتر می دونن برا همین توقعاتشون بیشتر از داماد اولی مونه و خانواده همسر من هم با اینکه دارا هستند با دقت خرج می کنند و به اندازه ما لارژ نیستند و این پدر و مادرم و گاهی خودمو اذیت می کنه چون من دختر قانعی هستم و مهریه م رو هم نسبت به شرایط خونوادگیم خیلی پایین گرفتم و کلا اذیتشون نکردم هیچوقت و پدر و مادرم می ترسن اگه این روند پیش بره اونها یاد بگیرن که واسه من خوب خرج نکنن)
حالا شما راهنماییم کنید من چکار کنم؟
حق با پدر مادرمه یا همسرم و خانواده ش؟
جلوی خانواده خودم بایستم یا همسرم و خانواده ش؟