به خاطر نگاه کسی تا حدودی امیدوار شدم
سلام ممنون مهستی جان و نوپو که جوابم رو دادید .یک دنیا تشکر
جواب هاتون واقعا منطقی و مناسب بودن .چند وقتیه می خوام برم دوره ی آموزشی.علاقه هم دارم. اول برای بافتن فرش ثبت نام کردم اما خبری نشده و هر چی پیام اینا میدم میگن هر وقت جور شد خودمون بهت خبر میدیدم.و قرار بود فرش بیارم ببافم به خاطر پشتوانه مالی اما می گن برای چشم ضرر داره.
متاسفانه شهرمون موسسه خیریه نداره وگرنه خودم خیلی علاقه دارم و در مورد ورزش می خوام بگم که هزینه می خواد که ندارم.و خونه مون هم به ورزشگاه دوره.
نوپو واقعا ممنونم ازت به خاطر راهنمایی ات خیلی منطقیه و خوبه.می دونید سال پیش می خواستم با اونکه نوشته بودم: باید می رفتم با بابا و مادر وخواهرش اینا تو یه خونه زندگی کنم و یا بریم روستا و ایشون چوپانی کنند ، به خاطر نداشتن خاستگار ازدواج کنم که مادرم نذاشت و مخالفت کرد و گفت صبر کن و من هم به حرفش گوش کردم.
من تو بسیج اینا فعالیت دارم و رفتار اجتماعی ام با دخترها و زن ها خوبه اما وقتی یه پسری بهم نگاه میکنه خیلی خجالت میکشم طوری که بهش پشت می کنم و نمی تونم نگاهش کنم.
دوست های خوب هم دارم اما منو معرفی نمی کنن می دونید چیه من چند بار خودم به چند تا از دوستام گفتم که منو برای داداششون معرفی کنند اما اونا گفتن برادرمون خودش دوست دختر داره و یا کارمند می خواد و کلی بهانه آوردند.
فامیلمون هم پسر خوب هست اما خودشون دوست دختر دارن و اصلا به من توجه ندارن .
من خودم فرد مذهبی هستم و چادری هستم.
اما علت انتخاب نشدنم نمی دونم چیه؟ میدونید شهر ما اکثر دخترها دوست پسر دارن اما من وجدانم قبول نمی کنه و اینکه اعتماد به نفس ام رو از دست دادم و هر وقت آینه نگاه میکنم افسرده میشم
وقتی میرم بیرون به جای روحیه گرفتن ، افسرده میشم چونکه خیابون پر از دخترهای خوشگله و من احساس ضعف می کنم و قدم هم بلنده اکثرا با پسرها هم قدم و یا ازم کوتاه هستن .آخه. کی از یه دختر گنده خوشش میاد همه دختر های ظریف رو دوست دارن.:54:
راستی یه مدتیه یه پسره خیلی نگاهم میکنه احساس میکنم ازم خوشش میاد به نظرتون باهاش چطور برخورد داشته باشم؟؟ بهش بفهمونم که منم ازش خوشم میاد؟ خیلی فکرم بهش مشغوله رفتارهاش خیلی خاصه و نمی دونم با همه اینطوره یا فقط با من؟:43: از وقتی بهم نگاه میکنه تا حدودی امیدوار شدم
منتظر راهنمایی تون هستم.:103: