خواهش می کنم راهنمایی کنید
سلام گیسوی عزیز مننون که جوابم رو دادی؟
خانواده مون خانواده خوبی هستیم و عیب و ایرادی نداریم یعنی تو شهرمون متوسط هستیم از همه لحاظ و مستقل زندگی می کنیم اما در مورد متلک هاشون باید بگم که زنداداش هام وقتی می شینن همش به آدم متلک می گن من اهل جواب نیستم یعنی اگه اهل جواب دادن بودم اینقدر نمی سوختم اما متاسفانه جوابی پیدا نمی کنم مثلا یه متلکش این بود که به من می گفت که شوهر خواهرم رو تو یه ماشین با چند تا زن دیده خوب من خیلی ناراحت شدم و قبلا این کارو با خواهر دیگه ام کرده بود و داشت زندگی اونا رو به طلاق می کشوند و یا اینکه همش به فامیل های ما می خنده به نظرم اگه داداشم باهاش برخورد کنه دیگه جرات نمی کنه اما داداشم شدیدا ازش می ترسه چون خیلی شروره .ورد مورد خاستگار نداشتنم به نظرم به خاطر قیافه ام هستش چون خاستگار خوب تا منو دید نپسندید منم کلی دلم شکست و یه هفته گریه کردم.اما در مورد شرایط خانواده ام من و مادرم با هم زندگی میکنیم و خیلی هم با هم خوبیم ومن مادرم رو خیلی دوست دارم و اون هم همچنین اما هر وقت می ریم خونه داداشم اینا کلی اعصابم خورد میشه چون زنداداشم خیلی بده .غیر قابل وصفه مثلا من یه شب رفتم خونشون بمونم مادرم خونه نبود هر چی از دهنش در اومد بهم گفت.در ضمن با همسایه هاشون هم دائما دعوا داره اما نمی دونم چرا داداشم اینقدر هواشو داره .
در مورد ازدواج بگم حالا برای خودم پیش نیومده اما چون تو خانواده دیدم می گم زنداداشم دعوا راه می ندازه و آبرومون رو می بره.و یا داداشم رو یاد میده تا مسوولیت ازدواجمون رو قبول نکنه و داداش بزرگم هم تا میشنوه خاستگار داریم میگه من می گم نه چراشو خودش هم نمی دونه؟ اما چون نمی خواد و حوصله نداره و نمی خواد مسوولیت خواهر یتیم اش رو قبول کنه نمیاد و موقع ازدواجمون کلی بلا سرمون میارن تا بالاخره عقد صورت بگیره. خیلی خسته شدم خوش به حال اون ها که پدر دارن البته پدر خوب و مسوولیت پذیر.:54:
در ضمن اینم بگم زنداداشم شدیدا حرف در میاره در حد وحشتناک و تهمت های خیلی بزرگ.جوابشم میدی قهر میکنه و قطع رابطه آخه ما به داداشم احتیاج داریم و مجبوریم سکوت کنیم.
راستی نگفتید برای داشتن خاستگار چیکار کنم ؟
خاستگارهام خیلی به درد نخورن هیچ خاستگار خوبی ندارم خودمم کامل نمیدونم چرا؟
- - - Updated - - -
کمککککککککککککککککک یکی جوابم رو بده:54::203:
چرا هیشکی جواب نمیده یکی راهنمایی ام کنه
- - - Updated - - -
خواهشا یکی جوابم رو بده تو و خدا دارم دیوونه میشما :54::320:
دارم اتیش میگیرمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممم