سلام دوستان
قراره خانواده ی دختر مورد علاقم که رفتم خواستگاریش بعد از دو جلسه که رفتیم خونشون صحبت کردیم بیان خونه ی ما برای آشنایی بیشتر
به نظرتون خوبه یک هدیه بدیم به دختر خانوم؟ یعنی منظورم اینه که خارج از عرف نیست این کار؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
قراره خانواده ی دختر مورد علاقم که رفتم خواستگاریش بعد از دو جلسه که رفتیم خونشون صحبت کردیم بیان خونه ی ما برای آشنایی بیشتر
به نظرتون خوبه یک هدیه بدیم به دختر خانوم؟ یعنی منظورم اینه که خارج از عرف نیست این کار؟
سلام
چرا. به نظر من خارج از عرفه.
سلام محمدجان،
از نظر من کار قشنگ و پسندیده ایه. و اثر مثبتی در احساس و ذهنیتشون میگذاره.
عرف هرجایی یه جوره، شما کاری رو انجام بده که قلبت میگه و متناسب با شخصیت خودت و خونواده ها هست.:72:
(البته منظورم مسائل اساسی نیست، واضحه که در اون موارد نباید صرفا به حرفای قلبت تکیه کنی)
درست نیست هر وقت بله را گرفتی هدیه بده!
اینجوری فکر میکنند خیلی احساساتی هستی یا آداب و رسوم خواستگاری را نمیدانی!
ممنون از مشارکت دوستان
پیشنهاد خانواده ی خودم اینه که اگر اوکی شد برای بله برون که رفتیم خونشون هدیه بگیریم و نشون از این حرفا
اما من میگم هدیه، هدیه است دیگه و محبت میاره مثل همون نظر جناب میشل گرامی
حالا آقا احسان نظر شما هم اینه که جلسه بله برون چیزی ببریم؟
سلام ،اگر این خانم رو از قبل میشناختید و میدونید که اشناییتون به ازدواج ختم میشه این کار خیلی هم خوبه و به قول خودتون محبت هم میاره،ضمنا دید خانواده عروس هم به شما مثبت میشه،پس به نظر منم این کار رو بکنید.
دو جلسه خیلی کمه و اصلاً برای شناخت کافی نیست! (چند تا بچه که از یک پدر و مادر هستند اخلاق و رفتار و شخصیت متفاوت دارند پس شناخت پسرعموی شما فقط در حد بااصالت بودن خانواده ایشان هست و نه بیشتر و ربطی به مناسب بودن شما برای همدیگر ندارد)
تا آنجا که میتوانید تعداد جلسات را زیاد کن (به فشار خانوادهها اصلاً توجهی نکن و بدون شناخت برای زندگی مشترکت تصمیم نگیر!) حتی میتونید با اطلاع خانواده ایشان در پارک و کافی شاپ قرار بگذاری و با ایشان بیشتر آشنا بشی! و سئوال بپرسی و به سئوالات ایشان جواب بدهی!
یک سئوال دیگه : شما چند سال دارید؟
به نظر من ممکنه طرف مقابل را برای جواب مثبت تو رودرواسی بندازید.و اینکه شاید بعدا خودتون جوابتون منفی شه ولی چون این کار را انجام دادین آنها جواب مثبت قطعی از شما تلقی می کنند و بعد شما تو رودرواسی گیر می کنی. احتمالات را باید در نظر گرفت. برای بله برون هدیه بخرید.اینجا مناسب است.جواب هم 99% قطعی است.و محبت را زیاد می کند.
من 30 و دخترخانوم سه سال از من کوچیکترن
راستش بیشتر همین که در اصول و سبک زندگی نگاه مشترک داریم برام کافیه
خیلی چیزها فقط موقع زندگی زیر یک سقف معلوم میشه
با استفاده از مطالبی که تو این سایت و جاهای دیگه دیدم سوالات و صحبت های مفصلی بینمون رد و بدل شد تو این دو جلسه
فکر میکنم اشتراکات اصلیمون 70 - 80 درصد هست حداقل.
- - - Updated - - -
پاسختون جناب مصباح الهدی کاملا منطقیه
اما خب فانتزی ذهن من این بود که وقتی برای اولین بار خانوم میاد خونمون با یک هدیه تو خاطرش موندگار بشه اون روز
اما خب همین کارو میکنیم که مثل یک مهمونی بیایند و پذیرایی کنیم و بروند
راستی معمولاً این رسم وجود داره که دختر و خانوادش بیایند خونه پسر؟
اگر تونستید قبل از تصمیم گیری یک جلسه با هم بروید پیش مشاوره باتجربه و باسابقه ازدواج تا با یکسری تست و صحبت نظر یک کارشناس را هم درباره تناسب تان در ازدواج بشنوید!
2-3 جلسه خیلی کمه دکتر شیری که مشاور ازدواج تلویزیونی است و آدم باتجربه ایی است حداقل 12 جلسه را پیشنهاد کرده! حالا لازم نیست دقیقاً 12 جلسه باشه ولی هرچه بیشتر بهتر!
البته به نظر من شما تصمیمتان را برای ازدواج با ایشان گرفته اید!
اقا احسان میشه بگی ۱۲ جلسه چند ساعته ؟
والا من هرجا رفتم صحبت بیشتر از ۶ ۷ ساعت نتونستم صحبت کنم
یعنی میتونستما ولی دیگه به جزییاتی میرسید که مهم نیست بنظرم
البته اگه دوران بله برون تا عقد رو هم حساب کنی خب زیاد میشه ولی اون موقعش هم صحبت زیادی که مربوط به تصمیم گیری بشه زده نشد
خونه خواستگار رفتن هم بستگی به رسم خانواده ها داره
برای من یسری می اومدن ولی خانواده همسرم با اینکه خودمون پیشنهاد دادیم گفتن رسم نداریم در کل چیز عجیب غریبی نیست
دکتر شیری نگفتند جلسات چند ساعته هست!به نظر من یکی از مشکلاتی که در ازدواجهای فعلی وجود داره این است که خانواده دختر اجازه نمیده این دو نفر یک مدت معاشرت کنند (نمیگویم رابطه جنسی داشته باشند!) بلکه بتونند چند باری با هم بروند بیرون و با روحیات هم بیشتر اشنا شوند! (کافی شاپ/رستوران/پارک/پاساژ و یک همین جاهایی!)واقعاً با چند تا سئوال پرسیدن و چند تا جواب شنیدن نمیشه همسر مناسب انتخاب کرد!
بله رسم هست ومهم هم می باشد.
وقتی که خانواده دختر خانم به منزل شما می آیند؛ خیلی چیزها دستگیرشان می شود.
مثلا مهمان نوازیتان؛ رفتار سایر افراد خانواده. جو خانواده.رابطه خواهر و برادران با هم. نحوه صحبت کردنشان با هم.فضای خانه.اینکه آقا داماد چقدر احترام بزرگتر را حفظ می کن.در کل بسیاری از ابعاد شخصیتی پسر و خانواده اش مشخص می شود.
چون آدم وقتی مهمان است یک برخورد و وقتی میزبان است برخورد دیگری دارد.در حالت میزبانی چون انسان احساس راحت تری دارد بیشتر خودش را نشان می دهد.و اینکه چون مسئول فراهم کردن شرایط برای مهمان هست.
همچنین برای شما هم رفتار دختر خانم بیشتر مشخص می شود.مثلا اینکه نحوه پوشش در بیرون ایشون چگونه است.چگونه با مادر و خواهر شما در منزلتان گرم می گیرد.(از نظر اجتماعی و آداب و معاشرت)رفتار مادر و خواهرتون هم با دختر خانم برای اینکه غریبی نکنند مهم است.
در ضمن وقتی آنها به منزلتون میان چند نکته را رعایت فرمایید:
1)خودتان پذیرایی کنید.
2)وقتی زنگ در را زدند به استقبال بروید.یعنی خودتان در را باز کنید و با احترام آنها را راهنمایی کنید.
3)با دختر خانم در اتاقتان یک جلسه بگذارید.نحوه برخورد ایشان در یک فضای جدید را هم می بینید
4)به مادرتون بگویید برای دختر خانم میوه پوست بکنن!
5)اما طوری رفتار نکنید که نشان دهید خیلی هول هستید ولی در کل صمیمی برخورد کنید.
6)تا دم در بدرقه کنید.
(البته این ها نظر شخصی من به عنوان یک دختر بود و تجربه ای که در این مورد داشتم)
البته وقتی خانواده دختر به خانه خانواده پسر می روند تقریبا 90% جوابشان مثبت هست.بهتره که شما هم 95 درصد به جواب قطعی رسیده باشید بعد خانواده دختر به منزل شما بیایند.
خوبه که احتمالات را در نظر بگیرید.
به نظر من حتما در بیرون هم یک ملاقات داشته باشید.اتفاقات غیر قابل پیش بینی که در بیرون می افتد بیشتر به شما کمک خواهد کرد که یکدیگر را بشناسید و خصوصیات اخلاقی هم و سلایق هم را متوجه شوید.
این اماکن تفریحی محیط مناسبی برای شناخت نیستن.وقتی کاربرد دارن که ازدواج قطعی
شده،حالا برای اینکه بین دختر و پسر عطوفت پیش بیاد و از حالت رسمی بودن خارج بشن
و تا موقع عقد احساس غریبی نداشته باشن به این اماکن می رند.
جلسات آشنایی رو هر چقدر افراد کم تری مطلع باشند برای هر دو طرف بهتره.
طول رابطه من فکر میکنم مهمتر از تعداد و ساعاتشه. یعنی ممکنه یکی توی 2 هفته 12 جلسه صحبت کنه یکی توی 3 ماه. مطمئنن اونکه توی 3 ماه اینکارو کرده شناخت بیشتر و با دید بازتری انتخاب می کنه.
رفت و امد خانوادگی خیلی خیلی بهتر از رفت و امد دو نفری تنهاست. حتی اگر قراره بیرون برید با خانواده ها روز جمعه ای برید یک مکان تفریحی. اینجوری هم کمتر احساسات دخیل میشه و هم مهمتر اینکه با فرهنگ هم بیشتر آشنا میشید. بنابراین فکر می کنم خیلی خوبه خانواده دختر هم به خانه خانواده خواستگار بروند.
اتفاقاً شناخت در محیط بیرون مکمل اون سئوالات در جلسه خواستگاریه!به نظر من باید این حساسیتها را کم کنیم چه اشکال داره که دو نفر برای آشنا شدن با همدیگه بیرون بروند! اگر مشکلتان حرف مردمه که مردم حرف زیاد میزنند!البته اگر خانواده دختر خیلی بسته باشه زیر بار همچین کاری نمیره و با دو سه جلسه خواستگاری, دخترشان را زیر فشار میگذارند که سریع جواب بله یا نه بدهد!
یک پیشنهاد دیگر هم براتون دارم.اگر دختر خانم براتون گل آوردن؛حتما گل ها را نگه دارید و خشکشون کنید.که اگر به جلسات بعد کشیده شد و وصلت اتفاق افتاد ایشون را خوشحال کنید.این طوری نشون می دین که چقدر براشون اهمیت قائل بودین!
یعنی شیرینی هم نیاوردن ؟ اینکه چیزی بیارن یا نه به رسم و رسوم ربط دارهمثلا ما رسم نداریم تا قبل بله برون گل به دختر تو جلسات خواستگاری بدیم ولی دسته خالی هم نمیریم و هر جلسه صحبت شیرینی شکلاتی می بریمولی رسم خانواده خانمم برعکس بود یعنی تو جلسه خواستگاری گل میبردن و بله برون فقط شیرینی نه گلو اینو بعد عقدمون گفت ولی چون میدونست رسممون اینه نه از سر بی توجهی ناراحت نشده بودشاید اینا هم رسم ندارن تا قبل نهایی شدن برای خانواده پسر چیزی ببرن و اینو بد میدونن
نه شاید رسم ندارند و دادن هدیه را نشانه بله میدانند (مورد بوده که خانواده پسر هیچی در زمان خواستگاری نمیخورده چون بین خودشان این توافق را کرده بودند که اگر چیزی خوردند یعنی دختر را پسندیدند حالا هرچی خانواده دختر تعارف میکردند که لطفاً یک چیزی میل بفرمایید اینها زیر بار نمیرفتند! خلاصه رسم هر خانواده و فامیلی یک چیزیه و این گل نیاوردن را بد تعبیر نکن!)
با اجازه بقیه ، به همراه چند نفر از خانواده خودتون یا خانواده ایشون به سفری برید حداقل 1 هفته ای بهتره در ضمن هدیه دادن هم جرم نیست، زشت نیست کوفت هم نیست، خوبه ( البته به هدیه هم بستگی داره ها )
حالا گل رو میشه کاریش کرد ولی بدون شیرینی به نظرم جالب نیستنقل قول:
دقیقا نکته ای که سواله برام این بود که چرا خانواده دختر خانم بدون هیچ گل یا چیزی و به طور دست خالی اومدند؟
به نظر شما و دیگر دوستان، دست خالی اومدن اونها بد بود و نشونه ی بی توجهی اونها به خانواده ی ما؟