چگونگی برخورد با پیشنهاد خواستگاری همکلاسی
با عرض سلام و خسته نباشد خدمت دوستان
اول از همه تشکر میکنم بابت وقتی که برای خوندن تاپیک من میذارید و راهنمایی میکنید
من دختری 27 ساله هستم که تو شهری غیر از محل سکونت تحصیل میکنم
یکی از هم رشته ای های ما که ورودی سال قبل من هستن چند روز پیش حضوری خواستگاری کردن و من در جوابشون گفتم فقط یه مشکلی هست اینکه من ساکن شهر دیگه ای هستم ایشون گفتن درسته خوشحال نشدم ولی بنظرم مشکلی نداره میتونیم بیشتر باهم آشنا شیم یا اینکه اگه مایل باشید اول خونواده هامونو در جریان بذاریم یا اینکه اول یکم آشنا شیم بعد تو خونواده مطرح کنیم
واقعیتش من خواستگار داشتم و پیشنهاد دوستی هم زیاد داشتم ولی به این شکل تو محیط دانشگاه که مجبور باشم همون لحظه جواب بدم، خیر
بخاطر همین کمی استرس داشتم و نمیدونستم چی بگم؟
وقتی ایشون گفتن که بنظرم اگه موافق باشید یکم بیشتر باهم آشنا شیم من هم نظر مخالفی ندادم فقط اینکه گفتم پس اجازه بدین فکر کنم بعد جوابتونو میدم
اینم بگم ایشون ادم با اعتماد بنفسی بودن و خیلی راحت صحبت میکردن برخلاف من که کمی دستپاچه بودم!
ایشون شمارشونو دادن که چوابمو بهشون بگم
و بعد 2 روز اس ام اس دادم که نشونه این بود که موافقم باهم آشنا شیم
حالا از شما دوستان میخوام در ادامه درست این رابطه بمن کمک کنید چون واقعا شرایطشون دلخواه بنده هست، اینکه چطوری برخورد کنم با توجه به اینکه قرار گذاشتن که هموبیبنیم؟
و چطوری تو اون جلسه بگم که موافقم خانواده ها هم در جریان باشن و یه مشاوره حضوری هم بریم؟
یه سوال اینکه ایشون تو اس ام اس خیلی محترمانه و خودمونی هستن ولی من یکم جانب اعتدال رو رعایت میکنم و زیاد سوال میپرسن از خانواده و غیره، چجوری جواب بدم؟
خواهشا دوستان کمکم کنید چون تو این زمینه ضعف زیادی دارم
پیشاپیش مرسی از همکاریتون و همراهیتون