زندگی آن چيزی است که برای تو اتفاق می افتد
درحاليکه تو سرگرم برنامه ريزی های ديگری هستی
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی دونم والله یه راهنمایی کوچولو SHFAجان ن ن ن ن ن ن
هيچكس به تمامي احدافش نميرسه.اون وقته كه واقعيت شكل ميگيره در صورتي كه اون بدنبال حقيقته.
منظور این بیت این است که انسان در هر موقعیت از زمانی که بسر می برد باید خوشحال و رازی باشد وآن زمان را جزئی از زندگی خویش بداند.
نه اینکه زمانها را از دست بدهد و به آنها فکر نکند و لذت نبرد و بخواهد بدنبال زندگی خویش بگردد.
که متأسفانه خیلی از ما انسانها جزء گروه دوم هستیم.
pone20 و نديم جان خيلی خوبيد .
شيلا جان يک ذره از دوستات ياد بگير ، انقدر دنبال ماديات نباش يک ذره به فکر معنويات باش و از عمرت لذت ببر
سلام shaf
به جای:
زین پس بگوئیم:
زندگی اتفاقاتی نیست كه برای تو رخ می دهد
بلكه زندگی برنامه ریزی هایی هست در جهت رخ دادن اتفاقات دلخواه
البته اگر مطلب اولی یك بیت باشه
پس این هم كه من گفتم یك شعر هست حتما :58:
شما استاد ما هستيد . من شاعر نيستم ولی شعرائی مثل شمارا خيلی دوست دارم
زندگی آب روان است روان می گذرد/ آنچه تقدیر من وتوست همان می گذرد
از معاني اين ابيات بگذريم، مي توانيد بگوئيد اين شعرها در چه قالبي است. بيشتر شبيه قصه مي ماند تا شعر
با سرگرم بودن به چیزهای دیگه زندگی رو از دست می دیم و درکش نمی کنیم
سلام به نظر من یعنی تو هر برنامه ریزی برای زندگی کردی کرده باش اما تقدیر هرچی باشه همونه که اون بالایی برات رقم زده
منم با نظرات دوستان موافقم که ما یه چیزی از زندگی می خوایم اما سرنوشت چیز دیگری را رقم می زند البته به قول آقای مدیر با درست برنامه ریزی کردن میشه به اهدافمون رسید اما باز هم سرنوشت بی تاثیر نیست
شعر بی معنی هست ، یعنی آدم یک جا بشینه ، ببینه که روزگار از کرمش چی نصیبش می کنه ، شعر مسخره ائی هست
يعني ما يا در حسرت ديروز هستيم و يا در فكر وعده هاي فردا و امروز يعني روز خوب زندگيمون رو فداي ديروز و فردا مي كنيم و از دست مي دهيم.