سلام دوستاي گلم.:72:
صبرم خيلي كم شده ديگه نميتونم تنها زندگي كنم.
ميدونم اين مشكل خيلي از دختراست اما خيلي ميترسم.
ميدونم اين مشكل به خاطر نداشتن ايمان قويه وگرنه صبرم زياد بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستاي گلم.:72:
صبرم خيلي كم شده ديگه نميتونم تنها زندگي كنم.
ميدونم اين مشكل خيلي از دختراست اما خيلي ميترسم.
ميدونم اين مشكل به خاطر نداشتن ايمان قويه وگرنه صبرم زياد بود.
سلام
یکم سرتو گرم کار و درس کن , کارای هنری , پارک , سینما , تئاتر , ورزش .. نمی دونم هر چی که علاقه داری دوست عزیز.. http://www.kolobok.us/smiles/artists...aie_23mini.gif http://www.kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_30A.gif
چرا نشستی همش داری به این فکر می کنی که کاش با کسی باشی و دیگه نمی تونی و این فکرا .. خب معلومه که بشینی 24 ساعته به این فکر کنی که تنهایی بدتر و برات بیشتر عذاب آور می شه ! خوبو خوشحال و پر انرژی باش http://www.pic4ever.com/images/cheerleader3.gif
یه روزی هم که اصلا فکرشو نمی کنی می بینی که از این تنهایی هم در اومدی , بدون این همه ناراحتی و تشویش که برای خودت درست کردی , مطمئن باش ! http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif
سلام ويولت عزيز.:72:
اين شكلكاي قشنگ خيلي بهم انرژي داد.ممنون دوست گلم.
ميشل عزيز هم خيلي از اينا استفاده ميكرد.ديگه نميبينمش.
حرفات بهم اميد دوباره داد.من به اميد دادن يك نفر كه سر شار از انرژي مثبت باشه نياز دارم.
امشب چند ساعتي با برادر گلم بودم خيلي دوستش دارم.حرفاي اون هم خيلي اميدوارم ميكنه.چون خودش آدم مثبت وموفقيه.
حيف كه خيلي گرفتاره وزياد نميتونم ببينمش وباهاش حرف بزنم.
سلام یوسف گمگشته جان.
خوبی؟
من نفهمیدم چرا اسمتو گذاشتی یوسف؟!
یه مدت فکر میکردم آقا هستی:)
بعدش خیلی تصادفی شناساییت کردم که دیدم از خودمونی:)
عبارتی که توی عنوان تاپیکت گذاشتی، منو یاد یه مطلب خیلی جالب انداخت.
امیدوارم که برای شما هم جالب باشه:
روایت از امام رضا(ع) منقول است که حضرت فرمودند: روزی زین العابدین (ع)در مسجد الحرام در حال عبادت بودند که دیدند شخصی در حالی که طواف کعبه میکند بلند میگوید: اللهم انی اسئلک الصبر.
امام زین العابدین(ع) با دست مبارک زدند به شانه همین شخصی که طواف میکرد. در ادامه روایت دارد. قال :سئلت البلاء. با این دعا از خدا تقاضای بلا می کنی. ما سه نوع صبر داریم: صبر بر طاعت، صبر بر معصیت و صبر بر مصیبت. درخواست صبر، یعنی بلاهایی که سمت من می آید، تحملش را داشته باشم. معلوم می شود به سراغ خط بلا و مصیبت رفته ای و در آن خط داری کار می کنی و میخواهی پاد زهرش را به دست بیاوری که کمتر تحت فشار باشی. حضرت به او فرمودند: سئلت البلاء. تو از خدا بلا می خواهی که می گویی: اللهم انی اسئلک الصبر.
بجای این دعا بگو: اللهم انی اسئلک العافیۀ و الشکر علی العافیۀ . خدایا من از تو عافیت میخواهم . دقیقا ضد بلاء است این دعا و حتی توفیق شکرگزاری را هم درخواست میکنی. هم عافیت بده، هم توفیق شکرگزاری که به خاطر این عافیتی که به من دادی شکر هم بکنم. حضرت به آن شخص میفرمایند این را از خدا بخواه.
روایت مفصل است. در ذیلش حضرت این جمله را فرمودند: فإن الشکر علی العافیۀ خیر من الصبر علی البلاء. سپاسگزاری از عافیتی که خدا داده، بهتر است از صبری که نسبت به بلاء داده است. زیرا در مورد بلا چاره نداری. بلاء آمده، چکار می خواهی بکنی؟ صبردر بلا ارزش زیادی ندارد. به همان مقداری که جزع و فزع نکنی ارزش دارد. اما جایی که خدا به تو عافیت داده، شکرش با اختیار خود تو است و فشاری هم بر تو نیست. ارزش این شکر، از ارزش آن صبر خیلی بیشتر است. لذا حضرت به او فرمودند: فإن الشکر علی العافیۀ خیر من الصبر علی البلاء.
منبع:
- تشریح روایتی از امام رضا(ع) درباره صبر/ از خدا به جای صبر در بلا طلب عافیت کنیم
=========================
راه حل خاصی برات نداشتم. فقط چون به نظرم این مطلب برای خودم مفید اومد، گفتم برات بذارم.
امیدوارم که همیشه حالت خوب باشه:)
http://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif چقدر خوب , خوشحال شدم که بهت امید دوباره دادم , شما معلومه خودتم پر حس های رنگی رنگی هستی که انقدر رنگی و خوشگل نوشتی پستتو ..
به نظرم شمایی که یکم این روزا دلت گرفته و غمگینی و .. زیاد پستهای دیگرانو که خب مطمئنا از مشکلاتشون می گن رو نخون ! چرا ؟! چون حالتو بدتر می کنه ! تو ناخودآگاهت حالتو مطمئنا بد می کنه .. بعضی حرفایی که اینجا زده می شه !
یه سری تاپیک ها هست که خود مدیرهای سایت - مسئول های سایت می زارن که خیلی خوبو پر از امید هستش فقط فقط اونارو بخون .. (من خودم خیلی این جمله هایی که بالای هر تاپیک نوشته میشه رو دوست دارم , خیلی همشون خوبن و جای فکر کردن دارن چون با اینکه کوتاه هستن اما پر حرفن )
انشالله همیشه موفق و خوشحال و سرحال باشی :72:
سلام
راهکار خاصی به ذهنم نمیرسه اما مصلما صبر کردن کار راحتی نیست
چون اگه راحت بود خدا انقدر به صابرین اجر و پاداش نمی داد!
كاش همينو داشتم.اما تا حالا صبر نكردم فقط مجبور بودم صبر كنم.
من تمام دعاهايي كه براي يك ازدواج خوب لازمه خوندم.
به خودم ميرسم ومرتب وتميز لباس ميپوشم.
سعي كردم خيلي چيزا در كورد ازدواج خوب ياد بگيرم.
.
.
.
اما خدا نميخواد ونميشه كاريش كرد.
ديگه درمونده ومستاصل شدم.
- - - Updated - - -
در مورد ازدواج خوب...
اگه اینجوری بود همه یه شبه ازدواج میکردن. چرا فکر میکنی خدا نمیخواد؟ هر چیزی به مدیریت و تفکر نیاز داره. ضمن اینکه شما با روش احساسی برخورد کردن با آقایون تا حدودی در این مورد بی تاثیر نبودی. قطعا شرایط و ویژگی های شما میتونه افراد مناسبی رو جذب بکنه.
- - - Updated - - -
اگه اینجوری بود همه یه شبه ازدواج میکردن. چرا فکر میکنی خدا نمیخواد؟ هر چیزی به مدیریت و تفکر نیاز داره. ضمن اینکه شما با روش احساسی برخورد کردن با آقایون تا حدودی در این مورد بی تاثیر نبودی. قطعا شرایط و ویژگی های شما میتونه افراد مناسبی رو جذب بکنه.
بايد چكار ميكردم كه نكردم؟بده نميزارم مرد نامحرمي بهم نزديك بشه؟
- - - Updated - - -
من هنوز هم خواستگار دارم اماقبولشون ندارم.نميتونم با كسي كه دندوناش از سيگار زرد شده يا با وجود ثروت وخانواده خوب واسه خودش ارزشي قائل نيست ازدواج كنم. منظورم اونيه كه بهم ميخوره نمياد.
سلامَ، رو کارهای خدا شک نکنید که کارش درسته،دوست عزیز فکر کردی الان پسرا الان چون پسرن پس خیالشون راحته،نه به خدا یه پسر اگر درس بخونه بره سربازی در بهترین حالتش 27 سالگی اینا تموم میشه(تازه حالت خوبشو گفتم) بعدش تازه باید شروع به کار کنه فکر کن 3 سال کار کنه ،فکر میکنید چقدر میتونه جمع کنه،اصلا میشه اماده ازدواج شد؟؟؟؟؟؟؟؟اما نباید نا امید باشه،دعا کن خدا باعث و بانی این همه گرونی رو چنان زمین بزنه تا قیامت نتونه بلند شه،با همه اینها خدا کارش درسته ،هر وقت به خدا توی تمام بره های زندگیت امیان داشتی اونوقت خدا هم خودشو نشونت میده،هر وقت کم نیوردی خدا هم خودشو نشونت میده،پس نا امید نباش
- - - Updated - - -
اگر کسی تا حالا دستش بهت نخورده خیلی ثروتمندی،سرتو بالا بگیره افتخار کن بهش
ایندفه این شما هستی که عصبانی شدی.:81:
از نوشته من این جور برداشت کردی؟ مگر من گفتم برو مرتکب عمل خلاف بشو ؟ دختر خوب و مهربون. نوشتم مدیریت و اندیشه لازمه. شما خودت هم به این نکته واقفی ، شما خودت دنبال راه حلی که در مواجهه با آقایون دستپاچه نشی. دستت نلرزه. دچار لکنت زبان نشی. به قول خودت از درون آب نشی. تصور میکنی این حالات میتونه برای آقایون جذابیت داشته باشه؟ مسلمه که نه. بنابر این اگر از تنهایی خودت دلخوری. اگر تمایل داری به این نوع زندگی سرو سامان بدی طبیعیه که باید روی خودباوری و اعتماد به نفست کار کنی. یادبگیری که چطور در برخوردهای روزمره زندگی با درایت و هوشمندی خودت رو فردی مصمم و دارای اراده قوی نشون بدی. ( البته مطمئنم که این خصوصیات رو داری و تنها اونا رو به درستی بکار نگرفتی.) من هرگز به شما پیشنهاد ندادم که با آقایون کلام و رفتاری بدور از منش و اخلاق داشته باشی.:305:
تا حالا از خودت پرسیدی سایت هم دردی چقدر در بهبود رفتارت موثر بوده؟ نوشته امروز شما با اولین تایپیکت چقدر فرق داشته؟ کمی هم به خودت بیا و تلاش کن.
امیدوارم که نظر من نتیجه منفی نداشته باشه.
هركي منو ميبينه وكمي با اخلاقم آشنا ميشه واسم خواستگار ميفرسته.همشون يعني به معناي واقعي كلمه همشون ازم كلي تعريف ميكنن اما اونايي كه تماس ميگيرن سنشون پايينتره يا انگار خدا ميخواد صبرمو امتحان كنه.
بنابر این کمی صبر کن. مطمئنم فرد مناسب و مطابق میلت خواهی یافت.:72:
سلام
آقا امير وآقا مجيداز نظرات خوبتون ممنون.
برادرم هم ميگه پسراي سالم الان موقعيتشو ندارن.اونايي هم كه سالم نيستن به درد تو نميخورن.
من خودم ميدونم خدا فراموشم نكرده اما اگر ازدواج واسم واجب نبود پس...
نميتونم به حكمت خدا شك كنم.
چون هميشه بهترين هارو واسم مهيا كرده.
اما 16ساله كه خواستگاراي جورواجور اومدن.استرس زيادي رو تو اين چند ساله تحمل كردم وباز با ياد خدا خودمو آروم كردم.
اينا فقط درد دله.شايد درد دل من با خدا.
اما با همه اين حرفا وقتي به قبل خودم نگاه ميكنم ميبينم خيلي خيلي تغيير كردم.خدا كمكم كرده.