من ازشوهرم میخوام جدابشم...قبل از اون توی دانشگاه یه شکست عشقی شدید داشتم... مطمئنم که ضربه ی روحی که از شکست عاطفی که تو رابطه ی قبلیم داشتم هنوز کاملا التیام پیدانکرده بودکه ازدواج کردم...
الان میخوام دوتاش روفراموش کنم ویه زندگی جدید روواسه خودم درست کنم
سردشدم...بی روح...بی لبخند...شایدبگم چندین ساعت توماشین کنارشوهرم می نشستم بی تحرک ...بی خنده..بی شادی...
قبلناکه خونه بودم..اگه هرروز نمیرفتم بیرون دق میکردم ولی الان از اول تابستون تا الان شایدبه تعداد انگشتای دست بیرون رفته باشم....
هر روز میخندم...ولی ته دلم مثه خنده های قبل ازشکست اولم نیست...اصلا نیست...25 سالمه ولی پیرم...تیپ وقیافم مثه زنای 50 ساله شده...
خیلی دارم روی خودم کارمیکنم اما نمیشه....
الان برای طلاقم مشکلی ندارم وسختم نیست چون بار اولم نیست که میشکنم....قبلا یه بار هزار بار بدتراز این شکستم....الان دلم واسه خودم میسوزه
کمکم کنین میخوام همه چیوفراموش کنم و دنبال یه عشق جدید بگردم میخوام دوباره عاشق بشم برای عشق اولم خیلی گذاشتم اما برای شوهرم هیچ چیز نذاشتم چون به نظر خودم اون ارزش عشق ورزیدن رو نداشت وهیچ وقت نتونست این ارزش رو پیداکنه...
الان علاقه ای به کسی که عاشقش بودم ندارم ...هرگز وهرگز اما دیگه نمیتونم واسه کسی اون کارها روبکنم....
ولی میخوام خودمو ریکاوری بکنم وباز هم از نو شروع کنم....کمکم کنین بهم بگین ....چیکاربکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟