-
تنهایی و بن بست
سلام دوستان
من پسری ۳۲ ساله ام.با اخلاق و خانواده دوست.مهندسم و توی یه کارخانه کار میکنم.متاسفانه مشکلات زیادی داشتم و دارم.پدر ومادرم از هم جدا شدن و پدرم بدون احساس مسولیت دنبال زندگی خودش رفت و منم برای ازدواج خواهرم و جهیزیه اش مجبور بودم کمک منم.الانم که ۳۲سالمه پس اندازی ندارم یعنی برام نموند.منمو یه ماشین و کار با حدود ۷۰۰تومن حقوق..چند وقتیه خیلی احساس تنهایی میکنم ولی با این اوضاع کسی بهم دختر نمیده و منم از پس توقعاتشون بر نمیام.خسته و افسرده شدم...نمیدونم چکار کنم.بازم صبر.صبر.صبر؟تا زمانیکه ۴۰-۵۰ساله بشم؟ببخشید سرتونو درد آوردم..خواستم کمی درد دل کنم.
-
شما الان تنها زندگی میکنید یا با مادر؟
الان موانع اصلیتون خونه و پس انداز هست درسته؟
یعنی هیچ جوری نمیشه مثلا از یه جایی وام بگیرین برا ازدواج یا برا خونه؟؟؟
بیشتر توضیح بدین اگه مایلید
-
سلام
میدونم سخته... منم الان حالم خوب نیست بخاطر مشکل خودم ولی چقدر ناراحت شدم برات نه شما لازم نیست صبر کنی عزیز
دخترایی هستن که واقعا با وضع شما میسازن کار ثابت که داری یه خونه هم که میتونی لااقل رهن کنی یا اجاره ماشینم داری پس خیلی هم بد نیست...
امیدوارم یه نفر با سیرت پاک شما ازدواج کنه
-
سلام ehsane عزیز
اینجا همه با کمال میل به دردودل هم گوش میدیم :43:معذرت خواهی هم لازم نیست
آفرین به اراده و برادری شما واسه خواهرتون,خیلی از برادرای دیگه این کارو نمیکنن پس مطمان باش خدا واست جبران میکنه
شما کدوم شهر زندگی میکنید؟خوب زندگی تو همه شهرا مثل هم نیست
ببین دوست من,من خودم دخترم ولی واقعا بعضی وقتا به شما مردا که فکر میکنم دلم میگیره.
دختر خانمای عزیزواقعا آدم باید منطقی باشه آخه با این وضعیت اشتغال و درآمد,با ابن وضع گرونی چرا باید انتظار داشته باشیم یه پسر مجرد خونه یا حساب بانکی آنچنانی داشته باشه؟
معمولا 70%اقایونی که تو سن کم همه چی دارن از ارثیه ی پدر بزرگوار بهشون رسیده و 30%دیگه هم شغلهای آنچنانی که دیگه قسمت همه نیست
عزیزم اگه فرد خاصی در ذهنته ازش خواستگاری کن به هر حال یه میگه آره یا میگه نه,خیلی از دخترا واقعا همین که طرف یک شغل ثابت داشته باشه و مرد کارو تلاش باشه واسشون کافیه و کاری به حساب بانکی و اینا ندارن.باور کن الان جامعه آنچنان غرق بی بندوباری و اعتیاد شده که بیشتر دخترای فهمیده اخلاقیات رو بر مادیات ترجیح میدن و اونهای که از یه پسر خونه و حساب بانکی آنچنانی میخوان یا دخترای خانواده های خیلی پولدارن یا دحترای کم سن و سال که غرق در رویا هستن و یا دخترایی هستن که انقد سرخوشن نمیدونن اوضاع جامعه چه جوریه و به جای اخبار همش میشنن پای موزیک.البته با عرض معذرت دخترای عزیز
پس عزیزم شمام شمام از بین این چند گروه دنبال دختر نباش ویک خانم مناسب و با وقار که معیارهاش مناسب وضعیت شما باشه رو انتخاب کنیدکه بتونید با هم زندگیتونو بسازید باور کنید چیزایی که با هم و به سختی به دست میارین ارزشش خیلی بیشتر از اونایی هستش که به تنهایی به دست آوردین
البته سخنان ن بدین معنا نیست که شما تلاش نکنیداتفاقا بادی تا جایی که توانایی دارین و خدا اجازشو داده برای پیشرفت زندگیتون تلاش کنید که بعدها بتونیین خواسته های دختری که الان با مشکلات اقتصادی شما ساخته رو تامین کنید
-
آقا احسان نگران نباشید به قول خوتون فقط صبر داشته باشید توکل کنید به خدا بالخره اونی که قسمتت باشه سروکله اش پیدا میشه و ایشاله خوشبخت میشین:73:
همهدخترا هم به وضعیت مالی نگاه نمیکنن نه اینکه دوست ندارن چون هیشکی از پول بدش نمیاد ولی بالاخره کسانی هم هستم که ملاکشون چیزی به جز مادیاته خود من زمانی که شوهرم اومد خواستگاریم گفت مستاجرم ماشین هم ندارم شغلش هم طوریه که تقریبا 700-800 حقوقشه ولی چون ملاکم اینا نبود قبولش کردم ملاک من خودش و خونوادش و سلامت اخلاقیشون بود آقا احسان روزی دست خداست شما هم که خداروشکر اهل کار هستین پس از شما حرکت از خدا برکت ایشاله وسعت روزی داشته باشین و همه مشکلاتتون حل بشه ولی به جای نگرانی و ناراحتی توکل به خدا و صبر رو راسته کار خوتون قرار بدید ایشاله درست میشه
موفق باشید
-
با تشکر از همه دوستان ...در توضیحات تکمیلی باید بگم من الان با مادرم در شهرستان زندگی میکنم...یک خواهر دارم که 1 ساله ازدواج کرده و تهران زندگی میکنه...در واقع میشه گفت مشکل اصلی من همین مشکل مادیه...البته مسایل دیگه ای هم هست مثل پیدا کردن کیس مناسب و غیره...بقول یکی از دوستام که معتقد بود باید یه دختر شاغل کم توقع پیدا کنم که هر 2 با هم زندگی رو بسازیم..ولی چون من شهرستان زندگی میکنم پیدا کردن دختر شاغل خیلی سخته...بهر حال امید دارم به یه روز خوب و دختر خانمی که هدفش زندگی ساختن کنار همسرش باشه
-
سلام
اقااحسان بادیده مثبت به همه چی نگاه کنیدقرارنیست همه مادخترهایی که شاغلیم یاقراره شاغل بشیم توقع بالایی داشته باشیم منظورم این نیست که همه دخترهاتواقعاتشون پایینه بلکه خیلی ها هم هستندکه هدفشون ارامش وخوشبختی در زندگیه ومیخوان درکنارهمسرشون دوش به دوش هم گام به گام زندگیشون روبسازندوبه نظرم هیچ لذتی بالاترازاین نیست که ادم باتلاش وکوشش ودرکنارهمسرش به همه خواسته هاش برسه
پس زیادن دخترهایی که شاغلندوتحصیلکرده وتوقعاتی درحدمعقول دارندوهدفشون ساختن یه زندگی باارامشه
تواین شبهای عزیزهم دعاکنیدوازخدابخوایدکه به اصطلاح میگن شیرحلال خورده خدانصیبتون کنه که درکنارهم به ارامش وخوشبختی واقعی برسید
- - - Updated - - -
شمااگه اشنایی داریدمیتونیدازاونهابخواید ازشهرهای دیگه واستون دخترمعرفی کنندوباهم به توافق برسید
-
اوووووووووووووووو
چیزی که زیاده دختر خانم خوب و مناسبه
تو این شبای قدر واسه همه دعا میکنم که به خواسته هاشون برسن
-
ببخشیدا ولی الکی به احسان امیدواری انچنانی ندید که الان به خواستگاری هر دختری برن جواب مثبت میگیرن
نه اینکه واقعا همچین دخترهایی که با شرایط ایشون کنار بیان نیستند ولی کم هستند
اقا احسان من یکم وضعم از شما بهتره( کمی پس انداز دارم ولی ماشین ندارم و حقوق بیشتر ولی تو تهران زندگی میکنم) ولی کلی خواستگاری رفتم که بالاخره یکی رو که با شرایطم بسازه پیدا کردم
البته نکته دیگش این بود که من خانم شاغلم نمی خواستم
اینقدر ولی مصمم بودم و با روحیه که تو دوست و اشنا این همتم در خواستگاری رفتن و جواب رد شنیدن و بلافاصله سراغ مورد بعدی رفتن رو تحسین میکردن
هیچ وقت از اینکه جواب رد بشنوم ناراحت و نا امید نمی شدم. چون می دونستم شرایطم اینقدر خوب نیست که هر دختری حاضر باشه باهاش بسازه
برای شما هم همینه برو خواستگاری ، لزوما شاغل هم نمی خواد باشه کافیه شرایطت رو کامل بگی و اونه که باید تصمیم بگیره که میخواد با شمایی که اینقدر مصمم برای ساختن زندگیت و اینقدر فداکار در حق خانوادت هستی زندگی کنه یا نه
-
منم قبول دارم که همه جور آدم با توقعات مختلف پیدا میشه ولی فکر میکنم یکی از بزرگترین مشکلات پسرایی مثل من اینه که با یه سطح ارتباطی نه چندان گسترده چطوری این دخترها رو پیدا کنیم.بقول یکی از دوستان کمتر دختری با شرایط ما کنار میاد یا اگرهم باشه من به شخصه برخورد نداشتم.بهر حال منم امیدوارم همه به آرامش و خوشبختی برسن.شاید بقول همین دوستمون باید با پشتکار اقدام کرد.فقط امیدوارم وقتی ۲نفر روبروی هم میشینن و حرف میزنن راست بگن..نه مثه بعضیا که ادعای ساده زیستی و ساختن زندگی دوشادوش همسر رو دارن ولی وقتی کار جدی میشه ناگهان چهره دیگه ای از خودشون نشون میدن.
-
اقا احسان بزار از اخر صحبتت جواب بدم
گفتم خواستگاری زیاد رفتم و من موردی ندیدم که بخواد دروغکی بگه ساده زیسته و الکی بگه خونه نمی خواد( جز یه مورد که همش میخواست با من مخالفت کنه ببینه عکس العملم چیه !!!:311:) اصلا خوبی خواستگاری سنتی همینه که چون وابستگی وجود نداره دو طرف روراست حرفاشون رو میزنن
ممکنه ازش بپرسی ساده زیستی بگه اره ( چون تو ذهنش از ساده زیستی چیز متفاوتی با شما در نظر داره و واقعا دروغی نگفته) ولی وقتی ریز وارد جزییات بشی مثلا بگی با این حقوق کجا میتونی خونه اجاره کنی یا فکر میکنی تا چند سال طول میکشه تا خونه دار بشی اونوقت خودشو تو اون موقعیت قرار میده و واقع گرایانه جواب میده( حالا ممکنه تو صحبت هم نگه نمیتونه با این وضعیت زندگی کنه ولی بعدش که جواب بخوای جواب رد میشنوی:47:)
منم اولش میگفتم نکنه دروغ بگه ولی بعدش دیدم دخترا تو این مسایل اقتصادی دروغ نمی گن حالا مسایل دیگه بماند
در مورد پیدا کردن من خودم رو محدود نکردم به موردهایی که میشناختم بلکه هر موردی که پدر یا مادرم یا دخترخاله ام یا حتی همسر برادرم یا موردی که دوست پدرم معرفی کرد رفتم اخرش هم میدونی کدوم مورد جور شد هیچ کدومشون ! موردی که دوستم معرفی کرد جور شد
من به هر کس که فکر میکردم ادم های بالغ و عاقلی هستند و زندگی خودشون خوب بوده سپردم که مورد بهم معرفی کنند راهش برای شمایی که مورد نمیشناسی همینه
با دست روی دست گذاشتن چیزی درست نمیشه. از تو حرکت از خدا برکت. مطمئن باش خدا هواتو داره و راه درست رو نشونت میده
-
اقا احسان دوستان؛به خصوص آقای ناآشنا توصیه های ارزشمندی کردند.من به غیر از آن توصیه ها نکاتی هم یاداوری می کنم.
1)شما سنتون 32 ساله.پس لطفا نرید سراغ دختران 20 تا 25 سال.چون آنها فرصت برای ازدواج دارند و شرایط مطلوب تری در این وضع اقتصادی توقع دارند و احتمال جواب رد دادن بیشتر است.ضمن اینکه فاصله سنیتون هم با این گروه زیاد است.
به نظر من در سن شما 2 تا 4 سال اختلاف سنی مناسبه.حتی همسن هم موردی نداره چون آقایون دیگه در این سن تقریبا به حداکثر رشد فکری در مقایسه با خانم ها رسیدن.
2)همان طور که به خیلی از دخترخانم ها می گن در شرایط ازدواج سختگیری نکنید.آقایون هم نباید سخت گیر باشند.یعنی مثلا شما هم نباید توقع داشته باشی که یک دختر خانم بسیار زیبا و قد بلند ؛تحصیلات بالا و...(اونم همش با هم) بیاد با شما ازدواج کنه.(البته مثال بود)منظورم اینه که بیشتر روی اولویت هاتون تکیه کنید و معیار های ترجیحی در حد قابل قبول کافیه.
3)حتما از خانواده ای همسر اختیار کنید که از نظر اقتصادی هم کفو باشید.
4)خانم ها بیشتر روی آینده طرف مقابل حساب می کنند.شما اگر به طرف مقابلتون این اطمینان را بدید که شرایط رو به رشدی دارید و جربزه کار و... دارید بیشتر از 50 درصد مسالتون حله!لازمه انتقال این احساس هم اعتماد به نفس و داشتن امید است.(الان هم که کلید تدبیر و امید در راهه!!!)
ان شاالله هیچ وقت به بن بست نخورید و همیشه قفل هاتون با توکل به خدا باز بشه!
راستی شما تا حالا چند بار خواستگاری رفتین و جواب منفی گرفتین؟
موفق باشید.
-
آقا احسان من الان تاپیک شما رو خوندم اونطور که از راهنمایی هاتون به من بر میاد معلومه انسان پخته و فهمیده ای هستید.همسر من هم موقعی که اومد خواستگاریم از اونجایی که از ادب و متانتش خوشم اومد با وجودیکه شرایط مالیش رو اصلا قبول نداشتم /حقوق500و بدون هیچ پس انداز و سرمایه/حتی به خاطر همین جواب منفی دادم چون میترسیدم تو زندگی به مشکل مالی بر بخوریم اما از اونجایی که اخلاق برام مهمتر بود وقتی مجددا اومدن خواستگاری قبول کردم چون فکر کردم اگه بخوام اینو که از نظر شخصیتی /تو اون روزا/همونه که میخوام رد کنم به خاطر وضع مالیش ممکنه خداوند تنبیهم کنه و کسیو سر رام بذاره که پولدار و خبیث باشه.خلاصه بعد از کلی کلنجار رفتن قبولش کردم.نمیگم الان گاهی از شرایط اقتصادی خسته نمیشم چرا خیلی هم دوس دارم زودتر بارمون رو ببندیم و تو این مسیر هم بهش کمک میکنم البته خداوند روزی رسونه الان هم شرایط حقوقیش از قبل بهتره.اما خوب بالاخره میسازیم دیگه.حالا درسته گاهی به شدت با هم دچار کانتکت میشیم که پشیمون میشم از ازدواجم ولی تهش همو دوس داریم.ایشالله یه دختر خوب و سازگار و البته شاغل باشه بهتره خداوند نصیبت کنه.فقط من از همون روز اول به شوهرم فهموندم که از اونا نیستم که حاضر باشه توی چادر باهات زندگی کنه.اینا روگفتم که یه موقع خیالش راحت نشه دست از تلاش برداره و حسلب کار دستش بیاد..اما خوب تو زندگی الان باهاش کنار میام و هواشو دارم چون میبینم داره تلاششو میکنه.گرچه گاهی هم بهش غر میزنم.الحمدلله شما هم که اهل کارید.دیگه خودت که میدونی وضع اقتصاد الان مملکت چطوره...و همه چی واسه پولداراست.اهان تا یادم نرفته بگم سعی کن زرنگ باشی و علاوه بر اینکه خواستگاریه دخترای شاغل میری نظرشون رو هم بدون راجع به نگرفتن جشن عروسی.تو این شرایط.ایشالله پیدا بشه کسی با این شرایط برات و خبرشو به ما هم بدی
-
ممنون...پیدا کردن کیس خوب سخته ولی امیدوارم با دعای شما دوستان این شانس نصیب منم بشه