راهنمایی در خصوص مشکل در نامزدی(ادامه مبحث خواستگاری بی وفا)
سلام دوستان عزیز
حالتون در چه حاله؟
راستیتش یه موردی برای ما پیش اومده صلاح دیدم بیام اینجا بگم تا سر خود کاری نکنم فکر کنم مستلزم یک راهنمایی از دوستان خوبم باشم
می خوام تعریف کنم ولی خلاصه
من که تو تاپیک های قبلیم که درگیر مشکلات خواستگاری بودم عرض کردم مدیر یه شرکتی هستم که بیشتر کارمنداش خانوم هستن خانوم نه دختر خانوم 20 الی 24 ساله کاری به کارشون ندارم
من راستشو بخواین دیروز با همون نامزدی که رفتم خواستگاریش بیرون رفته بودم ساعت 9.30 بود تلفنم زنگ زد بنده خدا یکی از کارمندام بود منم بخاطر مسائل کاری باید شماره تک تکشونو داشته باشم تو موبایل خلاصه زنگ زد منم عادت دارم که با روی خوش و کمی شوخ طبعی جواب اون شخص و بدم خلاصه جوابشو دادم و قطع کردیم
این نازدمون پیشم بود و گفت گوشیتو بده البته با خنده منم دادم نگاه کنه رفت تو کانتکتم تموم شماره هارو دید و بهم گفت چرا این همه شماره دختر یا خانوم تو گوشیته؟
گفتم کارمندام هستن باید داشته باشم
خوب گفت نه ربطی نداره و منم از اون جایی که شما با من اشنایی دارید کمی مغرور و عصبی هستم من کاملا بهش توضیح دادم که چرا و به چه دلیل تلفناشونو دارم بلاخره خیلی عصبی بودم گل ارای عزیز فرمود گکه عصبی نشو منم از داخل داشتم عصبی مشدم چون کسی نمی تونه بگه چی بکنم چی نکنم خودم می دونم چه کاری درسته چه کاری درست نیست
بعد اصرار داشت که پاکشون کنم گفتم گوشیو بده گرفتم کردم تو جیب کتم گفتم بریم خیلی هم جدی برخورد کردم رسوندمش خونه خودشون رفتم یه سر به مادر پدرش زدم و سلامی عرض کردم و بدون خداحافظی ازش اومدم بیرون یعنی اون خداحافظی کرد من نکردم
خیلی ازش عصبی بودم
اخر شب بهم اس ام اس زد گفت خوابیدی جوابشم ندادم که فکر کنه خوابم ولی اخه معنایی نداره اخه من براش توضیح دادم که چرا و به چه دلیل شماره تو گوشی دارم اخه
یعنی می خواد هر بار یکی از همکارام بهم زنگ می زنه یا اس ام اس ای میده که بیشترش درباره ی مناسبت هاست این کارارو کنه من که بهش گفتم من به چشم کارمندام نگاشون می کنم نه کسی دیگه نمی دونم
امروز صبح هم طبق عادتش بهم اس داد و بیدار شدم خوبی بازم جوابشو ندادم تا اروم نشم جوابشو نمی دم بعد زنگ بزنه موندم چیکار کنم
به نظرتون چیکار کنم من نمی تونم شماره کسی رو پاک کنم راهنماییم کنید دوستان.....