سلام دوستان
خسته نباشید:72:
میخواستم بدونم وقتی اولین بار با خونواده ی پسر ملاقات می کنیم باید چه رفتاری نشون بدیم تا موقر و متین باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
خسته نباشید:72:
میخواستم بدونم وقتی اولین بار با خونواده ی پسر ملاقات می کنیم باید چه رفتاری نشون بدیم تا موقر و متین باشه؟
شما جلوی نامحرمای فامیلتون چطوری ظاهر میشید و رفتار میکنید، همونجوری باشید
ولی کلا نه خیلی بخندید و زیاد حرف بزنید نه کلا سرتون پایین باشه و خشک برخورد کنید .
یه لباس مناسب بپوشید
اومدیدسلام بدیدواحوالپرسی کنیدوبشینیدهمین خانواده پسرخودشون سوال میپرسنداونهاروجواب ندیدزیادنخندیدوزیادهم خشک نباشیددرکل ریلکس باشید
خودت باش گول نزن کسیو که متین باشم منو بیشتر قبول می کنن یا نه پسرا زرنگن می فهمن
لباس خوب اداب معاشرت خوب و خنده ملیح بزن بر دهان
در کل سنگین باش با کمی خنده ملیح که نشون بده این پاکیو
استرسم نداشته باش ولی طبیعی هستش هم پسر هم دختر در روز خواستگاری خیلی استرس دارن من روز خواستگاریم اینقدر استرس داشتم که یکی از این بچه های تالار گفت یه چایی بخوری حله کم میشه از فرت استرس چایی خوردیم چایی هم داغ تموم زبونمون سوخت و باعث شد که نتونم تو خواستگاریم زیاد سخن بگم :311:
موفق باشی
همه چيزهايي كه دوستان گفتن + اينكه هر كسي از نقطه ضعف خودش آگاهه (مثل بد خنديدن، بسيار كم حرف و انزوا طلب بودن، زيادي راحت بودن و...) سعي كنيد رو نقطه ضعف تون كار كنيد و در عين حال خودتون باشيد.
برخورد اول خيلي مهمه. موفق باشيد:72:
سلام
فقط می تونم بگم خود واقعی تو نشون بده اون چیزی که هستی راحت باش هر چیزی رو که توقع داری بگو البته یه کاری نکن طرف پشمون بشه اون چیزی های واقعی مثل صداقت..... ازش بخواه
مرسی از جوابای همتون :72:
یه نکته هست اونم اینه که من با خود آقا پسر دوست بودم و خونوادشون بسیار مذهبی هستند اما من دختر راحتی هستم
یه سوال خنده دار دارم :163: موقع سلام و احوالپرسی با مامانش رو بوسی کنم یا نه!!!؟
اگه من بودم ميگفتم روبوسي نكن . زوده
شمابرای روبوسی پیش قدم نشیداگه مادراقاپسرخواستندروبوسی کنندروبوسی کن
شرايطتون مثل منه دقيقا ما هم دوست بوديم وخانواده معتقد وحساس وريزبين:) تازه قرار اشنايي داشتيم من اولش كه رفتيم تو لابي هتل شديد استرس كرفتم شديد نميخواستم من روبوسي كنم اما خود مادرش براي روبوسي اومد جلو ومنم روبوسي كردم شما روبوسي رو شروع نكنين قشنكتره سلام واحوال برسي خوب وكرم اكر مهمان شما هستن ونزديك شما نشستن تعارف كنين ولي نه خيلي زياد معمولي من از وسطاش خودم شدم وبرخوردم مثل برخورد با بقيه كسايي بود كه اولين بار ميدمشون خودمو نكرفتم شوخي كردم البته خيلي كم لبخند ميزدم اكر حرفي در موردم ميشد كوش ميكردم وتوجهمو نشون ميدادم جلف بازي در نياوردم لباسم مناسب بود وهيكلمو خوب نشون ميداد تنك وكوتاه نبود اما خوش اندامم ميكرد رنكشم صورتي وروشن بود خيلي كم ارايش كردم البته هميشه كم اارايش ميكنم اكر معتقدن مثلا اكه عيد فطره تبريك بكين اكر حرفش شد من خيلي نكران بودم اما از خود اقا بسر سوال كنين يه كم مادرشو خيلي بيشتر ميشناسه وميتونه كمك كنه ولي مادرنامزد من بعد مراسم اشنايي كفته بود بي غل وغشه راحته مهربونه اهل كلاس نيست سنكين ومتينه اينا رو ميكم كه بدوني به جي توجه كرده بود مادر نامزد من خيلي حساسه اما خدا روشكر اين مرحله برا ما خيلي خوب تموم شد
mati جان خدا رو شکر که این مرحله واسه شما به خوبی تموم شد
متاسفانه مادر پدر این آقا شدیدا مذهبی اند خیلی دیگه دارند سخت میگیرند طوری که امروز نزدیک بود همه چی بهم بخوره:47: دعا کن واسه منم به خوبی تموم شه
اما ترس من اینه آیا بعد از ازدواج هم میتونم با این بسته بودنِ عقایدشون و مذهبی بودنِ بیش از حد کنار بیام یا نه, به نظرتون این آقا اگه منو واقعا دوست داشته باشه می تونه کاری کنه خونوادش کمتر به این چیزا گیر بدن؟
ببینیداکثرخانواده هااینطورین یعنی بادوستی قبل ازدواج مخالفندولی بعدازدواج دیگه حرفی ازدوستی به میان نمیاد بلکه عروس روبه گرمی میپذیرند شماهم این همه نگران نباشیدبه خداتوکل کنیدوازخدابخوایدهرچی به صلاحتونه همون روجلوی راهتون بذاره
وقتی خانواده پسرببیننددخترخوبی هستی دلیلی برای مخالفت وجودنداره اولش همه بایه تصورخاصی جلومیان ولی بعدش میبینن خیلی ازچیزهای که درموردش فکرمیکردندکه اینطوری باشه اونطوری باشه واقعیت نداره وزاده تخیلاتشون بوده
سلام .بخشید عزیزم چندتا سوال دارم؟آقا پسر چند سالشه؟خانوادش مذهب اند چه جوری ان؟مثلا به چی خیلی ایراد میگیرن؟چند تا بچه اند؟خودت چندسالته؟ آقا پسر تحصیل کرده اس؟اگه خواهر برادر داره اونا هم مذهبی اند؟ چون اگه جوابشو بدونم میتونم بهتر راهنمایی کنم.؟موفق باشی
عزیزم امیدوارم هرجورصلاحه همون بشه.ولی اگه خودت یه جورایی مثل اونا نیستی یا میدونی نمیتونی باشی باید خیلی حواست باشه چون منم یکی ازفامیلامون با اینجور خانواده ازدواج کرد با اینکه آقا داماد اصلا شبیه خانوادش نبود ولی آخر ازدخالاتا واینکه اصلا ازلحاظ عقیده ای به هم نمیخوردن از هم جدا شدند زن وشوهرم خیلی همو دوست داشتند ولی چون این موضوع خیلی مهمه.اگه میخوای ازدواج کنی حواست باشه ازقبل ازدواج حتما حرفاتو بزنی وتو عقد نامت بنویسی چون بعد دیگه هیچ کار نمیتونی بکنی.چون دوست نداشتم بعد به مشکل بربخوری اینجورگفتم.به هرحال حواست خیلی باشه.امیدوارم خوشبخت باشی.
عزيزم بستكي به خود بسر داره برادر نامزد من با خانومي ازداوج كرده كه اصلا مذهبي نيست حجاب نداره اما به خانواده اينا احترام ميذاره روسري سرش ميكنه تو مهمونيا خيلي باهاشون متفاوته مادر نامزدم شديدن حساسه رو اعتقاد وحجاب اما عروسش نه محجبه است نه با اعتقاد خيلي راحته اما به خانواده همسرش احترام ميذاره ومثل اوناست ولي جاهاي ديكه خودشه وجون بسرشون خواسته مجبور شدن قبول كنن با اينكه سه سالم بزركتره واز يه شهر ديكه ام بوده ولي الان خيلي باهاشون خوبه و دوسش دارن وبسرشون هيج مشكلي نداره ببرس ببين اقا بسر با اين فكر نيومده باشه كه بخواد عوضت كنه ولي بكو من احترام به عقايد خانوادت ميذارم
- - - Updated - - -
عزيزم بستكي به خود بسر داره برادر نامزد من با خانومي ازداوج كرده كه اصلا مذهبي نيست حجاب نداره اما به خانواده اينا احترام ميذاره روسري سرش ميكنه تو مهمونيا خيلي باهاشون متفاوته مادر نامزدم شديدن حساسه رو اعتقاد وحجاب اما عروسش نه محجبه است نه با اعتقاد خيلي راحته اما به خانواده همسرش احترام ميذاره ومثل اوناست ولي جاهاي ديكه خودشه وجون بسرشون خواسته مجبور شدن قبول كنن با اينكه سه سالم بزركتره واز يه شهر ديكه ام بوده ولي الان خيلي باهاشون خوبه و دوسش دارن وبسرشون هيج مشكلي نداره ببرس ببين اقا بسر با اين فكر نيومده باشه كه بخواد عوضت كنه ولي بكو من احترام به عقايد خانوادت ميذارم
- - - Updated - - -
به اقا بسر بكو تعريفتو زياد برا مامانش بكنه نامزد منم تو دوستيمون مامانش ناراضي بود وميكفت دختري كه دوست شده بده وفلان و واينا اما الان خيلي دوسم داره جون نامزدم همش تعريف خوبيهامو كرد جون خيلي به مامانش كفت ما خيلي خوبيم با هم ما خوشبخت ميشيم واينا تو اين دوسال همش از فرصت استفاده كرد منم برخوردم باهشون خوب بود وخيلي احترام كذاشتم الان خيلي راضيم