واسه چی واقعا هیچ کاری واسه من وجود نداره؟ تا حالا خیلی جاها رفتم واسه کار فرم پر کردم روی اون کار هم مسلط بودم اما باز هم میگن زنگ میزنیم و هیچی دیگه خبری نمیشه . واقعا از بیکاری و خونه نشستن خسته شدم . نمیدونم دقیقا چی مدنظرشونه:54:
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه چی واقعا هیچ کاری واسه من وجود نداره؟ تا حالا خیلی جاها رفتم واسه کار فرم پر کردم روی اون کار هم مسلط بودم اما باز هم میگن زنگ میزنیم و هیچی دیگه خبری نمیشه . واقعا از بیکاری و خونه نشستن خسته شدم . نمیدونم دقیقا چی مدنظرشونه:54:
برای پیدا کردن کار نباید هیچ وقت ناراحت و ناامید شد و باید تمام تلاش خود را به عمل اورد و توکل بر خدا کرد
رشته مورد نظرتون هم در صورت تمایل بیان کن
رشته ی من کامپیوتر هستش و یه جورایی متاسفانه اشباع شده . اخه دیگه چقدر بگردم؟ ناامید نشدن هم حدی داره:203:
رشته کامپوتر تا انجایی که من خبر دارم استخدامی زیاد نداره چرا؟؟؟چون به قول خودتون اشباعی زیاد داره و شما برای این رشته خودتون اگه تسلط به زبان های برنامه نویسی از جمله c# یا c++ و حتی php هم بلد باشی راحت می تونید برای خودتان کار کنید و اگر هم دوستانی در زمینه همین رشته دارید می توانید یک شرکت بزنید و برای سازمان های مختلف برنامه نویسی یا طراحی سایت کنید باز هم میگم تموم اینها بسته به شما داره که تا چه حد با زبان های برنامه نویسی اشنایی دارید و ایا قادر به انجامش هستید یا خیر در غیر این صورت جز منشی شرکت شدن فکر نکنم برای دخترا کار دیگه در رابطه ی کامپیوتر باشد
متاسفانه به حدی شرکت تازه تاسیس وجود داره که دیگه زدن شرکت جز ضرر چیز دیگه ای نیست. برنامه نویس هم که زیاده و معمولا تو قسمت برنامه نویسی و شبکه خانومها رو زیاد قبول ندارن .
سحر جان اتفاقا رشته خوبی خوندی و بازار کار خوبی هم داره
همه جا این رشته رو می خوان حتی بانک ها...
ببین به دلیل گستردگی تو این رشته وجود داره تو باید تو ی حوزه خودت رو قوی کنی یعنی تخصصی رو ی چیزی کار کنی
مثلا برنامه نویسی یا مثلا شبکه
یا بری سراغ طراحی سایت و نرم افزارهای گرافیکی
باید برای پیدا کردن کار ادعایی داشته باشی که دیگران ندارن....
البته معدلت هم مهمه و اینکه کجا درس خوندی....
ولی در کل بازار کار خیلی خرابه خیلی از دوستای من هم بی کار هستن با رشته مهندسی صنایع .
کسی تو رشته کامپیوتر باشه و تخصصی کار بلد باشه اون وقت کار براش نباشه؟؟؟چرا این حرفو میزنید،من خودم رشتم کامپیوتره ،کی گفته کار براش نیست؟؟؟؟؟؟شما چه تو شبکه چه تو برنامه نویسی مهارت داشته باشید رو هوا میزنددتون ،تعجب میکنم میگید کار نیست
یعنی دروغ میگیم
سلام عزیزم تو هم که هم درد منی . منم کامپیوتر خوندم. متاسفانه هر کی می بینی رفته سراغ این رشته. من از هنرستان خوندم مجبور شدم ادامه اش بدم. الان سخت پشیمونم:302:اون موقع گول بازار کارشو خوردم. خانوما رو هم که هیچکی قبول نداره. امیدوارم هر دومون کاری پیدا کنیم
اخه عزیز من شما میگی کار چرا نیست اگه بخوای تو خونه بشینی و بگی کار کو؟؟؟؟کار نمی اد دم در خونتون که خواهرم
شما اگر اشنایی داری با زبان برنامه نویسی مخصوصا c بازم می گم اگر بلد باشی ها اخه هستن دوستانی که میگن کامپوتر خوندیم ولی روشن کردنشم بلد نیستن اگه بلدی کلی برات کار هست من دوستی داشتم برنامه نویسی خونده بود الان وقت نداره به یه شرکت 6 ماه 6 ماه وقت میده بعد شما میگی کار نیست باید یا خودت برای خودت کار کنی یا اینکه به دنبال شرکت های خصوصی بروید تا برای منشی استخدام بشی که الان استخدام نمی کنند بیمه هم نخواهند کرد یا اینکه خونه بشینی و کار های خونه و انجام بدی حالا نظرت چیه؟
خودم لیسانس نرم افزار هستم اما کلاسهای شبکه رو از بیرون رفتم مثلا network+ , ccna .ccnp و چند دوره ی مایکروسافت اما هر جا میرم میگن که واسه شبکه کسی رو لازم ندارن اگهی هم که میزنن فقط مرد میخوان حتی گفتم بدون حقوق هم باشم که فقط اطلاعاتم بره بالا قبول نکردن چند دوره ی حسابداری رو هم گذروندم با نرم افزار حسابداری اما اونم باز قبولم نمیکنن در این موارد هم مسلط هستم اما باز هم بی فایده فکر کنم مشکل اینه که اولا جمعیت بیکار زیاده و دوما هم بازار کاری وجود نداره. حالا برم روی برنامه نویسیم کار کنم ببینم اون چی میشه. ولی بعید میدونم کاری باشه. یا باید پارتی داشته باشه یه اهل یه سری مسائل باشی .:203: