سلام من 15 سالمه وخودارضايي ميكنم اينباربعد پريودم ارضا نميشم تحريك ميشم ولي ارضانميشم چرا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من 15 سالمه وخودارضايي ميكنم اينباربعد پريودم ارضا نميشم تحريك ميشم ولي ارضانميشم چرا؟
همدری نه سایت مسائل جنسی اشتباه امدی
الان ما باید راهنمائیت کنیم چطور ارضا بشی؟؟؟؟؟ فک کردم کمک میخوای که ترک کنی!!! فک نکنم اینجا کسی برای ارضا نشدن همدردی کنه و مشاوره بده...
سلام مهسا خانم.چند وقته خودارضایی میکنی؟اوقات فراغتت چکارمیکنی؟اولین بار چطوربا خودارضایی آشناشدی؟برداشتت ازخودارضایی چیه؟(مهم)
بجاى اينكه دنبال اين باشى كه كار اشتباهى كه انجام ميديو اصلاح كنى دنبال اينى كه .....
در ضمن خيلى سنت كمه شايد نميدونى كه اين كار چه عواقبى داره.
من هیچ چیز درباره خودارضایی نمی دونم، ولی فکر می کنم این روش جواب دادن دوستان به یک دختر 15 ساله درست نیست.
می تونید آرومتر برخورد کنید و توی سایت نگهش دارید و بهش کمک کنید.
شاید بتونید موثر باشید تا راه درست را پیدا کنه.
شيدا جون يعنى ميگى توى اينجور تاپيكهام همدردى راهنمايى ميده؟!!:exclamation:
سلام مهسای عزیز به همدردی خوش آمدی
تو سن خیلی کمی اینکار رو داری انجام میدی و بهت پیشنهاد میکنم بری و یک سرچ تو اینترنت بکنی ببینی چه عواقبی داره و چه بلایی سر خورت داری میاری اولین نتیجه این کار ضعف حافظه و قوای فکریت خواهد بود اونم تو این سن که هنوز کلی راه درس و مشق در پیش داری . در اثر تکرار اینکار سلولها و بافتهای مغزت به سرعت فرسوده میشن و تحلیل میرن و چیزی نمیرسه که قیافت بیشتر از سنت نشون خواهد داد و همیشه احساس ضعف و خستگی خواهی کرد. ضمن اینکه مطمئن باش موقعیت های ازدواج رو از دست خواهی داد و اگر در آینده شخصی هم باهات ازدواج کنه اون مرد به محض اینکه بفهمه خود ارضایی میکردی دیگه دوست نخواهد داشت و دیدش کلاً تغییر میکنه. به گوهر وجودیت احترام بگذار و سعی کن و از خدا بخواه کمکت کنه تا ترک کنی. شاد و موفق باشی.
سلام عزیزم
اول اینکه تو این سن و سال فکر کردن به این مسایل بینهایت مضر می باشد و باعث میشه واقعازندگیت با مشکلات جدی روبه رو بشه که اصلا شما نمیتونید بهشون فکرکنید پس به جای اینکه بپرسی چطوری ارضا بشی باید میپرسیدی چگونه این عمل ناشایست را ترک کنی.
عزیزم جدااز مشکلاتی که برات پیش میاره این کار از نظر اسلام هم حرام است پس سعی کن اونو کنار بزاری.شما در حساسترین و شیرینترین دهه سنی قرار دارین پس با فکر کردن به این مسایل این دوران رو بر خودت تلخ نکن.به چند نکته زیر حتما عمل کن:
1:حتما حتما نماز بخون
2:در یک کلاس ورزش اسم نویسی من
3:سعی کن تنها نباشی
4:حتما به یک روانشناس مراجعه کن چون بر خلاف چیزی که خودت فکرمیکنی این مساله واست دردسرساز میشه
5:به سایت پزشکیroham.wsمراجعه کن.سایت خوبیه میتونی ازش کمک بگیری.
6:ترکککککککککککککککککککککک کککککککککککش کن:43:
ای بابا یک دختر 15 ساله را گیر آوردین دارین خروار خروار عذاب وجدان سرش می ریزید؟! اصلا می دونید چند درصد دخترا و پسرا توی همین جامعه خراب شده ایران دارن این کار را انجام می دهند؟!!!!
دوستان آغاز كننده تاپيك خبريش نيست شما هنوز داريد ادامه ميديد و ميز گرد برگزار كرديد
اون بنده خدا انگار منصرف شد از تاپيكش
شما هم بس كنيد
با تشكر
در مراحل طبیعی رشد یک نوجوان توجهش به عملکرد حنسی متمرکز می شود. این تقصیر ایشون نیست اگر کنجکاوه یا سؤال داره یا داره سعی می کنه عملکرد این بخش از بدنش را بشناسه. عذاب وجدانی که توی این مرحله به نوجوان بدهند می تواند خیلی مخرب باشه و منجر به اجساس گناه، احساس بد بودن، و حتی در مواردی که فرد خیلی مذهبی باشه میل به آسیب رساندن به خودش را ممکنه پیدا کنه. در صورتی که این وضعیت باید در یک شرایط امن که به نوجوان القا کنه که تو خوبی و شرایط طبیعی هست ولی هر چیزی یک قاعده و قانونی داره و یواش و یواش از طریق مادر به همراه یک مشاور دلسوز هدایت بشه. شما فقط چند لحظه به این فکر کنید که چرا باید یک دختر 15 ساله بیاد توی نت سوالش را مطرح کنه؟!
ببینید اینجا جای طرح کردن این نیست ولی خیلی موارد وقتی زنان اجازه شناخت نحوه عملکرد بدن خودشونو به خودشون ندهند بعدها که وارد زندگی مشترک می شوند با مشکل نارضایتی از روابطشون مواجه می شوند و این توقع را دارند که همسرشون وظیفه جلب رضایتشان را در رابطه بر عهده بگیرد و اکثرا هم این اتفاق ممکن نیست و در طولانی مدت زن سرخورده می شوند و مشکلات و اختلافات تشدید می شود و حتی به از هم پاشیدن یک رابطه می انجامد.
کاش ماها یک کم با هم مهربان باشیم... شاید این دختر خانم خواهرزاده نازنین خودمون باشه! کی می دونه توی این دنیای مجازی کی به کی هست؟
- - - Updated - - -
چشم هم صحبت محترم، اطاعت امر.