بالاخره نامزدیم بهم خورد :(
بعد از 5 سال دوستی و بالا و پائین...بعد از اینهمه جنگ و جدال و کشمکش...اینهمه تحمل سختیها آخرش به بن بست رسیدم..قرار بود عقد کنیم...روزی که انگشتر دستم کردن یه نفس راحت کشیدم و گفتم آخر تمام شد...اما مشکلاتم نسبت به قبل از نامزدی کمتر نشد هیچ..بیشترم شد..
خیلی سعی کردم رو خودم کار کنم..خودمو کنترل کنم..کلی اینجا تاپیک دادم..کمک خواستم..خواستم رابطم بهتر شه..چقدر بد دهنیاشو تحمل کردم..عصبی بودنا و تحمل گیرای بی معنی...دیگه کارش به جائی کشید به بابامم توهین کرد..با اینکه دیگه کاملا مایوس شده بودم رفتم پیش مشاور..برگشته به مشاور گفته تو در حدی نیستی بخوای واسه من تعیین تکلیف کنی!!! مشاوره التماس میکرد به من که باش ازدواج نکنم...
با اینحال که اینقدر گند زده امروز باز هم به من توهین کرد هم به بابام..اونم واسه اینکه با بابام رفتم پیش مشاور! به من فوش داد بعدم گفت خوب شد فامیل نشدیم که دیگه ریخت باباتو نبینم..تو خیابون ببینمش رومو میکنم اونور...!!!
دیگه چیکار باید میکردم که نکردم؟بد دهنیاشو بخشیدم..وقتی سر موضوعات الکی دنبال بهانه میگشت هفته ای 2.3 بار ارامشمو بهم میزد و عین نقل و نبات فوش میداد..وقتی از حالا واسم تعیین تکلیف میکرد کجا برو کجا نرو با کی برو با کی نرو و درست عین یه زندانی بام رفتار میکرد..وقتی جای اینکه خوشحال باشم از حالا افسردگی گرفتم و همش گریه میکنم از دستش...وقتی بخاطر اون تمام اعتقاد و سر و ریختمو عوض کردم هنوزم به من میگه وظیفت بوده کار خاصی نکردی..وقتی جواب توهیناشو عصبی بازیاشو ندادم هنوزم داره ادامه میده...
دیگه خسته شدم..خیلی دوسش دارم...از دیشب از بس گریه کردم چشام میسوزه..خوابم نمیبره...
دیشب گفتم دیگه نمیتونم..بابامم دیگه قبول نمیکنه..بابام خیلی چشماشو رو این حرکاتت بست اما تو بازم ادامه دادی..میگه دیگه چشم دیدن باباتو ندارم..تا یه چیزی میشه زود میگه حلقمو بفرست تو لیاقتمو نداری...بهم میگه چی دستم داری؟میگم دلم..5 سال عمر و خاطرم..با غرور تمام میگه برو از بابات بگیر..دوسم داره..خیلیم دوسم داره..اما آزارم میده:(
گاهی دلتنگی که میاد سراغم پشیمون میشم...پسر نجیب و کاری و خانواده داره...اما اینکه اخلاقش اینطوریه...یعنی باید بخاطر خوب بودنش از اعتقادم و شخصیتم بگذرم؟
گاهی میترسم بعد از این دیگه پسر خوب و نجیب گیرم نیاد..
بنظر شما کاری بوده که دیگه نکرده باشم؟کارم اشتباه بوده که تمام کردم؟راهی بوده که نرفتم؟