-
وسواس در مورد ازدواج
من يه مشكلي دارم كه فكر كنم مقصر اصليش همين زياد اينجا بودنه من ميخوام ازدواج كنم با اقايي كه خيلي دوسش دارم دوسم داره فوق العادست اخلاقاش دوساله ميشناسمش خانواده راضين همجي خوبه اما ميام اينجا رو ميخونم كه با هم خوب بودن بعد خيانت كردن عاشق بودن ءلاق كرفتن از محبت زياد به هم خسته شدن وسواس ميكيرم صبح تاشب دارم به رابطمون فكر ميكنم وهمش بهونه كيري ميكنم اؤ كاه كوه ميسازم همش فكر وخيال باعث ميشه به اونم انتقال بدم ودعوامون شه همش كير الكي ميدم رابطمون خيلي خوب بوده مشكل خاصي با هم نداريم ولي من دارم نبش قبر مشكلاتي كه كم بودن وحل شدن وميكنم واين شده تنش نميدونم جمه فقء ميدونم خيلي خيلي نكرانم نميخوام شكست بخورم اما واقعا جيز بدي تو رابطه مون بيدا نميكنم اما بازم نكرانم وحساس شدم همش فكر ميكنم به خاطره دوسال اشنايي نكنه خودمو بدبخت كنم جه جيزايي رو بايد بررسي كنم ؟؟؟كمكم كنيد درست اينجا بررسي كنم وبعد خيالم راحت شه
-
خب دوست خوبم هم باید به تاپیک های خوب هم سر بزنی...خیلی تاپیک داریم که توش پر نشاط و شادی هست
بعدش هم اگه سرنخی از مشکلات و...تو این 2 سال ندیدی یا چیزهایی هست که قابل حله که دیگه نگرانی نداره
این هم بستگی به طرز فکر خودت داره که چه طوری فکر کنی
حالا لطفا از سن و تحصیلات و نحوه ی آشناییتون برامون بگو
چیز خاصی هست که تو رابطتون نگرانت کرده باشه؟
-
با سلام
دوست گرامی مدت اشنایی ویا دوستی شما خیلی طولانی مدت بوده و این باعث شده که شما چنین افکاری داشته باشین . اگر واقعا مشکلی نیست و نزد مشاور رفتین میتونین قدم پیش بزارید و باهم ازدواج کنید
-
من 22 ايشون 25
من ليسانسم تموم شده از مهر ميرم فوق ايشونم فوق ليسانس ايشون اصفهاني ما يزدي فرهنك نزديكي داريم بدرايشون استاد دانشكاه نظامي بدر من بازنشسته نظامي ايشون يه برادر داره من يه خواهر رابطه مون خيلي خوبه قهر واشتي داشتيم اما تا حالا يه روز كامل قهر نبوديم خيلي خيلي به هم علاقه داريم سليقه هاي جزييمون مثل غدا فرق داره اما ديد كلي ونكرشمون ديد اقتصادي وسياسي وفرهنكي مون يكيه ايشون منظمتر از من هستن وجزيي نكر من كلي نكر مشكل خاصي با هم نداريم يه موقعها همين تفاوت كلي وجزيي مشكل ميشه كه با صحبت حل ميشه اكر بحثي بشه ايشون خيلي اروم ومنطقيه اما من زود از كوره در ميرم وزودم اروم ميشم كلا مشكل خاصي نيست خانواده دوطرفم راضين اما خيلي بهم محبت ميكنه فوق العاده هوامو داره يه موقعها خيلي خيلي خيلي كم خسته ميشم از اين همه محبت ميترسم اينم بعدن مشكل شه كلا وسواسي شدم وترسيدم وهي ميخوام فكر كنم هي دركيرم
- - - Updated - - -
من 22 ايشون 25
من ليسانسم تموم شده از مهر ميرم فوق ايشونم فوق ليسانس ايشون اصفهاني ما يزدي فرهنك نزديكي داريم بدرايشون استاد دانشكاه نظامي بدر من بازنشسته نظامي ايشون يه برادر داره من يه خواهر رابطه مون خيلي خوبه قهر واشتي داشتيم اما تا حالا يه روز كامل قهر نبوديم خيلي خيلي به هم علاقه داريم سليقه هاي جزييمون مثل غدا فرق داره اما ديد كلي ونكرشمون ديد اقتصادي وسياسي وفرهنكي مون يكيه ايشون منظمتر از من هستن وجزيي نكر من كلي نكر مشكل خاصي با هم نداريم يه موقعها همين تفاوت كلي وجزيي مشكل ميشه كه با صحبت حل ميشه قد وهيكل به هم ميخوريم من 5 سانت كوتاهترم هر دو تقريبا لاغر ومتناسبيم اكر بحثي بشه ايشون خيلي اروم ومنطقيه اما من زود از كوره در ميرم وزودم اروم ميشم كلا مشكل خاصي نيست خانواده دوطرفم راضين اما خيلي بهم محبت ميكنه فوق العاده هوامو داره يه موقعها خيلي خيلي خيلي كم خسته ميشم از اين همه محبت ميترسم اينم بعدن مشكل شه كلا وسواسي شدم وترسيدم وهي ميخوام فكر كنم هي دركيرم
توي يه خيريه اشنا شديم كلا رابطه شاد وخوبي داريم خيلي دوستش دارم واخلاقش فوق العاده خوبه خيلي خوب
- - - Updated - - -
ميخوام كمكم كنين كه بايد به جه جيزايي دقت كنم كه خداي نكرده شكست نخورم كمكم كنين لطفا ازدواج موفق استاد فرهنك وكوش كردم بعدشم زندكي موفق وكوش ميدم الان ميخوام جاي شكي برام نمونه خيلي وسواسي شدم :(( فرشته مهربان كمك :(
- - - Updated - - -
ميخوام كمكم كنين كه بايد به جه جيزايي دقت كنم كه خداي نكرده شكست نخورم كمكم كنين لطفا ازدواج موفق استاد فرهنك وكوش كردم بعدشم زندكي موفق وكوش ميدم الان ميخوام جاي شكي برام نمونه خيلي وسواسي شدم :(( فرشته مهربان كمك :(
-
-
شما نیازی به کمک نداری .. بعضی ها خوشبختی رو باور ندارند دنبال چیزی میگردند که بگن ببنید ما هم بدبختیم و غصه ایی داریم برای خوردن .. خوشبختی یعنی رابطه شما با این اقا وسواس های فکریتون رو کنترل کنید زمانی که دچار بدبینی و ترس میشید تفکرتون رو متوقف کنید و به جای این که بیاین مشکلات ادمها رو بخونید به قصه های عاشقانه زوج ها گوش بدید .. زندگی که همش مشکل و درد نیست من خواهری دارم که 11 ساله عاشقانه شوهرش رو میپرسته و با هم زندگی میکنن و هیچ مشکلی ندارند ادمهای خوشبخت تو این دنیا زیاد هستند شما هم یکی از اونهایین
-
وقتی مشکلی نداریدبیکاریدواسه خودتون مشکل تراشی می کنید:p
خواهرم خوبم اگه خانواده هاتحقیقات لازم روانجام دادندوازهرنظرموردپسندبوده چراترس چرادلهره؟
وقتی این اقاعشق وعلاقشون روبه شمانشون دادندوخانواده هاهم راضی هستندبه خداتوکل کنید
انشالله خوشبخت باشیدبرای ماهم سرسفره عقددعاکنید
-
مشكلم بيشتر اعتياد شديد به اينجاست وانرزي منفي كه نسبت به اينده بهم ميده هيج جوره نميتونم اينجا رو ترك كنم خيلي بيكارم وباعث شده همه وقتم اينجا بر شه يا جت و اس ام اس با نامزدم اما اونم كار داره همش وقت نداره جيزاي خوب اينجا روهم ميخونم اما منفيها زياده باعث ميشه خيلي فكر وخيال كنم همش استرس الكي بهم وارد ميشه خوشبختم خيلي هم خوش بختم منتهي از وقتي زياد ميام اينجا يه حسي ميكه هميشه اينطوري نمي موني خودم با دست خودم دارم رابطه خوبمون و خراب ميكنم :(
-
دوست خوبم ببین افکارمارفتارهای مارومیسازه وقتی همش سازمنفی میزنیدرفته رفته افکارتون جزورفتارتون میشه مثل افکارتون رفتارمیکنید
تواین دنیای به این بزرگی مشکلات خیلی زیادی وجودداره ومشکلات مربوط به ازدواج هم یکی ازاوناست ولی دلیلی نداره بدون دلیل بترسیم وواهمه داشته باشیم که نکنه اینطوری بشه اونطوری بشه خوشبختی روخودمامیسازیم خریدنی نیست که بخریم یانمیتونیم ازکسی بگیریم پس بایدبخوایم تابشه مثبت فکرکن
منفی بافی روکناربذار
-
مرسي كه نظر دادين سعيمو ميكنم مثبت شم افكار منفي كه از بيكاري بهم هجوم اورده رو فراموش كنم ميخوام اروم ميشم فكر كنم با دعا وسبردن به خدا اروم شم بايد اينكار وبكنم مرسي اؤ راهنماييتون
-
یه سایت معرفی میکنم برو اون جا و چیزهای خوب خوب بخون
سایت نو عروس
به کارت میاد مطمئنا
www.nowaroos.com
- - - Updated - - -
یه سایت معرفی میکنم برو اون جا و چیزهای خوب خوب بخون
سایت نو عروس
به کارت میاد مطمئنا
www.nowaroos.com
-
شما که در آستانه ازدواج هستید و تصمیم خود را گرفته اید نباید بیکار باشید و نباید وقت خود را این جا بگذرانید. شما الان خیلی کار داری :81: اول از همه باید بنشینید و با نامزدتان درباره زندگی آینده تان یک برنامه بنوسید که همه چیز را شامل شود : برنامه مالی ، برنامه تفریحی ، برنامه اوقات فراغت ، برنامه دید و بازدید از خانواده و دوستان. این برنامه ها شامل قرارها و قول هایی هم می شود: شما می خواهید چه جور رابطه ی عاطفی داشته باشید؟ مثلا دوست دارید فانتزی و رمانتیک باشید پس با هم قرار می گذارید که هفته ای چند بار کارهایی مشخص برای خلق احساس فانتزی داشته باشید. ایشان آدم منظمی است. دوست دارد این نظم چگونه در زندگی نمود پیدا کند ؟ فرض کنیم نظم را در این ببیند که همه چیز سرساعت انجام شود. پس شما برای فعالیت های مشترک تان ساعت خاصی مشخص می کنید و قرار می گذارید اجرا شود.
حالا برگردیم سراغ برنامه ها . مثل برنامه مالی : شما و همسرتان درآمد فعلی و شرایط رفاهی را که در شروع زندگی خواهید داشت محاسبه می کنید. با توجه به این موضوع تصمیم هایی می گیرید مثل : ما می خواهیم اول زندگی مثلا یک میلیون پس انداز داشته باشیم. بعد راجع به منبع این پس انداز تمصمیم می گیرد حالا یا از کادوهای عروسی استفاده می کنید یا از پدر و مادر می گیرید یا با صرفه جویی در مراسم ها و خرید های عروسی یا ... .
بعد سراغ یک مبحث مالی دیگر در برنامه مالی می روید: ما این قدر درآمد داریم. خرج های ضروری که مبلغ مشخصی دارند مثلا اجاره خانه یا پرداخت شارژ اینها است. ما می خواهیم باقی مانده درآمد را صرف چه هزینه هایی کنیم؟
برای لباس ُ، تفریح ، غذا و... هر ماه چه قدر می خواهیم خرج کنیم؟
به همین ترتیب برای هر بعد زندگی یک برنامه در نظر می گیرید و در هر برنامه چند مبحث مهم مطرح می کنید و جزئیات آن را مشخص می کنید. این کار علاوه بر اینکه برای نامزدها ضروری است مزیت هایی دارد: با هم جدی بحث و تبادل نظر می کنید و همدیگر را بهتر می شناسید و به نکات ریز شخصیت هم پی می برید. دوم اینکه اختلاف ها بعد از زندگی کاهش چشمگیری خواهد داشت و مشکلاتی که نگران آن هستید پیش نمی آید. سوم اگر حرف شما و نامزدتان یکی باشد دیگران کمتر می توانند دخالت کنند.
این برنامه باید مکتوب شود و هر دو آن را تایید کنید. بله وقتی خودتان را به طور جدی وارد جریان ازدواج کنید خیلی از نگرانی های شما کم می شود. :)