من 6ماه که عقد کردم، رفتم تو ایمیل شوهرم دیدم که چت کرده اصلا انتضارشو نداشتم اما چت هاش چیز خاصی نبود در حد احوالپرسی و اینا بود ، خیلی ناراحت و افسرده شدم . باید بگم بهش ؟ یا به روش نیارم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من 6ماه که عقد کردم، رفتم تو ایمیل شوهرم دیدم که چت کرده اصلا انتضارشو نداشتم اما چت هاش چیز خاصی نبود در حد احوالپرسی و اینا بود ، خیلی ناراحت و افسرده شدم . باید بگم بهش ؟ یا به روش نیارم؟
عزیزم چت هاش با افراد آشنا بود ؟ یعنی مثلا دختر خاله و دخترعمو یا این که نه، دخترهایی که شما نمی شناسیدشون ؟
آشنا نبودن ، نمی شناختمشون
من اگر جای شما بودم به طور غیر مستقم ازش می پرسیدم ( مثلا می گم امروز که توی تاکسی بودم توی رادیو راجع به چت و عواقبش صحبت می کرد و ... )
عزیزم نظرت راجع به چت چیه ؟ به نظرت کسی که ازدواج می کنه مجاز هست با کسایی که نمی شناسه چت کنه یا نه ؟
اگر من چت کنم نظرت چیه ؟
به صورت کاملا نامحسوس البته یعنی کلی مثال بیار بعد هر کدوم از این سوالات رو بپرس
ضمنا بهتره که متوجه نشه که شما رفتی سر ایمیلش، چون این باعث میشه بینتون بی اعتمادی شکل بگیره و مدام بخواین هم رو چک کنید و این اصلا برای یک زندگی مشترک مناسب نیست ...
موفق باشی عزیزم
با سلام
اینطور که میگین چیزی جز احوالپرسی نبوده ، آیا شما خیلی به روابط همسرتون با خانمای دیگه حساس هستین؟ البته منظورم از رابطه در حد هم صحبت شدنه ، نه اینکه بگو بخند و جلف بازی.
قبلا حرف زدیم گفته بود این کار رو نمیکنه و خوشش نمیاد و گفته بود که همه چیز رو میگه بهم و کاملا متعهد هست اما دیدم که این کار رو کرده
- - - Updated - - -
من حساس هستم ولی چون اصلا فکرشو نمی کردم بیشتر ناراحتم ، شخصیت جدی داره با هر کسی شوخی نمیکنه و صمیمی نمیشه ، وقت نشد همه چت هاشو بخونم به خاطر همین یه حس منفی بهم دست داده که نکنه همیشه چت می کنه وقتایی که تنهاست
- - - Updated - - -
چیکار باید کنم؟ میخوام این حس بد رو نداشته باشم اما دست خودم نیست ، دپرسم
لطفا راهنمایی کنید
ببین عزیزم
من نمی دونم همسر شما چه جور شخصیتی دارن
نمی دونم رابطشون با دخترخاله، دخترعمو و ... چطوره ؟ صمیمی هستن ؟ یعنی راحت سلام و علیک و چه خبر و ... دارن ؟
شخصا اگر من در این موقعیت بودم، یه موقعی که باهاش خیلی خوبم و صمیمانه با هم صحبت می کردیم، دم گوش همسرم زمزمه می کردم که من از یه موردی ناراحتم ... تو دوست داری همسرت ناراحت باشه ؟
و بعد آروم آروم بهش می گفتم اتفاقی ایمیلتو دیدم و دوست نداشتم با چنین چیزی مواجه بشم چون از صمیم قلب بهت اعتماد دارم ... ولی ذهنمو مشغول کرده و ...
نمی دونم همسر شما چطوری هستن ...
زود عصبانی میشن ؟
از چه جور صحبت کردنی خوششون میاد ؟
و ...
کلا با دختر ها صمیمانه صحبت نمیکنه حتی دخترهای فامیلشون، عصبانی هم بندرت میشه ، یه بار بعد از اینکه دیدم بحث کردم غیر مستقیم گفتم که ناراحت میشم ولی گفت من اینکارو نیمیکنم همیشه تو مد نظرمی بد یکم کشدار شد بحث گفت ناراحت میشم اگه بهم بی اعتماد باشی
این چت ها مربوط به کی هست ؟
قبل از اون صحبت ها که باهاشون کردید یا بعد از اون ؟
چون ممکنه از بعد از این که باهاشون صحبت کردید دیگه این کارو نکرده باشند ...
سلام خانمی.من قصد توهین و جسارت ندارم اما بنا به تجربه هایی که داشتم و دیدم بهت پیشنهاد میکنم که توی روابطتون حریم شخصی رو حفظ کن.به نظر من شما هر چقدر هم که به شوهرت نزدیک باشی بازم حق نداری ایمیل اون رو چک کنی.اونم بی اجازه.با این کارت بیشتر از اینکه مواظبه شوهرت باشی خودت رو اذیت میکنی. شاید اون چتها زیاد چیز جدی نیست و من با اطمینان بهت میگم که چیز جدی نیست ولی تو با این کار خودت رو وادار به بی اعتمادی میکنی.ممکنه شوهرت بفهمه تو ایمیلش رو بی اجازه اش نگاه کردی ممکنه اون پرده ی احترام و حرمت متقابلتون پاره بشه اون موقع است که واویلا میشه.تو ایمیل شوهرت رو چک کردی پس حتما شوهرت رمز ورودش رو بهت داده پس اطمینان داشته باش که چیز خاصی نیست به عنوان خواهرت میگم دیگه این کار رو نکن با این کارت به شوهرت بی احترامی میکنی و همچنین خودت رو عذاب میدی.همه ی ما انسانها حق داریم برای خودمون حریم شخصی داشته باشیم که هیچکسی حتی همسرمون هم در اون داخل نشه.
عزیز دلم خودت رو اذیت نکن.
رمز عبورش رو نداده تو لپ تابش که رفتم وقتی وارد شدم خودش با رمز بود، یعنی شما میگین مهم نیست ؟ باید فراموش کنم ؟
شاید افرادی که دیدی دوستان و همکلاسی ها و همکارا و.... ایشون بوده باشن که شما نمی شناسید. خودتون هم که گفتید در حد احوالپرسی بوده . نمیشه که اونا سلام و احوالپرسی کنن و ایشون سکوت کنن و جواب ندن . این بی ادبیه ! ببینید ایمیل و چت هم یکی از راههای ارتباطی افراده . نمیشه گفت هر چتی و هر رابطه ایمیلی بده !!!!
شوهرتون به شما اعتماد داره که پسورد روی لپتاپش نذاشته ، و همینطور پسورد ایمیلش رو سیو کرده ! اون وقت شما با بی اعتمادی ایمیل ایشونو چک کردید . در حالی که چیزی هم ندیدید بهش شک کردید .
اصلا شاید تاریخ ها برای قبل از دوران شما و حرف شما هستن ! حتی اگه اینطور هم نباشه بازهم به نظر من خطایی نیست و باید حساسیتتون رو کم کنید.
مثل این می مونه که شوهر شما به شما بگه کلا اس ام اس رو بذارید کنار ! می تونید ؟ چت یه راه ارتباطیه . به شرطی که نادرست ازش استفاده نشه !
ضمن اینکه باید این موضوع رو یاد بگیرید که به حریم خصوصی همسرتون احترام بذارید.
اره عزیزم خیلی راحت فراموشش کن اصلا چیز مهمی نیست.باور کن به خاطر خودت میگم چون ممکنه همسرت متوجه بشه و از این کارت خیلی ناراحت بشه.اونموقع راه جبرانی نداری.اون وقتی تو رو انتخاب کرده یعنی چشمش رو به روی همه ی خانمها بسته پس اطمینان داشته باش که اصلا چیز مهمی نیست.حتی ارزش فکر کردن هم نداره.و سعی کن همیشه برای همسرت بهترین باشی.این چیزها اصلا ارزش نداره که به خاطرش اذیت بشی.تو زن زندگی همسرت هستی همیشه این رو یادت باشه
من کاملا با نوشته های اسمانی موافقم.شما الان تو بهترین دوران زندگیتون هستید(این رو همه میگن که نامزدی بهترین و سخت ترین دوران زندگی ادمهاست بهترین چون هیچوقت لحظاتش تکرار نمیشه.سخت ترین چون باید یاد بگیری چطور با همسرت کنار بیای و ما بشید)پس به جای اذیت کردن خودت از بهترین لحظات زندگیت لذت ببر .
مرصی از راهنمائیتون
- - - Updated - - -
مرصی ستاره جان آرومتر شدم یه مدت بود همش فکر منفی می کردم خیلی حس بدی داشتم به همسرم هم کم توجه شده بودم ممنون از کمکتون ، باید حساسیتمو کم کنم
من نمی تونم تاپیک جدید بزارم چطوری باید بزارم؟