دوستان،من یه سوال دارم ازتون میخوام کمکم کنید من 23 سال سن دارم اقایی ازم خواستگاری کردند و من چند جلسه با ایشون بیرون رفتم برای اشنایی البته از نظر خانوادگی با ایشون از طریق یه دوست اشنایی داشتیم و در این چند جلسه من یه بار به ایشون گفتم من برای تصمیم گیری در زندگی ام مشورت میکنم اما در اخر تصمیم رو خودم میگیرم و اجازه دخالت به کسی نمیدم و اکر خودم و همسر اینده ام یه تصمیمی بگیریم و نظر خانواده ام و یا دوستانم رو دخالت نمیدم یعنی اگه کسی تصمیم ما رو دوست نداشت من به دخالت کسی اهمیت نمیدم ،این اقا در جواب من گفتند منم همین طور هستم و خودم برای خودم تصمیم میگیرم اما وقتی بیشتر با ایشون صحبت کردم متوجه شدم همین الان نظر خانوادشون در مورد تیپ من برای این اقا مهمه یعنی در اومدن به من گفتن فلان خواهرم هنوز نظر قطعی ندادند و از این صحبت کردند که اگر من همسر ایشون بشم خیلی حرفها پیش میاد تو خانوادشون البته به من گفتند که من خودم با تیپ شما مشکلی ندارم
من خودم دختر مذهبی هستم اما چادری نیستم و خانواده ایشون اکثرا چادری و خیلی مومن هستند ولی واقعا ادمهای مهربونی هستند و من به این اقا گفتم من برای ازدواج ام یا دوستی هام و روابط اجتماعی ام شخصیت ادمها برام خیلی مهمه و به ظاهر ادمها نگاه نمیکنم و بهشون گفتم به شخصیت و ظاهر همین الان من نگاه کنید و فکر نکنید در اینده بخواین طبق نظر خودتون تغییر ام بدین من این موضوع تیپ رو یه مصداق میدونم از مسائل بزرگتر که ممکنه بعدا به خاطر سنتی بودن این اقا دچار مشکل بشم
دوستان من فکر کردم من حتما در چنین شرایطی در خانواده ایشون دچار مشکل میشم اگر با این اقا ازدواج کنم میخواستم در این مورد بهم کمک کنید و نظرتون رو بگین