-
مشکل با شوهرخاله (کمک)
سلام من نمیدونم از کجا باید شروع کنم اما از کارا و رفتارای شوهر خالم خسته شدم ببخشید اما بهم نظر داره و اینو واضح گفته...نمیدونم چیکار کنم یه مدت نرفت خونشون اما خالم بسیار زن مهربون و خوبیه و منو خیلی دوس داره یجوره همدم همیم همیشه سعی کردم وقتای برم که شوهرش نیس حتی یه بار دیگه خالم حساس شده بود گفت چرا هر دفه میخوای بیای می پرسی ح هست یا نه که منم گفتم همینجوری اما نمیدونم چیکار کنم پیشش معذبم قطع رابطه هم نمیتونم بکنم...
-
سلام.
شما چند سالتونه؟ خاله و شوهر خالتون چند سالشونه؟
مگه خونه خاله تنها هستید؟ با خانواده نمی رین؟
-
من 23 سالمه خالم 35 شوهرش40 -45 شغلش جوریه که بعضی وقتا 3-4روز نیس یا آخر شب میاد کلا تایمش معلوم نیس خیلی(خلبان) خالم یه دختر کوچیک داره واس همین ما دخترا زیاد میریم خونشون من و بقیه دختر خاله هام
- - - Updated - - -
کسی نیس یا من عجولم>؟
- - - Updated - - -
:mad:
-
زمانی که اونجا هستید هیچوقت تنها یا با بچه توی خونه نمونید. سعی کنید همیشه همسرتون، خاله تون یا دخترخاله های دیگه هم باشند.
با توجه به این که متاهلید بهتر می تونید این موضوع را مدیریت و کنترل کنید.
البته متوجه هستم که مساله فقط حفظ کردن خودتون از آسیب یا تماس فیزیکی احتمالی نیست.
مساله حس بد و ناامنی هست که با دیدن ایشون دارید.
زیادی عجول هستید. نصف شب کسی اینجا نیست که به شما جواب بده.
-
من الان واقعا نیاز به راهنمایی و مشورت دارم کسی هست لطفا؟
:confused:
-
-
شما متاهل هستین یا مجرد ؟
-
سلام من متاهلم 1سال عقد کردمم الان مسله ای که هست اینه که دیروز با یکی از دخترخاله هام داشتم صحبت میکردم که بحث به اینجاها کشید و اون گفت که شوهرخالم به اون هم نظر داشته و شوهرشم_شوهر دخترخالم) دیده و خلاصه فهمیدیم که یه جور مرضیه که داره اما در مورد روابطمون نمیدونیم چیکار کنیم
- - - Updated - - -
:confused:
-
خب شاید اون کلا اهل نگاه کردنه . به نظر من بی اهمیت باشید . همیشه به همراه شوهرتون به اونجا برید .
-
منظورتون از نظر داشتن چیه؟
شوهر دختر خالتون چی را دیده؟
فکر نمی کنم کار سختی باشه که از شوهر خالتون دوری کنید و باهاش تنها نباشید و جلوش طوری لباس بپوشید که خودتون معذب نباشید.
حفظ کردن خودتون از آسیب احتمالی ایشون کار سختی نیست.
رفتار ایشون و مشکلاتش هم به خودش و همسرش مربوطه.
می شه دقیقا بگی مشکلت چی هست؟
چطور از خودت مراقبت کنی؟
یا چطور شوهر خاله ات را درمان کنی؟
یا سوال دیگه ای؟
-
درسته کار سختی نیست...من کلا جلو همه آقایون پوششم کامله اما این آقا به آدم دست میزنه یا حرفای نامربوط میزنه سله اینکه خالم دوره های افسردگی داشته و مشکلات زیادی داشته الانم شوهرشو می پرسته و ازون ور شدیدا به ما ها خواهرزاده هاش وایستس چون خیلی تنهاس اگه نریم خونشون تحمل نمیکنه و بهم میریزه خالم فک میکنه شوهرش خیلی مرد پاک و خوبیه و میگه من خیلی بهش اعتماد دارم(من که فک میکنم داره خودشو گول می زنه) اگرم بخوایم بریم اونجا و شوهرش به کارهاش ادامه بده خوب نمیشه انگار با رفتن به اونجا این اجازرو بهش دادیم! نمیدونم چه رفتاری درسته
- - - Updated - - -
دلم واسه خاله پیچارم خیلی می سوزه...