-
خدايا ميخوام بميرم
روزي بود كه ميخواستم پرواز كنم به اوج به سمت اهداف و آرزوهام اما الان چي؟شدم يك آدم منزوي و بداخلاق
يك زماني فكر ميكردم كه انسان پاك تر از من رو زمين وجود نداره اما بعدش به طور اتفاقي متوجه شدم بدترين و ناپاك ترين انسان روي زمين همين خودم هستم مني كه بي خبر از همه كس و همه جا وارد مردابي شدم كه هرچه قدر بيش تر دست وپا بزنم اون همه بيش تر غرق ميشم ديگه با اين اوصاف حتي نميتونم كلمه ي خدا رو تنها دوستي كه حداقلش مدت هفت هشت سال تنها و تنها و تنها ترين راز دارم بوده ديگه با اين اوضاع چه طوري رو به درگاهش كنم و ازش كمك بخوام توي مدت همين دو ماهي كه فهميدم تو چه مخمصه اي افتادم خودمو باختم مطمينم كه مردنم خيلي خيلي بهتر از موندنمه خودم هم از اين دنيا سير سير سيرم هيچ چيزي منو خوشحال نميكنه تا جايي كه تنها دعايي كه موقع اذان ميكنم همينه كه خدايا ازت خواهش ميكنم منو ببر پيش خودت از اين دنيا و آدماش بيزارم ومتنفر واقعا زندگي براي آدماي امثال من چه لذتي داره هر چه قدر بيش تر بمونم بيشتر گناه ميكنم وبيشتر عذاب ميكشم
ازتون نصيحت نميخوام فقط اين جا يك پستي زدم كه دلمو خالي كنم گرچه كه دل من پره و با چند سطر نوشتن دلم خالي نميشه شما نميدونين از 5 سالگيم تا حالا چه زجرهايي رو كه نكشيدم بدون اين كه لب باز كنم و به كسي شكايتي داشته باشم
نميخوام توبه كنم يا نماز ودعا بخونم ميگم كه از دنيا وهمهههههههههههههههههههه چيزش بيزااااااااااااااارم
-
RE: خدايا ميخوام بميرم
سلام چرا خدا میخواهم بمیرم مشکل دارید موفق وشاد باشید
-
سلام
دوست ندارم نصیحت کنم ولی اگه حرفهام شبیه نصیحت شد پیشاپیش معذرت میخوام .
درکت میکنم ،چون خودم هم در موقعیت بدی هستم و اشتباهاتی مرتکب شدم که ...ولی اصن آرزوی مرگ نمی کنم .آرزو میکنم زمان به عقب برگرده تا اشتباهاتم را جبران کنم میدونم خیلی دور از ذهنه و خنده داره ولی یه چیزی هم میدونم که هر چند دور از ذهنه اما با خودم میگم اگه برگرده عقب چکار میکنم و این باعث میشه که اگه دفعه بعد در این موقعیت ها قرار بگیرم این قدر بی تجربه نباشم اما یه تجربه با هزینه خیلی زیاد.
نمیدونم مشکلت چیه و اصرار هم نمیکنم که بگی . فقط اینو میدونم که هر مشکلی راه حلی داره درمان بعضی مشکلات هم تنها زمانه .
یه چیز دیگه اینکه من فکر میکنم ،حالا هم، پاکتر از تو روی زمین وجود نداره ، باور کن .
-
سلام
نیومدم نصیحت کنم.ولی دردتو خیلی خوب می فهمم...
ولی من نمی خوام بمیرم.می خوام جبران کنم.یادمه همیشه شبای قدر از خدا می خواستم اگه قراره از اینی که هستم بدتر بشم دیگه زنده نباشم ولی هنوز زنده ام!پس نمی خوام از این بدتر بشم!!! قرار نیست که اگه یه روزی فهمیدیم خیلی اشتباه کردیم، آرزوی مرگ کنیم که! خدا توبه رو برای همین روزا گذاشته! تازه به خاطر همین چیزا بوده که گفته نا امیدی از درگاه من گناه کبیره است(شاید بزرگتر از همه گناهایی که تا حالا مرتکب شدیم)
حالا اومدیم و مردیم! بعدش چی؟؟؟ با چه رویی بریم پیش خدا؟ اگه نمیریم فرصت جبران داریم ولی اگه بمیریم چی؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا رو شاید هزاران بار به خودم گفتم.یه بار اینجا نوشتم! شاید باورت بشه که از تو بدترم هست!!!
موفق باشی.
یا علی مددی!
-
سلام / خیلی داری عذاب میکشی ؟
حالت خیلی بده ؟
من حتما درکت میکنم / من خودم خوکشی کردم / میتونی تو همین بخش ماجرای خودکشی منو بخونی / بی خیال مردن شن / من تا لب گور رفتم و مرگ رو احساس کردم ولی واقعا مردن هم بی فایده هست !
من میتونم بهت کمک کنم / فقط یادت باشه حتما ماجرای خودکشی منو بخونی / من همین عید که همه داشتن بنوعی خودشونو متحول ببینن من کاملا متحول شدو و به بهترین حالم تو این 26 سال رسیدم
من برعکس تو تعداد اشتباه و گناهام حتی به انداره تعداد انگشت دست هم نمیرسه / من واقعا خوبم و اینو حس میکنم !
ولی رفتن به این چیزا مربوط نمیشه / برا رفتن باید آماده بشی / نه اینکه بخوای بیان ببرنت / بیخیال گذشته شو / میخوام باهات حرف بزنم
پایین این متن ایمیل رو میتونی ببینی / حتما پی ام بده / من اکثر شبا بیدارم و میتونم باهات درد دل کنم / حل میشه / یعنی حل میکنیم
آقایون و خانما معذرت میخوام که از ایشون خواستم به ایمیلم پی ام بفرسته / برا زودتر حل شدن دوست عزیزمون مجبور به این کار هستم
من خودم به اوج نفرت از دنیا رسیده بودم و الان تو 4 ماه بعد خودکشیم کاملا عوض شدم و تازه دارم یه چیزایی رو میبینم که تو هیچ کتاب شعر و داستان و عرفان و فلسفه و . . . پیدا نمیشه !
-
سلام / خیلی داری عذاب میکشی ؟
حالت خیلی بده ؟
من حت%D
-
سلام دوبار و شبتون به خيركسي كه توي موقعيت من نباشه ممكن نيست كه حالمو درك كنه ميدونين من چه جوري آلوده ي اين گناه بزرگ شدم؟
مطمينم اگه بفهمين ماجراشو خنده تون ميگيره
اما الان فهميدم كه اين موضوع خنده دار منو توي چه عذابي انداخته تا به حال اشكامو از همه و همه پنهون كردم نذاشتم خانواد ام حتي ذره اي احساس كنند من مشكل دارم هميشه جلو بغضمو گرفتم حتي حاضر نيستم يه خار تو دستشون بره حالا شايد بگين چه جوري ميتوني خانواده ات رو با كشتن و راحت كردن خودت عذاب بدي
اما به خدا رفتن من بهتر از موندنمه اما من به دنبال اين گناه نرفتم به كي بگم دردمو آخه به خدا حتي هيچ زمينه اي در اين مورد نداشتم
چه خوب ميشد اگه ميتونستم اين روحمو از زندان جسمم آزاد كنم....
-
سلام
پاک تر از تو روی زمین وجود نداره
چون سبکبالی و وابستگی به مال دنیا و هر چه درون هست نداری ....
چشماتو باز کن زیر پاتو نگاه کن مورچه ها رو ببین چه لذتی از دنیا میبرند...تازه اونا اینهمه استعداد تورو ندارند
-
حال همه ما از این دنیا بهم میخوره .... برای چی عجله میکنی میخوای بری اون دنیا سرازیرت کنند تا روز قیامت برسه؟!
پس دوست جان.... باش تا الکی هم که شده با هم خوش بگذرونیم
وقتی رفتیم اون دنیا همه میشینیم دور هم هی از این روزها خاطره تعریف میکنیم وهی میخندیم..... بمون برادر یا خواهر خوبم :228: .......
-
بعد اين هيچي برام اهميت نداره حتي آتيشي كه ميخواد منو تو اون دنيا بسوزونه
در ضمن من جهنم اين دنيا رو ديدم حالا جهنم اون يكي دنيا مطمينم بيشتر از اين منو عذاب نميده
-
خیلی الکی به جهنم فکر میکنی مطمئنی دوام میاری؟ دوست من اونجا از بوی متعفن بی وقفه وجود داره تا همنشین کریه مزاحم و غذای تلخ بد مزه
و آب ناگوارایی که هرگز گوارا نمیشه ....تا گرمای همیشگی طاقت فرسا .....و هیچ کاری نیست که انجام بدی جز انتظار کشیدن
اون جا هم هزار بار از خدا عفو میطلبی ولی چیزی بوده که خودت خواستی و دیگه راه برگشت نداری و هزار بار از خدا میخوای کاش از این خواب هولناک بیدار شم و تو همون خونه با اون عذابهای کوچولوش میبودم.....پس صبر کن عزیز من صبر کن روزگار روز های خوبم داره .....به همین زودیها ....به همین زودیها .......
-
فریاد جان .....!
میگم خیلی هم بی صدا نیستی ها اااا:D
لطفاً امشب رو بیخیال ناامیدی بشو تا فردا انشاله ببینیم چی میشه منم برم بخوابم آخه 12و 20 دقیقه شب :47:
شب و روزت بخیر :228:
-
همه ي اين حرفاي رو كه گفتي روزي هزار بار واسه خودم تكرار ميكنم اما چه كنم كه ديگه طاقتم تموم شده تنهام خيلي تنهام وقتي كه به بنده اي نتونه رو به خداش كنه و ازش كمك بخواد ديگه چه دل بستگي تو اين دنيا داره برا من سخته خيلي سخت چند ماهي ميشه كه با خدا حرف نزدم فقط طي اين مدت يه بار سراغش رفتم اونم زماني بود كه مادربزرگم داشت جون ميداد تنها كسي كه ناز منو گرون ميخريد و لوسم ميكرد دلم برا اون و پدر بزرگم و عموم كه ظرف اين دوسال اونا هم رفتن پيش خدا تنگ شده ميخوام زودتر برم ببينمشون
-
راست می گی خنده داره !!!!
نصیحت ؟ خوب منم حالم از نصیحت به هم می خوره پس نصیحت نمی کنم . می تونی توبه بکنی می تونی هم نکنی ، می تونی بری بمیری می تونی هم زندگی کنی ، باور کن اصلا مهم نیست !!!
اصلا مهم نیست گناهت چیه ؟ واسه چی گرفتارش شدی ؟ واسه چی آتش جونت شده یا واسه چی ...
باور کن اصلا مهم نیست !!!
دلت گرفته ؟ می خوای فریاد بزنی و نمی تونی و تو خودت می شکنی ؟ این جا می نویسی که آروم شی ؟ با چی می خوای آروم شی با چهارتا حرف من و امثال من ؟ باور کن من و امثال من هم اصلا مهم نیستیم !!!
می خوای بمیری ؟ ! چیه ؟ می ترسی ؟ شایدم از اون دنیا می ترسی ؟ خوب آره بایدم بترسی !!! می گی که نمی ترسی اما خودت هم می دونی که دروغ می گی آخه ته دلت بهش باور داری خوب هم باور داری شاید از منم بیشتر !!!!
فکر می کنی کس دیگه ای جای تو نبوده و هیچ کی نمی فهمه چی می گی ؟ فکر می کنی همه این هایی که صاف صاف راه می رن و اگه دستشون برسه نصیحتی و اظهار فضلی بکنند کوتاهی نمی کنند هیچ کدوم مشکل نداشتند ؟ هیچ کدوم خسته نشدند ؟ هیچ کدوم هیچ وقت کم نیاوردند ؟
نمی دونم تو به چی باور داری اما چند سال پیش وقتی سیل غم ها و غصه ها و مصیبت ها بر من می بارید کم آوردم سرم را کردم رو به آسمون و گفتم خدایا اگه این اتفاق نیافته ( چیزی که مد نظرم بود ) مطمئن می شم که از من روبرگرداندی و البته رخ دادن اون اتفاق پنج دقیقه طول نکشید !
همیشه هر وقت من خواستم منحرف شم خودش راه را جلوی پام گذاشته ، هر وقت هم دور شدم خودش صدام زده
فریاد بی صدای عزیز می خوای این را نصیحت بگیر و می خوای نگیر ؛ اما مطمئن باش همونی که چند سال بهترین دوستت بوده دوستت داشته که بهت فهمونده خیلی از قضیه پرتی ، دوستت داشته که غرورت را شکونده ، دوستت داشته که آتش به جونت انداخته و مطمئن هیچ دوستی دوستش را توی سختی ها تنها نمی گذاره .
همین !!!
یا علی
-
ممنونم ممنونم ازت به خاطر همه ي اين حرفا الان كه دارم تايپ ميكنم گونه هام خيس اشكه تو كه اين حرفارو بهم ميگي ميخوام بگي كه ارامشو كجا ميتونم پيدا كنم دوستم رو خدامو همه ي وجودمو كجا ميتونم پيدا كنم مني كه از همه چيز و همه كس دلزده ام
-
من آرامش را توی نیمه شب های حرم امام رضا پیدا می کنم که هر وقت از همه دنیا سیر می شم اون دنبالش می گردم ؛ گاهی هم توی شب های قدر ، گاهی هم یه شبی مثل امشب توی دعای کمیل زار می زنم که " و لایمکن الفرار من حکومتک "
گاهی هم مناجات حضرت امیر:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم انی اسئلک الامان یوم لا ینفع مال و لا بنون الا من اتی الله بقلب سلیم
خدایا از تو امان میخواهم در ان روزی که سود ندهد کسی را نه مال و نه فرزندان مگر کسی که
دلی پاک به نزد خدا اورد
.........
واسئلک الامان یوم یعرف المجرمون بسیماهم
و از تو امان میخواهم در روزی که شناخته شوند جنایتکاران با چهره شان
..........
مولای یا مولای انت المولی و انا العبد و هل یرحم العبد الا المولی
مولای من .. تو سروری و من بنده و ایا رحم کند بر بنده جز سرور
مولای یا مولای انت المالک و انا المملوک و هل یرحم المملوک الا المالک
مولای من ای مولای من تو مالکی و من مملوک و ایا رحم کند بر مملوک غیر از مالک
مولای یا مولای انت العزیز و انا الذلیل و هل یرحم الذلیل الا العزیز
مولای من تویی عزتمند و منم خوار و ذلیل و ایا رحم میکند بر شخص خوار جز عزیز
مولای یا مولای انت العظیم و انا الحقیر و هل یرحم الحقیر الا العظیم
مولای من تویی بزرگ و منم ناچیز و ایا رحم کند بر ناچیز جز بزرگ
مولای یا مولای انت الغنی و انا الفقیر و هل یرحم الفقیر الا الغنی
مولای من تویی بی نیاز و منم نیازمند و ایا رحم کند بر نیازمند جز بی نیاز
مولای یا مولای انت المعطی و انا السائل و هل یرحم السائل الا المعطی
مولای من تو عطا کننده ای و من سائل و ایا رحم میکند بر سائل جز عطا کننده
مولای یا مولای انت الهادی و انا الضال و هل یرحم الضال الی الهادی
مولای من تو هدایت کننده هستی و من گمراه و ایا رحم میکند برگمراه جز هدایت کننده
مولای یا مولای انت السلطان و انا الممتحن و هل یرحم الممتحن الی السلطان
مولای من تو سلطانی و من گرفتار ازمایش و ایا رحم میکند بر بنده ی گرفتار ازمایش جز سلطان
مولای یا مولای انت الغفور و انا المذنب و هل یرحم المذنب الی الغفور
مولای من تو بخشنده ای و من گنهکار و ایا رحم میکند بر گنهکار جز بخشنده
.................
همه این ها به کنار، اون آرامش حرم امام رضا یه چیز دیگه است. دستت را که گذاشتی تو دست امام رضا دیگه خیالت تخت باشه .
یا علی
-
آره ميدونم كه خداي من پيشمه و حتي ميتونم با يك بسم الله هم اونو توي خودم پيدا كنم اما بستگي داره كه با چه اخلاص واعتقادي بري پيشش
من كه ميگم ازهمه وهمه و همه دلزده شدم حتي ديگه نماز و دعا هم برا من اثري نداره مطمينم با اين اوضاع نميتونم خدامو پيدا كنم
خيلي خستم خيلي....
-
سلام فرياد بي صدا
بعضي وقتها ما ايده آلهايي داريم كه فقط در صورتيكه به آنها دست پيدا كنيم احساس ارزشمندي و موفقيت و خوشبختي مي كنيم. و شايد اين ايده آلها نسبت به توانايي ما خيلي بزرگ باشند و در عمل بمانيم.
بعضي وقتها هم ارزشهايي رو دوست داريم، كه در عمل خلاف دل ما مي شود و ما احساس پستي نسبت به همه آن ارزشهاي بزرگ مي كنيم.
در واقع بعضي وقتها نسبت به موضوعي احساس گناه مي كنيم.
اين احساس خوب و قشنگي هست تا جايي كه به ما انرژي تغيير مسير و جبران و رشد بده. اما اگر همين احساس گناه ما را به جايي بكشاند كه كاملا بقيه ترمزمون هم از كار بيفته و در اين سراشيبي به خود آسيب بزنيم ، اول بايد از شر خود اين احساس گناه بدلي راحت شويم.
شما خيلي سربسته و كم از خودتون گفتيد، شما هم خودتون را در بعضي جهات مقصر شمرده ايد و هم ديگران را زمينه مشكلات خود دانسته ايد.
اين تجارب تلخ و سنگيني كه احساس مي كنيد، به خاطر آدم بودنتان بر شما تحميل شده است.
ما آدمها داراي احساس هستيم، ظرفيت ما محدود است، و گاهي فشارهاي دروني و بيروني بيشتر از طاقتمون.
من هرگز نمي توانم شما را درك كنم،چرا كه هرگز فشارهاي شما را نداشته ام و توانايي هايم با شما متفاوت بوده است. لذا نمي توانم كمك زيادي به شما بكنم.
ليكن مي توانم تجارب و درك خودم را بگويم.
يعني بگويم وقتي كه فشارهاي سنگيني بر گرده ام وارد مي شود
وقتي توانايي هايم رو به افول هست.
وقتي از عالم و آدم وحتي از خودم بيزار هستم.
و وقتي كه حال حتي نفس كشيدن را نداشته ام ، چگونه از اين حالت خارج شده ام.
همه دوستان در اين تالار صرفا دانسته ها و تجارب خودشان را مي گويند. اما اين شما هستيد كه متناسب با رنجي كه مي بريد براي خود تصميم مي گيريد.
من آموخته ام وقتي كه هيچ كس حسم نمي كند، دركم نمي كند و رنجي دروني دارم... پس تحت فشارم. لذا شرايط درستي براي تصميم گيري ندارم. به جاي فكر كردن،به جاي تصميم گرفتن و به جاي عمل كردن، در چنين شرايطي سعي مي كنم تا جايي كه ممكن است خودم را آرام كنم... اين اولين مرحله گريز از اين رنج است. مانند بيمار وخيمي كه به بيمارستان مي آورند اول قلب و ريه اش را احياء مي كنند. بعد به ساير مسائلش مي پردازند.
اما قلب و ريه رواني امان را چه كنيم...
مي توانيم ابتدا براي اينكه از زير اين بار بيرون بياييم با كسي همراه بشويم كه لااقل حرفهايمان را بشنود و بدون قضاوت ارزشي در مورد ما ، بتواند ما را كمي درك كند. اگر دوستي بسيار صميمي داريم، يا در فاميل يا خانواده امان كسي به ما نزديك است. و اگر مسئله را نمي توانيم با آشنايان در ميان بگذاريم با يك غريبه متخصص شايد بهترين باشه. مثلا يك روانشناس باليني ... كسي تجارب زيادي از چنين فشارها و دردهاي آدمي را با خود دارد و مي تواند راههاي مختلفي كه آنها رفته اند را به ما بياموزد تا خود مجبور به تكرار آنها نباشيم.
مهم اينست كه در اين مرحله ما دنبال درمان و حل مشكلات نيستيم. ما بايد احياء شويم. بايد اميد پيدا كنيم. و اين اميد را كسي نمي تواند به ما بدهد. بلكه وقتي با يك سنگ صبور يا يك متخصص صحبت مي كنيم. خودمون قادر مي شويم كه تصميم بگيريم و اين آرامش را كم كم به دست آوريم.
همه ما كم و بيش چنين رنجهايي را تحمل كرده ايم. ليكن وقتي كمي از آن بيرون آمده ايم،متوجه شده ايم ، كه چقدر چيزهاي مثبتي را نديده ايم. و تا وقتي كه در اين فشار هستيم طبيعي هست كه مايل به زندگي با اين وضعيت نباشيم.
به هر حال گرچه نمي شناسمت و فريادت بي صداست. ليكن صدايت را از فرسنگها دور از خود با همه وجود مي شنوم. گرچه ابهام دارد و ريز رنجت را نمي فهمم. اما سوز نوشتارت مرا با خود همراه مي كند. اي كاش مي دانستي چقدر همه ما دوست داريم تو را در كنار خود شاد ببينيم. پرانگيزه و پر انرژي
آيا صرف نظر از همه افراد و ديگران... خودت مايلي چنين خواسته ما را كه همراهي شادمانه ات با جمع اعضاء همدردي هست را برآورده سازي؟ و با ما باشي تا ببيني ما با دردهايمان چه مي كنيم؟ و چگونه خود را آرام مي سازيم؟
-
سلام به همه من دارم زندگيمو از نو آغاز ميكنم و ميخوام تمام اشتباهاتمو جبران كنم و اين اميد دوباره براي زندگي رو من از تالار شما ياد گرفتم
از همتون ممنونم سر فرصت ميام و تمام ماجرا رو براتون تعريف ميكنم
-
سلام فریاد بی صدا
خیلی خیلی مشتاقیم كه حرفاتو بشنویم
با آرزوی بهروزی برای شما و سایر اعضاء محترم تالار
-
سلام فریاد بی صدا
از خوندن پستت خیلی خوشحال شدم و بهت تبریک می گم و منم منتظرم که حرفات را بشنوم . فقط یه خورده دیر می خونم آخه منم می خوام برم دنبال آرامش !!!
نوشته بودم که آرامش را توی نیمه شب های حرم امام رضا می جویم کمتر از چهار ساعت دیگه من عازم حرم آقا هستم تا خودم را توی آرامش حرم جستجو کنم به یاد شما هم هستم و تو هم توی راه جدیدت به یاد ما باش .
یا علی
خدانگهدار
-
سلام عزیزم
فقط یک کلمه می گم : آدمهای پاک و مخلص خدا تو این دنیا از همه بیشتر عذاب می کشند . یک نگاهی به زندگی انبیا و امامان کن. ببین چقدر زجر کشیدند. نمی دونم تا چه حد به این چیزها معتقد هستی ولی همه زجر و سختی می کشن. در ضمن برای مرگ عجله نکنید چون همه میمیریم و از اینکه چرا توی دنیا از زندگی نهایت استفاده رو نکردیم حسرت می خوریم.