اهمیت زیبایی در انتخاب همسر
سلام دوستان
راستش من یک مشکلی دارم که بد جور منو آراز میده. اونم اینکه روز به روز دارم ناخواست سخت گیر تر میشم روی ظاهر.
خیلی وقتا میگم به خودم بابا خودتو تو آینه ببین !:mad: ولی باز وقتی میرم فیس بوک از هر 10 تا عکس که می بینم دوستای خانمم میذارن شاید 2-3 تاش واقعاً به دلم میشینه.
اصلاً همین باعث شده که اینجا ازدواج نکنم. خیلی از دوستام هینجا ازدواج می کنن. اما من با این سخت گیری که روی ظاهر دارم اینجا به اون صورت گزینه ای ندارم. حتی ایران هم که برم باز احتمالاً باید از تو آشنایان بگم واسم کسی پیدا کنند که به دلم بشینه و لذا احتمالاً تحصیلاتی که به درد اینجا بخوره رو باید بی خیال شم. تازه از اینم می ترسم. میگم من اگه یه دختر بگیرم که مثلاً چندین برابر من زیباتر باشه که فردا میاد و به محض گرفتن گرین کارت منو ول می کنه !
ببخشید خیلی درهم برهم گفتم.
خلاصه کنم. من در عین حالی که خودم خیلی ظاهر مناسبی ندارم شدیداً دارم سخت گیر میشم رو ظاهر. اولا چطور میتونم اینو کنترل کنم؟
ثانیاً آیا اینکه اگه با کسی ازدواج کنم که اینقد زیبا باشه که به دلم بشینه و بیاد اینجا و گرین کارت بگیره و تحصیلات هم کسب کنه، با من خواهد ماند؟ خواهرم بهم میگه دختر های ایرانی نجیب هستند و وفادار ، اما هر چی به رفتنم به ایران نزدیک تر میشم ترسم هم بیشتر میشه.
می دونم زیبایی عادی میشه و نباید ملاک مهمی باشه اما من تا به دلم نشینه حداقل الان انگیزه ای ندارم که بخوام اقدامی بکنم.
حتی خانواده بهم میگن خانمت تحصیلات داشته باشه من میگم واسه من ظاهر مهم تره، تحصیلات بعداً کسب میشه ولی ظاهر نه. از بس افراط می کنم حتی مادرم بعضی وقتا بهم میگه زیادی ظاهر واست پر رنگ هست ولی چه کنم که تازه روز به روز واسم مهم ترم میشه.
راستی من الان 26 سالمه.