-
+لطفا کمکم کنید دوستش دارم ولی سنش ...
راستش من مقاله تو سایت رو درباره اختلاف سنی خوندم مشتاق شدم مشکل خودمو اینجا مطرح کنم و از مدیر محترم تقاضا کمک دارم.
راستش الان 3 سالی هست که با خانمی اشنا شدم که متولد سال 61 هستن و پدرشون 13-12 سالی هست که فوت شدن و تهران زندگی میکنن . خانواده مذهبی و خوبی دارن تو این سه سال از هر لحاظ ایشون رو امتحان کردم بسیار با محبت و بساز با من رفتار کردن. من متولد سال 64 هستم خانوادم قم هستن من دانشجو یکی از دانشگاه های تهرانم . با شناختی که از خودم نسبت به این خانم حساس کردم که میتونم زندگی سراسر عشقی رو باهم داشته باشیم .گذشته از این ، این خانم دو سال پیش برای حفظ آبروی من دوچاره ی حادثه شدن و دچار شکسته گی پا شدن تا حالا سه بار رو پاشون عمل صورت گرفته ولی شکر خدا الان سلامت کامل رو پیدا کردن . این کارش سندی شد برا من برای اثبات عشق ایشون به من . با توجه به این که ایشون از کودکی از نعمت داشتن پدر محروم بودن الان به شدت وابسته به من شدن ، من به علت شرایط خانوادگی و اختلاف سنی زیاد با پدرو مادرم به همین میزان وابسته به ایشون. الان که از خانوادم خواستم که برن برام خواستگاری در همان اقدامات اولیه پس از تماس با خانواده این خانم و شنیدن شرایط سنی به شدت با من مخالفت کردن ، بعد صحبت حای زیاد پدرم امشب به من گفت اگه بریم مشاوره و مشاور این کار رو تایید کنه من این کار رو میکنم. البته خانواده من از ارتباط من با این خانم خبری ندارن. حالا چیکار کنم ؟ مدیر جان کمکم کن :72:
-
RE: لطفا کمکم کنید دوستش دارم ولی سنش ...
سلام عزیزم
بهتر نیست اول خودتون دو تا برید مشاور؟
-
راستش رفتیم با هم مشاوره .مشاور نظرش این بود که ما با هم وجه اشتراکات زیادی داریم و با در نظر گرفتن بعضی شرایط میتونیم زندگی خوبی داشته باشیم
-
سلام مهدي جان
راستش اگه كار با مشاور حل ميشه. مقالات زيادي توي اينترنت هست كه ميتونه خيلي بهتر از مشاور باشه
تو بيشتر اي مغالات هم اومده كه اگه پسر به بلوغ فكري و اجتماعي رسيده باشه و بتونه با اين مسئله كنار بياد مطمئنا خوشبخت ميشين. نميدونم ميدوني يا نه ولي خيلي مسائل اين وسط مطرح هست كه بدترينشون حرفهاي مردمه كه خودت بهتر ميدوني(فلاني با مامانش ازدواج كرده يا دختره با بچش ازدواج كرده) اين زخم زبون هارو خيلي جاها خواهيد شنيد. ولي اگه مسئله فقط مشاوره فك ميكنم با همين مقاله ها هم بتوني پدرتو راضي كني.
تو هيچ جاي دين اين مسئله ايراد نيست حتي خود پيامبر هم با حضرت خديجه كه چند سال از ايشون بزرگتر بود ازدواج كرد تو اين مقاله ها هر اطلاعاتي كه پدرت بخواد پيدا ميشه فكر كنم بهتر از مشاوره باشه چون 4 تا مشاور مختلف 4 تا عقيده مختلف دارن
-
aslan mohem nist mohem ine ke dostesh dari
-
اینجور که شما همدیگرو دوست دارین پس جای شکی وجود نداره از نوشته هاتون معلوم شد آدم فهمیده ای هستید , اگر کسی اینو عیب دونست بهش گوشزد کن که حضرت محمد از حضرت خدیجه کوچیک تر بوده با هم ازدواج کردن بهترین زندگیرو داشتن پس اصلا نگران حرف دیگران نباش توی فک و فامیلهای ما آدمهای زیادی هستند که سنه خانوم از آقا بیشتره پس نگران نباش مهم اینه که شما همدیگرو یعنوان زوج مناسب قبول دارید , برای شما آرزوی موفقیت میکنم.
-
جمعه هفته پیش با خانوادم رفتیم خواستگاری از موقعی که بر گشتیم همش دارم باهاشون دعوا میکنم بابام کاملا پسندیده و میگه خانواده محترم و خوبی هستن و به ما میخورن ولی مامانم میگه قیافش به سنش میخوره به شدت داره مخالفت میکنه نمیخوام بهش بی احترامی کنم خیلی باهاش حرف زدم ولی گوش نمیدم چیکار کنم
-
بگو خودمو میکشم ببین اونوقت بازم مامانت مخوالفت میکنه اگه بازم مخوالفت کرد دیگه واقعا برو خودتو بکش چون مامانت دوستت نداره , شوخی میکنم
-
دل عذاب دادن مامانمو ندارم یه راه دیگه بگید
-
سلام
با توكل به خدا همه كارها درست خواهد شد
الهم عجل لوليك الفرج
-
سلام.
به نظر شما اختلاف سنی چه مشکلی رو می تونه در زندگی مشترک بوجود بیاره؟
من که میگم هیچ مشکلی.
چون من 2 سال از خانومم کوچکتر هستم خیلی هم همدیگرو دوست داریم
اصلا ای قضیه اختلاف سنی اهمییتی تو زندگیمون نداره.
چون ما چیزهایه دیگه ای رو توی زندگی مشترک برای خودمون اصل قرار دادیم.
امید وارم به عشقت برسی.:305:
-
سلام
من به عنوان دختری که به هیچ وجه دوست ندارم شوهر آینده ام از خودم بزرگتر باشه ، با شما حرف میزنم شاید از لابلای حرفهام چیزی به دردت خورد..دلیلش هم اینه که اصولا" زن اهل نازه و مرد اهل نیاز.و به نظر من1- زن در صورتی می تونه برای شوهرش ناز کنه که از اون کوچیکتر باشه و ظریفتر
.2-در دنیای امروز خانواده مرد کلا" دوست دارن عروس کم سن و سال بگیرن و پیش فک و فامیلا پز بدن .تا مبادا همه بگن پیر دختر برای پسرشون گرفتن.
3-مرد تا لحظه مرگ هم می تونه بچه دار بشه اما زن خیر! پس اگه مشکل در بچه دار شدن پیدا کنن اول از همه مادر شوهر (البته استثنا هم داریم) به دختر بدبخت همله می کنه که علتش تویی که سنت بالاست نه پسر من
4-اختلافات آینده .مثلا" شوهر دوست داره تفریحات بیشتر ، مهمانی بیشتر،ولخرجی بیشتر، بی خیالی و ... .اما زن بیشتر به فکر زندگی و مشکلات اونه و احساس مسئولیت بیشتری میکنه.
5-مرد تا زمانی که زنش به قول مادرت قیافتا" جوانه و زیبا سن زن براش مهم نیست اما وقتی سنی ازش بگذره نظرش عوض میشه .در حالیکه ممکنه همین زیبایی ظاهری زن باعث اولیه ازدواجش باشه.
6-خانواده مرد همیشه به خودشان اجازه میدن که تو زندگی اونا دخالت کنن چون معتقدن افسار اینجور زندگی ها در دستان زنه.بنا براین از پسرشون دفاع و مدام از عروسشون ایراد و بهانه می گیرن.
7-خود دختر ممکنه اگه خیلی بی جنبه باشه فکر کنه که همه کاره اونه چون بزرگتره و بیشتنر می فهمه مدام به شوهرش نق بزنه که تو هیچی هالیت نیست ، ( دور از جان شما ) عقلت کامل نشده، تو هنوز بچه ای و ...
و خیلی دلائل دیگه کخ الان مجالش نیست.
اما در کنار همه اینها : اینکه پیامبر (ص) ا5 سال از حضرت خدیجه (س) کوچکتر بودند( البته از لحاظ سنس) و موفق هم بودند تنها به علت اینه که این دو نفر محمد و خدیجه (علیهما السلام) بودند نه دختر پسرای این دوره و زمونه.یعنی هردو فهمیده و خوب به طوری که تنها چیزی که در زندگیشون مشکل ساز نبوده سنشون بوده.پس اگر احیانا" احیانا" ان شاء الله دختر و پسری با این شرایط پیدا بشن نه تنها اشکالی ندارد بلمه خیلی هم خوبه که با هم ازدواج کنن.البته شما برادر بزرگوار من هستید و من قصد بدی در مورد شما یا دختر مورد علاقه شما ندارم چون ابتدای صحبتام گفتم که نظرات شخصی منه می تونی اصلا" نخونی .اما با چیزایی که شما گفتین من هم عقیده دارم که شما دو نفر از اون موارد چند سطر اخیر هستین .البته مادرت باید به خاطر تو بی خیال قیافه بشن چون باطن مهمتر از ظاهره .
یه چیز دیگه به نظر من ارتباط شما دو نفر به طور پنهان از خانواده کار زیاد جالبی نیست و شما می تونین دورا دور هم همدیگرو امتحان کنین.
امیدوارم هرچه خداوند صلاح میداند و خیر شما در آن است پیش بیاید.ان شاءالله
-
دوست عزيز من خيلي ها رو ميشناسم كه بعد از ساليان دراز با وجود همين تفاوت سني به خوبي و خوشي با هم زندگي كردن.اگه واقعا از لحاظ اخلاقي با هم سازگار هستيد نذاريد اختلاف سن جداتون كنه.
-
سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بابت چند غلط املایی که در متن نوشته شده دیروزم وجود داره ( مخصوصا" اختلاف سن پیامبر (ص) و حضرت خدیجه (س) را که به جای 15 سال 51 سال نوشته بودم) از همه عذرخواهی کنم .آخه در محل کارم بودم برای همین با عجله نوشتم.در ضمن می خواستم ببینم دوست عزیزمان چه کار کرد.آیا خبر تازه ای نشده؟امیدوارم به زودی به آرزویت برسی.تَوَکَلتُ عَلَی اللهِ.
-
به نظر شما زن اهل نازه و مرد اهل نیاز؟! خیلی باحالین شما خانوما. خدا خودش از این غرورتون کم آورده
-
سلام من وشوهرم 4سال اختلاف سني داريم او 4 سال ازمن كوچكتر است اما به لطف خدا پيش مشاور رفتيم ما رو تاييد كرد ما هم مشكل شما را داشتيم خانواده او راضي به ازدواج نمي شد اما پس از تاييد مشاور راضي شدند وخدا را شكر تا به امروز كه يكسال ونيم از زندگيمان مي گذرد مشكلي كه نداشيتم هيچ ديگران بخصوص خانواده او بسيار راضي از اين ازدواج هستند به لطف خدا يا علي بگو كه مشكلي پيش نمي آيد
-
mesle ye mard paye eshghet vasta be madaret sabet kon ke bozorg shodi va mitooni baraye ayandat tasmim begiri
be madaret yadayari kon ke ishoon nemikhad ba zane to zendegi kone va to gharare zendegiye moshtarak tashkil bedi
begooke ya in ya hichkas
__________________________________________________ __________________________________________________
dar zemn hadaf had nadare marzo sad nadare
zendegie to anghadar arzesh dare ke barash bejangi
__________________________________________________ __________________________________________________
ya mishe yamishe hamin
-
سلام
با خانواده ات بيشتر صحبت كن و اگر پدرت تقريبا موافق هست از او هم ميتواني كمك بگيري ولي هميشه در ازدواجهاي كه خود دختر يا پسر انتخاب ميكنند مخالفت هست اين طبيعيه است برخورد منطقي شما با آنها نشان دهنده تصميم درست و قاطع شما است
-
سلام دوستان وهمراهان گرامی
نمیدونم چطوری از این همه لطف و همراهی شما تشکر کنم
الان که دارم این مطلب رو مینویسم اون دختری که بهش علاقه داشتم به عنوان همسر رسمی کنارم نشسته
اهای عاشقا ایمان بیارید به خودتان که میتونید به وصال برسید و موفق باشید
اول کاملا سعی کنید از یار خودتون شناخت پیدا کنید بعد بجنگید برای رسیدن
الان که ازدواج کردم با غرور میتونم بگم هیچ همسری رو جز این دختر نمیوتونستم کنار خودم بعنوان یه همسر قبول کنم خیلی دوستش دارم و واقعا دوستم داره
الان 4 ماه میگذره ولی ذره ای باهم در مورد مسایل سنی باهم مشکلی نداشتیم وهمش عشق شدیم و عشق
دوستتون دارم بازم بهمون سر بزنید:72: :16:
-
با سلام.
خدارو شکر
.
.
.
.
خدارو شکر
.
.
.
.
و باز هم خدا رو شکر..
بهتون صمیمانه تبریک میگم.
خوشبخت باشید:72:
-
اول سلام
دوم خیلی خیلی خوشحال شدم که ما رو در خوشبختیتون شریک کردین.
سوم امیدوارم در اینده بتونیم از تجربیاتتون درزندگی مشترک استفاده کنیم.
:73::73::73:
-
سلام
چه اتفاق خوبی
خوشحالم
مثل اینکه این تاپیک باید بسته بشه چون به نتیجه رسیده ، اونم نتیجه ای رضایت بخش
خدا را شکر
*
-
سلام :72::72:
هزاران بار خدارو شکر:203:
به به چه خبری خوشی مبارکتون باشه:73:
عشقتون پایدار مهربونا:72::72: