نوشته اصلی توسط
عاطی
سلام دوستان شبتون بخیر ممنون راهنمایی هایی که به عاطی همسرم کردین به لطف خدا و شما دوستان عزیز مشکلمون به زودی حل خواهد شدو در ضمن همسر من اخلاق بسیار تندی داره و بسیار شکاکه من دوست ندارم عاطی به کسی بی اعتنایی یا پشت سر کسی حرف بزنه چه دوست چه غریبه.به نظر شما رفتار من غلطه ؟ درباره سیم کارت دوست داشتم یه ایرانسلم داشته باشم ولی بی دلیل. داییمم اونقدرا هم که عاطی به شما گفته بد نیست من ادمی هستم که دوست ندارم کسی بیشتر از اندازش تو کارام دخالت کنه حالا اعم از پدر و مادر و دوستان و چه عاطی چون ادمی نیستم که بخوام اختیارم دست کسی باشه من هر جا میخوام برم عاطی رو میگم ولی اون در کل با رفت و امد با دوستان و اشنایان مخالف درباره تلفن اون روزم با کسی بودم که دوست نداشته کسی از ماجرا با خبر بشه چون عاطی میشناستش برای همین وقتی اومد گوشی رو سریع قایم کردم چون اخلاقشو میدونم خیلی شکاک و بدددددددد و در ضمن من به عاطی خیانت نکردم و نمیکنم ولی لج بازیاش خیلی حرصمو در میاره حالا به نظر شما دوستان عزیز کار من اشتباه یا عاطی (من اخلاقمو باید درست کنم یا عاطی)ممنون اگه لطف کنید نظرات خودتون رو بدید ازتون کمال تشکر و دارم بازم مرسی.منتظرم ج بدید.(عاطی نمیدونه نظر دادم )