با سلام.پسری کارمند هستم 30 ساله و همسرم 24 سالشه.تو دانشگاه همدیگه رو دیدیم هر دو پاک بودیم و قبلش ارتباطی با جنس مخالف به لحاظ غیر شرعی نداشتیم.بعد مدت یکی دو هفته به درخواست همسرم مبنی بر اینکه خانوادش میخوان ارتباط رسمی شه زود به خاستگاری رفتیم و ظرف 2 ماه عقد کردیم.همدیگه رو خیلی دوس داریم اما مشکلاتی که خیلی اذیتم میکنه اینه که : 1-همسرم قدرشناس نیست و خوبی های من یا خانوادم رو وظیفه میبینه و هیچوقت تشکر نمیکنه اگر هم کنه من باید ازش بخوام ! 2- وقتی کار بدی میکنه عذرخواهی نمیکنه 3-بسیار غرغرو هستش ! 4-حسوده هر چیزی که دوست داشته باشم میخواد ازم جدا کنه از اعضای خانواده گرفته تا کامپیوترم ! 5-بسیار منفی بافه.مثلا مادرم میخواست خونه رو جاروبرقی بکشه همسرم گفت من میکشم مادرم گفت نه نه خودم میزنم همسرم بهم میگه مادرت سرم داد بیداد کرد ! یا مثلا خانوادشون اومدن خونه ما خواهرم خیلی زحمت کشید پذیرایی کرد جای تشکر شبش با من دعوا کرده میگه خواهرش بهش گفته نمیدونم چرا خواهر من چپ رفته راست رفته من بهش گفتم من ندیدم میگه پس چطور خواهرم گفت؟کلا خیلی منفی بافه خانوادم خیلی دوسش داشتن تو روی همه در اومده همه رو ناراضی کرده.میخوام اول نظراتو بشنوم بعد ایشالا مشاور هم میرم.مرسی