-
+زياده خواهي سكس در رابطه زناشويي
سلام من به تازگی عضو سایت شدم.خیلی از مطالب خوشم امد.یه سوال دارم :47:
من مدت چهارماه است که با یکی از پسرهای فامیل نامزدم وبین ما صیغه محرمیت خوانده شده من نامزدم را خیلی دوست دارم مطمئن هستم که اونم دوستم داره اما یه مشکلی این وسط هست ،(حالا نمی دونم من در این زمینه بی تجربه هستم آخه تا حالا هیچ نوع رابطه ای با جنس مخالف نداشتم فقط در حد ارتباط با همکلاسی هایم بوده)نامزد من خیلی به مسائل جنسی اهمیت می ده منتظر فرصت هست تا منو جایی تنها گیر بیاره و...ببخشید که اینقدر رک می نویسم اما باور کنید بعد از خدا تنها می تونستم این مطالب را اینجا بنویسم البته ما رابطمون در حد نامزدی است اما من خیلی وقت ها شاکی می شم دوست دارم نامزدم حتی اگه شرایط واسه کارای دیگه هم باشه فقط نوازشم کنه یا دستم را تو دست بگیره یا دست تو موهام ببره اما اون فقط از من سکس می خواد که بیشتر وقت ها واسه اینکه به گناه نیفته به خواسته اش عمل می کنم اما بعضی اوقات اعصابم به هم می ریزه و مانعش می شم البته اوون خودش می گه منو فقط به خاطرسکس دوست نداره و...یه چیز دیگه در موردش اینه که اونم با هیچ دختری رابطه نداشته و خیلی ندید بدیده خیلی اعصابم داغونه این موردی که به هیچکس نمیتونم بگم خواهش می کنم راهنماییم کنید.:302:
-
RE: ??????????????????
sargol عزیز،هیچ وقت تا خودت با تمام وجود سکس نمی خوای، انجامش نده. اینجوری هم به خودت لطمه میزنی هم به اون خوبی که میتونی تو رابطه ظاهر شی نیستی.
به نظر من راهش اینه که این دفعه صمیمی ولی مصمم نگاش کنی یا بهش نه بگی. و ازش بخوای که به هردوتون فرصت بیشتر بده و صبر کنه.
-
عزيزم.من كمي به نامزدت حق مي دهم. احتمالاً او زياد فرصت ندارد كه بخواهد چند ساعت براي نوازش شما وقت بگذارد و از آنجايي كه او در حال حاضر با توجه به اينكه قبلاًتجربه سكسي نداشته و تازه در شرف ازدواج است مانند كاسه آبي مي مانند كه لبريز است و از آن نمي توان انتضار ديگري داشته اما از طرفي هم حق با شماست شما هم كه تجربه اي در اين موارد نداشته اي تقريباً برايت زود و دشوار است كه به يكباره سر اصل مطلب بروي. بد نيست كمي بيشتر با هم صحبت كني و شما او را نوازش كني،كم كم او هم به اين سمت سوق داده مي شود. در آينده بسيار نزديك كه شما فرصت بيشتري براي اين كارها خواهيد داشت مي توانيد بيشتر براي هم وقت بگذاريد. اگر توانستيد در مواقعي كه فرصت سكس را نداريد در مورد آن با هم صحبت كنيد و خواسته هايتان رابه هم بفهمانيد و در اين موارد همديگر را از لحاظ فكري به هم نزديك كنيد.
-
سلام
وقتي شما در يك پيوند زناشويي متعهد مي شويد، بايد نگاه خود را به مسائل مختلف زناشويي باز تعبير كنيد.
اگرچه به نظر ميرسه همسرتون، مهارتهاي كمي در ارتباط زناشويي با شما دارد، ليكن نگاه شما به خواسته هاي او بايد اصلاح شود.
در كانون خانواده درست نيست كه همسران روي نيازهاي يكديگر تفسير ناصحيح بگذارند.
به نظرم براي اينكه به يك سطح تعادلي در اين خصوص برسيد به اتفاق هم به يك روانشناس باليني مراجعه كنيد، تا ايشون نسبت به نيازهاي شما و چگونگي ارضاء آن و هم نسبت به مهارتهايي خودش نياز دارد توجيه شود. همچنين شما هم روشهايي براي تعامل در اين خصوص فرابگيريد.
اما بدخلقي، فرار، بحث كردن، توجيه و استدلال و... وقتي همسرتون نياز دارد بي فايده يا حتي مضر خواهد بود.
-
RE: زياده خواهي سكس در رابطه زناشويي
از راهنمایی های همتون ممنونم.پیشنهاد روانشناس بالینی خیلی خوبه اما من روی رفتن پیش روانشناس را ندارم آیا کتابی در این رابطه می شناسین؟
-
خیلی ببخشید .ولی واقعا متاسفم که................. هیچی ولش کن.
-
به نظر من هیچ چیزی بدتر از این نیست که جمله هامون نیمه بمانه چون بیشتر سوئ تعبیر ها از همین جا نشئت می گیره قراره نظرها و پیشنهاد هامون رو بگیم شاید چیزی که نگفتی کلید حل مشکل sargol باشه
-
sargol جان
با تنها كسي كه نبايد رودروايسي داشته باشي شوهرت است. او نزدكترين به تو خواهد بود. براي نزديكي و يكدلي با او بايد پا روي بعضي چيزها بگذاري مثلاً خجالت،كم رويي و .... پا گذاشتن روي اينها به معني بي حجب و حيايي تو نخواهد بود. بهتر است كمي ديدگاهت را به زندگي تازه آغازشده ات تغيير دهي.
-
سعی کن خودت به این رابطه شکل و جهت بدی و اون وقتکه ناخواسته برای همسرت حد و مرز معنا پیدا می کنه
خودت رو در اختیارش قرار بده ولی حرکاتش رو کنترل کن
بهش معاشقه رو یاد بده
کسانیکه توی این سایتن فکر نکنم همشون تجربه داشتن بعد ازدواج کردن
از زن بودنت از لطافتت و دانسته و خلاقیتت استفاده کن سکس داشته باش ولی برای سکس،سکس نکن
-
سلام به دوستای خوبم از راهنمایی های همتون ممنونم ازاینکه می بینم هنوز آدمها به فکر هم هستن خیلی خوشحالم (قابل توجه anigma که با اون ... هزار فکرو شک و تردید راتو دل من انداخت)حتما به سفارشاتون عمل می کنم.
-
sargol عزيز من ازت معذرت ميخوام كه اون پست و نيمه تموم گذاشتم ولي قصد من اذيت كردن ذهنت نبود-------- موضوع تو منو ياد اتفاقي انداخت كه موجب خيانت و بهم خوردن عقد يكي از اطرافيانم شده بود و نميخواستم با طرح اون موضوع توي انديشت فاز منفي بندازم.
البته درست ميگي من كلا نبايد چيزي مينوشتم ..اين اشتباه فاحش من بود ..
و من توي همين تاپيك ازت معذرت ميخوام ، اميدوارم من و ببخشي
-
...........................................
-
برای من یکی جالب است!یک پسر در دوران نامزدی که تازه از نامزد خود از منظر دینی هم محرم شده است،درخواست رابطه جنسی دارد و باید هم به این درخواست پاسخ به جای آن داده شود و طرف مقابل نمی خواهد!!؟
آن وقت آن پسر متهم به عدم شناخت می شود و اینکه مقصر اوست!!!!سارگل خانم،می بخشید مگر رابطه جنسی کار بدی است و آیا درخواست نامزد شما بیجاست؟!!شما از نظر من به علت دوری از مسایل جنسی آن را در درون خود و در ذهن خود امری شیطانی می دانید و چون می دانید در واقعیت ان مورد را دستکم درباره رابطه زنشویی جامعه و دیگران نمی پذیرند،ناخودآگاه در برابر نیاز غریزی و تقاضای به حق و طبیعی نامزد بیچاره تان ایستادگی می کنید و تازه برخی دوستان که درصدد راهنمایی شمایند،او را مقصر قلمداد می کنند!!!!!از شما می خواهم که با نامزد خود راحت تر باشید،زیرا مقاومت در برابر خواسته های به حق ایشان در ذهن او اثر بدی دارد و تازه او می تواند نیازهای جنسی خود را با شریک دیگری برطرف کند که البته حق اوست.
-
سلام - به نظر من ، هرچه زودتر عروسی کنيد و برويد سرخونه و زندگيتون .
-
گردآفرید فکر نمی کنی داری یه کم تند صحبت می کنی؟مشکل ایشون عدم آمادگی فکریه چیزی که بیشتر افراد بهشون اعتنا نمی کنن سارگل پیشنهاد می کنم به یه متخصص زنان مراجعه کنی تا از کم و کیف موضوع آگاه بشی و حتما با نامزدت صحبت کن و این مطالبی که اینجا برای ما گفتی رو به خودش بگو ازش بخواه که کمکت کنه که به این آمادگی فکری برسی تا بتونید یه سکس جذاب و مهیج تری با هم داشته باشید
در پناه حق
-
پسر یا دختر خوبم
عدم آمادگی فکری! . . .احتمالاً برداشت نادرست ایشان از ازدواج است،زیرا به هر حال هر دختری باید آماده رابطه جنسی و آغاز آن در دوران نامزدی از سوی نامزدش باشد؛ می اندیشم ایان از ازدواج تصویری خیالی در ذهن داشته و نمی دانند یکی از ابعاد آن که رفع نیاز جنسی است؛لذا بنده پیشنهاد می کنم تا افزون بر پزشک زنان به یک متخصص روانکاوی نیز مراجعه نمایند.
-
گرد آفرید خیلی ها خودشون رو در بدو امر برای رابطه جنسی آماده می کنن و فکر می کنن که اطلاعات کافی و لازم رو دارن ولی وقتی در شرایطش قرار می گیرن به این نتیجه می رسن که نه تنها هیچ اطلاعی ندارن بلکه از مرحله هم پرتن
نیاز جنسی بر خلاف آنچه که در ظاهر قضیه دیده میشه موضوعی است که بیشتر تمایل به روح آدمی داره تا جسم
دخترها به چهار دلیل در این موارد دچار مشکل میشند
1-عدم اطلاعات کافی
2-مشکلات دوران تجرد
3-فرهنگ خانواده
4-شرایط روحی
به نظر من این خانم بیشتر مشکلش در موضوع شماره 1 و 3 هست تا شماره 4 اشتباه میگم سارگل؟
-
سلام.
معذرت مي خوام...ولي چون حيطه تخصصي منه نظرم رو اعلام مي كنم. متخصص زنان و زايمان هيچ كدوم از اين خواسته هاي شما را نمي توانند بر آورده كنند! اين ها كار روانشناس باليني است.
هم با گردآفريد موافقم هم نقطه سر خط...ما متاسفانه در مورد مسائل جنسي و جنس مخالف هيچ آموزشي نديديم.
سارگل جان...كتاب هاي زيادي هست. من دو كتاب زير كه توسط نسل نوانديش منتشر شده را پيشنهاد مي كنم:
راز هايي درباره عشق/ باربارا دي آنجليس
رارهايي در مورد مردان كه هر زني بايد بداند/ باربارا دي آنجليس
در ضمن تا اون جايي كه من مي دانم صيغه محرميت واسه روابط جنسي نيست...واسه اينه كه شما بتوانيد آزادانه با هم بيرون برويد مثل خواهر و برادر! براي تمايلات جنسي بايد صيغه نكاح جاري بشود...به توضيح المسئل و فيلم من ترانه 15 سال دارم رجوع كنيد!
-
یه سئوال می تونید کتابی در زمینه جراحی های زنان مانند برداشتن رحم و کتابی هم در زمینه عمل پروستات آقایون معرفی کنید؟
در پناه حق
-
سلام به همه بروبچ و همين طوردوستمanigmaببين دوسته من براي همه مشكل پيش ميياد از اين حرفت خوشم نيومد همه مشكل دارند يكيشم sargol خانومه پس كمكش كن اگرم كمك نميكني باعث خجالت وناراحتيشم نشو
-
سلام به همه بروبچ و همين طوردوستمanigmaببين دوسته من براي همه مشكل پيش ميياد از اين حرفت خوشم نيومد همه مشكل دارند يكيشم sargol خانومه پس كمكش كن اگرم كمك نميكني باعث خجالت وناراحتيشم نشو :305:
-
و الان متاهل هستي پس:
1-دست از خجالت بردار و حتما با همسرت به يك رونشناس كنيد چون ممكنه در اثر بي تجربگي تو و همسرت در آينده دچار مشكل بشيد پس بهتره مساله را با هم حل كيند و ار الان يار همراه هم باشيد.
2-اگر عقدتون هنوز رسمي نشده مراقب روابطت قبل ازعقد قانوني باش تاكيد ميكنم مراقب باش چون هيچكس از فردا خبر نداره
موفق باشي
-
سلام
خوب عزیز من این نامزد بدبخت شما با شما سکس نداشته باشه با کی میخواین داشته باشه؟ مردها عشق خودشون رو با رابطه جنسی ابراز می کنن و ما زنها با احساساتمون. می دونستی مردها اگه نیاز جنسیشون برآورده نشه روی تمام سیستم بدنشون تاثیر می زاره؟ برای ما سکس شده یک غول که ازش وحشت داریم. ولی رابطتو کنترل کن و هر وقت احساس کردی نیاز داره نیازشو برآورده کن به شرطی که خودت هم لذت ببری و خودت و تبدیل به یک وسیله نکن . موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samire
در ضمن تا اون جايي كه من مي دانم صيغه محرميت واسه روابط جنسي نيست...واسه اينه كه شما بتوانيد آزادانه با هم بيرون برويد مثل خواهر و برادر! براي تمايلات جنسي بايد صيغه نكاح جاري بشود...به توضيح المسئل و فيلم من ترانه 15 سال دارم رجوع كنيد!
صیغه محرمیت همان صیغه نکاح است. این پسوند "محرمیت" چیزی است که بین مردم شایع شده.
غالبا صیغه محرمیت همان صیغه نکاح موقت است که در مجلس بله برون و نامزدی می خوانند و مدت دار می باشد. که با این صیغه هم، دختر و پسر، زن و شوهر محسوب می شوند و می توانند با هم سکس داشته باشند.
-
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کسی گفته صیغه محرمیت همان صیغه نکاح است؟اگر در اجرای احکام و شرعیات از رساله استفاده می کنید حتما متوجه خواهید شد که صیغه محرمیت و نکاح در مواردی با هم تفاوت دارند به خوصوص در مورد احکام زناشویی.اون چیزی که مد نظر فوادی است عقد موقت و دائم است .احکام عقد موقت و دائم نزدیک به هم است نه صیغه و نکاح که اگر این گونه نباشد از فردا همه راه میفتند و بین هم صیغه محرمیت می خوانند و ...........
-
سلام
من نظر همه رو خوندم
ولی به نظر من شما باید خوشحال باشید از این قضیه که همسرتون جای دیگه ای رو برای فروکش کردن شهوتش انتخاب نکرده
شما نباید کاری کنید که ایشون جای دیگه ای رو برای این کار انتخاب کنه
پیشنهاد میکنم بیشتر باهم تنها باشید تا این داغی از سرشون بپره
موفق باشید
-
ببخشید این جواب برای تاپیک دیگه ای بود اشتباه فرستادم
معذرت میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بارانک
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کسی گفته صیغه محرمیت همان صیغه نکاح است؟اگر در اجرای احکام و شرعیات از رساله استفاده می کنید حتما متوجه خواهید شد که صیغه محرمیت و نکاح در مواردی با هم تفاوت دارند به خوصوص در مورد احکام زناشویی.اون چیزی که مد نظر فوادی است عقد موقت و دائم است .احکام عقد موقت و دائم نزدیک به هم است نه صیغه و نکاح که اگر این گونه نباشد از فردا همه راه میفتند و بین هم صیغه محرمیت می خوانند و ...........
اسلام برای بر آورده شدن نیازهای جنسی وعاطفی و روانی زن و مرد، چهارچوب ازدواج (دائم و موقت) را معین کرده است و هر گونه ارتباط و لذت های جنسی اعم از صحبت های عاشقانه، لمس و نوازش و ... باید بعد از عقد ازدواج باشد. و حتی دختر و پسری که با هم نامزد هستند و قرار است که در آینده ی نزدیک با هم ازدواج کنند قبل از جاری شدن عقد نمی توانند از یکدیگر استفاده و لذت جنسی ببرند حتی اگر در حد گفت و شنودهای عاشقانه و دست دادن باشد. غیر از راه ازدواج، راه دیگری برای ایجاد محرمیت و شرعی شدن روابط جنسی بین دختر و پسر وجود ندارد.
البته با شرط کردن عدم بهره گیری جنسی در ضمن عقد ازدواج موقت، می توان تنها به حد خاصی از محرمیت که خالی از لذت های جنسی و مسائل زناشویی باشد دست یافت. شاید منظور از صیغه محرمیت که در بین مردم رایج شده است نیز همین باشد. که در این صورت دختر و پسر ضمن اینکه با هم محرم می شوند، حق بهره گیری جنسی -که نبودنش را شرط کرده بودند- را ندارند. اما رفت و آمد، نشست و برخاست، کار کردن با یکدیگر، زندگی کردن باهم، نگاه کردن به همدیگر، دست زدن به بدن همدیگر، گفتگو و مسافرت با هم برای آنان اشکالی ندارد. روشن است که این روش راه مستقلی برای ایجاد محرمیت نیست. بلکه همان ازدواج موقت است. منتهی طرفین با توافق یکدیگر، لذات جنسی از یکدیگر را به حد خاصی محدود کرده و یا به طور کلی عدم آنها را در این ازدواج موقت شرط می کنند.
-
سلام من درکت می کنم چون همسرم اوایل اینطوری بود. سعی کن با نامزدت در این مورد حرف بزن ی و قانعش کنی که تو به وقت نیاز داری که به نامزدت عادت کنی به اغوش نامزدت ولی از طرف دیگه به نامزدت حق بده یک مرد نمی تونه شهوت خودش رو کنترل کنه تو باید یاد بگیری که چطوری رفتار کنی که هم نامزدت اروم بشه هم تو اذیت نشی
-
دوست خوبم به نظر من تا صیغه عقد دائم جاری نشده اجازه نده سکس کامل داشته باشی. از طرفی چون همسرت هم نیاز به کمی تخلیه شدن داره اجازه بدی تا جایی که بهت صدمه ای نخوره این کاررو انجام بده. این مدت فرصت خوبیه که بیشتر همدیگر رو بشناسید چه از لحاظ فکری و چه از لحاظ مسائل ارتباطی. می تونی به همسرت بگس با این موضوع مشکلی نداری ولی هر وقت که صیغه عقد دائم جاری بشه.
در مورد این موضوع هر وقت ازت تقاضا داره با خشونت و پرخاش باهاش برخورد نکن چون بسیار مخرب می تونه باشه تو رابطتون.
-
برای من یه سوال پیش اومده چرا روابط مقدس زناشویی رو ما سکس میگیم؟؟
وقتی اسم سکس میاد یاد این فیلم های مزخرف که به دور از ادمی و خوی ادمیه میوفتم
ببخشید اما بهتر نیست به روابط زناشویی بهتر نگاه کنیم
میدونید به نظرم وقتی sargol خانم ازدواج کرده اند چرا این روابط رو اینطوری تعبیر میکنند مگه همسرشون نامحرم یا به قولی کار خلاف شرعه//
من کمکی در این زمینه به دوست عزیزم sargol نمیتونم بکنم اما شاید این موضوع واسه من هم درا ینده پیش بیاد و کمک بخوام برای همین خوندم این مطلب رو
ببخشید قصد ناراحت و توهین رو نداشتم نظر شخصیم بود همین
-
سارگل عزیز سلام
شما باید با همسرت صحبت کنی و بهش بگی تا عقد دائم نکردیم روابط گسترده ای نداشته باشیم .
-
البته بعد از مشاوره گرفتن که خیلی لازم است تو باید بدانی که شوهرت از یک سطح اشتها برخوردار است وتو از یک سطح دیگر ولی به هرحال این رابطه دوطرفه است و آن نمی تواند غذایش را کم کند ولی توباید اشتهای خودت را تا حدی به او نزدیک کنی که دکتر به شما یاد خواهد داد .بعد هم تو حتما ارضا نمی شوی اگر نه دوست من این رابطه ، رابطه ی چوب و چماقی که نیست به تمام اندامهای حسی تو دست می خورد و تو هم قاعدتا با ید لذت ببری مگر اینکه مشکلی داشته باشید .1- شریک جنسی تو نداند که با تو چگونه رفتار کند 2- به لحاظ روانی مسائلی سد راه لذت بردن تو بشود . شوهرت را از خودت دور نکن چون در روحیه اش اثر می گذاره و همیشه اینجوری فکر کن که وقتی در روابط جنسی با هم هستید آن لحظه برایتان باید خیلی باشکوه باشد از اثر انجام وظیفه در رابطه قرار نگیر چون شریک جنسی تورا دلسرد می کند . تقریبا 70% زندگی زناشویی همین مسئله است که به دلیل آموزشهای غلط واشکال داشتن رابطه و عدم رضایت کار به جدایی هم می کشد و از آن طرف هم اگر شما رابطه ی جنسی خوب و مناسب و درستی داشته باشید که هردو شما را خوشحال کندبا انرژی زیاد با مسائل و مشکلات زندگی روبه رومی شوید و راحت هم حل می کنید چرا که بیشتر به هم پیچیدن ها و گیردادن ها به خاطر همین ارضا نشدن است . موفق باشید
-
سلام
سرگل خانوم شما تا وقتی که عقد دائم و ثبتی محضری نکردین نباید رابطه زناشویی داشته باشین.شاید اصلا" قسمت نشد ازدواج کنین ! اون وقت چیکار میکنی؟تو این زمینه دختره که بدبخت میشه .و پرده عفتش دریده میشه.اگه باردار شدی چی؟؟؟ نکنه میخوای در حالیکه همه و خصوصا" پدر و مادرت تو رو یه دختر پاک و مورد اعتماد می بینن ، قرص ضد بارداری مصرف کنی ؟یا اینکه سقط کنی ؟ یا ... اون وقت جواب خدا رو چی میدی هان؟؟؟با اینکه نامزدته باید ازش بترسی و مراقب عفتت باشی که لکه دار نشه.بهش بگو اگه این نیت رو داشته باشه دیگه باهاش جایی نمی ری و حتی اجازه نمی دی که بهت دست بزنه نه به دستت نه به موهات و نه به جای دیگه ای از بدنت.توجه داشته باش که خیلی از نامزدها تا سر سفره عقد هم پیش رفتن اما عقدی بینشون جاری نشده و همه چی بهم خورده .من نمی خوام تو رو نا امید کنم یا آیه یاس بخونم اما اینا واقعیته که اگه کمی فکر کنی خودت میبینی.