چه جوری گذشته رو جبران کنم
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
من 26 سالمه و نرم افزاری موبایل میخونم (امو)
دوستان 7 سال پیش دختری رو که هم منطقه ای ما بود دیدم اولین بار مهرش به دلم نشست و زمان زیادی نکشید که بهش وابسته شدم.هر روز میرفتم و میدیدمش و اگه نمی دیدمش کلافه میشدم احساس عجیبی داشتم حسی که هیچ وقت تجربه اش نکرده بودم کم سن و سال بودم نمی دونستم باید چیکار کنم دختره هم کوچیک بود.4 سال هر روز به دیدنش میرفتم اما بهش هیچی نمی گفتم تا اینکه خودش از م پرسید چرا دنبالم میایی و هیچی نمی گی نمی دونستم باید بهش چی بگم.هیچی بهش نگفتم یعنی نتونستم بهش بگم.روزها همین طوری میگذشت تا اینکه دوباره دختره بهم گفت فردا ساعت 5 تو این کوچه باش باهات کار دارم اما من فرداش تو ترافیک گیر کردم و نتونستم برم.خلاصه یه روز که دنبالش رفتم خودش بدون اینکه من چیزی بهش بگم به من گفت دوستت ندارم و من گفتم که اصلا برام مهم نیست نمی دونم چرا این حرف رو زدم.از دهنم پرید.بعد یک سال متوجه شدم که با یه پسر دیگه رابطه برقرار کرده و نصمیم به ازدواج گرفتند حالا من موندم یک حس به هم ریخته یک حس سوزناک یک حس غریب خیلی سعی کردم فراموشش کنم اما نشد.حالا من باید چیکار کنم.به نظرتون میشه خدا دوباره ورق رو برگردونه .ایا میشه یکی از امامان یا یکی که قدرت و توانایی این کار رو داره این کار رو برام انجام بده.نمی تونم فراموشش کنم شما جایی رو سراغ دارین که مشکل من رو حل کنه.فقط یه فرصت میخوام تا همه اون چیزایی رو که تو این 8 سال نتونستم بگم .بهش بگم.بهش بگم که خیلی دوستش دارم.خیلی دوستش دارم خیلی