ابرازه علاقه خانومه متاهل
سلام .من علي 25 ساله هستم
چند وقتي ميشه كه متوجه ابراز علاقه خانومي 30 ساله كه از دوستانه خانوادگي و هم دانشگاهي خواهرم نيز هست به خودم شدم .
ايشون رو طي ديدار هايه خانودادگي ومهماني ها ديده بودم و تقريبا به طوره كلي اشناي داشتم .قبل از ازدواج ايشون هم ميديدمشون . اما الان يكي دوسال ميشه كه ازدواج كردن و حالا ميبينم كه هم به صورت عملي و هم در چت و گفتگو ها ادعا دوست داشتن به من دارن .
هر چند كه اصلا نميتونم درك كنم اين موضوع رو ولي ميدونم كه در زندگيه مشتركشون از كمبود محبت همسر در همه ضمينه ها رنج ميبرن .
و قبول كردم كه فقط هم صحبتي باشيم براي هم تا ايشون حداقل بتونن درد دلشون رو راحت با من بگن و كمي سبك تر بشن .
اما مشكل اينجاس كه ايون ميخوان پا رو فراتر از اين بزارن و گاه گاه به من نشون ميدن كه خواستاره رابطه بيشتر هستن حتي رابطه جنسي .
البته من تا جاي كه به ايشون بي احترام نشه اجازه نميدم كه كار به اونجا برسه .
حالا ميخوام بدونم كه ايا اصلا اين رابطه درست هست يا بايد از ادامه اون دست بردارم .
اين رو هم بگم كه خودم چون هنوز رابطه جدي با دختري نداشتم اوايل بدم نميومد كه با ايشون در حده صحبت دوستانه باشم .اما الان بخاطره موقعيت ايشون ترديد دارم كه ادامه بدم يا نه .فك نميكنم كه يه رابطه دوستانه مشكلي برايه ايشون يا من ايجاد كنه ولي از بيشتر شدنه اين رابطه ميترسم . هم براي خودم هم ايشون . خي اخه ايشون متاهل هستن .
RE: ابرازه علاقه خانومه متاهل
رابطه به کل اشتباه هست
تنها لطف شما این هست که به ایشون بگید برن مشاوره ! همین و بس
خدایی نکرده تو دام این موضوع نیفتید که به اصطلاح کمکش کنید که با همسرش خوب بشه و...
چون همین باعث بدتر شدن رابطه خواهد بود
رابطه رو به کل و یکباره قطع کنید
موفق باشی
ممنون از جوابتون
بنده كاملا موافقم كه اين رابطه ادامه نداشته باشه
راستش بيخود اين موضوع رو مطرح كردم خودمم ميدونستم كه غلطه . ولي گفتم مشورت كردن بد نيست . شايد نره بهتري هم بود .
به هر حال ممنون .
اتفاقا کار بسیار خوبی کردی علی جان
چون بعضی وقت ها برای ما پیش می یاد با اینکه می دونیم کاری اشتباهه و حتی کار رو هم ادامه ندادیم ولی همین همفکری با بقیه مصمم تر می کنه تو انتخاب کار درست
شاد باشی
سلام علی اقا:72:
خوش امدید به تالار:72:
گاها ما خودمون جواب رو میدونیم ولی میخوایم که بهمون گفته شه.:325:
جواب شما در یک کلمه بی هیچ تردیدی میشه نه:160:
ایشون به هر دلیلی هم که باشه مجاز به خیانت به همسرش نیست.حتی در حد صحبت کردن.خودتونم مردی،پس میتونی یه لحظه خودتو جای شوهری فرض کنی که خانومش بهش خیانت میکنه.
ادامه این رابطه به بهانه درد و دل کردن کاملا مردوده.
اینکه رابطه تا اخرش در همین حد بمونه تقریبا محاله.ادمیزاد هرگز به انچه دارد قانع نمیشود.شاید در حال حاضر فقط اون خانم خواهان رایطه در حد رابطه جنسی بشه.اما کم کم شما هم به این فکر خواهید افتاد.
حالا از تبعات سخت قانونیش نگفتم.
داداش گلم سریعا خودت رو از این دام نجات بده.
یا علی:72::72::72:
سلام
مدير گفتن پست نزنيد شايد حذف شه
من ميگم شايد خوندين و بعد مهم نيست حذف شه
نميگم قطع كنيد ، ميگم دو پا داريد،دو پاي ديگه هم قرض كنيد و دور شيد از اين فضا!
هم از ترس خشم خدا، هم به خاطر اينكه در آينده سر خودتون نياد، هم به خاطر انسانيت ، هم ...
به هزار و يك دليل !
از همتون تشكر ميكنم .
حتما همين كارو ميكنم .
ولي نميخوام بنا به اشناي قديمي و رابطه دوستانه قبلي كاري كنم كه ايشون احساسه بدي پيدا كنن.
و بي احترامي صورت بگيره.
خودم تا الان برايه صحبت هيچ وقت پيش قدم نشدم ولي وقتي ايشون ميخوان با من حرف بزنن من چيكار كنم .
ميخوام بدونه اين كه سوتفاهمي بشه خود به خود رابطه كمتر بشه و در نهايت خودشون ادامه ندن .
متوجه منظورم ميشين .
نه دوست عزيز
كم كم معني نداره
متاسفانه بي احترامي به ايشون كاريه كه خودشون دارن انجام ميدن!
قطع سريع و كامل تنها و بهترين راهه
هم لطف به اوشون و همسرش،هم لطف به خودتون
اين كار رو نبايد به تعويق انداخت
عين مرداب ميمونه،هر لحظه بيشتر فرو ميرين !
انشالله خدا همه مون رو ازين بلاها در امان نگه داره ...
باشه حتما .
از همين الان تموم شده ميدونم .
واقعا نميدونم اين شايد يه امتحان برايه من بود .
والا من اصلا حوصله اين بازيا رو ندارم .هر چقدرم كه جذاب باشه و پر از لذت هايه جور واجور بازم تحمله يه لحظه ترس داشتن و دلهره رو ندارم .
براش ارزو ميكنم كه بتونه زندگي اي كه دوست داره رو با همسرش بسازه .
از شما دوستان هم تشكر ميكنم كه من رو دل استوار تر كردين .
برام دعا كنين كه بتونم گمشده خودم رو ميونه اين همه گمشده پيدا كنم .
یه بار هم تقریباً برای من شبیه این موضوع پیش اومد. یکی از اقواممون که خانم متاهلیه و از من بزرگتره کم کم توجهش رو به من زیاد کرد و من اشتباه کردم چند بار تلفنی صحبت کردیم و یکبار بدون دلیل با هم رفتیم بیرون پارک قدم زدیم و مشخص بود اگر ادامه می دادیم اوضاع به جاهای باریک کشیده می شد. خلاصه من خودم رو کنار کشیدم و متوجه شدم ایشون هم از ترس عواقب این رابطه قانع شده که هیچ دیدار و یا حرفی بینمون نباشه. خوشبختانه دیگه الان بیش از 3 ساله حتی همدیگر رو ندیدم. اگر این رابطه ادامه پیدا می کرد باعث یک رسوایی و بی آبرویی بزرگ برای هردمون در خانواده و فامیل می شد. اگرچه برای ایشون بیشتر چون متاهل هستند. آفرین به تو که می خوای رابطه تو قطع کنی. مسلماً خیلی به سودته و داری از یک ضرر عظیم جلوگیری می کنی. موفق باشی
تصمیمت رو گرفتی صد هزار بار خداروشکر که تصمیم درستی گرفتی :323:
فقط این رو بگم که دوستی دو نفر از دو جنس مخالف به هر عنوانی هرگز و هرگز از این قاعده خارج نمیشه
مثل قرار دادن دستمال کاغذی خشک در گوشه بشقابیه که توش آب هست . دیر یا زود تا بیای متوجه بشی می بینی دستمال آب رو به خودش کشیده و تو اصلا متوجه نشدی . مطمئنا این اتفاق می افته . یه کمی دیرتر یا یه کمی زودتر
باز هم میگم خدارو صدهزار بار شکر که متوجه شدی
فقط اینکه به یکباره و ناگهانی کات کن
چون کم کم کات کردن یه عذاب میشه هم برای خودت و هم برای اون خانم . در واقع مرگ یه بار شیون هم یه بار . اگر هم رابطه رو مدام کمرنگ و پر رنگ کنی با سرعت بیشتری پیش میره و قوی تر میشه :305: خیلی حواست رو جمع کن
با اینکه این پست حذف خواهد شد اما به خاطر ضرورت ارسال میکنم که شما بخوانید
اتفاقاً باید رفتار تندی داشته باشید تا ایشون احساس بدی پیدا کند . اتفاقاً نگران بی احترامی به ایشون نباشید . تندی و طرد از سوی شما عین لطف به ایشان است . چون این برخورد شما شدت وقیح بودن دنبال اینجور رابطه ای بودن را به او خواهد فهماند و کمک میکند در رابطه با کس دیگری نیز چنین بیش نیاید .
شما بزرگترین کمکتون به خودتون و ایشون که اتفاقاً پاداش برای شما خواهد داشت . همین است که خیلی تند و قاطع با وی برخورد کرده و طرد کنید و به ایشان بگویید شما خجالت نمی کشید که خیلی راحت به همسرتان راه خیانت راپیش می گیرید و حتی تهدید کنید که بنا به مدارک ادامه دهید و بخواهید با هر کس دیگری هم وارد چنین رابطه ای شوید بنده خانواده شما رادر جریان خواهم گذاشت .
ایجاد ترس از عاقبت ( که معمولاً شدت هوس باعث خاموشی آن می شود ) و نشان دادن ضعف عزت نفسش با تندی ای که نشان می دهید که خود را در موضع حقیر شدن ببیند . می تواند منعی در او برای رفتن به دنبال چنین رابطه ای ایجاد کند
.
.
ممنون از همتون
در اين كه رابطه رو قطع ميكنم شكي نيست و لي به روشه خودم .
اينطور مواقع نه دليل نه حرفي ميزنم با طرف . فقط ديگه جواب نميدم .
چطوره :311:
سلام
با شما موافقم بدون بی احترامی فقط بی محلی کردن هم می تونه کارساز باشه.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط negar2020
سلام
با شما موافقم بدون بی احترامی فقط بی محلی کردن هم می تونه کارساز باشه.
موفق باشید
ولی به نظر من بی محلی کردن خوب نیست و اون مدام منتظر می مونه که درست بشه این قضیه و مدام دنبال ایرادای رفتار خودش می گرده و پیش خودش میگه این که خوب بود لابد من کاری کردم که ناراحت شده و سعی می کنه بیشتر محبت کنه . اون وقت هم اون عذاب می کشه هم تو . راست و حسینی بهش بگو نمی خوای همچین رابطه ای ادامه پیدا کنه و دلیلشم به خودت ارتباط داره . اینجوری اونم به اصطلاح بالا سر قبری که توش مرده نیست گریه نمی کنه
موفق باشی
علی جان هر کسی می تونه هر پیشنهادی بده ولی ادم مجبور نیست که قبول کنه که. اولش پست اولیتو خوندم داشتم فکر می کردم که شاید اشتباه برداشت کردی. ولی اگه خانم صراحتا گفته بهت که دوست داره و می خواد که رابطه اتون بیشتر بشه که دیگه جای شکی نیست.
اینطور مواقع اصلا نیاز نیست که خودتو ناراحت کنی یا به طرف مقابل توهین کنی. اون گفته دوست داره تو می تونستی بگی ممنون ولی یادت باشه که متاهلی و متعهد. گفته می خواد بیشتر دوست باشه باهات خوب خیلی راحت خونسرد و جدی می گی نه. وقتی هم که گفته با شوهرش مشکل داره همونطوری که یکی از دوستان گفتن می تونستی بهش بگی که حتما برن مشاوره. کلا سه تا یا چهار تا جمله بیشتر نمیشد جواب هات. خیلی با احترام، جدی، و خونسرد و واضح. بدون اینکه حتی به خودت یه کمی هم ناراحتی بدی.
نه نیاز به تندی بود نه توهین. خلاصه هم بود.
اما الان که به وقتش اینارو نگفتی و هی خجالت کشیدی دیگه نمی دونم باید چه رفتاری کنی. ممکنه یه مقدار نیاز به سردی و یا حتی همون تندی بشه.
سلام
به این فکر کنید چون دوست خانوادگی هستید اگر خانواده شما یا همسر ایشان به موضوع پی ببرند شما هم نقش آدم خائن را دارید که زن مردم را از راه به در کرده اید
مشکل ایشان با صحبت کردن با شما حل نمی شود بلکه باعث می شود تا با فکر کردن ومشغول شدن با شما بیشتر از شوهرش دل سرد شود که باز شما مسئول هستید پس دنبال درد سر نروید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsa1
_yalda جان پس تکلیف عشق و علاقه اون خانم چی میشه؟
علی جان توروخدا بش ضربه نزن :302:
اون خانم حجتما یه مشکل داره بگرد ببین مشکل چیه کمک کن حل شه گوناه دار:302:
[size=large]مهسا جان متوجه هستی چی میگی ؟؟؟ اون خانم متاهله . داره خیانت می کنه . به خودش ، به زندگیش ، به شوهرش و شاید بچه ش و حتی شاید به علی
علی که مشاور ازدواج نیست ، علی که مسئول زندگی اون نیست
عقب کشیدن علی عین کمکیه که می تونه به اون کنه
و در واقع این لطف خدا بوده که کسی مثل علی سر راه اون قرار گرفته ، این همه عاقل و فهمیده . ممکن بود هرکس دیگه ای بود هم زندگی خودشو ، هم زندگی اون خانم رو ، هم زندگی شوهر اون خانم رو و هم آبروی خانوادگی هر دو طرف رو از بین ببره
عشق و علاقه ی چی مهسا ؟؟؟؟؟ خواهش می کنم افکارت رو اصلاح کن . من نگران زندگی تو شدم . آدم نباید برای آدم و عالم دلسوزی کنه که . این کار بدبختی با خودش همراه میاره
علی به چه عنوان وارد زندگی اون خانم بشه و دنبال مشکل اون بگرده
والا تو این زمونه هرکی کلاه خودشو نگه داره که باد نبره هنر کرده
امیدوارم حرفت شوخی بوده باشه . وگرنه آینده خوبی رو در حرفات نمی بینم
[/size]