-
در ازدواج ظاهر چقدر مهم هست؟ (سوختگی صورت)
سلام دوستان
ممنون از اینکه یه همچین جایی واسه مشورت و نظرخواهی وجود داره.
منم چند ماهه که درگیر یه موضوعی هستم لطفا بهم کمک کنید
خواستگارم تنها مشکلش اینه که صورت و دستاش سوخته.
من خودم با این موضوع مشکل ندارم ولی چیزی که ادیتم میکنه حرف و نگاه مردمه
چندبار هم باهم رفتیم بیرون، بار اول سختم بود ولی بار دوم( با مشاور صحبت کرده بودم) اصلا برام مهم نبود.اما بار سوم باز دو دل شده بودم
خونوادمم میگن از همه نظر خوبه ولی بخاطر ظاهرش میگن بعدا پشیمون میشم
دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم ولی از این میترسم که همونی بشه که خونوادم میگن
میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
-
RE: در ازدواج ظاهر چقدر مهم هست؟ (سوختگی صورت)
سلام عزیزم . اطلاعاتت خیلی کلی بود
اگه ممکنه یه کمی در مورد خودت ، سن و سالت ، خانواده ت ، تحصیلاتت و همین ویژگی ها در خواستگارت توضیح بده
در مورد معیارهای ازدواجت و اینکه ایشون چقدر این معیارها رو دارن و شما چند وقته با هم آشنا شدید هم توضیح بده
و اینکه مشکل ایشون چقدره ؟ می خوام ببینم که این مشکل چقدر روی زیبایی ظاهرش اثر گذاشته و چقدر جلب توجه می کنه
در مورد ظاهر خودت و میزان زیبایی خودت هم بگو تا دوستان بیشتر بتونن بهت کمک کنن.
راستی در مورد صحبتی که با مشاور داشتی هم بگو
نظر ایشون چی بود و شما چرا دو دل شده بودی ؟
-
ممنونم یلدا جون
من 21 سالمه ، دارم کارشناسی میخونم
ایشون 24 سالشه ، کارشناسیشو گرفته
فرهنگ خونواده هامون نزدیک به همه
یکی از مهمترین معیارهام اخلاقه، بعدشم ایمان . بنظرم از این نظرا ایشون چیزی هست که من میخوام.
3 ماه با هم همکار بودیم، الانم 4 ماهه در ارتباطیم
سوختگی قشنگ مشخصه، پوست صورتشون چندتیکه شده(بخاطر عمل). طوری که تو خیابون راه میریم تقریبا همه نگاه میکنن(اول به ابشون بعد من)
ظاهر خودمم میگن خیلی خوشگلم!
با مشاور که صحبت کردم گفتن که بیشتر باید رو خودت کار کنی، اینکه حرف مردم نباید برات مهم باشه و همیشه هست، اینکه باید ببینم خودم چی میخوام.
درواقع همه بهم میگن خودت باید فکر کنی و به نتیجه برسی(این خیلی ترسناکه واسم)
اون موقع که با مشاور حرف زده بودم حس میکردم دیگه واقعا نگاه مردم واسم مهم نیس و خیلی راحتم
اما الان حس میکنم باز سخت شده برام اینکه مثلا وقتی با هم تو خیابون راه میریم همه نگامون کنن
-
در این مورد نباید با خودت تعارف داشته باشی عزیزم
مشاور و همه را ول کن اینجا عین پل صراط هست که تنها تصمیم گیرنده تو هستی و باید به دلت مراجعه کنی، اینجا از دید من جای منطق نیست. من نمی گم کسانی که با مواردی اینچنین مواجه هستند خدایی نکرده مقصر هستند و یا حق یک زندگی مشترک را ندارند ، ابدا! ولی باید طرف مقابلشون که شما باشید با جان و دل و بدون ذره ای تردید این مسئله را بپذیرید و کنار بیاید. اگر هم نمی تونید بسیار راحت نه را بگویید و خلاص
علت این عرضم اینه که همین الان نه گفتن بهتر از اینه که دو سال بعد پشیمون بشید و یا در طول زندگی مشترک هی به تردید بیافتید. در این صورت به ایشون بیشتر ضربه زدید. به دلتان رجوع کنید و اجازه بدهید برایتان تصمیم بگیرد.
با آرزوی موفقیت
-
ممنون سابینا
ولی آخه حرف من اینه واقعا ظاهر اینقد مهمه وقتی همه ی چیزای دیگه خوبه؟وقتی از همه نظر تفاهم و اتفاق نظر وجود داره؟
برام خیلی سخته که بخاطر فقط یه مسئله (نمیدونم کوچیکه یا نه ولی میدونم خیلی هم بزرگ نیس) از کسی که دوسش دارم بگذرم
دوستان بی صبرانه منتظر راهنماییتون هستم :(
-
ظاهرهم یکی ازمعیارهای ازدواج هست که برای بعضی هادردرجه اول اهمیت قرارداردوبعضی هادراخر
این شماییدکه بایدتصمیم بگیریدوببینیدکه ایامیتوانیدبااین موضوع کناربیایید؟
ایامیتوانیدحرفهایی که می شنویدونگاه هایی که می بینید روبی خیال شید؟
احساسات روکناربذارباعقل تصمیم بگیر حرف یکی دوروز نیست حرف یه عمرزندگیه این رودرنظربگیرکه وقتی جواب بله رودادی وپای سفره عقدنشستی راه برگشتی نداری جایی برای پشیمونی وجودنداره
چشماتوبازکن باچشم بازانتخاب کن بعداز ازدواج چشماتوببند وباعشق به زندگیت بچسب و
ازتجربه های دیگران استفاده کن ولی اجازه دخالت به انهانده
عاقلانه ازدواج کنیم عاشقانه زندگی کنیم.
-
آخه زیبایی که خیلی معیار شخصی هست. هیچ کس جز شما نمیدونه که اهمیت زیبایی براتون چیه. فقط با تردید انتخاب نکنید. به قول دکتر فرهنگ چهره ای که به نظر شما زیبا باشد ممکن است تکراری شود ول چهره ای که به نظر شما زشت بیاید تکراری نمی شود!!
-
خب اینا که شما میگین درست
ولی من چجوری بفهمم که میتونم باهاش کنار بیام یا نه؟
-
من ترسم از اینه که تو از سر احساسات داری تصمیم می گیری !!! یا نه واقعا برات مهم نیست ؟
روز اول این قضیه برات چطور بود ؟ آیا باهاش مشکلی داشتی ؟ تو این مدت حالا حدودا 7 ماه ارتباطتون چطور بود ؟ احساسی بود ؟
راستش اینکه میگی ظاهر خیلی برام مهم نیست ، اون هم ظاهری که سوختگی داره و جلب توجه می کنه ، رو من قبول ندارم .
به قول دکتر مجد میگه ظاهر باید تا حدی شبیه هم باشه . حتی دکتر مثال خوبی می زنه و میگه یه آینه بگیر جلوی صورتت و خودت رو خوب تماشا کن و بر اون اساس همسر آیندت رو انتخاب کن . یعنی تفاوت ظاهر می تونه بعد ها یه چالش بشه تو زندگی :305:
بعدش هم تو فقط از جنبه ی خودت به این قضیه نگاه می کنی . می دونی اون هم متوجه این نگاههای مردم به تو و خودش میشه . و این ممکنه بعدها تو زندگی درد سر ساز بشه . هم از این نظر که ممکنه حساسیت هایی رو به خاطر ظاهر زیبای تو پیدا کنه و سخت گیریهایی در موردت اعمال کنه . هم از این نظر که اون با هر کدوم از این نگاهها زخم می خوره و تحقیر میشه و این تحقیر شدن ممکنه به صورت یه حسادت و یه خشم بعدا بر علیه تو بروز کنه .
این موضوعی رو که گفتم دست کم نگیر . من بارها تو زندگی افراد مختلف شاهد این مسائل بودم . البته همیشه به صورت تفاوت ظاهری نبوده . اما مثلا تفاوت تحصیلات . من زنی رو کی شناسم دیپلمه که شوهری بی سواد داره . زن اگرچه هرگز سعی نکرده خودش رو باهوش تر نشون بده و البته این خیلی هم براش سخت بوده ، اما مرد کوچکترین حرف زن یا حرف مردم براش خیلی مهم بوده و در این رابطه شروع به تحقیر زن کرده . چرا ؟ چون خودش تحقیر شده .
اون حتی از اینکه زنش به درس و مشق بچه هاش رسیدگی می کنه و اون نمی تونه احساس خیلی بدی داره و اون خانم مجبوره قبل از بازگشت اون به خونه درس و مشق بچه ها رو تموم کنه و جمع کنه .
ضمن اینکه بچه هاش هم از داشتن این پدر خجالت می کشند و اجازه نمیدن اون به مدرسه اونها بره
یه کمی دیدت رو وسیع تر کن و فقط از دید خودت به مساله نگاه نکن :305:
ضمن این که تو هنوز 21 سالته و من نظرم اینه تو هنوز خیلی خیلی سن کمی برای ازدواج داری
-
-
سلام عزيزم. ، اين نظر من ولي خب نه جاي شما هستم و نه ايشون ديدم.
اولا شما سني نداري براي ازدواج الانم كه سن ازدواج بالا رفته ونظر شخصي من اين كه تو سن يكم بالاتر ازدواج براي دختر هم بهتره چون هرچقدر ميگذره منطق بيشتر ميشه و توي سن پايين بنظر من احساس نقش بيشتري داره ، عجله نكن تازه اول راهي انقدر خواستگار بياد برات من نميگم اين آقا رو ناديده بگير ولي خواهش ميكنم عجله نكن تو انتخابت كه بعدش مثل من پشيموني يكم دير بشه و آسيب ببيني.
برات آرزوي بهترين ميكنم .
ولي خود من دوست دارم شريك زندگيم كسي باش كه حس خوبي نسبت بهش داشته باشم وقتي باهاش مهموني ميرم يا تو جامعه هستيم كنار هم و قدم ميزنم كنارش از اينكه باهاشم افتخار كنم و خوشحال باشم:310:
-
عزیزم غمگین نباش . تو رو خدا عاقلانه فکر کن. تو از همین حالا این قضیه برات مهمه .:305:
-
از همتون ممنونم
من نمیدونم چرا نمیتونم به جناب مدیر سایت پیام خصوصی بدم
از ایشون خواهش میکنم که این تاپیک رو حذف کنن چون اگه خودش اینو ببینه خیلی ناراحت میشه
دوستان اگه شما میتونید لطفا به ایشون بگید
بازم ممنونم ازتون
برام دعا کنید
-
همین الان که 3بار رفتی بیرون 2 دل شدی
همین طرز نگاه های مردم بعدا پشیمونت میکنه
چون خودت هم خوشگل هستی
اگه هم خیلی دوستش داری بگو عمل زیبایی انجام بده
تو بیمارستان رازی هم دیدم با لیزر اثر سوختگی رو از بین میبردن
-
با یک نگاه به اکثر پست هایی که توو این سایت گذاشته میشه مبینی که همه بخاطر یک ایرادی که طرف مقابلش داره دودلن، یکی تیپ و قیافه نداره یکی خانواده خوب نداره یکی مشکلات مادی داره و ... شاید بزرگترین درسی که میشه گرفت اینه که واقعا هیچکس کامل نیست. حالا بحث سر اینه که این نقطه ضعف طرف مقابل چقد برای ما معیار مهمی بوده و چقد این ضعفش برای داشتن یه زندگی مشترک میتونه دردسر ایجاد کنه. به نظر من عیب ظاهری واسه زندگی مشترک مشکل ایجاد نمیکنه چیزی که دردسر سازه اینه که حرف و نگاه مردم برای آدم مهم باشه و اونقد به زندگی مشترک و ازدواجش پایبند نباشه که بعد ازدواج چشمش دنبال مردای خوشتیپ تر باشه! پس اینا مشکل خود آدمه که باید برطرف بشه نه مشکل اون طرف که قیافش ایراد داره. هروقت به این نتیجه رسیدی که خودت این ایرادو نداری حتما به خواستگارت جدی فک کن
موفق باشی
-
سلام ساراجون خيلي خوب گفتي واقعا هيچ انساني كامل نيست. آهو جان عزيزم نظر ايشون در اين مورد چيه وقتي باهم بيرون بوديد ديگران نگاهتون كردن چه عكس العملي نشون داد؟آبجي گلم يه تصميم نگير كه باعث بشه اون ضربه بخوره.من يكي از كسايي هستم كه ظاهر افراد زياد برام مهم نيست ولي معيارهاي ديگه خيلي برام مهمه توام بايد بگردي اين معيارها رو پيدا كني و بنويسي.عزيزم اين كه گفتي باديدن اين تاپبك ممكنه ناراحت بشه نشون ميده آدم خيلي حساسيه پس براش مهمه و ممكنه يه نفر جلوي اون از زيبايي شما تعريف كنه حتي بي منظور ولي اون به خودش ميگيره.تو خودت فهميدي كه خيلي حساسه پس اين باعث آزارش ميشه.بايد باهاش اساسي حرف بزني و ببيني اون تو چه درجه از حساسيت قرار داره فقط تصميم تو مهم نيست حساسيت اون هم خيلي مهمه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara 65
با یک نگاه به اکثر پست هایی که توو این سایت گذاشته میشه مبینی که همه بخاطر یک ایرادی که طرف مقابلش داره دودلن، یکی تیپ و قیافه نداره یکی خانواده خوب نداره یکی مشکلات مادی داره و ... شاید بزرگترین درسی که میشه گرفت اینه که واقعا هیچکس کامل نیست. حالا بحث سر اینه که این نقطه ضعف طرف مقابل چقد برای ما معیار مهمی بوده و چقد این ضعفش برای داشتن یه زندگی مشترک میتونه دردسر ایجاد کنه. به نظر من عیب ظاهری واسه زندگی مشترک مشکل ایجاد نمیکنه چیزی که دردسر سازه اینه که حرف و نگاه مردم برای آدم مهم باشه و اونقد به زندگی مشترک و ازدواجش پایبند نباشه که بعد ازدواج چشمش دنبال مردای خوشتیپ تر باشه! پس اینا مشکل خود آدمه که باید برطرف بشه نه مشکل اون طرف که قیافش ایراد داره. هروقت به این نتیجه رسیدی که خودت این ایرادو نداری حتما به خواستگارت جدی فک کن
موفق باشی
سارا جان من با نظرت موافق نیستم متاسفانه
درسته که همه آدما یه ایرادایی دارن و خود ما هم طبیعتا یه ایرادهایی داریم اما این دلیل نمیشه اصل هم کفو بودن رو که تو دین هم خیلی روش تاکید شده رو در نظر نگیریم . درسته که ما می تونیم مواردی رو در نظر نگیریم ، اما نباید این کار از روی احساسات باشه و همینطور نباید این نادیده گرفتن موارد شامل موارد غیر منطقی باشه . اون وقت سرانجامش میشه ازدواج های شاهزاده و گدا که انتهاش فقط در قصه ها خوشه و هیچ سرانجامی نداره. از نظر من اینکه میگن ازدواج شاهزاده و گدا درست نیست ، فقط بحث مالی مطرح نیست ، بحث اینه که ممکنه فرد هر دارایی ای از هر لحاظ مثل زیبایی ، تحصبلات ، ثروت و این طور چیزها داشته باشه که طرفش به طور کلی فاقد اونه و این یه مسئله و چالش بزرگ تو زندگی میشه . اصل هم کفو بودن هر گز نباید زیر سوال بره
و ضمنا اینکه من در ارسال قبلیم هم اگر در صفحه اول بخونید عنوان کردم که آهوی عزیز فقط نباید این مساله رو از دید خودش ببینه . چون آهو در قسمت خوب این قضیه قرار داره و همواره همه تعریف و تمجیدها از زیبایی به سمت اون سرازیر خواهد شد و این یعنی سرازیر شدن تمام تحقیرها به سمت اون آقا که معلوم نیست در دراز مدت چه تاثیری روی رفتارش با آهو بذاره . امیدوارم ارسال اول من رو در انتهای صفحه قبل مطالعه کنید و مثالی که زدم می تونه خیلی راحت این موضوع رو آشکار کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلنا
اولا شما سني نداري براي ازدواج الانم كه سن ازدواج بالا رفته ونظر شخصي من اين كه تو سن يكم بالاتر ازدواج براي دختر هم بهتره چون هرچقدر ميگذره منطق بيشتر ميشه و توي سن پايين بنظر من احساس نقش بيشتري داره ، عجله نكن تازه اول راهي انقدر خواستگار بياد برات من نميگم اين آقا رو ناديده بگير ولي خواهش ميكنم عجله نكن تو انتخابت كه بعدش مثل من پشيموني يكم دير بشه و آسيب ببيني.
ولي خود من دوست دارم شريك زندگيم كسي باش كه حس خوبي نسبت بهش داشته باشم وقتي باهاش مهموني ميرم يا تو جامعه هستيم كنار هم و قدم ميزنم كنارش از اينكه باهاشم افتخار كنم و خوشحال باشم:310:
من فکر می کنم که دختر وقتی سنش بالاتر میره کمتر براش خواستگار میاد این موضوع رو دیگه همه فهمیدن .
ببین می تونی به عنوان بابای بچه ات قبولش کنی یا نه .
-
خب اگه عشق و علاقه هست طبیعتا اگه بعدها این مشکل بوجود میومد شما رهاش نمیکردی،درسته؟
زمانیکه خودت و ایشون رو درگیراین رابطه کردی باید بفکرمیبودی کمااینکه شما قصدتونم ازدواج بوده و ظاهر رو دیدی...
چه چیزی باعث شد باهاش رابطه برقرار کنی؟
البته شما به "اخلاق و ایمان اشاره کردی "پس لابد میخواید بگید عاشق همین شدید
و ظاهر بخاطر نگاه مردم مهمه؟هر زوجی رو مقایسه میکنن شاید شما تفاوت ظاهریتون بیشترهست ولی مردم بایه نگاه به عمق رابطه که نمیرسند...لطفا اول بفکر خودتون باشید و اگه کاملا مطمئن شدید قول مساعدبدید!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلنا
من فکر می کنم که دختر وقتی سنش بالاتر میره کمتر براش خواستگار میاد این موضوع رو دیگه همه فهمیدن .
ببین می تونی به عنوان بابای بچه ات قبولش کنی یا نه .
نه امید . اصلا نظرت رو قبول ندارم . امروزه خواستگارای خوب دختر معمولا از سن 23 یا 24 شروع شده و تا 27 و 28 ادامه داره معمولا . این رو در مورد تمام دوستانم و البته خودم کاملا دارم مشاهده می کنم . بعد هم امروزه تعداد خواستگارای دختر معمولا ارتباط به فعالیت های اجتماعی اون داره . اینو فراموش نکنیم که آهو تازه 21 سالشه و 21 واقعا تو جامعه امروز سن کمیه . کسی رو می شناسم که تو بیست سال ازدواج کرده و الان که حدود هفت هشت سال از ازدواجش می گذره بیان می کنه که واقعا احساس می کنه در زمان انتخاب در خواب بوده و هیچ معیاری به جز همین معیارهای شعاری نداشته و نمی دونسته واقعا علاقه داره مردش چطور باشه .
-
باسلام،
همانگونه که بارها شنیده اید زیبایی پس از مدتی عادی خواهد شد.
ولی فراموش نکنید زشتی هیچ وقت عادی نخواهد شد.
البته به نظر من زیبایی و زشتی تقریبا نسبی است مهم این است که از نظر شما طرف مقابل زیبا و جذاب باشد و به او کشش جنسی داشته باشید.
-
دلم نمیخواد فکر کنید که دارم بحث میکنم یا جوابتو میدم یلدا جان. اما دوس دارم منظورمو واضح تر بگم. ممکنه زیبایی برای یکی ملاک مهمی باشه و نتونه ازش بگذره که اونوقت بحثی نمیمونه و اگه ایشون همچین آدمی هستن بطور قطع همه بهش میگفتیم که ادامه نده. اما ممکنه معیار اصلی نباشه و بتونه ازش بگذره و باهاش کنار بیاد، اونوقت این مساله چیزی نیست که واقعا برای یه زندگی خطرناک باشه به شرطی که آدم واقعا باهاش کنار بیاد و این مساله براش حل بشه و اونقد خودشو بشناسه که هیچوقت حتی به فکرش نرسه یه روزی جذب زیبایی یه مرد دیگه بشه. که به نظر آهو از این موضوع مطمئن نیست چون میگه دیگران بهم میگن ممکنه در آینده ازش خوشت نیاد و خودش شک داره. وگرنه خودم کاملا اون بحث هم کفو بودنو قبول دارم و کسایی که از این دید هم بهش نگاه میکنن حرف درستی دارن میزنن.
وقتی اینو قبول داشته باشی که هیچکی کامل نیست و مجبور بشی از بعضی معیارات کوتاه بیای(ممکنه هم مجبور نباشی! چون اونقد شرایطتت خوب باشه و اونقد گزینه های زیادی برای ازدواج داشته باشی و خودتم انتخاب کننده باشی مثل آقایون که به هرکی پیشنهاد بدی جواب رد نشنوی و دلیلی نداره از معیارات بگذری) باید از اونایی کوتاه بیای که اونقد خطرناک نباشه. شما هیچوقت نمیتونی به یه آدمی که واقعا معتقده بگی حالا طرفت دین و ایمان نداره اشکال نداره کوتاه بیا و این موضوعو واسه خودت حل کن! اما از نظر من(احتمالا از نظر خیلیا غلطه) مشکل ظاهری اگه اگه اگه کامل با خودمون حل بشه مساله دردسرسازی نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara 65
دلم نمیخواد فکر کنید که دارم بحث میکنم یا جوابتو میدم یلدا جان. اما دوس دارم منظورمو واضح تر بگم. ممکنه زیبایی برای یکی ملاک مهمی باشه و نتونه ازش بگذره که اونوقت بحثی نمیمونه و اگه ایشون همچین آدمی هستن بطور قطع همه بهش میگفتیم که ادامه نده. اما ممکنه معیار اصلی نباشه و بتونه ازش بگذره و باهاش کنار بیاد، اونوقت این مساله چیزی نیست که واقعا برای یه زندگی خطرناک باشه به شرطی که آدم واقعا باهاش کنار بیاد و این مساله براش حل بشه و اونقد خودشو بشناسه که هیچوقت حتی به فکرش نرسه یه روزی جذب زیبایی یه مرد دیگه بشه. که به نظر آهو از این موضوع مطمئن نیست چون میگه دیگران بهم میگن ممکنه در آینده ازش خوشت نیاد و خودش شک داره. وگرنه خودم کاملا اون بحث هم کفو بودنو قبول دارم و کسایی که از این دید هم بهش نگاه میکنن حرف درستی دارن میزنن.
وقتی اینو قبول داشته باشی که هیچکی کامل نیست و مجبور بشی از بعضی معیارات کوتاه بیای(ممکنه هم مجبور نباشی! چون اونقد شرایطتت خوب باشه و اونقد گزینه های زیادی برای ازدواج داشته باشی و خودتم انتخاب کننده باشی مثل آقایون که به هرکی پیشنهاد بدی جواب رد نشنوی و دلیلی نداره از معیارات بگذری) باید از اونایی کوتاه بیای که اونقد خطرناک نباشه. شما هیچوقت نمیتونی به یه آدمی که واقعا معتقده بگی حالا طرفت دین و ایمان نداره اشکال نداره کوتاه بیا و این موضوعو واسه خودت حل کن! اما از نظر من(احتمالا از نظر خیلیا غلطه) مشکل ظاهری اگه اگه اگه کامل با خودمون حل بشه مساله دردسرسازی نیست.
نه سارای عزیزم :46:
من می دونم که بحث نمی کنی
حرف من اینه که اگه واقعا برای آهو مهم نبود نمی اومد مطرحش کنه یا به خاطرش مشاوره بره
بعد هم این که اگه ما عنوان می کنیم چیزی برای ما مهم نیست و جزء معیارهامون به طور اصلی قرار نمی گیره به این معنیه که قبل از آشنا شدن با فردی این موضوع همچنان همون اهمیت رو داشته باشه و بعد از اون هم به همون منوال پیش پیش بره . منظورم اینه تحت تاثیر احساسات نباشه که اگر اینطور باشه یقینا کوتاه مدت خواهد بود
من از آهو خواهش کردم که در مورد نحوه ارتباطشون بنویسه که البته هنوز ننوشته و در مورد احساس اولیه ش هم همینطور.
و این نکته که ممکنه چیزی رو ما چون باهاش برخورد ملموسی نکرده باشیم برامون مهم نباشه . اما به مرور زمان با حساسیت هایی که خودمون نشون میدیم و دیگران هم روش تاثیر دارند اهمیت این موضوع برامون فوق العاده بشه که نمونه ش تو زندگیمون کم نیست و بارها و بارها باهاش مواجه شدیم . و این نکته با توجه به اینکه آهوجان سن پایینی داره و زیبا هم هست احتمال به وقوع پیوستنش زیاده
نکته آخر اینکه بارها گفتم و بازهم میگم آهو در این موضوع تنها نیست . سیل تعریف از زیبایی ها به سمت آهو و در مقابل سیل نگاههای تحقیرآمیز یا دلسوزانه یا ... به سمت اون آقا خواهد بود و این مشخص نیست که چه تاثیری در رفتار ایشون خواهد داشت .
-
[size=medium]سلام دوستان
از همتون ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _yalda
من ترسم از اینه که تو از سر احساسات داری تصمیم می گیری !!! یا نه واقعا برات مهم نیست ؟
روز اول این قضیه برات چطور بود ؟ آیا باهاش مشکلی داشتی ؟ تو این مدت حالا حدودا 7 ماه ارتباطتون چطور بود ؟ احساسی بود ؟
راستش اینکه میگی ظاهر خیلی برام مهم نیست ، اون هم ظاهری که سوختگی داره و جلب توجه می کنه ، رو من قبول ندارم .
به قول دکتر مجد میگه ظاهر باید تا حدی شبیه هم باشه . حتی دکتر مثال خوبی می زنه و میگه یه آینه بگیر جلوی صورتت و خودت رو خوب تماشا کن و بر اون اساس همسر آیندت رو انتخاب کن . یعنی تفاوت ظاهر می تونه بعد ها یه چالش بشه تو زندگی :305:
بعدش هم تو فقط از جنبه ی خودت به این قضیه نگاه می کنی . می دونی اون هم متوجه این نگاههای مردم به تو و خودش میشه . و این ممکنه بعدها تو زندگی درد سر ساز بشه . هم از این نظر که ممکنه حساسیت هایی رو به خاطر ظاهر زیبای تو پیدا کنه و سخت گیریهایی در موردت اعمال کنه . هم از این نظر که اون با هر کدوم از این نگاهها زخم می خوره و تحقیر میشه و این تحقیر شدن ممکنه به صورت یه حسادت و یه خشم بعدا بر علیه تو بروز کنه .
این موضوعی رو که گفتم دست کم نگیر . من بارها تو زندگی افراد مختلف شاهد این مسائل بودم . البته همیشه به صورت تفاوت ظاهری نبوده . اما مثلا تفاوت تحصیلات . من زنی رو کی شناسم دیپلمه که شوهری بی سواد داره . زن اگرچه هرگز سعی نکرده خودش رو باهوش تر نشون بده و البته این خیلی هم براش سخت بوده ، اما مرد کوچکترین حرف زن یا حرف مردم براش خیلی مهم بوده و در این رابطه شروع به تحقیر زن کرده . چرا ؟ چون خودش تحقیر شده .
اون حتی از اینکه زنش به درس و مشق بچه هاش رسیدگی می کنه و اون نمی تونه احساس خیلی بدی داره و اون خانم مجبوره قبل از بازگشت اون به خونه درس و مشق بچه ها رو تموم کنه و جمع کنه .
ضمن اینکه بچه هاش هم از داشتن این پدر خجالت می کشند و اجازه نمیدن اون به مدرسه اونها بره
یه کمی دیدت رو وسیع تر کن و فقط از دید خودت به مساله نگاه نکن :305:
ضمن این که تو هنوز 21 سالته و من نظرم اینه تو هنوز خیلی خیلی سن کمی برای ازدواج داری
روز اول آره برام مهم بود ولی اون موقع اصلا نمیشناختمش. بعدا که شناختمش با خودم گفتم میشه بخاطر چیزای دیگه این یکی رو نادیده گرفت
ارتباطمون از اول احساسی نبود. یعنی 3 ماه اول که هیچی درحد سلام فقط، بعدش که خواستیم همدیگه رو بشناسیم تا 2 ماه قشنگ رسمی صحبت میکردیم(حتی شما شما)، ولی از اون به بعد که تقریبا مطمئن شدیم به سمت احساسی شدن رفتیم.
اینکه اون چجوری به این قضیه نگاه میکنه، خب اون میگه من خودم الان 18 ساله که با نگاهای مردم روبرو هستم و بهش عادت کردم.
و اینکه به هردوتامون بدجور نگاه میکنن از نظرش خوبه و همیشه اینجوری تعبیر میکنه که چقد خوبه که هم پسرا به ما حسودی میکنن هم دخترا. دخترا میگن خوش به حال دختره ،این پسره حتما یه چیز خاصی داشته که این دختره باهاش ازدواج کرده. پسرا هم میگن خوش به حال پسره. بخاطر همین فک نکنم مسئله تحقیر شدن پیش بیاد.[/size]
-
آیا از طریق خانواده خاستگاری کرده؟از نوشته آخرت استنباط می شه که موضوع فقط بین خودتون مطرحه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahoo*
و اینکه به هردوتامون بدجور نگاه میکنن از نظرش خوبه و همیشه اینجوری تعبیر میکنه که چقد خوبه که هم پسرا به ما حسودی میکنن هم دخترا. دخترا میگن خوش به حال دختره ،این پسره حتما یه چیز خاصی داشته که این دختره باهاش ازدواج کرده. پسرا هم میگن خوش به حال پسره. بخاطر همین فک نکنم مسئله تحقیر شدن پیش بیاد.[/size]
نه والا . امیدوارم ناراحت نشی. ولی این جامعه بدبین ما میگن لابد دختره یه ایرادی داشته :163: حداقل آدمای اطراف من که اینطوری اند. دوستا و فامیلای تو رو نمی دونم . می بخشی رک گفتم . اما خواستم زیاد تو رویا نباشی و واقعیت حرف مردم رو هم بشنوی . بازم معذرت
-
من میگم شما با ایشون ازدواج نکن
اما نه به خاطر مشکل ایشون...بلکه به خاطر مشکل خودت
مشکل شما: به بلوغ و استقلال فکری نرسیدی و خوشبختی خودتو در گرو حرف مردم میبینی
متاسفانه الان زمان ازدواج شما نیست...وقتی اون قدر رشد فکری کردی که حرف دیگران برات مهم نباشه و نیومدی همچین تاپیکی بزنی... اون وقت روی خواستگارات جدی فکر کن
به خــــــــــــــدا حرفم شعار نیست...چه بشا آدمهایی که با زیباترین آدمها ازدواج میکنن اما به خاطر همین دهن بینیشون توی زندگی شکست می خورن(گواهشم 1000 تا تاپیک اینجا)
مردم هرچی می خوان بگن...اصلا بگن دختره لابد مشکلی داشته که با این پسر ازدواج کرده!!!چه اهمیتی داره؟؟؟؟!!!!
وقتی توونستی از ته دلت و با اعتقاد کامل بگی: آره من پر از مشکلم اما برید بسوزید که خوشبختم چون شوهرمو دوست دارم و اونم عاشقمه....دقیقا همون لحظه، زمان بلوغ فکری و ازدواج شماست
موفق باشی
-
نقل قول:
همیشه اینجوری تعبیر میکنه که چقد خوبه که هم پسرا به ما حسودی میکنن هم دخترا. دخترا میگن خوش به حال دختره ،این پسره حتما یه چیز خاصی داشته که این دختره باهاش ازدواج کرده. پسرا هم میگن خوش به حال پسره. بخاطر همین فک نکنم مسئله تحقیر شدن پیش بیاد
دوست عزیز بنظر من ایشون داره با این حرف شما رو متقاعد میکنه که ایراد اون یک حسن هست و اینطوری شما رو ترغیب کنه که باهاش ازدواج کنی درحالیکه در حقیقت اون باید بدون اینکه سعی کنه توجیهات اینطوری داشته باشه بدون سعی در تحت تاثیر قرار دادن شما از شما بخواد خوب و منطقی روی ظاهرش فکر کنید و تمام جوانب رو در نظر بگیرید و بعد او را انتخاب کنید نه اینکه فقط یک جانب قضیه که خوشایند خودش هست رو براتون تعبیر کنه ...!
اگر قضیه برعکس بود چی؟؟؟
اگر خودش یه آقای خوش تیپ بود و طرف مقابل یه خانم با صورت سوخته..... اونوقت آیا بازم از نگاههای مردم حس خوبی بهش دست می داد و همین استنباط رو میکرد؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
آیا از طریق خانواده خاستگاری کرده؟از نوشته آخرت استنباط می شه که موضوع فقط بین خودتون مطرحه.
آره از طریق خونواده وارد شده
-
آهو جان ميشه از بقيه ويژگي هاي اين آقا برامون بگي به قول خودش چي توش ديدي كه حاضر شدي بازم باهاش ادامه بدي؟