-
باکره نیستم،خواستگارخوب دارم، پسری که رابطه داشتم نیزخواستگاره، چه کنم؟
سلام من قضیه دوستی با پسری بکارتمو از دست دادم ازم جدا شدیم یعنی ترکم کرد حالا نمیدونم چیکار کنم خواستگارای خوبی دارم نمیدونم چیکار کنم بخاطر ترس از این قضییه جرات فکر کردن بهشون رو ندارم چی برسه بهشون جواب بدم!!
جرات رفتن به دکتر رو ندارم که سرزنشم کنه ولی میخوام ترمیم کنم حالا موندم چیکار کنم؟نمیخوام به خواستگارام قضیه رو بگم ولی تنهای رو دوس ندارم..:302:
هزار بار ارزوی مرگ میکنم که چرا اعتماد کردم:323: صیغه محرمیت پنهونی خونده بودیم ولی چه فایده حالا من تنهام اون فکر زندگی خودش.. راهنمایم کنید که خیلی درمونده ام..
-
باکره نیستم؟
سلام من با پسری دوس بودم تو این قضیه بکارتمو از دست دادم حالا ازم هم جدا شدیم من موندم با مشکل!! خواستگارای خوبی دارم ولی از ترس این قضیه جرات فکر کردن بهشون رو ندارم چه برسه جواب مثبت بدم ..میخوام ترمیم کنم چیکار کنم چاره ای جز این دارم؟به پسری این قضیه رو گفتم که خواستگارمه مثلا کنار اومده ولی خونواده ام باهاش مخالفند!!میگن راه دوره من تبریز اون شیرازیه..موقعیتش خوبه ولی من ازش قدبلندم..خواستگارای بهتر از اون هم از نظر موقعیت مالی و قدبلندی دارم ولی دیگه به اونا جرات گفتن قضییه رو ندارم!!پسری که این بلا رو سرم آورده خواستگارمه ولی نمیخوام دیگه بهش اعتماد کنم ازش متنفرم بهترین لحظات زندگیم بخاطر تعلل اون در ازدواج از دست دادم خیلی شرایط بدی دارم نمیدونم چیکار کنم؟
-
RE: باکره نیستم،خواستگارخوب دارم، پسری که رابطه داشتم نیزخواستگاره، چه کنم؟
آرزوجان سلام
من قضيت روچندبارخوندم ولي خوب متوجه نشدم........پسري كه قبلاباش رابطه داشتي اومده خواستگاريت؟؟؟ يااون پسري كه پرده بكارتتون روبرداشته ولتون كرده وحاضربه ازدواج نيست
اگه ميخوايدگذشته تون رورهاكنيدوهمش فراموش كنيد بايدبه كل همچي روكناربزاريد واون پسرروفراموش كنيد وبه فكرترميم بكارتون باشيد چون اگه بخوايدقضيه روبه خواستگارتون بگيداحتمال90%شماروكنارميزا ه وميره وياحتي اگه باتون ازدواج كنه بهتون اون اعتمادي كه شوهري بايدبه رنش داشته باشه رونداره
براحل اي مشكلتون بايدزودبجنبيد چون ترميم پرده بكارت شرايط خاص خودش داره مثلابعدازعمل كردن به مدت 6ماه هيچ گونه رابطه جنسي نبايدداشته باشي
پيش هردكتري نري پيش بهترين متخصص بروتاعمل موفقيت آميزي داشته باشي
آرزوجان....برات آرزوي يه زندگي خوب ميكنم گذشته بدت رورهاكن.وفراموشش كن تواگه توبه كردي خداازااين به بعدباتوست توگول سادگيت روخوردي......اگه عذاب وجداني داري اين عذاب روبنداز دوروبگومن دخترخوبي هستم وخدامن دوست داره وهميشه كمكم ميكنه
ازخداميخوام كه هيچ دختري دچاراين مشكلات نشه...اگه يه دختري واقعاپاك باشه ونجيب ولي براثربدي روزگار ياسادگيش گول خورده...خدابهش كمك كنه...وعيبش بپوشونه:323:
-
سلام ممنون از راهنمایت..هم اون اومده خواستگاری هم کسای دیگه..دکتر سرزنشم نکنه؟بعدش ما پنهونی صیغه خونده بودیم..
-
سلام
نقل قول:
ش ما پنهونی صیغه خونده بودی
مگه صیغه دختر مجرد بدون اذن پدر مقبوله ؟ جهت اطلاع پرسیدم چون به احتمال زیاد دیده بودم حتما باید اذن پدر باشه
نقل قول:
ه ولی میخوام ترمیم کنم
به نظرتون حق اون پسر نیست این قضیه رو بدونه ؟ اگه بعدا فهمید چی ؟ اگه اون پسری که باهاش رابطه داشتین بعدا خواست زندگی تونو خوراب کنه چی ؟ بهتره از الان همه جوانب رو بسنجین و بعد تصمیم بگیرین تا باز دچار اشتباه نشین
موفق و سربلند باشید
-
سلام
قبل ازهرچیزی دوستان توجه کنید که به هیچ وجه مراجع رو دعوت به دورغگویی وخیانت نکنید.
ارزو جان
هر اشتباهی تاوانی داره و باید پرداخته بشه.درسته که شما از تنهایی و ..میترسی اما زندگی که شروعش با خیانت و دروغگویی و عدم صداقت باشه تهش پیداست.
شاید با ترمیم ظاهر قضیه درست بشه اما فرقی در اصل قضیه نمیکنه و این حق اون خواستگاره تا این ماجرا رو بدونه.
ما درکت میکنیم و میدونیم که شرایط بدی داری اما این دلیل بر دروغگویی شما نمیشه.
دوستانی که شما رو تشویق به دروغگویی میکنن نمیدونم ایا اگر مثلا برادر خودشون با همچین کیسی رو به رو بشه بازهم همین طرز تفکر رو خواهند داشت یا خیر.
ارزو جان
بهتره روی خواستگارت (همون کسی که باهاش رابطه داشتی) بیشتر فکر کنی و شرایط خودت رو هم در نظر بگیری
ضمن اینکه توجه کن دروغگویی شما ممکنه بعدها به هر دلیلی فاش بشه و اون موقع اوضاع خیلی خراب میشه.
میتونی این موضوع رو با خواستگارات (وقتی دارید صحبت دو نفره میکنید) در میون بذاری .خالصانه و صادقانه بری جلو.ممکنه ازدواجت به تاخیر بیفته اما عوضش تا اخر عمر عذاب وجدان و مهم تر از اون ترس و وحشت نخواهی داشت.
-
سلام.خوش اومدی.
خانواده ات در جریان بی بارگی اند؟
ببین جدیدا بعضی از خانواده ها میگن دختر بره از پزشک قانونی نامه بگیره دال بر باکره بودنش
و خوندم که اگه دختر ترمیم کرده باشه.پزشک میفهمه
...
یه اشتباه بزرگی ازت سر زده.اما الان پشیمونی درسته؟به شرط اینکه دیگه سمتش نری.دنیا که به آخر نرسیده جانم
من میگم ترمیم کن.دکترای خاصی این کارو انجام میدن که اینقدر ازین موردا دیدن هیچی نمیگن
اگه دیدی از اون خانواده هان که میگن نامه بگیرو اینا.قبلش به اون آقایی که (خواستگاری اومده و همه حرفاتونو زدید.بگو که این اشتباهو کردی و الان پشیمونی.ازش قول بگیر بین خودتون بمونه.حتی اگه از ازدواج بات منصرف شد) که دیگه اصرار بر نامه نکنند و یه وقت آبروی تو هم نره
...
-
من ترمیم رو اصلا و ابدا درست نمی دونم! اگر دروغ گفتید اون هم دروغی به این بزرگی که تقریبا مهمترین ملاک اکثر آقایان هست انتظار هر دروغی را در زندگی داشته باشید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
من ترمیم رو اصلا و ابدا درست نمی دونم! اگر دروغ گفتید اون هم دروغی به این بزرگی آقایاکه تقریبا مهمترین ملاک اکثر ن هست انتظار هر دروغی را در زندگی داشته باشید!
سلام آقا مهران.خیلی از آقایون هم هستن که قبل ازدواج رابطه داشتن.اما کی می فهمه
این اتفاقیه که واسه این خانوم افتاده الان پشیمونه سر جهالتش
چیکار کنه؟خودتونم که میگید مهمترین ملاک واسه اقایونه
حق هر انسان اینه که زندگی کنه
-
سلام
خیلی چیزها رو هر کسی نمی فهمه. نمی دونم می دونید که اگر این دروغ رو بگید و همسر راضی نباشه می تونند عقد رو باطل کنند؟
در هر حال این دروغ دروغی نیست که هر آقایی ببخشه! من به شخصه اصلا چنین زنی که این دروغ رو بهم بگه رو حلال نمی کنم و حتی یک لقمه از دسترنج زندگی من رو حلال نمی دونم! (این از نظر من)
این تازه اگر فاش نشه اگر بشه که فاجعه پیش میاد!
اون خانومهایی هم که براشون این قضیه مسائل جنسی پیش از ازدواج مهمه می تونند بپرسند و اگر خیلی براشون مهمه با این شخص ازدواج نکنند.
در هر حال من از زاویه یک آقا می گم برای خیلی از آقایون مهمه.
دکتر هلاکویی نیز عنوان می کند که " کلیات گذشته همدیگر را بدانید "
-
سلام دوست عزیز
من مدت زمان کوتاهی که عضو شدم
<strike>آدرس سایت رو به یکی از آقایون نت دادم برا ثبت نام و همین طور لینک شما رو ایشون چون ثبت نام نکردن هنوز خواستم نظرشون رو اینجا براتون بفرستم
نقل قول از آقا شهاب
شهاب:هیچوقت حقیقت زندگیتو برای کسی باز گو نکن یه بار اعتماد کردی بسته دیگه به کسی اعتماد نکن ، اول ترمیم کن بعد اجازه بده کسی بیاد خواستگاریت
و حالا نظر خودم از نظرم برو ترمیم کن و از یه مشاور خوب راهنمایی بخواه موفق باشی عزیزم</strike>
ویرایش مدیر همدردی: واقعاً عجیبه بعضی پستها ، آقا شهاب کیه؟ آقایون نت کیه؟ نظرشون برای چی نقل میشه؟ یعنی چی که حقیقت زندگیتو برای کسی باز گو نکن؟؟؟؟ به کسی اعتماد نکن یعنی چه؟!!!!
-
نگفتن این حقیقت چیزی جز فریب کاری در امر ازدواج نیست. بازم می گم کسی که اینطوری دروغ می گه انتظار باید داشته باشه که هر دروغی رو بشنوه.
-
تجربه نشون داده زنی که بکارتش رو پیش از ازدواج از دست بده به طور معمول پایبندی کمتری به زندگی مشترکش داره، رفتارهای عصبی تری داره و.... (می گم به طور معمول)
زنی که تونسته بر میل جنسی خودش پیش از ازدواج غلبه کنه زنی هست که تسلط بیشتری بر روح و نفس خودش داره و به نظر من به عنوان یک مرد این زن مطمئن تره.
بگذریم از اینکه من این حق رو به زن هم می دم در صورت فهمیدن این مسئله از سمت طرف مقابلش (یعنی اگر مرد هم این کارومرتکب شده بود) رابطه رو قطع کنه. ولی اگر برای شما مهم نیست نمی تونید مجبور کنید طرف مقابل هم براش مهم نباشه.
می شه بفرمایید پاکدامنی یعنی چی؟! یا اصلا به نظرتون مهم نیست؟! اصلا می شه بفرمایید چی مهمه؟
اینکه من پیش از ازدواج معتاد باشم ولی ترک کرده باشم، من پیش از ازدواج زندان رفته باشم و... ولی الان انسان خوبی شده باشم کافیه؟ نیاز نیست به همسرم بگم؟
-
به این مساله توجه داشته باش که تا وقتی قد بلند و موقعیت مالی معیارهای اصلی ازدواجت هستند بهتره به کسی اعتماد نکنی و ازدواج نکنی. فکر می کنی این دو تا معیار کافین ؟
در مورد مشکلت آیا واقعا از کرده ات پشیمونی ؟ یا فقط نگران ابرو ریزیش هستی؟
-
با سلام و احترام
برای کاهش این تنش ها و فشار ها شاید بهتر باشد انرژی خود را بگذارید روی خواستگاری که قبلا با هم بودن را تجربه کرده اید. چون به هر حال در جریان کار هم هستید.
در ازدواج تناسب مهمتر از خوب بودن هست.
خیلی ها دنبال دختر خوب یا بد می گردند
اما بهتر هست که دنبال خانم یا شوهر مناسب بود.
به هر حال طبق آنچه که گفته اید حداقل شما با آقایی که ارتباط دارید در این موضوع تناسب دارید که هر دو تجربه اول مخفی کاری و ارتباط جنسی غیر متعارف را تجربه کرده اید. ممکن است در خیلی معیارهای دیگر هم این همگرایی را داشته باشید اگر چنین باشد دیگر نگرانی های این چنینی هم پیش نخواهد آمد.
مطلب تکمیلی:
شما ظاهرا در پست های بعدی اشاره داشتید که حتی خواستگار دیگرتان کسی هست که مدت یکسال با او رابطه داشته اید. که اگر چنین باشد ایشون هم مثل این آقا که با او در رابطه هستید. اهل ارتباطات قبل از ازدواج هست و از این نظر شبیه به خودتون
لذا هر دو اینها در این معیار با شما همخوانی دارند. اما به هر حال چون شما به این سبک و منش ارتباط می گیری و رویه شما هست باید به کسی که ازدواج می کنید مسائل را بگویید هر چه می خواهد پیش آید.
مسائل تکمیلی را در این پست بخوانید
===============
پاورقی:
اعضاء محترم توجه کنند که در راهنمایی مراجعان دقت کافی را داشته باشند. احساسات خود را کنترل کنند و حتما تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاوره را مطالعه نمایند.
همچنین اعضایی که قوانین همدردی را نخوانده اند، یا نمی خواهند عمل کنند اجازه فعالیت در تالار را ندارند.
ما صریحا در قوانین همدردی آورده ایم که تاپیک مراجع را به بحث های نظری، جامعه شناسی و ... منحرف نکنید. اجازه ندارید ذیل تاپیک مراجعان به بحث و چالش روی بیاورید. همچنین طبق تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاوره باید در چارچوب مقررات این کشور به مراجع کمک کنید.
لذا بنده مجبور شدم پست های زیادی را ویرایش کنم، حذف کنم یا به کاربرانی اخطار دهم.
اگر موارد اینطوری زیاد شود متاسفانه باید کاربرانی که به قوانین احترام نمی گذارند را محروم سازیم.
از arezou.sh گرامی هم به خاطر این پاورقی معذرت می خواهم. چون اگر چنین مداخله ای در تاپیک نمی کردم به خاطر نوع چالش ایجاد شده مجبور به انتقال تاپیک به انجمن آزاد بودیم
-
در امر ازدواج بهتره افراد با شخصی مشابه خودشون از نظر فکری ازدواج کنند. یعنی نگفتن این حقیقت یعنی اینکه باور داریم شخص مقابل در مورد موضوعی تا این اندازه مهم مشابه ما فکر نمی کند! خب به نظرتون از نظر روانشناسی چنین ازدواجی صحیح هست!
-
دوست عزیز
ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه.زیاد از این نوع مشکلات شنیدم که بلاخره به گوش طرف مقابل رسیده و ...
طرف مقابل حق داره همه چیز رو در مورد کسی که می خواد با هاش ازدواج کنه بدونه همینطور که شما حق دارین،زندگی مشترک یعنی صداقت وقتی سنگ بناش کج گذاشته بشه تا اخر همینطور کج میره!
-
آهان الان متوجه موضوعتون شدم ببين آرزو...........دوست پسرت اومده خواستگاريت اگه بخاطر اون بلايي كه سرت آورده ازش متنفرشدي ببين چيزي شده وآبي كه ريخته شده رونميتوني جمع كني.....هم تومقصربود وهم اون.......توموقعي كه دوستش داشتي وباش همچين كاري كردي بايدپاي همچي بايستي...نبايد بعدش پشيمون بشي...همچين عشقهاي زودگذركه بعدازرابطه پيشرفته آتيششون ميخوابه...بايدقبلافكرش ميكردي.....توالان يه چيزخيلي باارزش ازدست دادي(پرده بكارت) كه توبعضي ازقوميتهاي ايراني نداشتنش=مرگه....اگه فرداشوهركردي وشوهرت قضيه روازت شنيد اون وقت اگه گيردادوخواست دوست پسرسابقت ببينه وميخواست قضيه رواززبون اون بشنوه اون وقت چيكارميكني؟
دوست پسرت ازفاش شدن قضيه ميترسه واينكه فرداممكنه يقش روبگيرن.....اون اومده خواستگاريت كه ميخواد بلايي كه سرت آورده روجبران كنه....توحاضري بايكي ديگه ازدواج كنه ويه عمربادروغ زندگي كني؟؟؟؟ ياباكسي ازدواج كني كه وقتي بهش حقيقت بگي بعدش يه عمربترسي كه نكنه بهت تلنگربزنه.....
يابادوست پسرت ازدواج كني كه هم آبروت حفظ بشه وهم ازشرعذاب وجدان خلاص بشي؟ كدوم؟؟؟]
آقامهران نگفتن بعضي حقيقتها بهترازگفتنشونه.
-
خواستگار شیرازیم قضییه رو میدونه بهش گفتم با قضیه کنار اومده مشکل اینجاست که خونواده ام با راه دور مخالفند و من از ایشون بلند قدم!
-
آرزوجان
يه چيزبهت بگم............تونبايدبه هرخواستگاري كه برات بياد براش قضيت روتعريف كني ببين اين خواستگارت دوچيز داره كه تودودلي.....تواين اوضاعي كه توداري قدبلندي ياقدكوتاهي اصلا نبايدبهش فكركني........يعني اگه ازش قدبلندي توقبولش نميكردي.......تواگه باراه دورمخالفندپس چراقضيت روبهش گفتي...........مگه چقدربهش اعتمادداري؟اگه خانوادت بهش جواب ردبدن وبره فكرش نميكني كه بعدابيادمزاحمت بشه
توبه اين گفتي فردا ميره به يكي ديگه بگه
نبايدهركي بيادخواستگاريت قضيه روبهش بگي فقط به كسي بگو كه واقعاهمه واجدشرايط توهست!!!!!!!!!!!!!!!وتو وخانوادت كاملاقبولش داري.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abjirahele
سلام دوست عزیز
من مدت زمان کوتاهی که عضو شدم
<strike>آدرس سایت رو به یکی از آقایون نت دادم برا ثبت نام و همین طور لینک شما رو ایشون چون ثبت نام نکردن هنوز خواستم نظرشون رو اینجا براتون بفرستم
نقل قول از آقا شهاب
شهاب:هیچوقت حقیقت زندگیتو برای کسی باز گو نکن یه بار اعتماد کردی بسته دیگه به کسی اعتماد نکن ، اول ترمیم کن بعد اجازه بده کسی بیاد خواستگاریت
و حالا نظر خودم از نظرم برو ترمیم کن و از یه مشاور خوب راهنمایی بخواه موفق باشی عزیزم</strike>
ویرایش مدیر همدردی: واقعاً عجیبه بعضی پستها ، آقا شهاب کیه؟ آقایون نت کیه؟ نظرشون برای چی نقل میشه؟ یعنی چی که حقیقت زندگیتو برای کسی باز گو نکن؟؟؟؟ به کسی اعتماد نکن یعنی چه؟!!!!
با سلام
من فکر نمی کردم این جور چیز ها اخطار حساب میشه!!!عذر می خوام واقعا
الان همین آقا که گفتم نقل قول کردم ازشون ثبت نام کردن سایت همدردی. به خاطر معرفی کردن من ایشون اومدن این سایت آخه من گفتم سایت خوبیه و ایشون پرسیدن در چه زمینه ای که ثبت نام کنن منم یکی از پست ها رو به ایشون لینک کردم و گفتن تا من ثبت نام نکردم شما نظر منو بنویس و من هم نقل قول کردم از ایشون ولی حالا ثبت نام کردن
شاید منظورم بد گفتم
بازم عذر میخوام آخه چون اول اینجا ثبت نام نکرده بودن من نظرشون نوشتم چون نظر من فرق داشت کنارشم نظر خودم رو نوشتم
-
خب چیکار کنم برگردم پیش همون بی معرفتی که این بلا تکلیفم گذاشته؟اون که از خداشه برگردم پس این 7 سال که حسرت کشیدم افسردگی گرفتم کاسه چه کنم دستم گرفتم کجا بود؟ازش متنفررررررررررم...این خواستگارم که قضیه رو میدونه خونواده ام مخالفن..حالا چیکار کنم؟
-
اون كه ازخداشه توبرگردي به دل خودت نگاه كن چقدرميخوايش؟؟؟تواون فراموش كردي كه برگشت؟؟؟يانه هنوزحتي ازبحران فراموشي روپشت سرنگذاشتي؟
بعض ازدخترها عاشق يه پسرميشن وبعدكارشون به رابطه پيشرفته كشيده ميشه وبعدش پشيمون ميشن وازپسره نفرت پيداميكنن........اين نفرت بخاطراينكه اون پسرروباعث وباني ازبين رفتن پاكدامنيشون ميشه.دخترهايي هستن اينقدرازدوست پسرشون نفرت پيداميكنن وحتي اگه پيششون باشه دوست دارن خفش كنن.ولي بعداينكه ازش جداميشن دلتنگش ميشن سرش گريه ميكنن وحس ميكنن كه قادرنيستن باپسرديگه اي رابطه برقراركنن وخاطرات جنسي بادوست پسرقبلي روفراموش نميكنن وهمواره عذابشون ميده ونميتونن اين حس باكس ديگه اي پيداكنن....اين بحران روحي باگذشت زمان وسپري كردن تنهايي وصبروتقويت كردن روحيه معنوي ميتونن پشت سربگذارند.
حالاتواين مراحل روگذاروندي واين بحران روپشت سرگذاشتي كه دوست پسرقبليت اومده؟؟؟
آيافراموشش كردي؟كه بازبعدازچندسال پيداش شد؟
اگه جوابت نه هست به اون فرصت بده كه بيادخواستگاريت...شايدازخوا بيدارشده و ميخوادجبران كنه
ازاي وراين دوست پسرت اومده خواستگاريت ازاين ورخواستگارشيرازيت خانوادت مخالفن حالاميخواي بخاطرش بجنگي؟
بنظرم اول مشكلت بادوست پسرت حل كن الكي همينطورولش نكن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arezou.sh
خب چیکار کنم برگردم پیش همون بی معرفتی که این بلا تکلیفم گذاشته؟اون که از خداشه برگردم پس این 7 سال که حسرت کشیدم افسردگی گرفتم کاسه چه کنم دستم گرفتم کجا بود؟ازش متنفررررررررررم...این خواستگارم که قضیه رو میدونه خونواده ام مخالفن..حالا چیکار کنم؟
ببین آقای mehran21 خیلی واقع گرایانه گفتن.من اولش جو زده شده بودم:311:
تو توی ایران زندگی میکنی (نه اروپا!) اینجا برای آقایونی که میخوان با خانومی ازدواج کنند(حتی اگه خودشونم قبل ازدواج با کسی رابطه داشتن) موضوع بکارت برای همسرشون رو خیلی خیلی مهم تلقی میکنن.
حالا بازم خوبه همین آقا بعد از 7 سال برگشتن و خواشتگاری کردن
هر چی بوده هر دوتای شما مقصرید.
به فرض بخوای با یکی دیگه ازدواج کنی.همسرت تا آخر عمر همت بهت شک داره.میترسه بهش خیانت کنی!اینا حرفه که اون آقا گفته واسم مهم نیس!بعدها سر هر دعوایی که بشه این موضوع بی بارگی تو به رخ تو و خانواده ت میکشه
ذات مردای ایران بر این این نقش بسته.من نمیگم این طرز فکر خوبه یا نه!تو نمیتونی که ذاتشونو عوض کنی!
-
با اون 2 ساله بهم زدم با این شیرازیه 1 ساله آشنا شدم این خیلی بهم محبت میکنه همون محبتی که از قبلیه انتظار داشتم!!!حالا بهش بگم خداحافظ با قبلیه میخوام ازدواج کنم این بی انصافیه!!!دل خودم شکسته حالا دله اونو بشکنم..:302:
-
ميگم آرزوجان ببخشيداي سوال ميپرسم رابطت باپسرشيرازيه چطوربوده؟ ودرچه حد؟فكرنميكني كه ممكنه اين قصدسوءاستفاده ازتوروداره؟
-
خودت بیشتر کدومو می پسندی ؟ در مورد اخلاق و سایر جزییات خواستگارهات نگفتی . از نظرهای دیگه بیشتر با کدوم توافق داری ؟ چند سالتونه شما ؟
آخه نمی شه که همینطوری نسخه پیچید گفت برو با آقای ایکس ... شاید ایشون اصلا با اون آقا تفاهم نداشته باشه و بعدها به مشکل بخوره ! شخصا ترجیح می دم بی شوهر بمونم تا اینکه زندگی نا بسامانی داشته باشم و بعدا گرفتار طلاق و ... بشم .
در ضمن بنظر من هم ممکنه همین آقای شیرازی که الان به ظاهر قضیه رو قبول کرده بعدها به روت بیاره و بارها این موضوع رو چوب کنه تو سرت بکوبه . فکر اینجاهاشو کردی ؟ زندگی که فقط دو روز اول عشق و عاشقی نیست ، بعد که همه چی عادی بشه برای جفتتون باید دید چطوری رفتار می کنه . شایدم آدم روشنفکری باشه و اصلا این مشکلو نداشته باشه باید ببینی چجور آدمیه واقعا !
بعد چطور دوست پسرت بعد دو سال برگشته و خواستگاری کرده ؟ چرا همون دو سال پیش که اون مشکل بوجود اومد خواستگاری نکرد ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟
-
رابطه با خواستگار شیرازیم خوبه حتی خواستگاریم اومده خیلی دوسم داره خیلی...قصد سواستفاده نداره.. کل خونواده اش در جریانن
من 24 سالمه..پسر قبلیه بهونه می اورد که کار ندارم تو ارشدی من لیسانسم ...بعد 6 سال دوستی گفت با هم خوشبخت نمیشیم خوشی اشو تو دوران دانشجویی باهم کرد بعد تموم شدن درسش بی خیال من شد ..در ضمن همشهریمه هردو یه شهر دانشگاه قبول شدیم خونواده سرشناشی داره ولی خودش اشغاله یعنی چه جوری بگم خودخواهه اون موقع خونواده اش گفتن بریم خواستگاری خرج عروسی نامزدی با اونا (خونواده اش) برگشت گفت تا دست خودم تو جیب خودم نباشه نه نمیتونم... حالا بعد 1-2 سال یاد من افتاده نمیخوام هر وقت اون میخواد در اختیارش باشم...17 سالگش به خیال خودم عاشقش شدم تا 5-6 سال باهاش بودم دیگه نتونستن واقعا نتونستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arezou.sh
رابطه با خواستگار شیرازیم خوبه حتی خواستگاریم اومده
خواستگاری که خواستگاری هم اومده باشه باید تقدیر بشه ازش :305::324:
-
سلام دختر خوب آرزو جان
آدم بعضی وقتها توی زندگی اشتباهاتی می کنه که جبرانشون غیر ممکنه. اول از همه فکر می کنم باید بپذیری که خودت هم توی این قضیه مقصری و همه ی تقصیرا رو گردن اون دوست پسر سابقت نندازی. با اینکه حالا ممکنه که پشیمون شده باشی ولی نمی تونی خیلی راحت از عواقبش در امون باشی. حق با دوستانمونه ممکنه اون خواستگار شیرازیه باهات فعلا خوب باشه و دوستت داشته باشه ولی زندگی اینقدر پر پیچ و خمه که ممکنه که بعد از ازدواج مسائلی پیش بیاد که این قضیه بارها و بارها مثل پتکی بر سرت فرو بیاد. بهتره بدونی هیچ مردی به راحتی نمیتونه با این قضیه کنار بیاد و حالا که این خواستگار شیرازیت میگه مشکلی با این مسئله نداره موقتیه و بعدا کلا ورق برمی گرده.
اما دوست پسر سابقت؛ اونم مثل خودت تو دوره نوجوونی و هیجان های خاص دورانش نتونسته خودش رو کنترل کنه و دسته گل به آب داده اما شرایط شروع زندگی مشترک رو نداشته اما حالا که به زندگیش سر و سامون داده آمده تا اشتباهشو جبران کنه فکر کنم بهتر باشه یه فرصت دوباره بهش بدی.
امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتت حل بشه
-
arezou.sh گرامی
شما متأسفانه از رابطه بااون آقا و ضربه هاش درس عبرت نگرفتی . و با کس دیگری آشنا شدی . به نظر میرسه اگر نتونی با این شیرازی هم ازدواج کنی و با اون دوست پسر سابقت هم نخواهی ازدواج کنی . باز هم در پی آشنایی با کس دیگری هستی . یعنی بی باکی داری و راه ازدواج را در این آشنایی ها و دوستی های قبل از ازدواج می دانی . اینگونه دختر یا پسرها هستند که ما تأکید داریم روابط قبلیشون را باید به خواستگارشون بگویند چون رویه آنها هست . و به نوعی این نبوده که یک بار برای همیشه آن هم نه طولانی مدت ، اشتباه کرده اند و شدیداً از کل اینجور روابط پشیمان بوده باشند . شما از اینجور روابط پشیمانی نشان نمی دهی و مهمتر اینکه این وسط خودت را در رابطه با اون آقا مقصر نمی دانی 100 درصد اشکال را از ایشان می دانی . دقت کن به جمله ات :
نقل قول:
" خوشی اشو تو دوران دانشجویی باهم کرد "
این یعنی اینکه شما گویی مثل یک عروسک منفعل بودی در دستان ایشون . در حالیکه اینطور نبوده و شما هم رابطه جنسی را پذیرفتی ، حتی اگر به امید ازدواج بوده باشه . عزت نفس پایین ، انفعال و هر ضعف دیگری در شما راه این رابطه و مورد استفاده قرار گرفتن را باز کرده باشه باز هم یک طرف قضیه شمایی . همین تصور که فقط ایشون مقصره و بد دیدن ایشون و بی تقصیر دیدن خودت باعث شده بعدش به رابطه دیگه ای هم رو بیاری کسی دیگر از شیراز و احتمالاً آشنایی از طریق دنیای مجازی و چت و .....
حالا فرصت و جای این نیست به ضعفهای شما که باعث این رویه شده و در زندگی آینده هم برایتان مسئله سازی می کند بپردازیم .
باید بگویم شما سه راه بیشتر در پیش ندارید :
1 - با تصور کامل اینکه در آینده نه چندان دور بعد از ازدواج با این آقای شیرازی پشیمانی ایشان و عذابش بخاطر اینکه شما دختر نبودی و رابطه داشتی را و ناسازگاریهایی که ریشه در این دارد رابپذیری ( مراجعه کنید به نمونه هایی که از این دست داریم و آقایانی که حتی خود رابطه داشتند و یا رونشنفکر بوده و گذشته هرکس را متعلق به خودش دانسته و با رابطه قبلی کسی که خواستگارش بوده اند کنار آمده اند اما بعد از ازدواج حالشان عوض شده )
لینکهای زیر را در این رابطه بخوانید :
http://www.hamdardi.net/post-243861.html#pid243861
http://www.hamdardi.net/post-130984.html#pid130984
http://www.hamdardi.net/post-127052.html#pid127052
http://www.hamdardi.net/post-226120.html#pid226120
http://www.hamdardi.net/thread-24298.html
2 - با همان پسری که شما را به این وضعیت در آورده ازدواج کنید وقتی خواهان شماست که به نظر من بهتر هست چون شاید در فکر جبران باشد ، دچار عذاب وجدان به خاطر شما شده و اینها امتیاز هست و از طرفی شما دیگر تبعات بند 1 را نخواهی داشت . با مشکل عدم رضایت خانواده هم مواجه نیستی . و مزایای دیگری که اگر خواستید در پستی دیگر اشاره خواهم داشت .
3 - با هرخواستگار دیگری بخواهید وارد گفتگو شوید باید رابطه خود و اتفاقی که برایتان افتاده و حتی آشنایی 1 ساله با این آقای شیرازی و عدم موافقت خانواده به ازدواج را و ارتباط با هرکس دیگری داشته اید را صادقانه بیان کنید و هرکدام پذیرفتند حتماً مشاور بروید و مطمئن شوید بعداً پشیمان نمی شود . فکر ترمیم و فریب کاری را هم از سر بیرون کنید .
موفق باشید
..........................
پاورقی :
مابه کسانی که یک بار اشتباه کرده و رابطه ای داشته اند و بعد هم پشیمان شده اند و دیگه تکرار نکرده و نمی کنند نیز تأکید داشته ایم که ابتدا غیر مستقیم سئوال کنند و بفهمند که آیا خواستگارشان نسبت به این موضوع حساس هست و اگر در آینده بفهمد نمی گذرد و .... یا اهل گذشت است و نادیده می گیرد و مهم برایش پشیمانی و عدم تکرار است . در صورتی که شکل اول باشد می گوییم بی آنکه بگویی شما چه گذشته ای داشته او را رد کن . و اگر شکل دوم بود نیازی نیست که از گذشته خود و جزییات اشتباهت چیزی بگویی . برای اینکه خدا هم افشای سر را نمی پذیرد وقتی توبه و عدم تکرار در میان بوده . پس دقت داشته باشید که دز شکل اول تأکید کرده ایم که بی آنکه افشای سر کند خواستگار را رد کند .
اما به کسانی که روابط متعدد داشته ، با خواستگار حاضر نیز رابطه داشته اند و مهمتر اینکه از حالت دختر بودن خارج شده اند نیز تأکید داریم که این وضعیت را ابتدا غیر مستقیم از خواستگار بپرسند اگر حساس هست رد کنند اگر برایش مسئله ای نیست به او بگویند چنین گذشته ای داشته و در چه وضعیتی هستند . و سعی کنند با هم مانند خود ازدواج کنند .
.
-
منظورم اینکه قصدش جدیه!!:324:
-
سلام خوبید
آرزو خانم شاید از حرفم دلخور بشیدا
ببینید من از حرفاتون درک کردم هنوز در بطن ازدواج نیستید.مطالعات کمی داشتید
ازدواج خاله بازی نیس
باید خیلی ریز و حساب شده رفت جلو.نمیشه رو هوا گفت که خب باشه اون شیرازیه خوبه.نباید احساسی برخورد کنی که چون محبت میکنه عالیه!ازدواج که دوستی نیس!کلی معیار توش دخیله
اگه اینجوری بود نباید این همه طلاق توی ایران داشته باشبم
هنوز نمیدونید چی میخواهید؟!!!
فقط همش کلیک کردید روی بکارت
اول بشین واسه همسر آینده ت با توجه به شرایط خودت یه معیار هایی قرار بده.به خواستگارات نمره بده
باید هم سطح خودت یکیو انتخاب کنی نه دست بالا!
بیشتر بچه ها نظر دادن که با همون آقایی که رابطه داشتید قرار مدار خواستگاری رو بذارید برید جلو ببینید چی میشه
دیگه هرجور خودت میدونی
در ضمن کتاب های مربوط به ازدواج اینجا معرفی شدن حتما مطالعه کنید.
-
سلام در مورد موضوع بکارتتون اینکه به خواستگارتون بگید یا نه بهتره با یه کارشناس مذهبی مشورت کنید. هستن افرادی که بشه ازشون پرسید یا می تونید از طریق چت آنلاین با یکی از سایت های مراجع تقلید مثلا مرجع تقلید خودتون مشورت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran21
سلام
خیلی چیزها رو هر کسی نمی فهمه. نمی دونم می دونید که اگر این دروغ رو بگید و همسر راضی نباشه می تونند عقد رو باطل کنند؟
در هر حال این دروغ دروغی نیست که هر آقایی ببخشه! من به شخصه اصلا چنین زنی که این دروغ رو بهم بگه رو حلال نمی کنم و حتی یک لقمه از دسترنج زندگی من رو حلال نمی دونم! (این از نظر من)
این تازه اگر فاش نشه اگر بشه که فاجعه پیش میاد!
اون خانومهایی هم که براشون این قضیه مسائل جنسی پیش از ازدواج مهمه می تونند بپرسند و اگر خیلی براشون مهمه با این شخص ازدواج نکنند.
در هر حال من از زاویه یک آقا می گم برای خیلی از آقایون مهمه.
دکتر هلاکویی نیز عنوان می کند که " کلیات گذشته همدیگر را بدانید "
داداش مهران عزیز
اگر راهی بود که بشه فهمید آقایون هم قبلا رابطه داشتن باز هم این حرفو میزدی؟
خودت میدونی دوست عزیز که اکثر پسرها قبل ازدواج رابطه دارن
دخترها هم انسان هستن وجایزالخطا
چرا اونها باید گاو پیشونی سفید بشن و پسرها خیلی راحت ازدواج کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina123
داداش مهران عزیز
هر کس بدی کرد ما هم بدی کنیم ؟ این تفکر بوده این کشور این وضعیتش شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داود.ت
هر کس بدی کرد ما هم بدی کنیم ؟ این تفکر بوده این کشور این وضعیتش شده
من این حرفو زدم؟؟؟؟
نه خودمون بریم هر کار دوست داریم بکنیم بعد بگیم طرف مقابلمون فلان حقو نداره
من خودم اهلش نیستم
اما اگه راهی بود تا بشه در مورد پسرها هم تشخیص داد
اینجور روابط آزاد می شد مگه نه؟
خواهش میکنم اول صحبت من رو متوجه بشید بعد نظرتونو بگید
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina123
داداش مهران عزیز
اتفاقن تعداد پسرایی که رابطه دارن به مراتب از تعداد دخترها کم تره.چون یک
پسر می تونه چندین دخترو آلوده کنه.
-
دوستان عزیز
ایجاد پست های چت گونه در تاپیک های مشاوره ایی برخلاف قوانین همدردی است.
ضمنا از تاریخ آخرین مراجعه شروع کننده تاپیک بیشتر از یک ماه گذشته است. توصیه میشود که تا مراجعه بعدی شروع کننده ،پستی زده نشود.
با تشکر از توجه شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فرهنگ 27
اتفاقن تعداد پسرایی که رابطه دارن به مراتب از تعداد دخترها کم تره.چون یک
پسر می تونه چندین دخترو آلوده کنه.
آخی چقد پسر مظلوم اینجا هست
مواظب باش دخترا بد طینت هوسباز منحرفت نکنن:315: