ببخشيد كه اين سوالو ميپرسم اما هميشه به اين فكر ميكنم كه نكنه وقتي ازدواج كردم همسرم انداممو دوست نداشته باشه وبه خاطر همين ازم سرد بشه.اين مساله اعتماد به نفسمو گرفته و نميدونم چكار كنم
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشيد كه اين سوالو ميپرسم اما هميشه به اين فكر ميكنم كه نكنه وقتي ازدواج كردم همسرم انداممو دوست نداشته باشه وبه خاطر همين ازم سرد بشه.اين مساله اعتماد به نفسمو گرفته و نميدونم چكار كنم
چرا هی تاپیک ایجاد میکنی یه دفعه تمام چیزهائی که آزارت میده رو بنویس بعد بفرست و هرچی هم یادت اومد تو همون تاپیک اضافه کن نه اینکه یه تاپیک دیگه ایجاد کنی عزیزم،
مگه اندامتون چطوریه که همسر آینده شما ممکنه که خوشش نیاد؟
من اصلا از اين سايت خوشم نمياد.خيلي مسخره است كه بايد همه حرفاتو پيش اينهمه آدم مطرح كني وافراد غير كارشناس جواب بدن.
من مقالات زيادي رو تو اين سايت خوندم اما نميدونم چطور بايد اين نگراني رو حل كنم؟بدون اينكه يك تاپيك با جو بد به وجود بياد!!!!!!!!!من نميخوام خصوصياتمو براي كسي بازگو كنم.
سلام دوست عزیز
خوبی؟
هرجایی و هر محیطی قوانین خاص و مربوط به خودش رو داره.و اگر شما میخواهی در اون محیط باشی باید از قوانین اونجا پیروی کنی.حتی اگر باب میلت نباشه.
شما کمی بی انصافی میکنی.در تاپیک قبلی شما دوستان بدون هیچ چشم داشت و هیچ توقعی برای شما پست ارسال کردن.همون افرادی که شما ازشون تحت عنوان غیر کارشناس یاد میکنی ممکنه بتونن تجربه شون رو در اختیار شما قرار بدن.
قوانین اینجا اینجوریه.یعنی هم اعضا میتونن پست ارسال کنن و هم کارشناسان.
شما اگر میخواهی مسائلت باز نشه و یک مشاوره دو نفره با یه کارشناس داشته باشی باید به یه دفتر مشاوره حضوری مراجعه کنی.
اگر هم نه، و میتونی با همین قوانین کنار بیای میتونی یه تاپیک باز کنی و قشنگ مشکلت رو بگی و هرکسی هر پستی برات ارسال کرد و باب میلت نبود رو به مدیران گزارش کنی تا در صورت لزوم پاک بشه.
نگران هم نباش.اینهمه افرارد اینجا تاپیک زدن و نتیجه گرفتن بدون اینکه یه تاپیک با جو بد ایجاد بشه.
موفق باشی
ممنون مريم جان اما من اون زمان عصباني شدم چون دوست ندارم ازم بپرسن اندامت چطوره؟دوست دارم بهم بگن مردا چطور اندامي رو نميپسندن؟روم نميشه از هيچ مشاوري اينو بپرسم.
شما بهداشتو رعایت کن،مواظب باش عفونت نگیری کافیه.
دوست عزیز
اینجا کسی کسی رو نمی شناسه
شما هم نترس و مشکلت رو بگو
فرهنگ يعني چي عفونت نگيرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اميدمن از شناخته شدن ميترسم مثل همه اما دوست ندارم راجع به اندامم واسه كسي توضيحي بدم.وگرنه حتما به مشاور مراجعه ميكردم.
دوست خوبم
اگر یه سرچ توی اینترنت بکنی در مورد سوالت مقالات زیادی رو پیدا میکنی.
ضمنا میتونی به سایت تنظیم خانواده هم مراحعه کنی و اونجا سوالت رو بپرسی تا کارشناسان مسائل جنسی بهت پاسخ بدن:
tanzimekhanevadeh.ir
و یه نکته دیگه
من فکر میکنم مشکل اصلی شما در نوع ددیگاه و نگرشته.
اولا اینو بدون که توقع و انتظارات مردها از همسرانشون متفاوته.مثلا مردی زن چاق دوست داره ولی مردی برعکس.پس انقدر قالبی به این موضوع نگاه نکن و بهتره خیلی هم پیگیرش نباشی.
و دوما هم اینکه مثلا شما بفهمی اندامت طوریه که ممکنه همسر اینده ات نپسنده.چه کمکی به حالت میکنه؟میخوای لابد بری زیر تیغ جراحی ؟!
زندگی همه اش اندام و مسائل زناشویی نیست.مهمه اما کل زندگی نیست.
اگر خدا بدن شما رو طوری افریده که شاید (بازهم میگم شاید) همسر اینده ات نپسنده مطمئن باش فکر همه جارو کرده و کسی رو سر راه شما میذاره که شما رو همه جوره بپسنده.
من تصورم اینه که شما در رابطه با این موضوع دچار نوعی وسواس فکری شدی که بهتره روی این موضوع بیشتر تحقیق کنی تا روی اندامت و نوعش و اینکه ایا طرفم میپسنده یا نه.....
موفق باشی
ضمن اینکه دوستان پیشکسوت عزیز
لطفا انقدر راحت در مورد مسائل خانومها و زنانه نظر دهید.خودمون میدونیم که اینجا جاش نیست.
پرنس عزیز
لازم نیست شما در مورد اندامت توضیح بدی و یه سری افراد در سن و سال مختلف و با دیدگاهای متفاوت و از قشرهای متفاوت بیان و به شما جواب بدن.
همونطور که گفتم مشکل اصلی شما ریشه در وسواس شماست.نه اندام شما.
ممنون مريم جان اما شما خيلي زود برچسب ميزني من تمام اندامم خوبه ونرمالم دوست ندارم تو اينترنت سرچ كنم چون بعضي مسائل ديگه واسم به وجود مياد.مشكل اندام من اينه كه قسمت بالاي لگن(پهلوهام)كمي برجسته است.وسواس فكري دارم؟من فقط سوال كردم تا بدونم وگرنه نميخوام خودمو بكشم.
پهلو با لگن فرق داره.
آیا اندام من متناسب است؟
ممنون فرهنگ به خاطر راهنمايي.
prince عزیز
چرااین همه درباره اندامتون نگرانید؟
چراازحالااینده روپیش بینی میکنید؟
چرافکرمیکنیدشایدهمسرایندم اندام من رونپسنده؟
به نظرمن همه اینهافکروخیالاته یعنی موضوع نگران کننده ای نیست این شماهستیدکه موضوع روبرای خودتون بزرگ میکنید
کسی که به خواستگاری شمامیادمطمئن باشیدبه این چیزااهمیت نمیده همین که به دلش بشینیدشمارومثل فرشته ها میدونه منظورم اینه که شماروبهترین دختری درنظرمیگیره که میتونه خوشبختش کنه
معیارهای اصلی ازدواج اعتقادات ،ارزشهای اخلاقی واصالت خانوادگی است
کسی که یک نفرروصرفابه خاطریک موردانتخاب کندعملی عقلانی نمیکند اونی که شماروفقط به خاطراندامتون یازیباییتون بخوادمطمئن باشیداگه خدای نکرده فردامشکلی پیش بیاداحساس خلامیکنه
درحالیکه این موردپس ازمدتی درزندگی عادی میشه ولی انچه درزندگی مشترک مهم جلو خواهدداد همان ارزشهای اخلاقی واعتقادیه
شماهم سعی کنیدبه این موضوع زیادفکرنکنید
[quote=roseflower]
prince عزیز
چرااین همه درباره اندامتون نگرانید؟
چراازحالااینده روپیش بینی میکنید؟
چرافکرمیکنیدشایدهمسرایندم اندام من رونپسنده؟
به نظرمن همه اینهافکروخیالاته یعنی موضوع نگران کننده ای نیست این شماهستیدکه موضوع روبرای خودتون بزرگ میکنید
کسی که به خواستگاری شمامیادمطمئن باشیدبه این چیزااهمیت نمیده همین که به دلش بشینیدشمارومثل فرشته ها میدونه منظورم اینه که شماروبهترین دختری درنظرمیگیره که میتونه خوشبختش کنه
معیارهای اصلی ازدواج اعتقادات ،ارزشهای اخلاقی واصالت خانوادگی است
کسی که یک نفرروصرفابه خاطریک موردانتخاب کندعملی عقلانی نمیکند اونی که شماروفقط به خاطراندامتون یازیباییتون بخوادمطمئن باشیداگه خدای نکرده فردامشکلی پیش بیاداحساس خلامیکنه
درحالیکه این موردپس ازمدتی درزندگی عادی میشه ولی انچه درزندگی مشترک مهم جلو خواهدداد همان ارزشهای اخلاقی واعتقادیه
شماهم سعی کنیدبه این موضوع زیادفکرنکنید
ممنون به خاطر قوت قلبی که به من دادید.آخه من به خاطر تاپیکهای افرادی که تو تالار همدردی میزنن نگرانیم بیشتر شده بود.اونایی که بعد عقدمیگن ماازظاهر همسرمون خوشمون نمیاد منو نگرانتر کرده.البته معیارهای خودم با اونایی که شما گفتید کاملامطابقت داره.
اميدوارم نظرات خوب دوستانو ببينم.
یه مشت نشانه یه خروارنیست
قرارنیست همه ادمامثل هم باشندیامثل هم فکرکنند
اگه یک نفرتصمیم به ازدواج میگیره بایستی تمام جوانب رودرنظربگیره
اگه شماهم موقع ازدواج عقلانی تصمیم بگیریدوانتخاب کنیدواجازه دخالت احساسات روندیدمطمئناتوزندگیتون موفق وخوشبخت میشید
هیچ وقت فکرت رو بااین حرفامشغول نکن
ادمابه هرچی فکرکنندتقریباهمون میشه پس سعی کن مثبت اندیش باشی وفقط به مسائل مثبت فکرکنی
شمااگه توجه کنیدمتوجه میشیدکه خوبیهای بسیارزیادی داریدکه میتونیدباعث خوشبختی یک نفربشید
درضمن هیچ کدوم ازماادماکامل نیستم هرکسی یه سری نقاط قوت وضعف داره پس بایستی تلاش کنه تانقاط قوتش روبرجسته ترکنه نه اینکه بشینه فکرکنه خدایاچی میشه ؟
ممنون گل رز عزيز.من نگرانم چون ايمانم قوي نيست.وقتي ميبينم به خاطر لاغر بودن صورتم كسي پسندم نميكنه (از بقيه شنيدم)نميدونم چكار كنم؟!من تا الان با كمك خدا شرايط سختي رو پشت سر گذاشتم وبه موفقيتهاي زيادي رسيدم.هر كي منو شناخته ازم خواستگاري كرده واسه پسرش يا برادرش.امااز اونجايي كه هميشه 8سالي كمتر از سنم بهم ميخوره(متاسفانه يا خوشبختانه سنشون يكي دو سالي كمتر از من بوده)اما خواستگارا كه تو يك جلسه نميتونن آدموبشناسن!!!!!!برادر وخواهر كوچكترم البته با اجازه خودم (واسه اينكه به گناه نيفتن)ازدواج كردن. الان اهميت نداره اما اون زمان فشار سختي رو تحمل كردم واز خدا كمك خواستم و اونم نجاتم داد.(لطفا به جاي برچسب زدن بزاريد آدم حرفشو بزنه)
دوستان خوبم لطفا راهنمايي كنيد