-
ترس از شنیدن نه در خواستگاری از دختر مورد علاقم
سلام
راستش اصلا فکر نمیکردم یه روزی تو این تصمیمات اولیه انتخاب همسر هم گیر کنم.من پسرم و 27 سالمه.برعکس برداشتی که شاید از عنوان تاپیکم بشه، اتفاقا اعتماد به نفسم خیلی عالیه!
در موقعیت کاریم خیلی موفقم(اگه خدا بخواد ،خواهم بود) و خلی عوامل دیگه باعث بالا رفتن اعتماد به نفس شده به حدی که بعضی اوقات احساس میکنم مقداریش کاذب هست!
این همه از خودم تعریف کردم که بگم:311: مشکلم از اعتماد به نفس نیست.من از خانمی از لحاظ معیار های اولیه(اخلاقی،ظاهری،اعتقاد ،...) خوشم اومده.ایشون همکارم هستند یه جورایی. خوشبختانه یا بدبختانه فکر میکنم (تقریبا مطمئنم) که ایشون متوجه احساس من شدند.
تقریبا دختر مغروری هم هست،اون طور که متوجه شدم در کل با اقایون خیلی رسمی برخورد میکنه،با من هم همین طور(که از صفات خوبشونه)اما از طرفی هم احساس میکنم به خاطر زیبای نسبی،مقطع تحصیلی ،وضع مادی و... یکم بیش از اندازه غرور خارج از حد عرف داره و کمی میل به خود خواهی داره(بعضی از رفتاراشون این حس رو کردم،ولی مطمئن نیستم).این باعث شده من از جلو رفتن خودداری کنم.یعنی حس بدی پیدا میکنم از اینکه حرفی بزنه که من نتونم فراموش کنم.برعکس اون چیزی که خانم ها دیدم و خوندم فکر میکنند نه گفتن برای اقایون خیلی مهم نیست اما برای من خیلی ناراحت کننده به نظر میرسه.جندین بار خودم رو راضی کردم،اما در مرحله اخر پشیمون شدم.:316:
اصلا خودم هم نمیدونم چی نوشتم،اشفته ای از ذهنم نوشتم،تکلیفم با خودم هم در این ضمینه مشخص نیست:311:شرمنده.
اها اینو یادم رفت بگم
با توجه به اینکه همون طور که گفتم تقریبا ایشون متوجه احساس من شدن،ایا نباید نشونه هایی حتی خیلی کوچیک و سطحی (به قولی چراغ سبز!)از طرف ایشون دیده میشد؟!چون در برخورد هاشون چه قبلا چه حال تغییر ندیدم.منظورم رو متوجه میشید؟
خانوما بگید،این چه مدل الان؟!:311:
نرفتیم تو این 27 سال عمرمون دنبال کارایی مثل دوست دختر و... ،الان همون اول کار گیر کردیم.بی تجربگی دیگه.:302:
البته جمله بالا به شوخی نوشتم،چون واقعا اعتقادی به دوست دختر ندارم:310:
-
RE: ترس از شنیدن نه در خواستگاری از دختر مورد علاقم
آقای shahram-sis
راستش من متوجه این قسمت از حرفاتون نشدم که گفتید که غرور زیاد و خودخواهی داره،از چه رفتاری اینو میگید؟
خودتون که میگید این رفتارشون با آقایون ویژگی خوبشه پس چرا باید رفتارش با شما فرق داشته باشه مگه شما هم یه همکار مردش نیستین.اگر شما حس بدی دارید سعی کنید اطلاعاتتون رو ببرید بالا،از قسمت مقالات ازدواج همین تالار هم حتما میتونید استفاده کنید.
در مورد اینکه پرسیدید این چه مدل رفتاریه که برخوردش با شما عوض نشده به نظرم رفتار هر دختر منطقی همینه.
ببینید مثلا در محل کار به خاطر خیلی مسایل حتی خانمها هم ممکنه به خاطر منافع کاری خودشون بخوان به آدم نزدیکتر بشن آقایون هم مستثنی نیستند،یا به خاطر جو جامعه و توقع زیاد برخی از آقایون که قصدشون فقط یه رابطه صمیمانه یا دوستیه ما خانمها بایدم محتاط باشیم.اون بنده خدا دلیلی نمیبینه رفتارش با شما عوض بشه.
خانمها معمولا سریع متوجه احساس کسی میشن ولی بدلایل بسیار که دوتاشو که خودم دیدم و گفتم،سعی میکنن که عادی رفتار کنن تا قصد اصلی کسی رو نفهمیدن.
اگرم این رفتارش دلیل دیگه ای داشته باشه فقط با شناخت درست میتونید بهش برسید.
موفق باشید.
-
سلام اقا شهرام
همونطور که شما حق انتخاب دارید طرف مقابلتون هم این حق رو داره.
شما هم بهتره انقدر با این قضیه احساسی برخورد نکنید.حرفی بزنه و شما نتونید فراموش کنید و ....
اینها رو بریزید دور و تاکلیف خودتون رو روشن کنید
بهتره خیلی رسمی و محترمانه برید جلو (اگر به شناخت نسبی از ایشون رسیدید و مطمئنید ارزش اینو داره که اقدام کنید)
در رابطه با قسمت دوم سوالتون باید بگم بهتره شما در وهله اول مطمئن بشید ایشون قصد ازدواج داره...نامزد نداره....شرایطش رو داره و .... و بعد.
اگر شرایط ازدواج رو داره و به قول شما چراغ سبز نشون نمیده نمیتونه دلیل بر عدم تمایلش باشه.اگر هر خانومی بخواد به هر اقایی که که تو دلش تصمیم گرفته بیاد خواستگاری چراغ سبز نشون بده که ...!
میشه اینو گذاشت دلیل بر حجب و حیا.
البته این موضوع در هر فردی متفاوته و نمیشه قطعی نظر داد
موفق باشید
-
سلام آقا شهرام
.
به نظر من اگه محترمانه و جراتمندانه برید جلو و خواستتون (آشنایی جهت ازدواج) باهاشون مطرح کنید خیلی بهتر از اینه که با شک و گمان و رابط اقدام کنی. این یک امتیاز مثبتی هم حساب میشه برا شما نزد اون خانم.
.
شما الان فقط یکطرفه مسئله رو حلاجی میکنین. احتمالات زیادی وجود داره ...
ممکنه شما معیار های ایشون رو نداشته باشین.
ممکنه ایشون شخص دیگه ای رو در نظر دارن
ممکنه نظری نسبت به شما داشته باشه ولی ترجیح میدن این مسائل تو محل کار نشون نده.
ممکنه نظر داشته باشن به شما ولی بخاطر مشکل خاصی هنوز نمیتونن به این مسئله حتی فکر هم بکنن
و هزار تا ممکن های دیگه.
.
کاملا محترمانه و بصورت خصیصی خواسته خودتون رو مطرح کنین، حداقل امتیازش اینه که تکلیف خودتون روشن میشه.
بدرود
و اینطور که معلومه از شنیدن "نـــه" هراس دارین ...
برای موفق شدن تو هر زمینه ای باید ظرفیت شنیدن نظر های مخالف رو هم تو خودتون تقویت کنین.
و اینطور که معلومه از شنیدن "نـــه" هراس دارین ...
برای موفق شدن تو هر زمینه ای باید ظرفیت شنیدن نظر های مخالف رو هم تو خودتون تقویت کنین.
-
دوست عزیز داستانتو که خوندم یه ان حس کردم خودم اینو نوشتم،شرایطط دقیقا یعن منه،از سنت گرفته تا موقعیت کاررتو و کسی که براش میخای جلو بری...........منم حدود 3 ماه پیش دقیقا به موقعیت شما برخوردم،طرفمم یه جوایی مثل اون خانمی هست که میگید،سرسنگین،مغرورو.......... .....من ه سختی با ایشون مطرح کردم و ایشون نه گفتم،البته ایشون دو ماه از من بزرگتر بودن،جلو برو فوق نهایتش میخاد نه بگه از زجلو نرفتن بهتره،ایشالا بزهت جوازبز مثزبت میده
-
سلام آقا شهرام
از بس پیش خودتون نشستید فکر کردید باعث حساسیت بیش اندازه شما شده.............:305:
یه خواستگاریه ها :311:
همین طور که دوستان گفتن هر خانمی که نمیتونه چراغ سبز بده و با رفتار رسمی که این خانم دارن اگه چراغ سبز میداد باید شک میکرد با توصیفاتی که البته شما از ایشون گفتید من نظرم رو گفتم.........
شما هم خیلی متشخصانه برید جلو و از خانم آنطور که در شانشون هست خواستگاری کنید اگه جواب مثبت دادن که شیرینی رو بیارید حتما اینجا با بچه های همدردی میل میکنیم:311: :123:
اگه هم جواب منفی دادن اشکالی نداره که هراسی نداشته باشید این همه آقا جواب منفی میشنون آب از آب مگه تکون خورده چون اولین باره میرید خواستگاری این استرس رو دارید خیره انشالله باتوکل به خدا برید جلو....
از شما حرکت از خدا برکت
-
من 28 سالمه. وقتی دانشجو و 22 ساله بودم در موقعیت شما بودم و طرفم هم تا حدی مثل این خانمی بود که شما توصیف کردین. من چراغ سبز هم زیاد دریافت کردم. پا پیش گذاشتم و به منظور ازدواج پیشنهاد آشنایی دادم. روزهای بعدش بی محلی کرد و جواب منفی داد. بعد ها که فارغ التحصیل شدم و رفتم خارج از طریق نت پیدام کرد و غیر مستقیم روی خوش نشون می داد ولی من که سعی کرده بودم فراموشش کنم قبولش نکردم و ارتباطم رو باهاش قطع کردم. برام خیلی مهم بود اون روزها که براش سرشار از احساس بودم بهم جواب می داد. جواب منفی شنیدن خدائیش آسون نیست. مخصوصاً اگر طرف رو دوست داشته باشی . تنها مزیتش اینه که خیالت رو راحت می کنه. شما هم باهاش مطرح کن ولی این جور دخترا امکان نه گفتنشون زیاده. خودت رو آماده کن از قبل. بعضی از دخترا خودشون هم نمی دونند احساسشون چیه. این بهم ثابت شده. امیدوارم شما جواب مثبت بگیرید. به نظر من اگر از شما خوشش بیاد یه حداقل گوشه چشمی نشونتون می ده به عنوان چراغ سبز. به هر حال شما این چراغ سبز رو دریافت نکردید ولی با این حال پا پیش بذارید تا بعده ها حسرت نخورید که چرا اقدام نکردید.
-
ممنون از همه دوستان..
در مورد رفتار همراه با خودخواهی پرسیده بودی بلدا خانم،هر مثالی که میخوام بزنم،خیلی شخصی میشه و میترسم هویتم شناسایی بشه:303: درکل تا حالا نشده فکر کنید یک ادم خودخواه به نظر میرسه؟همون حس من الان دارم
ابجی راحله عزیز
اون تیکه که گفتی "یه خواستگاریه ها"،احساس میکنم همه خانم ها مثل شما خواستگاری کردن رو برای اقایون کار اسونی میدونن درحالی که برا من یکی که کار خیلی سختیه مخصوصا اگر جواب نه باشه.
ک بار یکی از خانم های همکلاسسی میگفت اگه متوجه بشم اقایی از من خوشش اومده و هی دست دست کنه نیاد جلو (در حالی که خانم میگفت من جوابم 100 درصد نه هست!!!) از دید من شبیه ماسته!!!!!!!!!!:311:
سامان خان
مرسی از بیان تجربت،:72:
شب شکن،دوست من
راستش خودم خیلی حس ششم ام قویه،به همین خاطر حس میکنم چون طرف متوجه شده من میخوامش،به خاطر شخصیه مغرورش نه میگه.من هم مطمئنا دیگه نمیرم جلو بعدا (برعکس بعضی اقایون دیگه که 50 بار میرن خواستگاری ،هی نه میشنون،باز میرن..)
البته اگر متوحه بشم جواب مثبت ولی داره به صورت غریزی و طبیعی اصطلاحا ناز میکنه،سعی میکنم 1 بار دیگه هم بهش فرصت بدم:311:
مرسی:72:
-
شهرام جان شخصیتت مثل منه،منم نمیتونم بیش از یک بار جلو برم،اصلا به خودم نمیتونم اینو بقبولونم که بخام خودم دوبار برا کسی پایین بیارم،اینجا که عنوان کردم خیلیها گفتن نه اینجور نیست ادم 20 جا هم رفت نه گفتن باید بره و...از این حرفا،خوشحالم یکی پیدا شده مثل من فکر میکنه
-
سامان خان نوکرتم.من هم خوشحالم:311:
یلدا خانم من پستتون رو دوباره خوندم و سری قبل اشتباه جواب دادم بهتون:
ببنید من گفتم از اینکه با دیگران رسمیه ،خوشجالم.
ایشون در حالی که رسمی برخورد میکنند و این از نقاط قوتشون از دید منه،مقداری به نظرم میرسه(مطمئن نیستم شاید من حساسم) خود خواهانه عمل میکنند.باید بازم تاکیید کنم رسمی بودنشون هیچ ربطی به رفتار خودخواهانهش نداره و 2 مقوله جداگانست.
چی شد،جی نوشتم،خودمم سخته خوندنش برام:311:
-
در مورد اینکه میگید خودخواه هست ببینید این مشخصه که شما باید به نشانه هایی که در رفتارهای ایشون میبینید دقت کنید ولی یه چیزی رو در نظر داشته باشید اینکه در مدت کوتاه و فقط با یک رفتار قضاوت نکنید شما باید در مراحل خواستگاری شناختتون رو کامل کنید(میتونید قبلا بهش بگید که باید آشنایی خودتون و خانواده ها درست انجام بشه و بعد هر دو تصمیم بگیرید) و یه چیز دیگه رفتار ایشون به عنوان همکار با رفتار ایشون تو خونه مطمئنا فرق میکنه پس به همون چیزی که براتون مهمه دقت کنید.چون نهایتا هم با کسی اگر ازدواج کنید همون رفتار تو خونه براتون مهمه و اهمیتی به رفتار بیرونش در حدی که رابطتون رو تحت تاثیر قرار بده نمیدین .این یه مثال بود اگر متوجه منظورتون شده باشم.
شخصا اگر طرف مقابلم خودخواه باشه یعنی برای شادی و رضایت خودش تلاش کنه خوشحال هم میشم ولی اگر رفتارش با اطرافیان بر طبق موقعیتشون باشه این برام مهمه و نشانه ای که باید بهش توجه کنم وبیشتر دقیق میشم تا برام واضح بشه.
ببینید ازحرف شما هزار تا برداشت میشه کرد پس اگر نکته ای براتون مهمه با خودتون صادق باشید و بیشتر تحقیق و دقت کنید.
در مورد اینکه میگید جواب نه برای آقایون سخته ما خانمها هم میدونیم سخته ولی در مقایسه با خودمون که برامون خیلی خیلی سخته میشه گفت آسون هم هست. نهایتش اینه که یکی دو ماه با خودتون در گیرین و تموم میشه.:303:
ببینید در مورد اینکه آقایون گفتن که یه نفر سریعا نه میگه من از طرف خانما میگم بعضی آقایون فقط میان یه چیزی بگن که حرفشونو گفته باشن و اصلا به بعدش فکر نکردن از گذشته شروع میکنن تا الان و تموم.ببینید چیزی که خانمها می خوان اول از همه امنیت خاطره .اونوقت وقتی کسی از همون اولش تکلیفش با خودش معلوم نیست چطور ما میتونیم به بعدش فکر کنیم. قرار نیست یه نفر بدون شناخت شما و برنامتون برا آینده همراهتون بشه.با چراغ سبز یا هر چیز دیگه.
پس خواهشا در مورد همه مسائلی که ممکنه پیش بیاد تکلیف خودتون رو مشخص کنید بعد جلو برید.
در مورد اینکه میگید اگه کسی نتونه درخواستشو درست مطرح کنه زیر سوال میره،منم تا حدی موافقم به این دلیل که مدیریت مسائل با آقایونه یعنی منم اگر احساس کنم که کسی نمیتونه این موضوع رو طوری مطرح کنه که هم بشه ازش نتیجه گیری کرد و هم همه جوانب رو در نظر گرفته باشه و هم فکر بعدش رو کرده باشه. احساس میکنم همه مشکلاتی که پیش بیاد روی دوش خودم خواهد افتاد و وقتی توان حلش رو ندارم(مشکلات هم همه احتمالا هست وقتی که مطرح نشده)و درنتیجه در مورد مسایل مبهم اظهار نظری هم نمیتونم بکنم.
در مورد اینکه میگید یکبار بیشتر نمیتونید مطرح کنید از دید خودم میگم.وقتی یه نفر برای بار چندم بیاد و مطرح کنه خوبیاش اینه که ما احساس میکنیم طرف مقابل میتونه درک کنه مشکلاتی هست که با حوصله میتونه حل بشه.همینطوراینکه به این رابطه خوشبین هست و حداقل تلاشش رو برای بهبود رابطه انجام میده.مخصوصا اگر در همون ابتدا مشکلاتی از نظر ما وجود داشته باشه که نیاز به کنار آمدن دو طرف داشته باشه.
اگر میدونید مساله خاصی هست که باعث نگرانیتونه با مطرح کردنش بقیه میتونن تجربیاتشونو بگن کلی گویی زیاد کمکتون نمیکنه.
حرفام همه برداشت و نظر شخصیم بود.
موفق باشید.
-
نیچه..
مهم نیستــــ اگر انـسـان بـرای کـسی که دوسـتـش دارد غـرورش را از دستـــــ بـدهـد ؛
امـا فـاجـعـه اسـتــــــ اگر بـه خـاطـر حـفـظ غـرور ، کـسی را که دوسـتـــــ دارد از دستـــــ بـدهـد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نیچه..
مهم نیستــــ اگر انـسـان بـرای کـسی که دوسـتـش دارد غـرورش را از دستـــــ بـدهـد ؛
امـا فـاجـعـه اسـتــــــ اگر بـه خـاطـر حـفـظ غـرور ، کـسی را که دوسـتـــــ دارد از دستـــــ بـدهـد .
بله در صورتی که طرف مقابل به چشمه یک مزاحم و ببخشید به اصطلاح اویزوون نگاهت نکنه،در این صورت حرف شما درسته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanft
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نیچه..
بله در صورتی که طرف مقابل به چشمه یک مزاحم و ببخشید به اصطلاح اویزوون نگاهت نکنه،در این صورت حرف شما درسته
دوست عزیز:72:
به نظر من کسی شهامت و جسارت یک خواستگار که با احترام درخواستش رو بیان میکنه حتی بیش از یکبار به
چشم یک مزاحم و آویزون نمی بینه، ولی به قول دوستی شک و تردید و احساس یک نفر که
اعتماد به نفس نداره حرفش رو بزنه و جواب مثبت یا منفی بگیره رو ماست بودن و بی عرضه بودن
اون نفر می بینه مطمئن باش:72:
-
سلام دوستان.ممنون از همه بابت راهنمایی!
من بعد از خوندن مظالب اینجا دیروز رفتم جلو و تقاضا اشنایی دادم.برخورد همون طور که پیشبینی میکردم اصلا خوب نبود.من از همون ابتدا قصدم از آشنایی رو برای ازدواج ،مطرح کردم.خانم محترم کاشکی فقط نه میگفت یا مثلا میگفت فعلا قصد ازدواج ندارم!
در جواب به من گفت :اصلا از شما انتظار نداشتم اقای ... .غر غر کنان از محل متواری شد!نه خداحافظی،نه ببخشیدی،نه حرف دیگه ای .من بودم و خودم که مثل چوب خشکم زده بود.
نمیدونم از من انتظار خواستگاری نداشته؟!:311: من حرف بدی نزدم اخه...کاشکی زودتر رفته بودم جلو ،اینهمه تخیلات واهی نمیزدم پیش خودم:311:
توصیه ام به جوون تر ها اینه که اصلا طرف دختر های خیلی مغرور و خودخواه(مخصوصا اگر این غرور از زیبایی نشات گرفته باشه) نردید.
-
انتظار نداشته همچین حرکتی بزنی و برای اینکه جوابی داده باشه اون حرفا رو گفت
-
دوست من، من نه هم شنیدم ول کن ماجرا نبودم :311: البته مودبانه هر از چند هفته ای پیشنهادم رو آپ تو دیت می کردم. البته نه ای که به من دادند بابت بحث زمانی بود نه اینکه از من خوششون نیومده( شایدم اینطور باشه ولی نگفتند)
به نظر من آدم باید برای چیزی که دوستش داره تلاش کنه. نشد حداقل یک تجربه هست .
خانومها معمولا دقتشون در امر ازدواج علی رغم مو از ماست بیرون کشیدنشون کمه. یعنی یک مدت تو یک سن خاصی به صغیر و کبیر نه می گن :311: بعدش هم بعضیهاشون معیارهاشون طوری نیست که تو فکر کنی مشکل از توئه! ممکنه از بامزه نبودنت خوششون نیومده باشه! همین! خیلیهاشون پشیمون می شن. تجربه شب شکن رو من در 2 مورد داشتم! ولی خب آبی که ریختو دیگه نمی شه برگردوند. این غرور می خوابه شهرام جان. اندکی صبر سحر نزدیک است
تو پیشنهادت رو بده و با خدای خود انداز کار و دل خوش دار:43:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram_sis
من حرف بدی نزدم اخه...کاشکی زودتر رفته بودم جلو ،اینهمه تخیلات واهی نمیزدم پیش خودم:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
به نظر من آدم باید برای چیزی که دوستش داره تلاش کنه. نشد حداقل یک تجربه هست .
تو پیشنهادت رو بده و با خدای خود انداز کار و دل خوش دار:43:
شهرام عزیز:72:
به نظر من خیلی کار خوبی کردی که پیشنهادت رو دادی حداقلش اینه که به خودتون مدیون نیستید، تلاشتون رو کردید و هیچوقت به خودتون نمی گید آخ اگه جلو رفته بودم چی میشد
به قول خودتون اگر زودتر جلو رفته بودید اینقدر یک مساله رو توی ذهن خودتون نگه نمی داشتید و تخیل سازی نمی کردید، به قول مهران به دید یک تجربه بهش نگاه کنید و تلاشی که
درجهت رشد و رسیدن به خواسته قلبی تون کردید، الان شما توپ را توی زمین حریف انداختید هیچوقت در آینده نمی گید آخ اگر برای فلانی رفته بودم چی می شد، ای کاش برای
فلان دختر جلو رفته بودم و .....
ولی ایشون امکانش زیاده که در آینده بگه ای کاش خواستگاری آقا شهرام رو قبول کرده بودم برای شما دیگه جای ای کاشی نیست ولی برای ایشون هست......:305:
از طرفی متعجبم از بعضی ادمها بخاطر برخوردهاشون، واقعا چه افکار ناپسندی باید یک دختر داشته باشه که جواب منفی رو بصورت غیر محترمانه و نامناسب بده، آخه اگر مورد پسند
نیست طرف خیلی محترمانه و مناسب جواب منفی بده از قدیم گفتن دختر پلٍ و مردم رهگذر....:311:
امیدوارم خداوند این جماعت بی........ را هدایت کند:323:
اینو مطمئن باشید که خداوند انسانها رو در مسیر یکدیگر قرار میده که کامل شوند این یک مرحله رشد برای شما بود و همچنین برای اون دختر.
در آینده که از اون بعنوان یک تجربه یاد می کنید به این حرفم خواهید رسید :305:
موفق باشید:72:
-
نقل قول:
در جواب به من گفت :اصلا از شما انتظار نداشتم اقای ... .غر غر کنان از محل متواری شد!.
:311:
ایشون چند سالشه
به این جمله ام یه قسمت رو اضافه میکنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaaldaa
من از طرف خانما میگم بعضی آقایون فقط میان یه چیزی بگن که حرفشونو گفته باشن و اصلا به بعدش فکر نکردن
بعضی خانما فقط میان یه چیزی بگن که حرفی گفته باشن و اصلا به بعدش فکر نکردن.
ممکنه این برخورد فقط به خاطر بی تجربگی باشه
نقل قول:
توصیه ام به جوون تر ها اینه که اصلا طرف دختر های خیلی مغرور و خودخواه(مخصوصا اگر این غرور از زیبایی نشات گرفته باشه) نردید.
شما یه حرفی بزنید که از نظر آقایون عملی باشه.:)
من پیشنهاد میکنم آقایون همون اندازه که به غرور و زیبایی یه دختر توجه میکنن به بقیه معیارا هم حتما توجه کنند.
شما کار درست رو انجام دادین.:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
تو پیشنهادت رو بده و با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
-
شهرام جون خوب شد که پیشنهادت رو دادی و قال قضیه رو کندی. می دونم الان خیلی داغونی. از دست خودت ناراحتی و می گی کاش اصلاً این کار رو نمی کردم . هزار بار بلانسبت دختران فهمیده ولی چیزی که این خانم و افراد مشابه ندارند شعوره، فهمه، انسانیته. برای هر کسی از جمله شهرام و بقیه سئواله که مگر من چه حرف توهین آمیز یا بدی زدم که انقدر باید یک نفر باهام تحقیر آمیز برخورد کنه؟ آیا شهرام و شهرام ها آدم نیستند؟ غرور و شخصیت ندارند؟ همین که این آقا مردونگی کرده پا پیش گذاشته خودش خیلیه. شما اصلاً خودت رو ناراحت نکن. اون دختری که من تو دانشگاه ازش خوشم اومده بود چند سال پیش، چراغ سبز رو چندین بار نشونم داد و من هم مثل شما محترمانه مطرح کردم. البته برخورد اولیه خوب بود و کمی صحبت کردیم. بعد چند روز که دیدمش از این رو به اون رو شده بود. بی محلی و اخم و تَخم. پیش خودم مونده بودم چی شده؟این چه جورشه دیگه؟ طرف شعورش نرسید اگر هم جوابش هم منفی بود به همون روش خودم بیاد بهم بگه. یه خانم محترم تو تاپیک شما می گه یه خواستگاریه دیگه! اگر قرار بود ما به این دید بازیچه انگارانه به قضیه نگاه کنیم که پا پیش نمی ذاشتیم اصلاً. اتفاقاً چون پسر به اون طرف که ازش خواستگاری ( تقاضای آشنایی در راستای ازدواج) می کنه حس داره براش خیلی سخت تر می شه که عکس العمل بد ببینه. شهرام این جور دخترا معمولاً آخر سر یا تنها می مونند یا با یکی می رن که فقط از تنهایی فرار کنند و مطابق خواستشون نیست. من 28 سالمه کلاً همون یه بار رو تو عمرم پیشنهاد دادم. بعد از اون پیش اومد که از کسی خوشم بیاد اما چون چشمم ترسیده بود دیگه برای کسی پا پیش نذاشتم. یه خانم همکار هم داشتم تو ایران، خودش شروع کرد اس ام اس لاو برای من فرستادن. وقتی یکی دو بار برای تستش ازش خواستم بریم بیرون کلاس گذاشت! چون تجربه ی قبلی داشتم خواستم ببینم مزه ی دهنش چیه و پیشنهاد مستقیم دوستی و آشنایی ندم که یه وقت ضایعم نکنه، حتی با اینکه خودش شروع کرده بود. اینا یه همچین موجوداتین بعضاً ... خودشون شروع می کنند به سیگنال ( بعضی وقتها پروژکتور) فرستادن ولی موقع عمل این جوری می کنند. والا به بعضی ها باید راه و رسم ناز کردن رو هم یاد داد. بعضی ها ناز کردن هم بلد نیستن بدبختی. اون دختری که جواب منفی داد،بعده ها تو نت برای من take care و miss you و این چیزا می نوشت قاطی حرفاش. اون هم کی! بعد 4 یا 5 سال که از اون ماجرا گذشته بود. فکر کرده بود من از اوناییم که تو آب نمک بخوابونه هر وقت اراده کرد داشته باشدش. با اینکه تنها کسی بود که عاشقش بودم هیچ وقت اجازه ندادم فکر کنه پسرا انقدر بدبخت شدن که هر وقت دختری اراده کرد اونها رو با اینکه یه بار رد کرده داشته باشدشون. شهرام جون تو هم زیاد تو خودت نرو . مهران خوب اشاره کرد. اینها بعضی وقتها معیارهاشون خیلی عجیب و خنده داره. اگر روزی دیدی دستش تو دست کسیه که ده پله از تو همه جوره پایین تره اصلاً تعجب نکن. بعضی ها معیار هاشون با منطق متداول جامعه نمی خونه. موفق باشی.
-
سلام شهرام
به به به لاخره گفتی اون حرفی که تو دلت گیر کرده بود آفرین آفرین:104:
خندم گرفت از حرکتی که خانوم انجام داده بود شاید هل شده بود واقعا ولی یه چیزی رو از من بشنو از وقتی پیشنهاد شما رو شنید نشسته بهش فکر کرده و پیش خودش برنامه های ریخته حالا چه فکر های الله اعلم .....ولی مطین باش نشسته بهت فکر کرده و فکر میکنه همین جور تا یه مدت ...........حالا یا برعلیه شما یا موافق باشما.......یه مدت رفتاراش رو زیر نظر بگیرید ببنید از وقتی که پیشنهاد شما رو فهمیده چطور رفتار میکنه شاید بتونید نتیجه خوبی بگیرید که مصر بشید یا ازش فاصله بگیرید
موفق باشی:305:
-
هی شهرام جون،هی،قشنگ درکت میکنم،عیب نداره،خودتو نباز خدا بزرگه
-
مرسی بابت نظرات.
یه نکته رو بگم که زیبایی نسبی این خانم(انقدر نوشتم زیبا،زیبا ،یکی ندیده باشه فکر میکنه با کیت میدلتون طرف بودم:311:) فقط 10 درصد در انتخاب من تاثیر گذار بود.معیار های خیلی مهمتری داشتم که جای نوشتنش نیست.
من و ایشون تو یک محیط کاملا علمی تقریبا همکار هستیم.هم من و هم ایشون از فارغ تحصیلای یکی از بهریتن دانشگاه ایرانیم.خلاصه خیلی خفنیم:311:
کذشته از شوخی فکر نمیکنم از بی استعداد بودن،کم هوش بودن،یا غیره بوده باشه .فقط و فقط از غرور ناشی از زیبایی بود.
سنجاب عزیز(دخترا چرا به سنجاب علاقه دارن؟!به خاطر دندوناشه فکر کنم)
ممنون از شما. در ضمن آمین
یلدا خانم ایشون فکر میکنم حدود 25 باشند.قرار بود دقیقشو بپرسم ،خدا قسمت نکرد.:311:
اون تیکه که اقایون انداختید هم قشنگ بود.اقایون تقصیر ندارن باور کن.خداما رو اینجوری خلق کرده،همین طور که خانم ها رو این یه جوری خلق کرده:311:
شب شکن جان ،دلت پره حسابی ها....والا من تو دروان دانشگاهم هم زیاد دیدم از این برخورد ها که با شما کردند.طرف به قول شما پروژکتور بود،ولی وقتی معشوقش رفت جلو تبدیل شد به لامپ نیم ولتی کم مصرف.یه مدت بعد هم کلا نبود! نمیدونم واقعا چرا بعضی خانم ها این کارو میکنند؟ تنها چیزی که به ذهنم میرسه ارضا نیاز به جلب توجه و بازار گرمی هست،شایدم اشتباه میکنم.
من با موضوع کنار اومدم،یعنی کاملا پیش بینی کرده بودم،قرار نبود اصلابریم جلو نمیدون چطور شد گول خوردم اومدم این سایت،خانم ها به راه کج ها هدایتم کردند و با کله رفتم تو چاه.اصلا نخشون خیلی پوسیده بود :311:(شوخی میکنم بابا،نزنید)
خیلی ممنون.به هر حال قسمت ما همین بود.امیدوارم اون خانم هم خوشبخت بشه در آینده:72:
درحین نوشتن پست قبلیم دوستان پست زده بودن:
از شما هم ممنون.
آبجی عزیز(:302: من ابجی ندارم.خیلی چیزایی هم که میکشم از بی نداشتن همین ابجی)
من به احتمال زیر 0.9998 شاید دوباره بهش پیشنهاد بدم.اما وقعا همون طور که اول تاپیک گفتم برام سخته(شاید برا دیگران سخت نباشه).
سامان خان،پسر های این انجمن مثل اینکه همه ترکش خورده ان.:311:
من هم به جمعتون اضافه شدم.خیلی مخلصیم.:310:
-
مسئله همون ارضای نیاز دیده شدن هست. فقط فراموش نکنید این پروژکتورها رو رو به 1 نفر در هر لحظه نمی گیرن و معمولا چند تا کیس رو با هم جلو می برن. :305:
سرویس هم می گیره ازت نه؟ :303:
-
اره شهرام جون همه ترک خورده ایم،من کامل درکت میکنم چه حالی داشتی ،من که تا دو روز همه چی رو 5 تایی میدیدم،کلی هم به خودم ناسزا گفتم که کاش جلو نمیرفتم،البته برا من خداییش خیلی قشنگ و محترمانه برخورد کرد،حتی برگشت بهم گفت خیلی ممنون از اینکه منو انتخاب کردید،از شعورش خیلی خوشم اومد،اگه مثل شما میگفت که خیلی با حال میشد،ببینم شما یه جا کار میکنید؟اصلا به روت نیار اگه باز دیدیش
-
ایول Rude boy
دوست من هیچ نوع سرویسی به این خانوم نده! مگر در حد کارهای بسیار جزئی.
-
والله رفتار شما آقایون برای من بسی تعجب برانگیز و شگفت آوره فکر کنم اکثر خانمهای تالار رو شما به تعجب واداشتید؟!:310:
اکثر قریب به اتفاق شما آقایون در تاپیک دوستان مختلف از جمله تاپیک زیر :
پیش قدم شدن دختر در خواستگاری
به دوستان(خانمی) که به آقایی علاقه مند شدند می گید نرو جلو بگو آقایون دوست دارند خودشون انتخاب کنند و دوست دارندخودشون تلاش کننند برای به دست آوردن :305:
یک دختر و سخت بدستش بیارند و easy نباش و مرموز باش و جواب قطعی و مثبتت و راهت نده ، بزار طرف تلاش کنه و مسقیم بیاد خواستگاری کنه و.......
پای عمل که میشه و از یکی خوششون میاد یا هزار تا ترس و لرز دارند از ترس جواب منفی تمام عشق و علاقشون رو در نطفه خفه می کنند
و هیچوقت بروز نمی دهند تا مادر و خواهرشون برند مطابق سلیقه خودشون براشون یک دختر از لحاظ (مادر و خواهر) مناسب پیدا کنند
و یا با هزار تا ترس و لرز جلو میرند و با یک جواب منفی انگار چه اتفاق نعوذبالله ....:163: افتاده عصبانی و خشگین می شوند و هزار بدو بیراه
حواله خود و دیگرانی که تشویق کنندشون بودند نثار:311: می کنند که غرورشان خدشه دار شده:316: و به شون برخورده و .....
والله یا ما جسارت و شهامت مردان را که همواره شهره عام و خاص بوده بد تعبیر می کنیم و یا مردان جامعه ما روز به روز نازپرورده تر و احساساتی تر می شوند:163:
برایمان جای بسی سوال بی پاسخ ایجادشد................:311:
شاید این هم از اثرات روغن نباتی بجای روغن حیوانی و شیر پاستوریزه بجای شیر......:311:
-
خانم sanjab با اجازتون به نمایندگی آقایون پاسخ می دم.
- یکی از بزرگترین مشکلهای دختر خانومهای الان در مقایسه با گذشته اینه که اصلا رفتارشون شفاف نیست. یعنی به شکل عجیبی با یک دست پس می زنند و با یک پا می کشند. یعنی چراغ سبز نشون می دن به شکل عجیب، آدم واقعا نمی دونه بعد این چراغ سبز و بعد از اولین جواب منفی راشو بگیره بره پی کارش یا نه خانوم دارند بالا پایین می کنند! من یکی واقعا می ترسم از اینکه در دام اخیری به اسم آب نمک خوابوندن گیر بیفتم! جواب منفی/مثبتی داده می شه که آدم نمی دونه اگر اصرار کنه این مدت خانومه داره چند نفر دیگه روهمزمان ارزیابی می کنه. بعضی وقتها داره از چند نفر سرویس هم می گیره!
- مشکل بعدی اینه که اعتماد به نفسی برای پسرهای این دوره زمونه نمونده! دلایلش هم بماند! نه موقعیت اقتصادی مثل گذشته مونده، نه دایره اختیارات یک مرد مثل گذشته هست نه تغییری در میزان مسئولیتهای یک مرد بوجود اومده نه خانومها نسبت به گذشته با در نظرگیری شرایط اقتصادی افتضاح توقعاتشون کم شده(که صد مرتبه بیشتر شده)
-
سنجاب عزیز(جواب اون سوالم رو ندادی چرا سنجاب دخترا دوست دارن؟!)
بله.اقایون دوست دارن خودشون برای بدست اوردن طرفشون تلاش کنند.من هم تاکیید میکنم.همه اقایون وقتی میرن خواستگاری همین موضوع هست.
اما:
نقل قول:
یک دختر و سخت بدستش بیارند و easy نباش و مرموز باش و جواب قطعی و مثبتت و راهت نده ، بزار طرف تلاش کنه و مسقیم بیاد خواستگاری کنه و.......
این مطالبی که شما گفتید اصلا ربطی به این نداره که وقتی فردی برای اشنا شدن خدمت به حضور خانم های عزیز رسوند،لنگه کفش در بیارند بزنن تو وسط سر طرف(برا من که داش اینجوری میشد:311:) و بگن خاک تو سرت چی فکر کردی اومدی به من پیشنهاد دادی!؟!؟!؟!؟!؟
بله اگر پسری اومد از خانمی خواستگاری،من هم تاکیید میکنم سریع جواب نده،خیلی متشخص یا هر مدل دیگش بگه ممنون از پیشنهادتون،من قصد ازدواج ندارم یا بگه اجازه بدید فکر کنم یا بگه ننتو بفرست بیاد یا هزار تا جمله دیگه هست.که طرف بفهمه شاید 0.9998 احتمالش هست که جوابی آره هم در کار باشه و تلاش کنه و خوشحال تر هم میشه.چون تلاش کرده....
لطفا جنگ راه نندارید اقایون وخانم های عزیز ،بابا من این وسط پر پر شدم ،با خودم کنار اومد.دیگه باقی بیخیال موضوع بشید:311:
-
دوست عزیز:72:
در مورد صحبت اولتان پیرامون دختران ورفتار آنها به نظر من شما 50% قضیه هستید و آنها هم 50% شما سهم خود را
بدرستی و آنچنان که موجب رضایت قلبیتان می شود و اخلاقی و انسانی است انجام دهید 50% سهم آنها با تمام
مسئولیتهایش با خود آنها، قرار نیست اگر کسی بلاتکلیف بود و اخلاقی و انسانی برخورد نکرد ماهم مشابه او عمل کنیم
به قول خودتون در پستهای قبلی
:72: تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار. :72: که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند:72:
درمورد اعتماد به نفس هم با صحبتهایتان تا اندازه زیادی موافقم ولی مطمئن باشید هستند هنوز دخترانی که از
همسران خود پاکی - نجابت و روزی ساده و حلال می خواهند کافی است کمی بیشتر جستجو کنید:310::310:
موفق باشید:310:
-------------------------
شهرام عزیز:72:
ببخشید تازه پستتون رو دیدم علت سوال اولتون من نظر شخصیم رو میگم احساس میکنم به خصوصیات اخلاقی ام شبیه موجود بی آزار و زبل و بامزه ای هست امیدوارم واقعاًخودمم اینجور باشم:311:
در مورد خانم مورد نظر شما والله رفتارشون خیلی خیلی..... خیلی از نظر من بعنوان یک خانم بی ادبانه و توهین آمیز بوده من تا حالا حتی اگر از کسی نفرتم داشته باشم و پیشنهاد
داده باشه چنین عملی نمیکنم. خوشحال باشید که حالا شناختیدش نه بعد از.....
موفق باشید:72:
-
اقا کسی ادرس این اقای "فرهنگ27" (البته اگر اقا هستن) ندارن؟!عکسشم باشه مشکلی نیست.میخوام بدم بچه زنگ اخر یکم اذیتش کنن(مرد مومن اومدی زیر پست های ضد مردهای خانم ها تشکر میزنی،که چی؟احتمالا تا حالا مثل امثال ما بهت ترکش نخورده):311::311:
-
شهرام جان برو خداتو شکر ترکش ناجوری نخوردی که :227:
ترکش ناجور رو دوست من خورد ! دختره چراغ سبز که چه عرض کنم بیلبورد سبز نشون میداد !:227: "" ولنتاین تبریک میگفت ! دم به دیقه به بهونه های مختلف به پسره اس میداد و حرف میزدن و... ""
بعد که این دوست ما پیشنهاد آشنایی واس ازدواج داد دختره گفت یکی دیگه رو دوس دارم :311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
والله رفتار شما آقایون برای من بسی تعجب برانگیز و شگفت آوره فکر کنم اکثر خانمهای تالار رو شما به تعجب واداشتید؟!
پای عمل که میشه و از یکی خوششون میاد یا هزار تا ترس و لرز دارند از ترس جواب منفی تمام عشق و علاقشون رو در نطفه خفه می کنند
و هیچوقت بروز نمی دهند تا مادر و خواهرشون برند مطابق سلیقه خودشون براشون یک دختر از لحاظ (مادر و خواهر) مناسب پیدا کنند
و یا با هزار تا ترس و لرز جلو میرند و با یک جواب منفی انگار چه اتفاق نعوذبالله ....:163: افتاده عصبانی و خشگین می شوند
والله یا ما جسارت و شهامت مردان را که همواره شهره عام و خاص بوده بد تعبیر می کنیم و یا مردان جامعه ما روز به روز نازپرورده تر و احساساتی تر می شوند:163:
برایمان جای بسی سوال بی پاسخ ایجادشد................:311:
شاید این هم از اثرات روغن نباتی بجای روغن حیوانی و شیر پاستوریزه بجای شیر......:311:
sanjab عزیز میدونی که شدیدا باهات موافقم.
خوب شد اومدی و گرنه آقایون محترم دیگه چه اظهار نظرایی در مورد خانما داشتن!:160:
فقط خواستم بگم آقایون لطفا مسایلی که براتون پیش اومده رو حل کنید برای خودتون.:305:
واقعا قضاوت به همین راحتیه؟اونوقت اگر خانمهام به خاطر مسایل پیش آمده برای دیگران یا در گذشته خودشون به همین راحتی در مورد شما قضاوت و رفتار کنند.اونوقت نتیجه چی میشه؟
-
حالا که ترکش خوردن و ... شد من بمب ناپال خوردم:311:
من دختره به پیشنهادم اوکی داد طوری ابراز علاقه می کرد که نگو و نپرس و بعدش فهمیدم همزمان به چند نفر ابراز علاقه می کرده. منم درس خوبی بهش دادم البته. طوری که... بگذریم:311:
-
یلدا خانم
خوب شد شما هم اومدید و نظرتون رو گفتید جون ممکن بود سو تفاهم پیش بیاد!
فکر نکنم کسی اینجا پسر ها یا دختر ها رو محکوم کرده باشه یا گفته باشه خانم ها بدند.اگه همه بد بودند و مثل هم بودن ،اون وقت چرا این همه ادم میره خواستگاری و هزاران اتفاق + دیگه میفته.
همه جور انسانی هست روی کره خاکی......
اقایون هم مثل اینکه دلشون خیلی پر بود اومدن بعضی شاهکار های خاص که از جنس مخالفشون دیدند رو نوشتند.
امید به خوشبختی همه
:72::72::72::72::72:
ممنون از همه .من تاپیک ادامه نمیدم.
-
خیلی مهمه پیشنهاد طوری مطرح بشه که دختر برداشت بد نکنه.چون کسانی م که می خوان سواستفاده کنن از همین راه
وارد می شن.درخواست شماره منزل اطمینان بیشتری می ده تا اینکه پیشنهاد آشنایی یا ازدواج داده بشه.
آب نمک م ینی شما بعضی از معیارهامو داری ولی کافی نیست،فعلن بمون تو نوبت تا من سایر پیشنهادامو بررسی کنم.
-
من فکر میکنم هر آقایی اگر بخواد به کسی پیشنهاد بده باید مدتی به شخص نزدیک بشه و طوری سعی کنه صمیمیت نشون بده که طرفش قبلا از منظور شخص آگاه شده باشه و بهش فکر کرده باشه و در ذهنش دیدگاه کلی داشته باشه. در غیر اینصورت اینکه فقط از یکی خوشمون بیاد و بعد بریم به طرف بگیم با من ازدواج کن میتونه باعث شوکه شدن طرف بشه و جواب نامربوط بده
-
آقا شهرام آدرس فرهنگ میخوای چیکار:311::311:
خوبه گفتی 99998%میری من که میدونستم دوباره پیشنهاد میدی ولی تو این مدت هواست به رفتارات باشه اوکی؟
راستی میشه حالا از رفتار این خانوم بیشتر برامون بگی از وقتی فهمیده قصد و نیستتون چه جوری چطور رفتار میکنه شاید هوشمندانه تر راهنمایی کردن دوستان:305:
-
سلام.نمیخواستم تاپیکو ادامه بدم .امروز خانم مورد نظر من که موضوع تاپیک بود،تو محل کار اومد بدون مقدمه گفت که برخورد اون روزم معذرت میخوام بعد رفت!:316:
چرا رفتار این همه نوسانیه؟خانم ها بیایید بگید هدفش چی بوده از معذرت خواهی؟
دیروز هم من به عنوان لیدر گروهی انتخاب شدم که ایشون هم توشه.اخرشم من باید کارشو تایید کنم.نکنه ترسیده بعدا تلافی کنم،جلو جلو اومده مغذرت خواهی؟!:302:
-
دوست من من رفتار خانومی رو که بهشون پیشنهاد دادم روبراتون می گم از الف تا ی . تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل:
من رفتم سر کلاسشون، اومدم بیرون نشستم بعد چند دقیقه. در مد 10 دقیقه ای که بیرون بودم ایشون 2 مرتبه بیرون کلاس اومدند دوباره داخل کلاس برگشند هر دو بار هم آب میل کردند از آب سرد کن!!
من بهشون پیشنهاد همکاری دادم، خیلی خونسرد و شاد برخورد کردند و مرتب به من پیام می دادند که چی کار کنیم و نکنیمو.. بعدش بهشون پیشنهاد ازدواج دادم گفتند آخه از نظر سنی برام زوده! منم گفتم بازم فکر کنید گفتند باشه.
بعدش بسیار صمیمی تر از گذشته ازم چند کمک ریز خواستند و ... می گفتن و می خندیدن و... یک مرتبه نه اس ام اسی نه ... جواب سلام من روهم نمی دادند آخرش هم ازشون پرسیدم اگر اس ام اسم اذیتتون می کنه بگید. گفتند بله ممنون می شم. همه اینها در مدت 3 هفته اتفاق افتاد!!!
کلا روحیه خانومها بسیار بسیار بسیار پیچپیده تر و بالاتراز درک و شعور و فهم ما آقایانه. من واقعا برام جای تعجبه از پسرهایی که توان این رو دارند که هر رفتار یک خانوم چه دلیلی رو داره! من نفهمیدم!
اینها رو گفتم که بدونید قضیه رو سخته فهمیدنش. فقط یک هشدار!! هرگز احساساتتون رو تا مطمئن نشدید بیشتر درگیر نکنید. دو اینکه خیلی بهشون سرویس ندید. تجربه تجربه تجربه