-
با خواستگارم اختلاف اعتقادات مذهبی داریم چیکار کنم.
سلام.
من با یه اقایی از طریق نت اشنا شدم و چون اعتقادی ام به این نحوه اشنایی نداشتم سخت میگرفتم هر چقدر ایشون اصرار میکردن برای دیدنشون برم نمی رفتم تا اینکه به مامانم گفتم و مامانم گفت نت رو به عنوان یه معرف در نظر بگیر .خلاصه من از نزدیک دیدمش چند جلسه ای با هم حرف زدیم از لحاظ اخلاقی و سلیقه هیچ مشکلی نداشتیم فقط مشکل اعتقادی داریم.من یه ادم مذهبی معمولی ام که سعی میکنم واجبات دینم رو انجام بدم ولی ایشون اینجوری نیستن.
به خودشونن گفتم گفت باید یاد بگیرم به اعتقاد هم احترام بذاریم. حالا من نمیدونم میتونن کنار بیام یا نه تا موضوع به خانواده ها بکشه یا همین جا تمومش کنم؟
تو زو خدا زودتر جواب بدین خیلی کلافه ام.
کسی نیست کمک کنه؟:316:
-
RE: با خواستگارم اختلاف اعتقادات مذهبی داریم چیکار کنم.
[align=justify]این اختلافات بستگی به این داره که اولا تا چه حدا و در ثانی دونفر چقدر ظرفیت احترام به نظر و عقیده مخالف را دارند و مهمتر خط قرمزهای هرکسی چیه؟ مثلا ممکنه شما به هیچ و جه مشروب خوردن براتون پذیرفته نباشه و ایشون بخواد این کار را بکنه خوب همش دعوا دارید ولی ممکنه شما بی توافت از کنارش رد شی در این حالت مشکل خاصی نیست. یکمی بیشتر توضیح بدید ولی کلا بدونید ازدواج با این قضیه کار چندان مناسبی نیست و معمولا بعدها مشکلات شروع میشن. مهمترینش سر تربیت کردن بچه ها![/align]:310:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
[align=justify][color=#0000CD]این اختلافات بستگی به این داره که اولا تا چه حدا و در ثانی دونفر چقدر ظرفیت احترام به نظر و عقیده مخالف را دارند و مهمتر خط قرمزهای هرکسی چیه؟ مثلا ممکنه شما به هیچ و جه مشروب خوردن براتون پذیرفته نباشه و ایشون بخواد این کار را بکنه خوب همش دعوا دارید ولی ممکنه شما بی توافت از کنارش رد شی در این حالت مشکل خاصی نیست. یکمی بیشتر توضیح بدید ولی کلا بدونید ازدواج با این قضیه کار چندان مناسبی نیست و معمولا بعدها مشکلات شروع میشن. مهمترینش سر تربیت کردن بچه ها![/ color][/align]:310:
مرسی از راهنماییتون.
منم از اینجور مساییل میترسم.ادم زیاد مذهبی نیستم ولی به نماز و روزه پایبندم ولی ایشون اصلا براشون مهم نیست.اصلا یکی از مشکلاتم مشروبه نمیدونم چه جوری ازش سوال کنم که میخوره یا نه؟چون من با هر چی کنار بیام با این مساله نمی تونم.
ولی از همه اینا بگذریم تو باقی موارد اکثرا تفاهم داریم. درسته مذهبی نیستن ولی شدیدا یه اخلاقیات پایبندن. و معتقدن همه دینا روی محور اخلاقیات پایه گذاری شده و سعی میکنه این اصول رو رعایت کنه.
-
سلام صبح بخیر
لطفا بگید چند سالتونه شما و آقا؟
تحصیلاتت خودتون هم بگید؟
چند ماه که می شناسیدشون؟
چند ماه با هم از نزدیک آشنا شدید؟
آیا از لحاظ خانوادگی شناخت دارید تا چه اندازه؟
روز خوش:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saber-g1
سلام صبح بخیر
لطفا بگید چند سالتونه شما و آقا؟
تحصیلاتت خودتون هم بگید؟
چند ماه که می شناسیدشون؟
چند ماه با هم از نزدیک آشنا شدید؟
آیا از لحاظ خانوادگی شناخت دارید تا چه اندازه؟
روز خوش:72:
مرسی از توجه تون
من 25 سالمه و اقا 29 سالشونه
تحصیلاتم لیسانسه ایشون هم فوق لیسانس دارن نزدیکه 4 ماهه از طریق نت اشنا شد م و بعد دو ماهه که از نزدیک میشناسم .از لحاظ خانوادگی در حد اطلاعات عمومی میشناسم.میزان تحصیلات یا مثلا میزان اعتقادات خانوادشون که ظاهرا مذهبی معمولی هستن.به خاطر خجالتی که از پدرم میکشیدم نخواستم بی دلیل بیان خواستگاری و تا الان کش دادم. ولی دیگه نمیتونم اصرار دارن بیان خواستگاری و جواب بگیرن.
-
من نظر شخصیمو می گم
صرفا آمدن خواستگاری به معنی جواب بله نیست
شما اجازه بدین بیان خواستگاری
بعد بزرگترا هم درباره شما و خانواده شما تحقیق می کن هم بزرگترهای شما در باره ایشون و خانواده ایشون تحقیق می کنن
خوب تحقیق کنید و بخاطر اینکه اجازه دادین رسمی وارد بشن نگران نباشید
صحبته یه عمر زندگیه
نمیشه با دوماه دوستی تشخیص داد اما بزرگتر ها دنیاده هستن باکمی پرس و جو متوجه خیلی از مسائل می شن
یه ضرب المثل هم داریم که می گه
تو مو می بینی من پیچش مو
پس به بزرگتر ها اعتماد کنید
خدارو شکر هم شما و هم آقا تحصیل کرده هستین و اگر در روند تحقیقات به مشکل و مورد منفی رسیدید جواب رد بدهید
موفق باشید.:72:
-
مرسی از راهنماییتون .فقط ترس من از اینه که اگه اجازه خواستگاری بدم یهو فکر نکنه که جوابم مثبته.اصلا اینو نمیخوام.چون هنوز به اطمینان صد در صد نرسیدم.
-
خوب شما اینطور بیان کنید
اگر برای خواستگاری اصرار دارید
لطفا بگید بزرگترتون رسمی اقدام کنن
هم خانواده ها با هم آشنا بشن
هم شما درباره من و خانواده ام تحقیق کنید و هم ما
و در نهایت اگر مناسب هم بودیم به هم می رسیم.:72:
پیروز و سر بلند باشید:72:
-
مرسی از راهنماییتون حتما این کار رو میکنم.
-
به نظر من هم اجازه بدید که بیان خواستگاری و شما این رو به ایشون بگید که این خواستگاری دلیل بر جواب مثبتتون نیست که خانواده ها با هم آشنا بشن و تحقیقات بعدی (هرچند که به نظر من تحقیق از در و همسایه و محل کارو ... فرمالیته هست چون خیلی ها تو اجتماع خیلی متفاوتتر از زندگی خصوصی و شخصی برخورد میکنن ولی در کل من هم با تحقیق موافقم) و به قول کامروای عزیز مثال مشروب خوردن و تربیت فرزند ممکنه ایجاد مشکل بشه در آینده واسه شما... اما اگه همسرتون مشروب میخوره یا هر چیز دیگه ای که شما نمیپسندید بسته به نوع دید شما و مقدار مصرف ایشون (اگه استفاده کنن) شاید بتونید با هم به یه توافق برسید و اینکه میگید چطور ازش بپرسید خیلی راحته که یه روز که با هم صحبت میکنید ازش بپرسید نظرت در مورد مشروب چیه (مستقیم نگو تو مشروب هم میخوری) بذار نظرش رو بگه (این رو تو یه تاپیکی خوندم که یادم نیست چی بود و کی گفته بود که یکی از این حاج آقا ها تو یه برنامه گفته بود سوالهاتون رو اینطور بپرسید و بذارید طرف نظرش رو بگه) اگه گفت که نه دوست ندارم یا خوشم نمیاد یا ... که بدونید نمیخوره ولی اگه گفت به نظر من تا یه حدی که زیاد نباشه و ... ایرادی نداره و از این تیپ جوابها بدونید که میخوره یا ... و اگه واستون خیلی این قضیه مهمه به نظر من نمیتونید جلوش رو بگیرید حتی اگه خیلی هم سخت بگیرید مطمئن باشید یه جاهائی پیش میاد که حتی به دور از دید شما و در جریان گذاشتن شما میخوره به هر حال یا شما باید تا یه حدی کوتاه بیای ...
موفق باشی
-
سلام عزيزم اين اختلافي كه گفتي خيلي خيلي مهمه وقتي كه خودت روش حساسيت داشته باشي مثلا شما دوست داري مكه يا جاهاي زيارتي بري ولي ايشون نميخواد ونميبره و ترجيح ميده اروپا بره و اين آرزو براي هميشه تو دلت ميمونه.اين يكي از اختلافاتي كه ممكنه هميشه زندگيتو خراب كنه بعدم ايشون قراره پدر بچه ات باشه پس در آينده الگوي اون خواهد بود. در مورد مشروب هم غير مستقيم ازش سوال كن مثلا بپرس اگه يكي از دوستان يا اقوام من يا شما مشروب مصرف كنه شما چه برخوردي باهاش ميكني كلا نظرتون راجبه اين چيزا چيه؟.فايل هاي سايت زير رو دانلود كن و كاملا گوش كن تابهتر بتوني انتخاب كني و بفمهي چي ميخواي طريقه سوال پرسيدن رو هم ياد داده:
http://drfarhang.mihanblog.com/post/2
موفق باشي
-
سلام
با کسی که با شما اختلاف مذهبی داره ازدواج کردن ریسکه.و زمینه ساز مشکلاتی در اینده خواهد شد.
موفق باشید
-
از همتون ممنونم حتما از سوال میکنم.اگه دیدم نمیتونم کنار بیام می ذارمشون کنار.چون حرف یک عمر زندگیه منم نمیتونم با بعضی رفتارها کنار بیام
-
[align=justify]در مورد مشروب متاسفانه اینقدر تو جامعه زیاد شده و خیلی از افراد که نسبتا مذهبی یا خانوادشون مذهبین گرفتارشن که حد نداره. اگه نمیتونید با این قضیه کنار بیاید قبل از اینکه بیان خواستگاری یجوری بحث را پیش بکشید و در ی فرصت مناسب ازش بپرسید. یا به عنوان ی جمله خبری بگید اصلا براتون این قضیه پذیرفته شده نیست! چرا وقتی شما ی همچین خط قرمز پررنگی دارید و ایشونم احتمالا اهلشه(اکثر افراد غیر مذهبی امروزه اهلشن چون عامل بازدارنده بجز اعتقادات مذهبی واسش وجود نداره) بخوایید کار را تا اون مراحل خواستگاری و ... جلو ببرید. خیلی راحت ازش بپرسید چون این قضیه واسم مهمه قبل از خواستگاری ازتون میپرسم، اگه با ی همچین جوابی مواجه شدید:"من کاملا اهلشم ولی تو مختاری!" دیگه چرا وقت خودتونو ایشون را هدر بدید!؟(بالای 90درصد این جوابو خواهید شنید!)[/align]:310:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
[align=justify]در مورد مشروب متاسفانه اینقدر تو جامعه زیاد شده و خیلی از افراد که نسبتا مذهبی یا خانوادشون مذهبین گرفتارشن که حد نداره. اگه نمیتونید با این قضیه کنار بیاید قبل از اینکه بیان خواستگاری یجوری بحث را پیش بکشید و در ی فرصت مناسب ازش بپرسید. یا به عنوان ی جمله خبری بگید اصلا براتون این قضیه پذیرفته شده نیست! چرا وقتی شما ی همچین خط قرمز پررنگی دارید و ایشونم احتمالا اهلشه(اکثر افراد غیر مذهبی امروزه اهلشن چون عامل بازدارنده بجز اعتقادات مذهبی واسش وجود نداره) بخوایید کار را تا اون مراحل خواستگاری و ... جلو ببرید. خیلی راحت ازش بپرسید چون این قضیه واسم مهمه قبل از خواستگاری ازتون میپرسم، اگه با ی همچین جوابی مواجه شدید:"من کاملا اهلشم ولی تو مختاری!" دیگه چرا وقت خودتونو ایشون را هدر بدید!؟(بالای 90درصد این جوابو خواهید شنید!)[/align]:310:
دقیقا خیلی زیاد شده.و منم به طرز وحشتناکی روی این مساله حساسم.مرسی که راهنمایی کردید.
-
عزيزم اون فايل هايي كه گفتم و گوش دادي؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
عزيزم اون فايل هايي كه گفتم و گوش دادي؟
مرسی از لینکهایی که گذاشتین بله بعضی ها رو گوش دادم.ولی وقه نکردم کامل گوش بدم.خیلی به دردم خوردن.
من در مورد مشروب سوال کردم .گفت تا حالا لب نزدم بعد اینم نمیزنم.ولی نمیدونم میتونم مثلا با روزه نگرفتنش کنار بیام؟یا مثلا فردا من بچه ای رو که خواهم داشت رو چطوری تربیت کنم؟
همه معیارهایی رو واسه همسر اینده ام میخواستم رو دارن جز این یک مورد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
آقای محترم چرا تهمت می زنی؟من خودم مذهبی نیستم ولی مشروب جزو خطوط قرمزمه کافی آدم یخورده به فکر
سلامتیش باشه،طرف خیلی از کارها نمی ره.البته مثل اینکه اول حرفت یادت رفت که گفتی افراد مذهبی م گرفتارشن
پس عامل اعتقاد مذهبی نمی تونه بازدارنده باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
آقای محترم چرا تهمت می زنی؟من خودم مذهبی نیستم ولی مشروب جزو خطوط قرمزمه کافی آدم یخورده به فکر
سلامتیش باشه،طرف خیلی از کارها نمی ره.البته مثل اینکه اول حرفت یادت رفت که گفتی افراد مذهبی م گرفتارشن
پس عامل اعتقاد مذهبی نمی تونه بازدارنده باشه.
[align=justify]منم عرض کردم اکثرا.بهتون تبریک میگم که شماجزو همون اقلیتید ولی چیزی که من تو جامعه دیدم اکثر کسانی که مذهبی نیستند(و و برخی افرادی که مذهبی هستن) متاسفانه اهلشن! تو این چندسالم خیلی خیلی بیشتر شده!و من هم نگفتم بازدارندگی مذهب مطلق است!!! حالا شما میفرمایید اینا تهمته؟ خوب بذارید افراد طبق دیده هاشون تو جامعه خودشون قضاوت کنن![/align]:310:
-
عزيزم خوشحالم كه به دردت خورده و ازش استفاده كردي. درمورد مشروب خيالت راحت شد.موفق باشي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
عزيزم خوشحالم كه به دردت خورده و ازش استفاده كردي. درمورد مشروب خيالت راحت شد.موفق باشي
lمرسی عزیزم ولی هنوزم خیالم راحت نیست.نمیدونم چرا
-
عزيزم طبيعيه كه يه كم نگران باشي ولي فايل هاي دكتر فرهنگ در مورد معيارهاي انتخاب همسر و شيوه سوال و جواب در جلسه هاي خواستگاري رو خوب گوش كن اگه بهشون خوب عمل كني و جلو بري ديگه نگراني نداره. حتما باهم مشاوره قبل از ازدواج هم برو
-
ببین عزیزم باید تا حالا متوجه شده باشی که ایشون کلا مذهب رو قبول ندارند یا در انجام اعمالشون سهل انگارند. این دو تا با هم فرق می کنه . در حالت اول مشکلات زیادی جلو راهت خواهی داشت اما در مورد دوم ممکنه بتونید کمی بیشتر در مورد ایشون فکر کنید و جلو برید.
-
Sahar جان این فایلهای دکتر فرهنگ خیلی به دردم خوردن.
از راهنمایی همتون ممنونم حس میکنم ارامش بیشتری دارم الان و بهتر میتونم نمرکز کنم رو این مساله.نگرانی هام کمتر شده.فقط یه سوال این اقا همه معیارهایی رو که واسه همسرم میخواستم دارن جز این یک مورد به نظرتون به بقیه معیارها توجهی نکنم؟
-
[align=justify]من اینو نمیدونم ولی میدونم اگه پذیرفتیش باید همینجوری که هست بپذیریش! اینکه فکر کنی ممکنه بعدا عوض شه اصلا نباید روش حساب کنی. تا آخر عمر همینه. باید ببینی این مذهب و اختلافتون برای شما چند نمره منفیه! بهتره با خودشون سر این مساله مفصلا تو جلسات خواستگاری صحبت کنید:303:[/align]