دودلی به علت تفاوت احتمالی در گرمی احساسی و ...
سلام دوستان. خوبین؟ من همین رازقی ام و با ادامه همون خواستگاری و اینا! همچنان درگیرم:
http://www.hamdardi.net/thread-26346.html
... تا الان که خدمت شما هستم، به این نتیجه رسیده ام( از طریق راهنمایی متاسفانه نصفه نیمه یک روانشناس که ما رو ارجاع دادند الان به یک روانشناس دیگه!... - داستانش طولانیه- ) که ایشون مقداری از نظر جنسی سرد هستند... حالا مشکل اینه که مقدارشو نمیدونم!... از طرف دیگه تناسبشو با خودم نمیفهمم... :302: واقعا نمیدونم که من چقدر گرمم یا ایشون چقدر سرد یا چقدر خواسته های جنسیمون با هم تناسب داره.
از طرف دیگه من آدم برونگراتر و احساساتی تری هستم و میترسم که از طرف ایشون احساس سردی و بی توجهی و بی احساسی و بی علاقگی دریافت کنم در آینده...
کلا آدمی هستم که میزان دوست داشتن و علاقه طرف مقابلم، توی دوست داشتن من خیلی تاثیر داره... یکطرفه هیچ کسی رو دوس ندارم!!! اگه حس کنم، یا حتی مث این روزا، نگران این بشم که طرف مقابلم چقدر به من عشق داره یا میتونه داشته باشه، یکباره ذهن ناخوداگاهم شروع میکنه پایه های اولیه ای که من اول کار مشخص کردم رو زیر سوال بردن... مثلا من بارهای اولی که ایشونو دیدم، میزان جذابیت و کشش به ایشون برام نرمال بوده؛ یعنی بدم نمی اومده...- آدم سخت گیری هم هستم، کلا توی 2 سال گذشته شاید از ظاهر 2 نفر مرد خوشم اومده باشه و...- ولی وقتی ذهن ناخوداگاهم حس میکنه در خطر قرار دارم و ممکنه آسیب بخورم شروع میکنم فکر کردن به اینکه چرا قیافه ش اینجوریه چرا توی این نور اون شکلی بود... چرا لاغره اینقدر... یا از این فکرا.
... یک مساله دیگه هم که با این نکاتی که درباره سردی ایشون - علی الظاهر- گفتم کمی در تناقضه برام، اینه که در صحباتی که با ابشون داشتم توضیح دادن که از نظر ظاهری تنوع طلبند... مثلا دوست ندارند همسرشون لباس تکراری بپوشه و دوست دارند آرایش متفاوت و رنگ موی متفاوت و... و کلا به خودش برسه... کلا خودشون هم البته خیلی بی توجه به ظاهرشون نیستند و یه جهتی هم هنرمند محسوب میشن... این مشخصاتی که گفتم خیلی شبیه موردی که نازنین آریایی پارسال با همسرشون مطرح کرده بودند، با این تفاوت که من احساس میکنم و میگن که طرف مقابلم سرده، همچنین تا سن بالاتری برای ازدواج صبر کرده و... میترسم همسر آدم سرد و بی احساس و "سخت تحریک شونده!" ای بشم که دایما با وسواس به سرتاپای من گیر بده و در پاسخ هیچ حس مثبت و دوست داشته شدنی بهم نده و بهانه اینکه تو برای من جذاب نیستی رو بعنوان علت بی توجهیش بهم بده، و از هم دور شیم و متنفر...:303: کلا میترسم از ظاهر من خوشش نیاد یا... هی هم به خودم میگه خب کور که نیست داره منو می بینه دیگه!... ولی کلا اعتماد بنفسم در این مورد مشکل داره و تصور اینکه همسرم از این لحاظ با من مشکل داشته باشه یا چنین چیزی رو اظهار کنه، برام کابوسه.
اینم لینک تاپیک نازنین آریایی عزیز: http://www.hamdardi.net/thread-18891.html
من الان درگیریای ذهنی دارم روی اینکه آیا از نظر عاطفی و احساسی و جنسی میتونیم زوج مناسبی باشیم یا نه و اینکه چه مسائلی رو بررسی کنم و یا از خود ایشون یا مشاور چه سوالی کنم و چه بحثی در پیش بگیرم که به پاسخ سوالم برسم؟
...
نکته مهم دیگه اینکه بقیه جنبه ها هم در حال بررسی و پیگیریه و ما دچار وسواس روی این موضوع عواطف و جنسی واینا نیستیم، خیالتان تخت! .:) ... خلاصه ای از تفاوت ویژگیهامون : من برونگراترم و ایشون درونگرا، من از نظر اجتماعی گرم تر از ایشونم، البته اونجوری که جمعو بهم بزنم هم نیستم اصلا، شادی و فعالیت و ابراز احساسات و... دوس دارم ... من آدم حساسی ام زودرنجم ایشون نه. من پایداری هیجانی م خیلی زیاد نیس زود بهم میریزم تحت تاثیر قرار میگرم. ایشون نسبتا با ثباته و پایدار. من جسورم ولی ایشون خجالتی و آروم من رک و صریح و بی شیله پیله ایشون کمی محافظه کار و در لفافه و... من بسیار پر استرس هستم ایشون اصلا... ایشون کمی منزوی جو هستند در هر جمعی گرم نمی گیرند. هیچکدوممون سلطه جو نیستیم و به یک اندازه ملاحظه میکنیم و کنار می یایم... من از ایشون ظاهرا مذهبی ترم و به مسایل اخلاقی کلا سخت گیرتر...
کلا من خیلی رمانتیکو احساساتی ام!... البته عقلم جلوشو میگیره و کلا پروانه از اطرافم بیرون نمیریزه توی خیابون که راه میرم! ولی اعضای خانواده و دوستام میدونن که همه زندگیم توی قلبم میگذره :( قلب که راحت هم میشکنه...
همین دیگه! :)
RE: دودلی به علت تفاوت احتمالی در گرمی احساسی و ...
... دوستان همدردی؟!...
...
تالار خلوته یا کسی نمیخواد راهنماییم کنه یا اینقدر بد توضیح دادم که کسی راه حلی نمیتونه بده؟ :325:
... :72:
...
http://www.hamdardi.net/thread-26373.html
تازه این تاپیکو خوندم و واقعا میترسم سرم بیاد عین همین... آخه من چجوری بفهمم طرف از من خوشش میاد یا اونقدر شناخت از خودش داره که الان نگه آره و دو دقیقه بعد بگه نه خوشم نیومد... :302:
آهان ظاهرا عنوانی که من انتخاب کردم زیادی بلنده و این باعث ارور در ارسال پاسخ میشه، اگه ممکنه مدیران عزیز اصلاح بفرمایند:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رازقی
... دوستان همدردی؟!...
...
تالار خلوته یا کسی نمیخواد راهنماییم کنه یا اینقدر بد توضیح دادم که کسی راه حلی نمیتونه بده؟ :325:
... :72:
...
http://www.hamdardi.net/thread-26373.html
تازه این تاپیکو خوندم و واقعا میترسم سرم بیاد عین همین... آخه من چجوری بفهمم طرف از من خوشش میاد یا اونقدر شناخت از خودش داره که الان نگه آره و دو دقیقه بعد بگه نه خوشم نیومد... :302:
آهان ظاهرا عنوانی که من انتخاب کردم زیادی بلنده و این باعث ارور در ارسال پاسخ میشه، اگه ممکنه مدیران عزیز اصلاح بفرمایند:46:
شما دقیقا مشکلتون رو من نفهمیدم! یعنی احساس می کنید از نظر جنسی گرمتر از ایشون هستید و سردی ایشوت رو نمی تونید تحمل کنید؟
یا از نظر احساسی رمانتیک هستید و سردی ایشون رو نمی تونید؟
اون تاپیک استثناست. من کم دیدم پسری رو که بعد از ازدواج از همسرش دیگه خوشش نیاد ولی تا دلتون بخواد خانم اینطوری دیدم :311: . خونواده خود من هر کسی رو به من معرفی می کنند من سر مسائل ظاهری کنار گذاشتم. یعنی پسرها رودربایستی ندارند. اگر از شما خوشش اومده یعنی خوشش اومده. نگران نباشید
RE: دودلی به علت تفاوت احتمالی
عزیزم درسته که نباید وسواس داشت اما نشانه ها رو هم باید جدی بگیری. اگر مشاور به شما گفته که از نظر روابط جنسی با هم مشکل پیدا می کنید ( نمی دون ممشاور به شما چنین چیزی گفته یا نه و یا فقط میزان گرمی و سردی هر کدومتون رو تست کرده و هماخهنگی اون رو بیان نکرده؟) من فکر می کنم به دنبال این نباش که به نحوی عکس این رو پیدا کنی. بلکه اگر خواستی این آقا رو قبول کنی با ید با همین شرایط بپذیریش. یعنی باید فرض رو بر این بذاری که طرف شما مرد سرد مزاجیست. بعد باید به دنبال هماهنگ سازی باشی (اگر بخواهی این آقا رو قبول کنی) برای حل مساله سردی و گرمی شاید راه حل هایی وجود داشته باشه که در اونها بیشتر به دنبال به تعادل رسوندن دو طرف و نزدیک کردن دو طرف به هم هستند و برای همین طرف گرم هم باید از انتظاراتش کم کنه . حالا شما این رو می تونی بپذیری؟
آقای مهران: جفتش منظورم بود!...
ایشون رسما گفته که براش مهم بوده زیبایی طرفش و اینا! و من رسما پرسیدم موردایی که قبلا بوده چرا اینهمه وقت هیچکدوم به نتیجه نرسیده، گفته که خب از نظر قیافه و زیبایی نمی پسندیده و البته یه معیار دیگه. وقتی اینو میگه یعنی الان اینجاس پسندیده؟ بابا من میترسم ایشون الان اینو بگه ولی بعدا بخاطر سردی و تنوع طلبی ش نظرش عوض شه خب...:302:....
....
منم همه ش دنبال این میگردم که کی راجع به قیافه و ظاهر این بنده خدا چی فکر میکنه... یجورایی از قضاوت و نظر دیگران و تحت تاثیر قرار گرفتن خودم میترسم... :163: ... یعنی چون از اول نه از ظاهر ایشون بدم میومده نه خوشم می اومده، دایما منتظرم یکی هولم بده اینور طناب هلم بده اونور طناب! ...
دلجو جان، مشاور ما رو مقایسه نکرده، فقط درباره ایشون اینو گفته... من راجع به خودم مطمئن نیستم از نظر جنسی چقدر گرم باشم ولی از نظر احساسی .... اووووووووههه! در حال انفجارم!:311:
RE: دودلی به علت تفاوت احتمالی در گرمی احساسی
من باز هم می گم احتمال اینکه نظر ایشون عوض شه بسیار کمتر از احتمال این هست که نظر شما عوض شه. آقایون در اینطور موارد رودربایستی ندارند.
خب من الان از نظرم و حسم نسبت به ظاهر ایشون چجوری مطمئن بشم؟....یه روز خوشم میاد یه روز ایراداشو می بینم...
البته فکر میکنم بیشتر از اینکه رسمی لباس میپوشه خوشم نمیاد... اول فکر میکردم خب معلومه آدم که با شلوار جین نمیره خواستگاری... ولی الان که بیرون هم می بینمشون، متوجه شدن کلا ایشون رسمی هستند... یه مقدار همش احساس میکنم ظاهرشو از اون سنی که هست مسن تر میکنه اینکار، و این اذیتم میکنه.:303:... از طرف دیگه حس میکنم خب افراد متناسب با شخصیتشون لباس میپوشن دیگه... منکه نباید افرادو بر اساس ذائقه خودم دچار سردرگی هویتی کنم!!!:311:...ها؟!
RE: دودلی به علت تفاوت احتمالی
... چرا هیچ کسی منو راهنمایی نمیکنه آخه :302:
... من این درخواستو از فرشته مهربان هم در پیام خصوصی کردم، اما اینجا هم میگم، میشه لطفا مدیران، عنوان این تاپیک منو کوتاه کنید؟ ارور میده و پاسخ رو نمیشه فرستاد.
RE: دودلی به علت تفاوت احتم. و
رازقی عزیز سلام
فکر میکنم روی مسائل جنسی بیش از حد داری مانور میدی...
و دیگر اینکه باز هم فکر میکنم خودت نمیدونی چی میخوای و حتی به انتخاب خودت و معیارهایی ذهنی و عقلی خودت هم شک داری
خب شما مردی رو دیدی که اوایل ازدواجش بگه دوست دارم زنم همیشه یک جور باشه ؟! همیشه موهاش مثلا بلوند باشه؟! همیشه یه ارایش داشته باشه ؟!من که تاحالا همچین کسی رو ندیدم .....
چه کسی گفته ایشون سرده؟شما چه صحبتهایی با این اقا کردی که انقدر دم از سرد بودنش میزنی؟
شما خودت به نوعی بدبینی دچاری و همچنین وسواس فکری.در واقع از اینده ای که مشخص نیست چی قراره بشه همش نکاات منفیش رو میبینی و برای خودت بزرگ و بزرگترش میکنی
علت اینکه تاپیک شما بازدید و نظر کم داره اینکه خواننده تاپیک شما با خواندن متن شما خودش دچار نوعی سردرگمی میشه و این سوال در ذهنش ایجاد میشه که خوده رازقی دنبال چیه؟
معیارهاش چیه؟
رازقی جان !
من حس میکنم انگار هجوم احساسات داره به شدت گلوتو فشار میده !سردرگمی....افکارت بهم ریخته است...دلیل این همه ترس و وحشت رو نمیدونم و نمیفهمم....
احساس میکنم داری با اکراه تن به این ازدواج میدی چون وحشت داری از اینکه نکنه بهتر از این گیرت نیاد....داری ناخودآگاهت رو قانع میکنی که این شخص رو بپذیره ....
من هرچی به پستهای پایینت نزدیک میشم روی جمله بالاییم (اکراه در ازدواج با این اقا و ...) بیشتر ایمان پیدا میکنم.
ببین اگر کسی واقعا (به واژه واقعا توجه کن) به دلت بشینه هر روز نمیشینی براش تصور کنی اگر فلان بپوشه بهتر میشه و ال میشه و بل میشه و ....
خلاصه بهت میگم
دست نگه دار و اول با خودت و علایق خودت کنار بیا.با این تشویش فکری و وسواس من نسبت به این انتخاب شما خیلی خوش بین نیستم.
بازهم میگم شاید اون اقا انسان کاملی باشه اما شما روحیات متغیری داری و باید بیشتر در موردش فکر کنی
رازقی عزیز
شما اول نیاز داری نزد روانشناس بری و روی اضطراب و وسواس فکریت کار کنی . چون این وضعیت در کل در انتخاب هرچیزی برای شما تردید و دو دلی و دغدغه ایجاد می کند .
در خصوص این آقا :
بنا به آنچه بیان داشته ای شما در زمینه های شخصیتی با هم تفاوتهای مسئله ساز دارید . برام جالبه که بدون توجه به آنچه که خود شما اذعان کرده ای می گویی معیارهای شما را دارد و گویی فقط در مسئله جنسی مرددی . باید بگم این وضعیت نشون میده که شما روی مسئله جنسی آنقدر زوم کرده ای که داری از ویژگیهای شخصیتی غفلت می کنی .
مثلاً دو مورد درونگرایی ایشون و بروانگرایی شما و اجتماعی بودن شما و اهل انزوار بودن ایشون تفاوتهای مسئله ساز بین شما هستند .
آنچه باعث شده حرفهای روانشناس شما را به هم بریزد این است که اتفاقاً شما به این آقا دل داده ای یعنی به هر دلیل او را میخواهی اما با تردیدهایی مواجهی و مشاوره را به امید اینکه مسئله ای نیست شما با هم تناسب دارید را در پیش گرفتید و خلاف انتظار بودن نتیجه بررسی های روانشناس شما را آشفته کرده و به همدردی آمدید ( دنیای مجازی ) شاید چیزی که با انتظار شما سازگار است بشنوید . البته این ممکنه بسیار ناخودآگاه باشه و اگر بعد از این صحبتهای من دقیق بشوی و واقع بینانه و صادقانه با خودت روبرو شوی متوجهش شوی .
مثلاً بیان داشته ای که روانشناس بنا به تستهای به عمل آمده به شما گفته ایشون از نظر جنسی سرد هست . این برای شما خوشایند نبوده چرا چون امیدوار بودی بشنوی که ایشون گرم هست . حال در همدردی می پرسی تا چه حد سرد هست ؟ یعنی امیدواری بشنوی که مشکلی ایجاد نمی کند .
اینها یعنی یا درگیری عاطفی پیدا کرده ای یا امتیازات اجتماعی و اعتباری این آقا را قابل توجه می دانی و نمی توانی از آن به راحتی بگذری .
بنا براین بهتره از روانشناس برای حل وضعیت خودت و یک دله شدن و رفع اضطراب و وسواس اول کمک بگیری ، خود به خود بقیه حل خواهد شد .
پرسیدی به روانشناس چی بگی >>> همین دغدغه هایی که اینجا مطرح کرده ای را بگو .
موفق باشی
خیلی ممنون که وقت گذاشتید و راهنماییم میکنید فرشته مهربان عزیز.:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
رازقی عزیز
شما اول نیاز داری نزد روانشناس بری و روی اضطراب و وسواس فکریت کار کنی . چون این وضعیت در کل در انتخاب هرچیزی برای شما تردید و دو دلی و دغدغه ایجاد می کند .
برای پروسه رواندرمانی، از یک رواندرمانگر خوب- حرفه ای- وقت گرفتم و در همین فرصت دارم میرم... ایشون گفتند که با این آقا باید تعاملمون رو ادامه میدادیم و کار خوبی نکردیم تست رفتیم و اصلا اینکه تست بیاد روی همه شناختای تا اینجا رو بپوشونه و تمام قابل قبول نیست و اینکه تستها در داخل مطب برای کارهای تشخیصی خصوصا فردی مناسبند ولی وقتی توی کار ازدواج میان وسط، مثل استخاره میشن که تو تا حالا یه چیز فکر میکردی و از این لحظه همه مسیرت بهم میریزه... گفت که اگه به این راحتی با یه تست میشد تشخیص داد موفقیت و شکست یه ازدواج رو، دیگه هیچ غمی نداشتیم...گفت که یک تست شخصیت صرفا نمیتونه در شرایط فرهنگی کشور ما که فرهنگ خانواده و همه بکراند فرد همراشه کمکی بکنه... باید تعامل در چارچوب خانواده رو ملاک قرار میدادید... :303:
در خصوص این آقا :
بنا به آنچه بیان داشته ای شما در زمینه های شخصیتی با هم تفاوتهای مسئله ساز دارید . برام جالبه که بدون توجه به آنچه که خود شما اذعان کرده ای می گویی معیارهای شما را دارد و گویی فقط در مسئله جنسی مرددی . باید بگم این وضعیت نشون میده که شما روی مسئله جنسی آنقدر زوم کرده ای که داری از ویژگیهای شخصیتی غفلت می کنی .
مثلاً دو مورد درونگرایی ایشون و بروانگرایی شما و اجتماعی بودن شما و اهل انزوار بودن ایشون تفاوتهای مسئله ساز بین شما هستند .
آخه مساله اینه که اونچه که بیان کردم- کل اون پاراگراف- جواب تست بوده، نه برداشت قبلی خودم که با کلی صحبت و... بدست آورده بودم... مثلا من اصلا قبول ندارم که اینقدر که تست نشون داده برونگرام... اون آقا رو عم در کانتکست اجتماعی میشناسم، اصلا اینقدر درونگرا نیست... تازه این نظرمن هم نیست که بگیم دارم توجیه میکنم چون دنبال حرف برعکسم... بلکه نظر پدر و مادرم که ما رو از نزدیک میشناسن هم هست... پدرم هم من رو میشناسه، و هم ایشون رو سالهاست که میشناسه و دیده و نظرشون راجع به میزان تفاوت اجتماعی بودن ما خیلی کمتر از ایناست
راجع به زودرنج بودن یا حساس بودن یا بی ثباتی عاطفی که تست راجع به من نشون میده، که خب امتیاز نیست که من دنبال کسی بگردم که شبیه خودم باشه!!! سر یه هفته طلاق میگیریم!... درباره جسور بودن من در بعضی زمینه های ظاهری جسورم اما زندگی خیلی محافظه کارانه ای دارم و ایشون فقط کمی در شروع یک کار یا رابطه اجتماعی کم رو است و بعدش اصلا... من گفتم احساساتی و رمانتیکم در صورتیکه ایشونو نمیدونم، ازش نپرسیدم ... روم نشده بپرسم احساس کردم پاسخش منو میبره به همون دنیای احساسی و اینا که من دارم سرکوبش میکنم... وافعا تنها تفاوت که قبل مشاور رفتن ما بهش رسیده بودیم، کمی تفاوت مذهبی بود که راجع به ریزش کلی حرف زدیم و خیلی خوب انطباق پذیر بودیم... کمی هم نگران اختلاف سن بودیم...
آنچه باعث شده حرفهای روانشناس شما را به هم بریزد این است که اتفاقاً شما به این آقا دل داده ای یعنی به هر دلیل او را میخواهی اما با تردیدهایی مواجهی و مشاوره را به امید اینکه مسئله ای نیست شما با هم تناسب دارید را در پیش گرفتید و خلاف انتظار بودن نتیجه بررسی های روانشناس شما را آشفته کرده و به همدردی آمدید ( دنیای مجازی ) شاید چیزی که با انتظار شما سازگار است بشنوید . البته این ممکنه بسیار ناخودآگاه باشه و اگر بعد از این صحبتهای من دقیق بشوی و واقع بینانه و صادقانه با خودت روبرو شوی متوجهش شوی .
شاید من به ایشون دل داده باشم، ولی دلیل آشفتگیم این نیست... دلیل آشفتگیم اینه که من از اول میخواستم پیش مشاور دیگری که بهش اعتماد داشتم و راجع بهش تحقیق کرده بودم برم و بنا به دلایلی این آقا دوست نداشت و منم گفتم هر جا که ایشون صلاح میدونه بریم و ایشون این روانشناسو پیشنهاد کردند، با این روانشناس در محیط دانشگاهی ارتباط دارند، من میدونستم این روانشناس کار درمانی و مشاوره نمیکنه ولی گفتم ایردای نداره و فقط ایشون یه تست رو از راه دور گرفتند و پاسخ رو بصورت حضوری به من جدا و به ایشون هم جدا گفتند و نه صحبتی با ما داشتند و نه مشاوره ای... من از برخورد ایشون در چند بخش خیلی خیلی بدم اومده و مدل چندتا حرفی که زده رو بسیار غیر حرفه ای میدونم و اصلا نمیتونم روی حرف ایشون حساب باز کنم... باور کنید اگه شما هم میدونستید رفتار این روانشناس چی بوده و به ما با چه ادبیاتی صحبت کرده بهم حق میدادید... من حداقل در این بخش در حال توجیه نیستم... این روانشناس خودشون قبول دارن که کار مداخله ای نمیکنند و برای همین ما رو به روانشناس دیگه ای که لااقل ایشون کار حرفه ای میکنه ارجاع دادند و قراره این هفته بریم...
بفرض هم که حرفهای این روانشناس- البته در حقیقت حرفهای تست- درباره تفاوتهای شخصیتی ما کاملا درست باشد و من اشتباه فکر کنم که تفاوتی که نشان میدهد اغراق شده است، وقتی با شناختهای قبلی من جمع نمیشود باید چکار کنم؟... اگر قرار است شناختهای خودم را دور بریزم که خب از اول اینهمه نمینشستیم حرف بزنیم، میرفتیم راحت تست میدادیم و میگفتیم خداحافظ ما بدرد هم نمیخوریم... از الان به بعد واسه خواستگارای بعدیم این روشو در پیش بگیرم؟!!!!:(:161:
مثلاً بیان داشته ای که روانشناس بنا به تستهای به عمل آمده به شما گفته ایشون از نظر جنسی سرد هست . این برای شما خوشایند نبوده چرا چون امیدوار بودی بشنوی که ایشون گرم هست . حال در همدردی می پرسی تا چه حد سرد هست ؟ یعنی امیدواری بشنوی که مشکلی ایجاد نمی کند .
توضیح دادم که اصلا نمیتونم روی حرفای این روانشناس خاص حساب باز کنم، امیدوار بودم که بشنوم چطوری میتونم میزانش رو تدقیق کنم؟... اینجوری که این مشاور من رو رو هوا گذاشته، نه فهمیدم خودم چقدر گرمم نه این آقا چقدر سرد... نه میفهمم چه آینده ای ممکنه در شرف وقوع باشه... در مورد بقیه ویژگیهامون هم همینطور...
جوری که این روانشناس با ما صحبت کرد جوری بود که انگار اگر دو نفر تست میزدند اینترنتی و آپلود میکردند و جوابشو به ایشون میداند ایشون میتونست بگه اینا چند سال دیگه طلاق میگیرن ... و عین همینو به ما گفت!... بدون حرف زدن با اون آدما بدون دیدنشون بدون کوچکترین اطلاعی از شاهیت و تفاوت خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی، مالی، تحصیلاتی، مذهبی و... اونا... این منطقیه به نظر شما؟... خب ایشون هیچکدوم اینا رو از ما نمیدونسته و نظر داده...
اینها یعنی یا درگیری عاطفی پیدا کرده ای یا امتیازات اجتماعی و اعتباری این آقا را قابل توجه می دانی و نمی توانی از آن به راحتی بگذری .
شاید وابستگی عاطفی پیدا کرده باشم... ولی مساله همونه که بالا میگم، من کلی زمان گذاشتم و تناسباتمون در زمینه های مختلف رو صحبت کردیم و به نتیجه رسیدیم و این یه امتیاز بزرگ برای ایشونه در ذهن من، که از نظرای مثل خواسته هامون از زندگی، مسایل مالی، مسایل مذهبی مسایل درجه علمی، مسایل فرهنگی و... بیشتر از 80 درصد با هم متناسبیم و تفاهم داریم... ولی اون روانشناس نه اینا رو پرسیده و میدونه و نه براش مهمه...
چرا باید بتونم به راحتی از این بیشتر از 80 درصد تناسب بگذرم؟...
من منظورم از مراجعه به مشاور این بود که کسی شناختی که من بدست آوردم از ایشون و خودم رو برامون بررسی کنه و بگه شناختتون کجاهاش درسته و کجاهاش غلطه و تصحیحش کنه و من بر اون اساس تصمیم بگیرم... الان نظری که این روانشناس داده، هیچ ربطی به
بنا براین بهتره از روانشناس برای حل وضعیت خودت و یک دله شدن و رفع اضطراب و وسواس اول کمک بگیری ، خود به خود بقیه حل خواهد شد .
منتظر وقت اون روانشناسی هستم که ما رو بهش ارجاع داده، لااقل ایشون سابقه کار درمانی و مشاوره دارند.:300:
پرسیدی به روانشناس چی بگی >>> همین دغدغه هایی که اینجا مطرح کرده ای را بگو .
موفق باشی
سلام رازقی جون
من فقط در مورد اون قسمتی که گفتی حس میکنی تنوع طلبه یعنی خودش گفته تنوع طلب هست،صحبت میکنم.
ببین عزیزم اول که همون جور که دوستان و کارشناسان عزیز گفتن باید تکلیفت با خودت مشخص شه...
حالا از این که بگذریم(یعنی اینکه حل شد)
در مورد تنوع طلبی سوالات واضح ازش بپرس...
بپرس وقتی میگه تنوع طلب هست منظورش دقیقا چی هست؟اینکه آدم تنوع طلب باشه به نظر من بد نیست تو ذات همه آدمها وجود داره....ولی تعریف تنوع طلبی خیلی مهمه...
استاد من میگفت تنوع طلبم و این تنوع طلبی همه جانبه هست هم از نظر ظاهری خودم هم ظاهر تو،هم ارتباط جنسی،هم ارتباط عاطفی...
منم راحت گفتم خیلی خوبه.منم هستم.
ولی وقتی بهش نزدیک شدم دیدم اون تنوعی که مد نظر اونه افراطی هست،یا چیزایی که به نظر اون به خود رسیدنه به نظر من نیست.
رازقی جان
ببین خانومی
دلایل دیر ازدواج کردن این اقا میتونه خیلی زیاد باشه که متاسفانه شما چون منفی بینیت قوی تره داری روی بدترین حالتش تکیه میکنی.
از 4 تا دونه تست که معلوم نیست سندیتش کجاست و ایا در مورد همه ادمها درست جواب میده یا نه...نمیشه کلا در مورد شخصیت یک فرد صحبت کرد.
شما یه عادت غلطی داری که به علت این حالتت بهت توصیه میکنم سعی کن در سایتهایی مثل همدردی یا همونجایی که خودت گفتی زیاد نباشی و مشکلات دیگران رو زیاد نخونی..چرا؟چون به شدت همزاد پنداری میکنی با افرادی که مشکل دارن و ناخوداگاه اون مشکل رو مشکل خودت فرض میکنی ....
*ضمنا از مشاور خجالت و ابایی نداشته باش و رک و صریح سوالاتت رو ازش بپرس.اگر نمیتونی این کار رو بکنی پس کلا پیش مشاور رفتن کار بیهوده و وقت گیریه
من بهت نمیگم علاقه مند شو و دیگه واقیعتها رو نبین.اما انگار یه چیزی مثل یه تیکه از پازل بین صحبتهای شما گم شده...
به شدت وحشت داری از این ازدواج و کلی معیارهای متناقض داری با این اقا.اما مشکل اصلی خودتی و ذهنیتت.
انگار میخواهی مثل کوزه گر این اقا رو مطابق میلت تغییر بدی..اما خودت هم میدونی که کاری سخت و نشدنیه اما میخواهی این کار رو بکنی.
مرسی مریم جان
منم قصدم اینه که دیگه به خاط شدت هم حسیم با دیگران و استرس گرفتنم فعلا دست از خوندن مشکلات دیگران بردارم...
چشم از مشاور هم هر چی به ذهنم رسید رو همه رو میپرسم ...
فکر میکنید چیه که مثل تیکه ای از پازل از بین حرفهای من گم شده؟... نمیدونم منظورتون چیه؟...
بوده موارد خواستگارای قبلیم که بصورت خاص از اون ازدواج میترسیدم واسه همین اینو میگم که من از "این" ازدواج بطور خاص اصلا نمیترسم.
من "کلا" یه مقدار از ازدواج میترسم... اونم بیشتر بخاطر مقایسه شرایط خودم با مشکلات دیگران توی زندگیشونه و فکر میکنم اونا هم برای من اتفاق می افته و من در مقابلشون ناتوانم و شکست خواهم خورد... در صورتیکه میدونم اینقدرا هم بی دست و پا و ناتوان نیستم و بالاخره آدم چه ازدواج کنه چه نکنه مشکلاتی داره در زندگی که داره باهاشون دست و پنجه نرم میکنه و حل میکندشون... نمیدونم چرا میترسم مشکلات زندگی برای یه آدم متاهل خیلی بزرگتر و غیر قابل حلتر از مشکلات زندگی برای یه آدم مجرد باشه... اشتباه فکر میکنم؟...
قربونت برم مریم جان! من که گفتم نمیخوام به هیچ وجه این آقا رو تغییر بدم... اصلا نمیخوام چنین کاری کنم... اگه چنین فکری تو ذهنم بود خیلی ساده انگارانه تر با ویژگیهای ایشون مواجه میشدم...
عزیزم، چی باعث مبشه بگین که من قصد تغییرشو دارم انگار؟....